Laba viesnīca, gribētos atgriezties vēl

Rakstīts: 6 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 29 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Varbū t mans apskats kā dam noderē s. Es jums pateikš u secī bā . Viesnī cu ieteica tū risma aģ entū ra, un es nezaudē ju.
1 Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, piestā jā m viesnī cā.9. 00, un jau 9-30, nomaksā juš i tū risma nodokli, saņ ē mā m numura atslē gas. Reģ istratū rā ir krieviski runā još as meitenes. Viņ i neņ ē ma naudu par agro reģ istrē š anos. (Lai gan, atceroties Turciju, no manas puses bija mē ģ inā jums izrakstī t rē ķ inu. )
2. Viesnī cas teritorija sastā v no 3 ē kā m. Mē s dzī vojā m otrajā . Kopumā teritorija sakopta, tī ra. Istaba standarta, lai gan skats no balkona atstā ja ko vē lē ties (izskatī jā s uz iekš ē jo ceļ u starp ē kā m, uz 1. korpusa restorā na logiem ), bet mē s nenā cā m sē dē t istabā .

3. Dvieļ i un duš as piederumi tika mainī ti katru dienu, bet viņ a pati. telpu uzkopš ana nav ī paš i laba. Grī da bija no akmens, un uz tā s varē ja just smiltis.
4. Ē dinā š ana – brokastis un vakariņ as. Ē dienkarte daudzveidī ga, liela gaļ as un zivju ē dienu izvē le, deserti. Viņ i nepalika izsalkuš i. Bet vakarā bija diskomforts - visi dzē rieni bija jā pē rk. . Apkalpoš ana restorā nā arī laba.
5. Laikam no mī nusiem - ī ss vakara izklaides programmas laiks viesnī cā . Man ļ oti patika viesnī ca un viss ar to.
Es nesaprotu cilvē kus, kuri, atpū š oties, sā k meklē t trū kumus istabā s, ē dienā utt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu