Divvietīga viesnīca. Istaba laba, bet maza

Rakstīts: 1 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 29 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 2.0
Uzmanī gi izlasiet manu atsauksmi, jo es ierados no turienes aizvakar. Viņ iem bija jā izlido 18.09 04.20 no rī ta - pā rcē la uz 17.00 - uzreiz nozaga dienu - viesnī cā ieradā s 23.10. To sauc par atpū tu un lidoš anu ar ANEXTUR un AZURAIR. Personā ls draudzī gs - uzreiz iekā rtojies - puse runā krieviski. Istaba maza, bet ar jauno it kā viss kā rtī bā , bet no rī ta uz tevis. Pretī gā sapuvuš u olu smaka - esam neizpratnē - kas ir kā ds miris?? ? ? Kā izrā dī jā s, pē c tikš anā s ar gidu - starp TARRAGONU un LA PINEDA, kas ir 12 km, liela industriā lā zona un milzī ga preč u osta. Sapuves gaļ as smaka nā k no notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m un ķ ī miskā s rū pnī cas - kā jums patī k vide?
Gids mums teica, ka tevi vajadzē ja brī dinā t. Osta atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Tikai soma. Ū dens tieš ā m tī rs un caurspī dī gs - bet Dievs zin kas tur peld? ? ? Ī sā k sakot, no gida nopirkā m vauč erus - tā kā bijā m pirmo reizi un viesnī ca bija tikai vienu dienu no 10. Par ē dienu neko sliktu nevaru teikt - viss diezgan lī menī , bet vienmuļ i. Alkohols ballē tikai brokastī s - š ampanietis - pusdienā s un vakariņ ā s par maksu. Bijā m brokastis un vakariņ as, tā pē c uzreiz atradā m Auchan - viņ iem ir ALCAMPO - tur viss ir daudz lē tā ks - parasts alus 0.33-0.67 eiro + 0.05 eiro par aukstu alu.
Ir vē rts redzē t Barselonu. PortAventura, starp citu, es neiesaku jums tur doties brī vdienā s. Montserratas kalns un Taragonā ir liels iepirkš anā s tirgus. Viesnī cā nav ko darī t, nekā das izklaides un animā cijas - baseins mazs - pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu un citu lietu. Izbraukš ana, protams, mums tika atlikta - atpū tieties un lidojiet ar ANUSTUR un AZUREYR - viņ iem vajadzē ja izlidot 08.20 - transfē rs uz 05:00 - 01.00 tika izņ emti no viesnī cas. 03.20 sā ka reģ istrē ties, bet nez kā pē c sā kā s 04.30 un tika atvē rts tikai viens logs no 4 uz 280 cilvē kiem - iedomā jieties, kas tur notika - murgs, ka bē rni kliedz - pieauguš ie strī das. Pē c lidostas darbinieka teiktā , neviens viņ us nebrī dinā ja par reisa pā rcelš anu un viņ a cilvē ki izlidos tikai plkst. 06.00.

Pē c kaujas pie reģ istrā cijas atvilkā m elpu-nomierinā jā m bē rnu. Man bija ļ oti ž ē l viņ as-ž ē l redzē t viņ as asaras-bet nevarē ju palī dzē t-vienkā rš i nolā dē ju dzī res-izgā jā m cauri robež sargiem un Izdomā ju, ka nomierinā š u sevi Duty Free- ak, brī nums, ka nekas nedarbojas-viss ciet-pat ū deni nav kur nopirkt-tikai automā tā ja ir nieks. Vā rdu sakot, es nolā dē ju visu pasaulē - atvaļ inā jums bija pilnī bā sabojā ts. Mē s lidojā m uz un vajadzē ja bū t 08.20. Tā pē c padomā jiet, pirms atdodat savu grū ti nopelnī to naudu ANUSTURAI - pē c lī guma parakstī š anas jū s viņ iem atstrā dā sit, ticiet man. Sabojā savu atvaļ inā jumu un garastā vokli uz pā ris gadiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu