Best San Diego 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.710
№8 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.9 Numurs
7.3 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.3 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no Salou tūrisma daļas gleznainajām zaļajām zonām, 200 metru attālumā no pludmalēm. Teritorijas kopējā platība ir 4300 kvadrātmetri. Viesnīca tika uzcelta 1974. gadā un pilnībā atjaunota 2016. gadā. Viesnīcas remonts tiek veikts katru gadu. Viesnīca atrodas rosīgā kūrorta zonā, netālu no daudziem veikaliem, diskotēkām un ēstuvēm. Lieliska izvēle jauniešiem un pāriem, kuri novērtē kūrorta infrastruktūras tuvumu.Vairāk →
аватар eaneanalla
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā viss nav slikti. Un istabiņ u krā jums un ē dinā š ana un atraš anā s vieta. Bet ir milzī gs mī nuss --- ir blaktis. . Mums sakoda pirmajā naktī . Bez blaktī m istabiņ ā s redzē ts arī tarakā ns. . Tā ka padomā - vai ir vē rts tur apmesties, neskatoties uz to, ka tur ir veikts labs remonts, jaunas mē beles un matrač i - ir problē ma. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss nav slikti. Un istabiņ u krā jums un ē dinā š ana un atraš anā s vieta. Bet ir milzī gs mī nuss --- ir blaktis. . Mums sakoda pirmajā naktī . Bez blaktī m istabiņ ā s redzē ts arī tarakā ns. . Tā ka padomā - vai ir vē rts tur apmesties, neskatoties uz to, ka tur ir veikts labs remonts, jaunas mē beles un matrač i - ir problē ma. .
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Best San Diego, Salou tika pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros. Š ogad atjaunota viesnī ca, viens no Bestijas labā kajiem š efpavā riem. Baseins nav ī paš i liels. Ir bē rnu istaba. Wi-Fi bp visur, droš s bp, krieviski runā još s personā ls, ledusskapis bp. … Tomēr ▾ Best San Diego, Salou tika pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros.

Š ogad atjaunota viesnī ca, viens no Bestijas labā kajiem š efpavā riem.

Baseins nav ī paš i liels. Ir bē rnu istaba.

Wi-Fi bp visur, droš s bp, krieviski runā još s personā ls, ledusskapis bp.

Dvieļ i pludmalei bp, depozī ts 5 eiro. Lī dz jū rai kā jā m 3 minū tes.

Animā cija ir paredzē ta ikvienam.

Ir agrā s brokastis no 6:30

Pusdienā s un vakariņ ā s ir pieejams pikniks.

Dž akuzi bp.

Gandrī z visi numuri ir standarta ar atseviš ķ ā m gultā m.

Gultas bp.

Pusdienas un vakariņ as var mainī t.

Bā ra iela 10 minū š u gā jiena attā lumā.

Kompleksā s pusdienas un vakariņ as 12 eiro pieauguš ajam, 7 eiro bē rnam.

Numuri ir vidē ji plaš i, 2 lielas gultas. Balkons liels, istabā s duš as kabī ne, labi smarž o. Viss ir svaigs. Svē tlaime. +++++.

Ļ oti draudzī gs personā ls, visu laiku labā kais.

Mē s tajā pusdienojā m. Kā vienmē r ar Bestakh ļ oti garš ī gi.

Ī paš as telpas, ja jau esi izvā cies, vari peldē ties un pā rģ ē rbties.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kā Sandjego, Salou Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros 2018.  gada maijā . No š ogad atjaunotas viesnī cas, viens no Bestijas labā kajiem š efpavā riem. Baseins nav ī paš i liels. Ir bē rnu. … Tomēr ▾ Labā kā Sandjego, Salou
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros 2018.  gada maijā .
No š ogad atjaunotas viesnī cas, viens no Bestijas labā kajiem š efpavā riem.
Baseins nav ī paš i liels. Ir bē rnu.
Vf bp visur, droš s bp, ir krieviski runā još s personā ls, ledusskapis bp.
Dvieļ i pludmalei bp, depozī ts 5 eiro. Lī dz jū rai kā jā m 3 minū tes.
Animā cija ir paredzē ta ikvienam.
Ir agrā s brokastis no 6:30
Pusdienā s un vakariņ ā s ir pieejams pikniks.
Dž akuzi bp.
Gandrī z visi numuri ir standarta ar atseviš ķ ā m gultā m.
Bē rnu gultas bp.
Pusdienas un vakariņ as var mainī t.
Bā ra iela 10 minū š u gā jiena attā lumā .
Kompleksā s pusdienas un vakariņ as 12 eiro pieauguš ajam, 7 eiro bē rnam.
Numuri ir vidē ji plaš i, 2 lielas gultas. Balkons liels, istabā s duš as kabī ne, labi smarž o. Viss ir svaigs. Svē tlaime. +++++.
Ļ oti draudzī gs personā ls, visu laiku labā kais.
Mē s ē dī sim ar viņ u.
Ī paš as telpas, ja jau esi izvā cies, vari peldē ties un pā rģ ē rbties.
Pusdienas, kā jau visā s Bestijā s, viss ir ļ oti garš ī gs un ir daudz visa kā katrai gaumei. ES iesaku. Un ja esi garš ī ga un daudz ē diena cienī tā js, ņ em vismaz brokastis + vakariņ as.
аватар olaa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies no 2014. gada 31. jū lija lī dz 10. augustam. Izlasot pretrunī gas atsauksmes par viesnī cu, braucā m ar zinā mā m baž ā m, tač u, kā izrā dī jā s, veltī gi. Uzturoties viesnī cā , mums nebija nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies no 2014. gada 31. jū lija lī dz 10. augustam. Izlasot pretrunī gas atsauksmes par viesnī cu, braucā m ar zinā mā m baž ā m, tač u, kā izrā dī jā s, veltī gi. Uzturoties viesnī cā , mums nebija nekā du problē mu. Tā kā klusums istabiņ ā mums ir bū tisks faktors, reģ istrē joties mums nekavē joties lū dza ierā dī t istabu augš ē jā stā vā ar skatu uz ielu, nevis uz baseinu (informā cijai: numuri ar nepā ra numuriem ir vē rsti uz ielu). Rezultā tā.10 minū tes pē c ieraš anā s bijā m jau iekā rtojuš ies sestā stā va 547. istabā . Istaba bija diezgan pieklā jī ga, viss aprī kojums darbojā s labi: kondicionieris, televizors ar trim krievu kanā liem (istabā bija pults), santehnika, vannas istabā fē ns. Istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu.
Tā kā negribē jā m uztraukties par ē dinā š anu malā , paņ ē mā m AI (viss iekļ auts) tipa ē dienu un nemaz nenož ē lojā m. Ē diens, kā rakstī ts daudzā s atsauksmē s, patieš ā m ir daudzveidī gs un kvalitatī vs. Brokastī s vienmē r ir omlete, olu kultenis, auzu pā rslu un rī su putra, pā rslas, pankū kas utt. Pusdienā s un vakariņ ā s ē dienkarte katru dienu ir atš ķ irī ga, gandrī z vienmē r ir jū ras veltes, savukā rt vakariņ ā s uz galda zā les centrā ir kā das valsts nacionā lā s virtuves ē dieni. Piemē ram, krievu virtuves dienā bija pelmeņ i, klimpas un borš č s. Saldā galda ledusskapī pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir ļ oti garš ī gs porciju saldē jums.
Dzē rienus pusdienā s un vakariņ ā s, neskatoties uz to, ka mums bija AI, pē c mū su pasū tī juma atnesa viesmī lis. Gandrī z visi dzē rieni (izņ emot sangriju un tē ju) tiek vesti nevis izlejamā veidā , bet gan pudelē s: vī ns, alus, sula un ū dens. Viesmī ļ i visi ir ļ oti draudzī gi. Stipros dzē rienus, pat ar mā kslī go intelektu, var dzert tikai bā rā . Turpat visas dienas garumā jebkuri vī ni, sulas, dabī gā kafija, tē ja, saldē jums, konditorejas izstrā dā jumi. Ē dienu pusē nopirkā m tikai ū deni pudelē s istabā (aiz viesnī cas stū ra dzē rienu lielveikalā.1, 5 litru ū dens pudele maksā no 0.45 eiro).
Lī dz pludmalei ejiet 5 minū tes, pludmale ir lieliska, tī ra, bet ir daudz cilvē ku. Pludmalē ir duš as un tualetes, bet nav ģ ē rbtuvju. Divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs dienai ir dā rgi -17 eiro, tā pē c lielā kā daļ a cilvē ku nā k ar saviem paklā jiņ iem, lietussargiem, salokā miem sauļ oš anā s krē sliem. Tos pā rdod visur un ir ļ oti lē ti (paklā jiņ i no 2.5 eiro, lietussargi no 4.5 lī dz 12 eiro, sauļ oš anā s krē sli no 15 eiro). Pludmales dvieļ i nemaz nav jā ņ em lī dzi, daudz ē rtā k ir paklā jiņ i.
аватар Home.34
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tos Sandjego viesnī cā ar pieauguš iem bē rniem – dē lu un meitu. Vauč eri paņ emti no uzņ ē muma "Versa". Par tikš anos un aizbraukš anu sū dzī bu nav. Viss ir laikā . Reiz mē s redzē jā m uzņ ē muma pā rstā vi sanā ksmē viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū tos Sandjego viesnī cā ar pieauguš iem bē rniem – dē lu un meitu. Vauč eri paņ emti no uzņ ē muma "Versa". Par tikš anos un aizbraukš anu sū dzī bu nav. Viss ir laikā . Reiz mē s redzē jā m uzņ ē muma pā rstā vi sanā ksmē viesnī cā . Informā cija par izbraukš anu tiek izlikta iepriekš ē jā vakarā uz letes vestibilā mapē . Ir vairā ki, meklē jiet savu. Ā tri iekā rtojā s, lai gan sā kumā iedeva divvietī gu istabiņ u, tad atvainojā s (visi runā krieviski) pē c noskaidroš anas teica, ka mū su istabiņ a nav gatava, un vai jū s pastaigā jieties. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Mē s atstā jā m koferus un devā mies uz jū ru. Pa ceļ am devā mies uz Bus Plana un dabū jā m ekskursiju biļ etes. Tas izrā dī jā s daudz lē tā ks nekā no ceļ ojumu aģ entū ras. Starp citu, noderī gs padoms - 500 eiro banknotes NEKUR NEPIEŅ EM! Paturi to prā tā . Mē s tikko mainī jā m plā nu. Vē l viens noderī gs padoms. Kas gatavojas doties ekskursijā uz Nicu, Kannā m un Monako, neatlieciet pirkumu uz nenoteiktu laiku, kā saka. Paņ ē mā m pē dē jos, lai gan nesanā ca izpakot koferus. Ekskursijas tikai otrdienā s un treš dienā s, izbraukš ana 23.00 Ja ir trī s cilvē ku ģ imene, ieteiktu piemaksā t 30 eiro un ņ emt atseviš ķ u istabu. Tas ir, viens 2-vietī gs un 1-vietī gs. Viesnī ca atrodas Nicas centrā , un treshki atrodas tā lu no centra. Viss mū su autobuss dzī voja vienā viesnī cā , bet divas trī s cilvē ku ģ imenes aizbrauca uz citu viesnī cu. Ekskursija ir vienkā rš i lieliska! Gids Andrejs parasti ir profesionā lis. Divas dienas ceļ ā ar viņ u pagā ja nemanot. Humora izjū ta ir lieliska. Apmeklē jiet Fragonard rū pnī cu, ziepes un smarž as ir ļ oti pienā cī gas. Tū risma aģ entū rā Bus Plana (pa ceļ am uz pludmali) strā dā mū su meitene Nastja. Sazinieties ar viņ u. Ļ oti uzmanī