California Garden Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.910
№43 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas netālu no Salou pludmales, 10 minūšu pastaigas attālumā no tematiskā parka PortAvintura. Viesnīca sastāv no divām nesen renovētām ēkām. Uzcelta 1982. gadā, renovēta 2011. gadā. Mēs iesakām to visu kategoriju tūristiem, jo ​​viesnīcā un tās apkārtnē ir pieejamas izklaides visu vecumu cilvēkiem. Lieliska cenas un kvalitātes attiecība.Vairāk →
аватар pan__ivan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, reģ istrē š anā s uzreiz un bez piemaksā m. Tikā m reģ istrē ti 11:30 bez problē mā m. Standarta numurs ar divā m vienvietī gā m gultā m, kas ir saspiestas kopā . Baseins ir daž ā da dziļ uma no bē rnu peldbaseina lī dz 2 metriem, lai gan pats baseins nav liels. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, reģ istrē š anā s uzreiz un bez piemaksā m. Tikā m reģ istrē ti 11:30 bez problē mā m. Standarta numurs ar divā m vienvietī gā m gultā m, kas ir saspiestas kopā . Baseins ir daž ā da dziļ uma no bē rnu peldbaseina lī dz 2 metriem, lai gan pats baseins nav liels. Mums bija brokastis un vakariņ as. Brokastī s speķ is, olas, kastroļ i, desiņ as, pā rslas utt. Vakariņ as parasti nav slavē jamas, vienmē r daž ā das zivis un gaļ a. Bija pat mī dijas, garneles, bet ne katru dienu. Gan vakariņ u, gan brokastu bufete. Vakariņ as var mainī t pret pusdienā m, bet es to nekad agrā k neesmu darī jis, tā pē c nezinu par pusdienā m. Mī nusi: istabā nav ledusskapja. Nav kritisks, bet tomē r. Un gaisa kondicionieris darbojā s divā s pozī cijā s - darbojas un nedarbojas...Bet tā aukstuma rež ī ms mums bija piemē rots, tā pē c mē s neprasī jā m tā lvadī bas pulti, varbū t viņ i to darī s. Televizoram bija tā lvadī bas pults. Ar atvē rtā m balkona durvī m nav karsti, bet zem logiem ir diskotē ka, tā pē c tiem, kas nevar aizmigt ar skaļ u mū ziku un pirms 7 no rī ta, labā k izvē lē ties gaisa kondicionieri. Ar aizvē rtā m durvī m mū ziku nevar dzirdē t.
Lī dz jū rai 600 metri jeb 7 minū tes nesteidzī gā tempā .
Kopumā viesnī ca ir lielisks trio.
Un vē l - tū risma nodoklis tika ņ emts minimā li, par trim zvaigznē m tas ir 0.5 eiro no cilvē ka.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rbaudī ts ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas ceļ ojuma California garden 3 *, Salou, ir standarti, ir arī dzī vokļ i. Droš s 20.04. 10 Wf bp. Bē rnu gultiņ a 6 eiro. Ledusskapis 53 eiro nedē ļ ā . Viss iekļ auts Nr. … Tomēr ▾ Pā rbaudī ts ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas ceļ ojuma California garden 3 *, Salou, ir standarti, ir arī dzī vokļ i.
Droš s 20.04. 10
Wf bp.
Bē rnu gultiņ a 6 eiro. Ledusskapis 53 eiro nedē ļ ā .
Viss iekļ auts Nr. Ir mini klubs, liela platī ba. Ir spa centrs 6 eiro 2 stundas. Nav pludmales dvieļ u.
Tē jkannas reģ istratū rā.14 eiro nedē ļ ā .
Fen ir bp.
Nav krieviski runā još u darbinieku. Ir puika, kurš saprot krievu valodu.
Lī dz jū rai ar kā jā m 5-7 minū tes. Maza, tumš a istaba. Vannas istaba ir pietiekami plaš a.
Tik tī rs, labi smarž o.
Dzī vokļ i, tiem ir ledusskapis istabā s. Atjaunots, daudz vieglā ks un tī rā ks.
2 guļ amistabas, halle, vanna, galds, siena, balkons. Maksimā li 6 cilvē ki.
Nav ļ oti tī rs. Blakus visa infrastruktū ra.
Var izmantot dā rza teritoriju
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca strā dnieku un mazo ierē dņ u kontingentam no Francijas, Anglijas un Spā nijas. Restorā nā dzē rieni nav lē ti, kā lidostā . Dvieļ i un veļ a izmazgā ti lī dz caurumiem. baseina apakš ā ir smiltis. divi baseini un daž i nož ē lojami. … Tomēr ▾ Viesnī ca strā dnieku un mazo ierē dņ u kontingentam no Francijas, Anglijas un Spā nijas. Restorā nā dzē rieni nav lē ti, kā lidostā . Dvieļ i un veļ a izmazgā ti lī dz caurumiem. baseina apakš ā ir smiltis. divi baseini un daž i nož ē lojami. Seifs, tā lvadī bas pults kondicionē š anai un TV par maksu. Ē dienkarte vienmuļ a, vakariņ as var sajaukt ar brokastī m. Vakara programma tā da pati kā pelde baseinos. Bē rnu sodi zem mafona. Teritorijā nav apsardzes - caurstaigā jama viesnī ca. Ļ oti ē rti satikties ar nelegā lā s izlū koš anas darbiniekiem. tikai viens gados vecs bā rmenis var pagatavot kafiju. pā rē jo var redzē t tikai nā ca no visas Spā nijas. Inventā rs ir nobruž ā ts. Krievi ierodas vakariņ ā s Cardin kleitā s, bet briti aizrā s ar ē dienu š ortos un T-kreklos basā m kā jā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Reģ istrē š anā s: nē sā jiet savus koferus uz istabu. Numurs nav ē rts 3 personā m. ļ oti cieš i. Tē jkannu-termosu un verdoš u ū deni nedod, stikla glā zes istabā nav. Gludinā š ana - c/o ceļ š uz veļ as mazgā tavu (par maksu) Ē diens izcils. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s: nē sā jiet savus koferus uz istabu. Numurs nav ē rts 3 personā m. ļ oti cieš i. Tē jkannu-termosu un verdoš u ū deni nedod, stikla glā zes istabā nav. Gludinā š ana - c/o ceļ š uz veļ as mazgā tavu (par maksu) Ē diens izcils. Bē rniem viesnī cā nekas nav paredzē ts. Vakara izrā des amatieru priekš nesumu lī menī , animatori visai brī vdienai ne reizi nav redzē ti. . Pludmale lieliska, municipā la. Paš i braucā m ekskursijā s, viss ir blakus, izlidojoš ie tū risti no Permas uzrā dī ja kartiņ u autobusam. Par 20 eiro iegā dā tu karti atgriezt nav iespē jams. Labā kais veids, kā nokļ ū t Barselonā , ir Plana (vietē jā ceļ ojumu aģ entū ra). Pegasus vairs nav pirmajā valstī neizdodas. Gidi nezina elementā ras lietas. Bijā m uz Madridi uz 2 dienā m, patika viss izņ emot gidu. Arī viesnī cas gidu nā cā s pieķ ert ar grū tī bā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā viesnī ca nav slikta. Bet ir daž i, bet...Piemē ram, ē diens, ē diens atstā j daudz ko vē lē ties, mums bija 2 nedē ļ as (brokastis un vakariņ as) un mums ļ oti patika tikai vienas vakariņ as (es nezinu, kas tur notika, varbū t š efpavā rs bija labā noskaņ ojumā ). … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca nav slikta. Bet ir daž i, bet...Piemē ram, ē diens, ē diens atstā j daudz ko vē lē ties, mums bija 2 nedē ļ as (brokastis un vakariņ as) un mums ļ oti patika tikai vienas vakariņ as (es nezinu, kas tur notika, varbū t š efpavā rs bija labā noskaņ ojumā ). Otrkā rt, nav fē na (pat apartamentos, un tajos dzī vojā m), paš ā viesnī cā ī rē fē nu un uz 2 nedē ļ ā m vajadzē ja iedot kaut ko ap 15 eiro (bija jā pē rk, atradā m ceļ a fē ns par 13 eiro). Treš kā rt, nav kondicioniera....nav tā lvadī bas pults, kā mums paskaidroja, dzī voklis ir ieslē gts centralizē ti, protams, mē s dzī vojā m bez tā , bet es domā ju, ka norā dī tajam jā bū t. Nu, protams, uzkopš ana, ja neatstā s dzeramnaudu, nebū s, protams, dvieļ us nomainī s, gultas veļ u ik pē c 3 dienā m, bet ja izslauc grī du, tad ir labi. Nu principā tā dzī vot var. Lai jaukas brī vdienas!! ! )))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Tatti
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visiem patika. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , netā lu no pludmales, nevis kā viņ i raksta biedē . Lē nā tempā.7-10 minū tes, ja ieskatā s visos veikalos, tad protams var pastaigā ties 2h. Port Aventura atrodas 20 minū š u pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Visiem patika. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , netā lu no pludmales, nevis kā viņ i raksta biedē . Lē nā tempā.7-10 minū tes, ja ieskatā s visos veikalos, tad protams var pastaigā ties 2h. Port Aventura atrodas 20 minū š u pastaigas attā lumā . Blakus lielveikali, daudz veikalu. Nepaies ilgs laiks, lai nokļ ū tu diskotē kā s. Kopumā atraš anā s vieta ir laba. Viņ i mums deva daudz augļ u. Ē diens mums bija taukains - pie tā nav pieradis. Bet viss ir garš ī gi. Viesnī ca ir tī ra un mierī ga. Tā kā mē s daudz bijā m ekskursijā s, un tikai nakš ņ ojā m viesnī cā , viss mums derē ja lieliski. Bet kaut kā da animā cija bija pa dienu. Vakarā daž ā di š ovi, tostarp flamenko. Kopumā cenas un kvalitā tes attiecī ba ir ļ oti lī dzsvarota!
аватар glen68
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca kopumā nav slikta, numuriņ u tī ra katru dienu, bet tikai redzamā zona, putekļ i nav noslaucī ti vispā r. Tā saucamajā restorā nā ir Š AUSMĪ GI NETĪ RĪ GI TRAUKI. Viesmī ļ i runā krieviski. … Tomēr ▾ Viesnī ca kopumā nav slikta, numuriņ u tī ra katru dienu, bet tikai redzamā zona, putekļ i nav noslaucī ti vispā r. Tā saucamajā restorā nā ir Š AUSMĪ GI NETĪ RĪ GI TRAUKI. Viesmī ļ i runā krieviski.
аватар evp2005
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Laba diena! Mē s bijā m š ajā viesnī cā apartamentos. Bet mē s devā mies arī uz Dā rzu. Tā tad viesnī ca ir ļ oti laba! Istaba (dzī voklis) liela, divas istabas, istabu uzkopj katru dienu, ar dvieļ iem arī nebija problē mu, paš i piegā jā m, un tikai dvieļ us mums nomainī ja, bez tī rī š anas un tikko visu nomainī ja. … Tomēr ▾ Laba diena! Mē s bijā m š ajā viesnī cā apartamentos. Bet mē s devā mies arī uz Dā rzu. Tā tad viesnī ca ir ļ oti laba! Istaba (dzī voklis) liela, divas istabas, istabu uzkopj katru dienu, ar dvieļ iem arī nebija problē mu, paš i piegā jā m, un tikai dvieļ us mums nomainī ja, bez tī rī š anas un tikko visu nomainī ja. Ē diens arī ļ oti labs. 12 dienas mums nekas nebija apnicis. Protams, nav turku gardumu, bet, piemē ram, ir vairā ku veidu gaļ a, zivis, piedevas, zupa, augļ i (arbū zs, persiki; ananā su melone; plū mes, apelsī ni), daž i konditorejas izstrā dā jumi, saldē jums. Kopumā man ļ oti patika. Ī paš i par š o cenu! BET! nav matu ž ā vē tā ja! Es te saputrojos. . Vē l viens pluss ir veikals pā ri ceļ am, t. i. , vienmē r ir bagetes, jamons, sula, jogurts, augļ i. Beigā s tikko sā kā m gatavot parasto ē dienu pusdienā m (bijā m puspansija). Dzī vokļ os ir virtuve ar pannu. podi un galda piederumi. Atpū tas aktivitā tes - Gardena. Bet mē s visu laiku staigā jā m, un tikai vienu reizi gā jā m uz minidisko. Lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes ar kā jā m, bet jā iet pa iepirkš anā s ielā m, un tas vienmē r ļ oti noder - meklē jā m zemā kas cenas suvenī riem. Bet pludmale ir aizņ emta. . . Nekur citur š ito neesmu redzē jis. . Pat Anapā )) Bet pē c nedē ļ as mē s pieradā m. Un cilvē ki aiziet pē c vakariņ ā m, un jū s jau varat ļ oti ē rti iekā rtoties. Es pats vienmē r ļ oti rū pī gi meklē ju informā ciju par viesnī cā m, un š oreiz nolē mu pievienot savu pozitī vo atsauksmi. Lai jaukas brī vdienas! Un centies bū t pieklā jī gs un draudzī gs un tev atbildē s to paš u! ! !
аватар elochka1978
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tiem, kam nav trakas naudas, un tiem, kas negrasā s pā rmaksā t papildus naudu. 1. Istabas tī ras, uzkopš ana laba, mē beles ja ne "š iki-modernas", bet ne nobruž ā tas. Rezultā ts - 4 2. Ē diens - Es neteikš u, ka ir 1000 ē dienu, turku nav, bet jū s varat atrast kaut ko pē c savas gaumes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tiem, kam nav trakas naudas, un tiem, kas negrasā s pā rmaksā t papildus naudu.
1. Istabas tī ras, uzkopš ana laba, mē beles ja ne "š iki-modernas", bet ne nobruž ā tas. Rezultā ts - 4
2. Ē diens - Es neteikš u, ka ir 1000 ē dienu, turku nav, bet jū s varat atrast kaut ko pē c savas gaumes. Ar augļ iem, protams, viņ i nevarē ja bū t skopi. Vē rtē jums - 3+
3. JŪ RA!!!!! ! ! No viesnī cas 5 minū š u gā jienā . Brī niš ķ ī gas pludmales, tī rs, daudz duš u, ū dens zeltains un mirdz no zeltainajā m smiltī m. Viņ i ne par velti sauc Doradu. Vē rtē jums - 5+++++
4. Kaimiņ i: krievu tikpat kā nav, reģ istratū rā nerunā krieviski, bet ļ oti cenš as saprasties, cenš as. Apkalpojoš ais personā ls ir vienkā rš i LIELISKS!
5. Bet baseins pie viesnī cas ir MAZS un tā pē c ā tri kļ ū st netī rs. Bet ar tā du JŪ RU to nevajag!! ! !


iemiesojums aIIIIy
Kādi laikapstākļi ir Salou oktobra pirmajā pusē? Vai līst lietus? Vai jūra ir silta vai jau auksta?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums aIIIIy
Kā viesnīca atšķir cilvēkus ar HB un FB ēdināšanu?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Nata396
Sāku interesēties par šo viesnīcu .. nospļauties, ka tā tika rekonstruēta 2007. gadā. Kas atsaucās!!!Kā vispār ir ēdināšana,apkalpojuma organizācija,pludmale,citas infrastruktūras tuvums.Pateicos jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен недалеко от пляжа в городе Салоу, в 10 минутах ходьбы от тематического парка PortAvintura. Отель состоит из двух недавно отремонтированных зданий. Построен в 1982 году, реновация прошла в 2011 году. Рекомендуем для всех категорий туристов, поскольку в отеле и рядом с ним есть развлечения для всех возрастов. Отличное соотношение цена-качество.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от центра г. Таррагона, рядом с одной из центральных улиц г. Салоу, в 700 м от парка PortAventura, в 500 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м от отеля. Льевант – самый большой и популярный пляж в Салоу, растянувшийся вдоль бульвара Хайме I (начинается у спортивного порта и заканчивается рядом со светящимся фонтаном). Несмотря на популярность у отдыхающих, на пляже совсем не тесно – на участке длиной в 1200 метров и шириной в 140 места хватает всем желающим. На пляже есть детские площадки, вышки с бдительными спасателями, душевые кабинки, парковка и бары с ресторанчиками. Кроме шезлонгов и зонтиков здесь можно арендовать снаряжение для дайвинга, хотя делать это довольно бессмысленно, потому что почти никакой морской живности рядом с побережьем Салоу нет.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Рядом с отелем California Salou находится торговый центр с магазинами и барами.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дети могут повеселиться и встретить новых друзей в мини-клубе и на игровой площадке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports В отеле California Garden можно насладиться покоем и солнечным светом. Гости могут позагорать на террасе, а затем искупаться в бассейне и позаниматься в тренажерном зале. В отеле можно взять напрокат велосипед и совершить поездку по Салоу и вдоль его береговой линии.
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 469 номеров в двух зданиях отеля.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Autovía Tarragona-Salou,13, 43840 Салоу, Испания
Tālruņi: tel. 977 38 11 00
fax. 977 38 38 16
Tīmekļa vietne: California Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.