Caribe Resort 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.010
№21 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.2 Numurs
6.8 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
No viesnīcas, kas celta Karību jūras stilā, paveras skats uz vienu no lielākajiem balto smilšu baseiniem pasaulē. Tematiskais parks PortAventura atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā un viesnīcas viesiem ir pieejams bez maksas. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm. Uzcelta 2003. gadā. Daļa no PortAventura viesnīcu grupas.Vairāk →
аватар ariadna1_06
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Caribe Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros 2018.  gada maijā . Parkā nav ieejas. Tieš a. Ir Huang ē ka ar visu savu: restorā ns, parks. 2 lieli peldbaseini. Viens ar smiltī m zem Karī bu jū ras. Uzcelta 2003. … Tomēr ▾ Caribe
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros 2018.  gada maijā .
Parkā nav ieejas. Tieš a.
Ir Huang ē ka ar visu savu: restorā ns, parks.
2 lieli peldbaseini. Viens ar smiltī m zem Karī bu jū ras.
Uzcelta 2003. gadā .
Standarti, superior, sanhuan, pie pē dē jā s ieejas bp spa ir č ī bas.
10 minū š u gā jiena attā lumā lī dz parkam vai tramvajam, kas kursē ik pē c 15 minū tē m.
Nav animā cijas. Nav mini kluba.
Ejam pa gaiteņ iem, jū tamies kā pionieru nometnē .
Numuri ir plaš i, standarta vannas istaba, tī ra, gaiš a. 2 lielas gultas. Superior dī vā ngultā + liela gulta, duš a un vanna vannas istabā . Plaš s.
Reģ istrē š anā s visā s PortAventura viesnī cā s no 15.00
Izbraukš ana pulksten 11.30
Dž akuzi vanna Sanhulio.
Ļ oti plaš s. Dī vā ns aiz ekrā na.
Ir spa, tie kas atrodas Don Juan bp, pā rē jie par naudu.
Daudz bē rnu.
2 stā vu bungalo.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No viesnī cas, kurā bijā m 2007. gadā , ir palicis tikai viens nosaukums! Tagad tā ir bē rnu nometne! Bē rnus ved 30 cilvē ku autobusi (1-2 skolotā ji). Baseinā peld mati un konfekš u papī ri. Ē damzā lē (nevar citā di to nosaukt) rindas pē c makaroniem un burgeriem. … Tomēr ▾ No viesnī cas, kurā bijā m 2007. gadā , ir palicis tikai viens nosaukums! Tagad tā ir bē rnu nometne! Bē rnus ved 30 cilvē ku autobusi (1-2 skolotā ji). Baseinā peld mati un konfekš u papī ri. Ē damzā lē (nevar citā di to nosaukt) rindas pē c makaroniem un burgeriem. Vakarā lī dz pulksten 12 bļ auš ana un dziesmas visai nometnei (neuzdroš inā s š o vietu saukt par viesnī cu). Samaksā ju 180 tū kstoš us par trim (1 pieauguš ais un 2 bē rni) par 10 dienā m, lai atcerē tos bē rnī bu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
< href=" http://www. votpusk. lv/" target=" _tukš s" > Skatieties š eit< /a> … Tomēr ▾ < href=" http://www. votpusk. lv/" target=" _tukš s" > Skatieties š eit< /a>
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Rindas monotons ē diens bez animā cijas slinki spā ņ i … Tomēr ▾ Rindas monotons ē diens bez animā cijas slinki spā ņ i
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Pit-beer
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies ar bē rniem 2015. gada jū lijā . Braucā m pē c ieteikuma un PortAvetura parka dē ļ . Tū risma operators Coral godī gi to atnesa, izkrauja viesnī cā un . . pazuda. Divi mē ģ inā jumi satikt gidi Oksanu neizdevā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem 2015. gada jū lijā . Braucā m pē c ieteikuma un PortAvetura parka dē ļ .
Tū risma operators Coral godī gi to atnesa, izkrauja viesnī cā un . . pazuda. Divi mē ģ inā jumi satikt gidi Oksanu neizdevā s. Viņ a vienkā rš i neparā dī jā s.
Viss viņ as palī dzī bas arsenā ls tika samazinā ts lī dz mē ģ inā jumam pā rdot ceļ ojumus par pā rmē rī gā m cenā m. Netā lu, Salou pilsē tā , lielā tī kla aģ entū rā , cenas faktiski ir 3 reizes zemā kas par tā m paš ā m ekskursijā m.
Viesnī ca ir sadalī ta vairā kā s ē kā s ap kaut kā du dī vainu pelē ku betona peļ ķ i (aizņ em milzī gu platī bu! ), ar blā vu strū klaku imitā ciju.
Uz divu baseinu malā m. Viena ar smilš u pludmali, otra parasta.
Pavā rs uzlauž visu - vajag mē ģ inā t tik bezgarš ī gi pagatavot! Zivis ir bezgarš ī gas jebkurā formā , makaroni un siers, makaroni un gaļ a, salā ti ar makaroniem, makaroni un makaroni. . . Augstajā sezonā brokastī s nav ogu - ne zemenes, ne ķ irš i. Jamon solī ts tiek pasniegts ļ oti reti, brokastī s un tikai pirmajiem apmeklē tā jiem. Tad tas vienkā rš i neeksistē . No jū ras veltē m tikai paella katru otro dienu.
Personā ls ir slinks un nedraudzī gs
Istabu tī rī š ana kaut kā katru otro dienu. Hallē kā pnes vispā r nav tī rī tas, visur ir lipī gi traipi. Skaņ as izolā cijas vienkā rš i nav – visu var dzirdē t.
Matrač i cieti, spilvenu vietā kaut kā da gara "desa" diviem. Gulē t ir š ausmī gi neē rti.
Lifts ierodoties nestrā dā ja 2 dienas, iestrē gā m un gaidī jā m 20 minū tes mež onī gā smacī bā . Neviens nenā ca! Viņ i izvē lē jā s paš i.
Nav animā cijas vispā r, nu, izņ emot dzeni Vudiju no rī tiem un vakarā bildē ties ar bē rniem.
Ī sā k sakot, bez 4-5 zvaigznē m!
triā de.
Lai pā rsē stos starp braucieniem uz parku, vietē jie to izmanto š ā di, ierodoties 1-2 dienas.
Лужа Глубиной 15 см Кажется отель просто запущен. Можно сделать гораздо лучше минимальными усилиями
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku brī vdienas ar bē rniem! Labs personā ls! Lielisks bē rnu klubs kluba 2 sadaļ ā s Pirā ti un Zebra. Zebra bē rniem lī dz 6 gadu vecumam un pirā tiem no 6 gadu vecuma. Lieliska virtuve vakariņ ā m, vienmē r ir saldē jums! Ar bē rnu istabu bē rni tiek vesti uz PortAventura. … Tomēr ▾ Iesaku brī vdienas ar bē rniem! Labs personā ls! Lielisks bē rnu klubs kluba 2 sadaļ ā s Pirā ti un Zebra. Zebra bē rniem lī dz 6 gadu vecumam un pirā tiem no 6 gadu vecuma. Lieliska virtuve vakariņ ā m, vienmē r ir saldē jums! Ar bē rnu istabu bē rni tiek vesti uz PortAventura. Port Aventura atrodas ļ oti tuvu, lī dz pludmalei 15 - 20 minū tes ar kā jā m un ar autobusu 5 - 10 minū tes. Numuri ir labi un ē rti. Balkons ir lielisks ar krē sliem un galdu. Ir divi peldbaseini un tenisa korts, vienam baseinam ir smilš u dibens. Blakus baseiniem atrodas bā rs. Iesaku š o viesnī cu! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 78945650
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca ir laba, teritorija liela, vienmē r skan patī kama mū zika (no skaļ ruņ iem akmeņ u veidā , kas uzstā dī ti uz zemes). Ē diens ir labs, ī paš i vakariņ as (principā ir viss katrai gaumei), un arī brokastis nebija sliktas (lai gan vienmē r ir vienā das, bet var izvē lē ties kaut ko). … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba, teritorija liela, vienmē r skan patī kama mū zika (no skaļ ruņ iem akmeņ u veidā , kas uzstā dī ti uz zemes). Ē diens ir labs, ī paš i vakariņ as (principā ir viss katrai gaumei), un arī brokastis nebija sliktas (lai gan vienmē r ir vienā das, bet var izvē lē ties kaut ko). Reģ istratū rā nav krievvalodī go, tā pē c vismaz angļ u valoda ir nepiecieš ama. Personā la attieksme ir draudzī ga, ja neskaita viesnī cas gidu pirmā s piecas dienas Andrejs bija (vispā r amē ba, kuru nejautā , neko nezina, tad viņ u nomainī ja meitene, kura bija vairā k vai mazā k informē ta par Spā niju un Barselona. Š ī s viesnī cas galvenais trū kums ir tas, ka tā atrodas š ausmī gi tā lu no jū ras (30 minū tes lī dz pludmalei) tur joprojā m var nokļ ū t, bet ar bē rnu ir grū ti atgriezties. Pludmales klubs, kas tika minē ts ceļ ojumu aģ entū ra, par kā du remontu un transfē ru no viesnī cas uz jū ru nav ne maksas, ne bezmaksas (lai gan noteicoš ais, izvē loties š o konkrē to viesnī cu bija vilciens uz Beach Club un bē rnam bū s jautrs brauciens un tur ir mazā k cilvē ku nekā paš valdī bas pludmalē ). Bet mē s esam než ē lī gi, maldinā ti, es rakstu, lai citi neuzķ eras uz š o ē smu. . Varat izvē lē ties š o viesnī cu uz 4 dienā m, lai pilnī bā izbaudī tu Aventura un akvaparku, un tad labā k pā rcelties uz citu tuvā k jū rai (domā ju, ka ar transfē ru bū s vē l lē tā k, jo viesnī ca nav lē ta). Ž ē l, ka tū risma aģ entū rā s to neiesaka. Tomē r mē s labi atpū tā mies, jo nebija ī paš a karstuma (jū rā bijā m tikai divas reizes), un braucieniem uz Barselonu un tuvē jā m pilsē tā m laika apstā kļ i bija vislabā kie.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Ļ oti ē rta ir milzī ga privā tā zona ar bē rnu baseinu un rotaļ u laukumu. Bē rnu bija daudz, daudzi bija no Krievijas, bē rniem nebija garlaicī gi. Ē diens nebija ī paš i patī kams. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Ļ oti ē rta ir milzī ga privā tā zona ar bē rnu baseinu un rotaļ u laukumu. Bē rnu bija daudz, daudzi bija no Krievijas, bē rniem nebija garlaicī gi. Ē diens nebija ī paš i patī kams. Varbū t esam prasī gi, bet man likā s, ka viss ir vienmuļ i. Ir daudz, bet katra diena ir vienā da. Vienmē r brī nī jos, kā var sabojā t makaronus, tur pamē ģ inā ju, pat bē rni neē da. Animators tur ir viens Vudijs Dzenis, bē rni protams priecī gi. No mī nusiem, ka viesnī cā nav gludekļ a, pā rē jais atvaļ inā jums pagā ja saburzī ti, un, lai veļ ā tiktu izgludinā ts reģ istratū rā , uzrā dī ja cenu, bikses, manuprā t, 6-8 eiro. Un, protams, tī rī š ana. Manuprā t, viņ i vispā r nezina, kā to tur realizē t. Visur ir milzī ga putekļ u kā rta. Uz zā dzī bas rē ķ ina neko nezaudē jā m, istabā ir bezmaksas seifs, izmantoju, glabā ju naudu un dokumentus. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, ļ oti ē rti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca ir laba, teritorija liela, vienmē r skan patī kama mū zika (no skaļ ruņ iem akmeņ u veidā , kas uzstā dī ti uz zemes). Ē diens ir labs, ī paš i vakariņ as (principā ir viss katrai gaumei), un arī brokastis nebija sliktas (lai gan vienmē r ir vienā das, bet var izvē lē ties kaut ko). … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir laba, teritorija liela, vienmē r skan patī kama mū zika (no skaļ ruņ iem akmeņ u veidā , kas uzstā dī ti uz zemes). Ē diens ir labs, ī paš i vakariņ as (principā ir viss katrai gaumei), un arī brokastis nebija sliktas (lai gan vienmē r ir vienā das, bet var izvē lē ties kaut ko). Reģ istratū rā nav krievvalodī go, tā pē c vismaz angļ u valoda ir nepiecieš ama. Personā la attieksme ir draudzī ga, ja neskaita viesnī cas gidu pirmā s piecas dienas Andrejs bija (vispā r amē ba, kuru nejautā , neko nezina, tad viņ u nomainī ja meitene, kura bija vairā k vai mazā k informē ta par Spā niju un Barselona. Š ī s viesnī cas galvenais trū kums ir tas, ka tā atrodas š ausmī gi tā lu no jū ras (30 minū tes lī dz pludmalei) tur joprojā m var nokļ ū t, bet ar bē rnu ir grū ti atgriezties. Pludmales klubs, kas tika minē ts ceļ ojumu aģ entū ra, par kā du remontu un transfē ru no viesnī cas uz jū ru nav ne maksas, ne bezmaksas (lai gan noteicoš ais, izvē loties š o konkrē to viesnī cu bija vilciens uz Beach Club un bē rnam bū s jautrs brauciens un tur ir mazā k cilvē ku nekā paš valdī bas pludmalē ). Bet mē s esam než ē lī gi, maldinā ti, es rakstu, lai citi neuzķ eras uz š o ē smu. . Varat izvē lē ties š o viesnī cu uz 4 dienā m, lai pilnī bā izbaudī tu Aventura un akvaparku, un tad labā k pā rcelties uz citu tuvā k jū rai (domā ju, ka ar transfē ru bū s vē l lē tā k, jo viesnī ca nav lē ta). Ž ē l, ka tū risma aģ entū rā s to neiesaka. Tomē r mē s labi atpū tā mies, jo nebija ī paš a karstuma (jū rā bijā m tikai divas reizes), un braucieniem uz Barselonu un tuvē jā m pilsē tā m laika apstā kļ i bija vislabā kie.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dovolna100
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku š ajā viesnī cā augusta beigā s - septembra sā kumā . Viesnī cas teritorija ir izveidota forš a - tā ir liela, kas nav raksturī gi Spā nijas viesnī cā m, daudz zaļ umu, skaisti dī ķ i. . . Un viņ iem tieš ā m bija bezmaksas ieeja pludmales klubā . … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā augusta beigā s - septembra sā kumā .
Viesnī cas teritorija ir izveidota forš a - tā ir liela, kas nav raksturī gi Spā nijas viesnī cā m, daudz zaļ umu, skaisti dī ķ i. . . Un viņ iem tieš ā m bija bezmaksas ieeja pludmales klubā . Bet š ajā klubā var nokļ ū t tikai cilvē ks ar ziloņ a nerviem! Uz turieni brauc vilciens, jo ar kā jā m nevar nokļ ū t, pē c grafika vilciens kursē ik pē c 45 minū tē m (nu vai 25 minū tes, nesapratā m). Bet fakts ir tā ds, ka viņ š vienkā rš i neievē ro grafiku...Jū s ierodaties 5 minū tes pirms noteiktā laika, bet izrā dī jā s, ka vilciens jau ir č au...un zem tā gaida liels tū ristu pū lis viesnī ca kā idiotu bars, nā kamā...
Jū s, protams, varat doties uz pilsē tas pludmali, tas ir apmē ram 20 minū tes ar kā jā m, bet tikai pē c tam jū s apņ ematies atpū sties tikai Turcijā !
Viesnī cas tī rī ba tieš ā m ir murgs! Uz dvieļ iem nebija traipu, un mū su istaba tika regulā ri tī rī ta, tač u neviena pasaules lupata neskā ra ē kas kā pnes! Kā jau mū su pirmajā dienā bija traipi no daž ā diem š ķ idrumiem un fekā lijā m, tā viņ i veselu nedē ļ u droš i pavadī ja uz omulī gajā m kā pņ u pakā pieniem. Lai gan nē , es meloju, nedē ļ as beigā s tie tika izmesti no augš as ar atkritumiem, jo ​ ​ š ī kā pņ u telpa arī nepazī st slotu klā tienē .
Uzturs.
Brokastis ir š ausmī gas. Tas izskatā s pē c ē diena, bet jū s to pamē ģ iniet - nē , tas nav...
Pusdienu nav, bet tā nav problē ma, jo restorā nu ir daudz.
Vakariņ as ir lieliskas! Nekad mū ž ā neesmu ē dis tik daudz augstā kā s klases sieru kā nedē ļ as laikā š ajā viesnī cā . Vī ns Spā nijā ir lē ts un ļ oti forš s.
Un viņ iem ir kartupeļ i bez garš as! Slava Ukrainai un tā s kartupeļ iem!
Ī sā k sakot, par viesnī cas dekoru 10 balles, tī rī bu 5, ē dinā š anu - brokastis 3, vakariņ as 10.
Bet galvenā Salou atrakcija ir atrakciju parks PortAventura, sava veida Spā nijas Disneja zeme. Ieejai parkā bez maksas var izmantot viesnī cas atslē gas, kā arī ekspresbiļ etes uz populā riem apskates objektiem, kas ir ļ oti svarī gi, jo pat cilvē ks ar ziloņ a nerviem rindā uz braucieniem nestā vē s, te vajag boa konstriktora nervus. ! Katrs apmē ram pusstunda, un jau ir klusā sezona!
Lai gan principā PortAventura parks ir ļ oti interesants, it ī paš i, ja esi ar bē rniem.
No ekskursijā m izvē lē jā mies vē rš u cī ņ u un "Barselona + Akvā rijs + Dziedoš ā s strū klakas".
Runā jot par vē rš u cī ņ ā m, es noteikti zinā ju, ka tur tiek nogalinā ti buļ ļ i, bet es nevarē ju iedomā ties, ka tas bija tik rā pojoš s. Ja neesi asiņ ains maniaks, tad labā k skaties vē rš u cī ņ u pa TV.
Un tagad par "Barselona + Akvā rijs + Dziedoš ā s strū klakas".
Barselona ir kaut kas! Skaisti, stilī gi, neatkā rtojami, apskaties! Nu, arhitektū ras š edevri - tas ir saprotams, galu galā Gaudi jums nav Khukhr-Mukhr...Un 3 pilnī gi kaili vī rieš i lē nā m gā ja tieš i pa galveno ielu, un viņ iem nebija nekā ! Vai varat iedomā ties kalus vī rieš us uz Khreshchatyk?? ?
Par akvā riju - ja bū tu Ē ģ iptē , tad akvā rijā nav ko redzē t, tā s paš as zivis, plus vē l pā ris haizivis.
Bet dziedoš ā s strū klakas ir pilnī ga krā pniecī ba. Ir viena liela strū klaka, un tā nedzied mū zikas pavadī bā , bet dzī vo savu dzī vi: mū zika ir atseviš ķ i, strū klaka ir atseviš ķ i.
Z. Y. Lū k, draugs iepriekš uzrakstī ja atsauksmi un uzzī mē ja nolobī tas palmas foto, un tā tad viesnī cā tā das palmas nav - speciā li meklē ju viesnī cā zaļ umus ar blī kš ķ i!
Бич клаб Барселона Аквариум в Барселоне Отель, вид с балкона Барселона - ул. Рамбла Отель, бассейн
Parādīt vairāk »


iemiesojums x-vera
Vai kāds zina, vai Pludmales klubs Karibo viesnīcas iemītniekiem šogad ir apmaksāts vai nē?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums gpotapov
mēs vēlamies palikt šajā viesnīcā
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums vitalia_75
Ceļojam 4 cilvēku ģimene, bērni 14 un 7 gadi, piedāvājam izmitināšanu standarta. Mūs interesē, cik plašas ir šīs telpas.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в карибском стиле и выходит окнами на один из самых больших в мире бассейнов с белым песком. В пяти минутах ходьбы от отеля находится тематический парк развлечений PortAventura, который гости отеля могут посещать бесплатно. Отель прекрасно подойдёт как для молодёжного, так и для семейного отдыха. Построен в 2003 году. Входит в группу отелей PortAventura.

Atrašanās vieta Поездка на автомобиле до Барселоны занимает 1 час. Расстояние до пляжа Салоу составляет всего 500 метров. До города Таррагона можно доехать на автомобиле за 15 минут. Отель Caribe находится в 10 минутах езды от аэропорта Реуса и в 20 минутах езды от железнодорожного вокзала скоростных поездов AVE.
Pludmales apraksts Пляж Салоу в 500 м от отеля. Салоу (Salou) — пляжный курорт в регионе Коста-Дорада, расположенный рядом со знаменитым парком развлечений Парк-Авентура, Испания. Пляж Понент (Platja Ponent) — самый известный в городе. Именно здесь находится выдающаяся роща с пальмами, хорошо заметная даже на спутниковых снимках. Это хорошее место для детей. Но в последние годы из-за эрозии побережья, море стало более глубокое, чем раньше. Людей всегда много, но в целом в разумных рамках. Берег и дно: песок.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля работают 2 ресторана средиземноморской и интернациональной кухни, а также кафе и 2 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), анимация. В отеле Caribe предлагается широкий выбор детских мероприятий.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports За посещение оздоровительного спа-центра отеля PortAventura® Caribe взимается дополнительная плата. В спа-центре в распоряжении гостей сауна, гидромассажная ванна, паровые бани, тренажерный зал и крытый бассейн с подогревом, а также фитнес-центр, беговая дорожка и поле для игры в мини-футбол. В стоимость проживания во всех номерах включено бесплатное посещение парка аттракционов PortAventura на протяжении всего периода проживания, включая даты заезда и отъезда.
  • volejbols
  • futbola laukums
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 497 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Rambla del Parc, s/n, 43840 Салоу
Tālruņi: +34 902 20 22 20
Tīmekļa vietne: Caribe Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.