Las Vegas Salou Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.310
№28 viesnīcas reitingā Kostadorada
3.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Salou centrā, 200 metru attālumā no pludmales. Blakus - bāri, restorāni, diskotēkas, veikali. Autobusu pietura atrodas 100 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2009. gadā.Vairāk →
аватар anna.volotska
Viesnī cu izvē lē jā mies daž as dienas pirms izlidoš anas, nebija lielas izvē les. bet viņ i maksā ja ļ oti augstu cenu. Viesnī cas aprakstā nav pat vā rda par iespē ju iekļ ū t istabā ar skatu uz kaimiņ u jaunieš u viesnī cu, pareizā k sakot, tā s atvē rtajiem duš u un tualetes logiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies daž as dienas pirms izlidoš anas, nebija lielas izvē les. bet viņ i maksā ja ļ oti augstu cenu. Viesnī cas aprakstā nav pat vā rda par iespē ju iekļ ū t istabā ar skatu uz kaimiņ u jaunieš u viesnī cu, pareizā k sakot, tā s atvē rtajiem duš u un tualetes logiem.
Lidojums bija no Vā cijas (dzī vojam Vā cijā ). Protams, ieč ekojoties, tevi, vē l nenojauš ot, ieliek š ausmī gā istabā , apsē dies pie "numurē ta" (!!! ! ) galdiņ a zem trepē m un tad jā cī nā s ar meitenē m no "reģ istratū ras". "Par jū su tiesī bā m atpū sties kā cilvē kam, jo ​ ​ tai vajadzē tu bū t kā das Eiropas valsts pilsonim. Mē s nomainī jā m numuru treš ajā dienā . Pirmajā vakarā mums tika nomainī ts galds. Bet galu galā ne visiem ir tā di nervi un "laba" pase ar skatu dzī vot Vā cijā . Satikā m ģ imeni no Baltkrievijas (vecmā miņ u un mazmeitu) no Baltkrievijas, kas lī dz pat svē tku beigā m bija noguruš as tā dā istabā kā mū sē jā . Saprotu, ka viesnī cai ir bū tisks mī nuss telpu izvietojuma ziņ ā , bet tad š ī s telpas bū tu jā ī rē par pazeminā tu cenu. nevis kā.4 zvaigznes. Smieklī gi un skumji. Š o paš u apskatu vā cu valodā ievietosim Vā cijas tī mekļ a vietnē . Tiesa, vā cu tū ristus š ajā viesnī cā nesastapā m, kas kaut ko saka.
аватар snegiryovo4ka1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2012. gadā atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā un bijā m sajū smā . bet ieradā s š ajā viesnī cā.2014. gadā bija vī lusies. Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas tuvu jū rai un apkalpoš anai. … Tomēr ▾ 2012. gadā atpū tos kopā ar vī ru š ajā viesnī cā un bijā m sajū smā . bet ieradā s š ajā viesnī cā.2014. gadā bija vī lusies.
Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas tuvu jū rai un apkalpoš anai.
Istabas ir nolietotas, vannas istaba arī .
Virtuve ir mainī jusies uz slikto pusi, es nevaru teikt, ka tā ir slikta. Ē diens ir labs, bet kļ uva sliktā ks, varbū t š efpavā rs ir mainī jies.
Tur bija ļ oti liela tū ristu plū sma un tikā m izmitinā ti ar bē rnu ļ oti ilgi, bez privilē ģ ijā m.
Kopš biju tur, es zinu, ka lielā kā daļ a numuru ir vē rsti pret citas dzī vokļ u viesnī cas sienu, un tur vienmē r ir ļ oti trokš ņ ains.
Mani novietoja nevis ar skatu uz sienu, bet ar skatu uz kā da cita viesnī cas baseinu.
Un vē l viena nianse, es ielidoju pati ar gadu vecu bē rnu un man bija apmaksā ta divvietī ga istaba un mani gribē ja likt vienvietī gā istabā , bet kad saprata, ka nevar nedaudz mā nī ties, viņ i apmetā s parastā divvietī gā istabā .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo. pirmo reizi dodos atpū sties uz Spā niju. Pieņ emiet manus vā rdus, š ī viesnī ca mums tika ļ oti labi ieteikta. Mans draugs un es nekad neesam to nož ē lojuš i 15 dienas. Istaba tī ra, ē rta, uzkopš ana katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens uz 6 plus, viss ļ oti garš ī gs, daudz daž ā du augļ u, jū ra 5 minū š u attā lumā , pati viesnī ca Solovas centrā , ti daž i plusi! Lidojā m no Natalie tours, no š ī tū roperatora pirmo reizi, t. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo. pirmo reizi dodos atpū sties uz Spā niju. Pieņ emiet manus vā rdus, š ī viesnī ca mums tika ļ oti labi ieteikta. Mans draugs un es nekad neesam to nož ē lojuš i 15 dienas. Istaba tī ra, ē rta, uzkopš ana katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens uz 6 plus, viss ļ oti garš ī gs, daudz daž ā du augļ u, jū ra 5 minū š u attā lumā , pati viesnī ca Solovas centrā , ti daž i plusi! Lidojā m no Natalie tours, no š ī tū roperatora pirmo reizi, t. i. Man arī ir ar ko salī dzinā t un teikš u, ka esmu priecī gs, ka izvē lē jos š o tū roperatoru. Liels paldies gidam viesnī cā - Denisam, kurš katru dienu, no rī ta un vakarā bija viesnī cā , vienmē r atrisinā ja un pamudinā ja, ja bija kā di jautā jumi. Tā manā kontā bija astotā valsts, kur apmeklē t un atpū sties, tā pē c sanā ca, ka katru reizi no cita tū roperatora. Ja atkal atpū tai izvē lamies Spā niju, tad tikai "Las Vegas" un tikai Natalie Tours. VEIKSMĪ GI ATPŪ TAS!!!!! ! ! NEIZDARĪ TI NEPAREIZI! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Atpū tā s č etri vī rs, es un mans dē ls ar draugu, paņ ē ma divas istabas. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, viss ir tuvu jū rai 7-10 minū tes pā ri ceļ am. Trū kums ir tā ds, ka, ja pa logiem neskatā s uz Lasvegasas baseinu, tad vai nu uz ceļ u, vai uz kaimiņ u zemā kas klases viesnī cu, kurā dzī voja trokš ņ aini spā ņ u jaunieš i, kuri nekad negulē ja. … Tomēr ▾ Atpū tā s č etri vī rs, es un mans dē ls ar draugu, paņ ē ma divas istabas. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, viss ir tuvu jū rai 7-10 minū tes pā ri ceļ am. Trū kums ir tā ds, ka, ja pa logiem neskatā s uz Lasvegasas baseinu, tad vai nu uz ceļ u, vai uz kaimiņ u zemā kas klases viesnī cu, kurā dzī voja trokš ņ aini spā ņ u jaunieš i, kuri nekad negulē ja. Viesnī cas teritorija ir maza, bet labi uzturē ta un tī ra. Istabas ir parastas. Viss ir . MĒ S nesauļ ojā mies pie baseina, bet cilvē ki ar bē rniem un alu atpū tā s. Ē diens restorā nā ir daudzveidī gs, pā rdomā ts ar dzē rieniem (pasū tī tajai pudelei tika uzlikta birka, var dzert citu dienu). Cena daudz augstā ka nekā veikalā . Viesu vidū ir daudzi ā rzemnieki, vā cieš i, norvē ģ i. Krievus var atpazī t pē c piepū š amajiem matrač iem, kas nosmē rē lifta spoguļ sienas ar smiltī m. es nogalinā tu. Un viesnī cas personā ls visu tī ra lē nprā tī gi un ar draudzī gu smaidu. Vakara programma katru vakaru, patī kami pasē dē t verandā , dzē rieni, kafija - viss kvalitatī vi. Š ķ ita, ka vī rs deva dā snu dzeramnaudu, tā pē c viņ i viņ u mī lē ja kā iedzimto. Ja turpmā k pulcē simies Salou, vē l gribē sim pastaigā ties pa promenā di, tad ņ emsim kā du no centra attā lā ku viesnī cu, bet tas ir tikai manis dē ļ . Un, ja jū s gulē jat mierī gi, tad izvē lieties Lasvegasu. Svetlana 1963. gads R. Ņ iž ņ ijnovgoroda.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pilns ziņ ojums ir š eit: http://forum. na-svyazi. ru/index. php? act=findpost&pid=7689860 un tajā paš ā vietā tā lā k ziņ ojuma turpinā jums, rakstī ja trī s dienas. Pirms tam zem mana segvā rda š ajā pavedienā.1. -3. lappusē ir fotogrā fijas, kuras ievietoju tieš i no Salou. … Tomēr ▾ Pilns ziņ ojums ir š eit: http://forum. na-svyazi. ru/index. php? act=findpost&pid=7689860 un tajā paš ā vietā tā lā k ziņ ojuma turpinā jums, rakstī ja trī s dienas. Pirms tam zem mana segvā rda š ajā pavedienā.1. -3. lappusē ir fotogrā fijas, kuras ievietoju tieš i no Salou. Un mū su ledusskapis bija atvē rts, tā pē c tas bija bez maksas. Krievi atraduš i veidu, kā to atvē rt - ledusskapja slē dzenei der balkona atslē ga, lieto. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Salou bija otro reizi. Viesnī ca Las Vegas tagad ir pozicionē ta kā ****, un tas ir pareizi, man ir ar ko salī dzinā t. Tas ir diezgan ē rts, tī rs, skaists, tā teritorija atrodas klusā nostū rī , bet tuvu visam, kas padara atpū tu daudzveidī gu: no jū ras un pludmalē m, tū risma centrs ar kafejnī cā m, diskotē kā m, veikaliem un citā m atpū tas vietā m, no vietē jā transporta pieturā m. … Tomēr ▾ Salou bija otro reizi. Viesnī ca Las Vegas tagad ir pozicionē ta kā ****, un tas ir pareizi, man ir ar ko salī dzinā t. Tas ir diezgan ē rts, tī rs, skaists, tā teritorija atrodas klusā nostū rī , bet tuvu visam, kas padara atpū tu daudzveidī gu: no jū ras un pludmalē m, tū risma centrs ar kafejnī cā m, diskotē kā m, veikaliem un citā m atpū tas vietā m, no vietē jā transporta pieturā m. . Personā ls ir draudzī gs, nedaudz runā angliski un pat nedaudz krieviski, kas Spā nijā ir retums. Istabas ir plaš as, paredzē tas 4 cilvē ku ģ imenei (ir krē sli-gultas), mū sdienī gi mē belē tas un aprī kotas. Ir peldbaseini ar dž akuzi, trenaž ieru zā le, bā rs, datorzā le, koncerti un animā cija vakaros. Ē dienu vē rtē ju kā izcilu. Brokastis, kā ierasts, ir vienmuļ as, tač u izvē le ir plaš a un, ja dzī vosi ilgā k par mē nesi, garlaikoties nebū s laika. Pusdienas un vakariņ as - viss ir ļ oti garš ī gs, skaists, ē stgribu un svaigs! Divas nedē ļ as pavā ri gandrī z neatkā rtojā s, vakariņ ā s vienmē r kaut kas, gaļ a vai zivs, ir pagatavots uz grila tieš i jū su priekš ā . Arī vī ni (par maksu) ir lieliski un izvē le laba. Bā rā neesmu bijis, maija beigā s atpū š as pā rā k daudz vietē jo “hubilado”, un viņ i Spā nijā ir daudz traki nekā mū su pensionā ri un nebija nekā das drū zmē š anā s. Krievu arī ir daudz, bet sekas tam vē l nav jū tamas, izņ emot varbū t š ausmī go plakā tu (tikai krievu valodā ! ), ka ē dienu no restorā na nevar izņ emt. Par ekskursijā m: lī dzā s skaistajai un mā jī gajai Salou pavisam netā lu atrodas burvī gie, interesantie, vecie Reusa, Kambrila un Taragona, un bē rnu prieks-Port Aventura, kuru var (un vajag) apmeklē t arī saviem spē kiem, bet labā k apskatī t Barselona ar apskates ekskursiju. Pilsē ta ir liela, ir daudz interesantu lietu, bū s arī daudz transfē ru (un transports tur ir dā rgā ks nekā pie mums) un, ja jū s nerunā jat spā niski, tad bū s daudz dzerš anas, lai neļ autu jums izbaudī t š o apburoš o pilsē tu! Tā tad, Lasvegasa mums ir kļ uvusi par ļ oti labā m mā jā m Spā nijas uzturē š anā s laikā , ž ē l, ka tā bija tik ī sa!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika otlč iks. Treš kai viss ir ļ oti nopietni. Labā nozī mē , protams. Tuvu jū rai. Ir daudzas pludmales, no kurā m izvē lē ties. Istabā s viss ir standarta. Personā ls nav rupjš , labi zina angļ u valodu (kas man ir svarī gi). … Tomēr ▾ Man patika otlč iks. Treš kai viss ir ļ oti nopietni. Labā nozī mē , protams. Tuvu jū rai. Ir daudzas pludmales, no kurā m izvē lē ties. Istabā s viss ir standarta. Personā ls nav rupjš , labi zina angļ u valodu (kas man ir svarī gi). Tas, kas man ļ oti patika (un tas, ko es negaidī ju no trī s rubļ u banknotes), ir diezgan labs ē diens, un animā cija ir skaidra, kad es tur biju, tā bija labā formā . Tā pē c es iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в центральной части города Салоу, в 200 метрах от пляжа. Поблизости – бары, рестораны, дискотеки, магазины. В 100 м от отеля находится автобусная остановка. Отель полностью обновлён в 2009 году.

Atrašanās vieta 12 км от аэропорта. До отеля легко доехать от автомагистрали AP7. Отель Las Vegas находится в 100 метрах от пляжа и в 1 км от популярного тематического парка «Порт Авентура».
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Пляж: песчаный, муниципальный. Зонтики и лежаки – напрокат.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане с открытой кухней накрывают «шведский стол» из блюд средиземноморской кухни, а также подают специальные детские блюда. Кроме того, при отеле работает бар с живой фортепианной музыкой и проводятся разнообразные развлекательные программы для взрослых и детей.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (в высокий сезон, 2 часа в день).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Все номера выходят на собственные террасы, также при отеле работает фитнес-центр.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 282 номера.

Istabās

Ванная комната, фен, телефон, радио, плазменный ТВ с русским каналом, Wi-Fi (платно), сейф (за доп. плату), центральный кондиционер, мини-холодильник (за доп. плату, по запросу), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Alfonso V, 7, 43840 Салоу, Испания
Tālruņi: Tel: +34977380654 Fax: +34977383543
Tīmekļa vietne: Las Vegas Salou Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.