gs. Par viesnī cu. . Viesnī ca ir vidē ja. Mums iedeva 503. istabu. No logiem paveras skats uz klusu Spā nijas ielu. Bija kluss. Arī aiz sienas kaimiņ us nedzirdē ja. Kas dzī voja logi uz baseinu, iespē jams, skaļ š . Bet var skatī ties koncertus, animā cijas. Pā ris reizes gā jā m, nepatika. Ē diens viesnī cā labs, daudz visa kā . Noteikti ne Turcija. Bet problē mu nav. Ir izvē le. Š ampanietis no rī tiem un rozes piektdienā s dā mas ir jauki! Istabā , kad mums beidzā s jaunas ziepes, tā s nelika, vakarā bija jā skrien uz veikalu. Vispā r ziepes tika liktas tikai pirms izbraukš anas, nolē mā m, ka esam nopirkuš i pietiekami. Atriebjoties, paņ ē mā m lī dzi visus ž elejas, š ampū nus! Ž ē l, ka istabā nav ledusskapja. Televizora pulti un kondicioniera atslē gu mums iedeva bez depozī ta. Par viesnī cu vairā k nav ko teikt. Ja kā ds vē las doties uz Port Aventura – daž i noderī gi padomi. Labā k iekā pt vilcienā pieturā uz galvenā s ielas. No tuvā kā s pieturas no viesnī cas Salou Park viņ š veic divreiz garā ku lī kumu. Uz Aventura labā k doties pē c 19.00. Nav karsts, cilvē ku mazā k, rindas nav tik garas un tad, kad kļ ū st tumš s, ir ļ oti skaisti! Nu salū ts 23.00. Pē c 23.00 vilciens nekursē . Nestā viet un negaidiet, pretē jā gadī jumā jū s nokļ ū sit nepareizā ceļ ā . Ejiet taisni uz stā vvietu, tur kursē Plana autobusi. Mū su numurs 1. Izkā piet uz galvenā s ielas, atceļ ā no Aventura tas neiet uz Salou Park Hotel (š ī ir mū su pietura). Visas Bus Planovskie ekskursijas ir no turienes. Pludmale atrodas netā lu no viesnī cas, ir arī lī cis. Mē s tur devā mies, mazā k cilvē ku. Kas brauks uz Teragonu, esiet uzmanī gi - ZOG! Mums nav paveicies. Un pē dē jā diena Spā nijā tika sabojā ta. Bet tomē r viss bija lieliski. Visvairā k atmiņ ā palikusi Monako. Un pat tad, kad š ī s ekskursijas laikā dodaties ā rā degvielas uzpildes stacijā uz tehnisko pieturu, jū s nezinā t, kurā valstī atrodaties! Neparasta sajū ta, kad visi sā k viens otram jautā t: kur mē s esam? Nož ē lojā m vienu lietu, ka nesaskaitī jā m dienas, pē c divā m dienā m bija jā lido prom, tad bū tu gā juš i uz futbolu, uz Camp Nou stadionu. . Bet pat tukš u stadionu ir vē rts apmeklē t. Un Barselona ir kaut kas! Skaista pilsē ta. Tiem, kurus interesē cenas ekskursijā m uz Planu, informē ju: Nica-Kanyy-Monaco - 165 eiro no cilvē ka (tū risma aģ entū rā ir vairā k nekā.200), Park Aventura uz 2 dienā m - 56 eiro, Barselonas apskats - 31 eiro .
такая была погода во время посещения Барселоны набережная в Монте Карло набережная Слоу Яхт клуб  в Монако Камп Ноу Знаменитая паэлья
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tā s ar bē rnu no 13.07. 2013 lī dz 27.07. 2013. Man patika viss: atraš anā s vieta prom no trokš ņ ainā m ielā m un ļ oti tuvu jū rai; apkalpoš ana numurā , draudzī gs personā ls. Ē diens ir pelnī jis ī paš u uzslavu - ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ atpū tā s ar bē rnu no 13.07. 2013 lī dz 27.07. 2013. Man patika viss: atraš anā s vieta prom no trokš ņ ainā m ielā m un ļ oti tuvu jū rai; apkalpoš ana numurā , draudzī gs personā ls. Ē diens ir pelnī jis ī paš u uzslavu - ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ikdienas š ovu programmas un izklaides bē rniem. Š ogad atkal braucam no 27. augusta lī dz 10. septembrim. Mē s nolē mā m neeksperimentē t, atkal Sandjego, jo. labo no labā nemeklē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā mē s palikā m š ajā viesnī cā ar ģ imeni. Man viss ļ oti patika. Draudzī gs personā ls gan reģ istratū rā , gan restorā nā runā un saprot krieviski. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mē s palikā m š ajā viesnī cā ar ģ imeni. Man viss ļ oti patika. Draudzī gs personā ls gan reģ istratū rā , gan restorā nā runā un saprot krieviski. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Tī ras telpas, ikdienas telpu uzkopš ana. Viņ i nemeklē labu no laba, tā pē c š ogad es atkal braukš u uz š ejieni, š oreiz kopā ar meitu 8. jū nijā , pievienojies mums, kopā ir jautrā k
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sokol-orel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Godī gi sakot, š ī viesnī ca varē tu iztikt ar jaunu jauninā jumu - interjers ir ievē rojami novecojis (gan istabā s, gan koplietoš anas telpā s). Kas attiecas uz pā rtiku, jā , š ampanietis no rī tiem ir par brī vu (bet no rī tiem nav jē gas dzert), pats vī ns veikalā ļ oti lē ts (no 60 centiem litra kastē , par 1. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, š ī viesnī ca varē tu iztikt ar jaunu jauninā jumu - interjers ir ievē rojami novecojis (gan istabā s, gan koplietoš anas telpā s). Kas attiecas uz pā rtiku, jā , š ampanietis no rī tiem ir par brī vu (bet no rī tiem nav jē gas dzert), pats vī ns veikalā ļ oti lē ts (no 60 centiem litra kastē , par 1.5 eiro laba pudele kvalitatī vs vī ns), ē diens ir vienmuļ š . Piektdien rozes nesaņ ē mu
Tač u viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta - netā lu no 2 pludmalē m un galvenā s ielas.
Bet paturiet prā tā , ka istabā s sienas ir no "kartona", un animā cija ir ļ oti skaļ a un lī dz 12 naktī )), kas vē las gulē t, tur nav)))
svarī ga informā cija, kas ceļ o viens - vientuļ i tur ir š ausmī gi mazi, sā k justies kļ ū dains, jo citā di kā nosaukt š o istabu par "skapi" nevaru pagriezt mē li.
Jebkurā gadī jumā jū s vē laties komfortu atvaļ inā jumā )) Pat mans viesu nams Barselonā bija 10 reizes greznā ks nekā š ī viesnī ca))
Ņ emot vē rā iepriekš minē to un zemā s prasī bas, jū s varat doties uz turieni...vienkā rš i brī dinā ts nozī mē bruņ ots...tā teikt, lai vē lā k nebū tu pā rsteigumu))
Vē stules. reģ istratū rā ir krievu personā ls, ī paš s paldies viņ iem par visa veida palī dzī bu un atbalstu))
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 01.06. 2012 lī dz 13.06. 2012 š ajā viesnī cā . Man patika viss: ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, numuriņ i diezgan ē rti un tī ri( katru dienu tī ra un maina gultas veļ u un dvieļ us). Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un draudzī gs, lai gan neviens nerunā krieviski, vienmē r sapratī s tevi un ko viņ i var palī dzē t! Istabā pavadī ja minimā lu laiku. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 01.06. 2012 lī dz 13.06. 2012 š ajā viesnī cā . Man patika viss: ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, numuriņ i diezgan ē rti un tī ri( katru dienu tī ra un maina gultas veļ u un dvieļ us). Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un draudzī gs, lai gan neviens nerunā krieviski, vienmē r sapratī s tevi un ko viņ i var palī dzē t! Istabā pavadī ja minimā lu laiku. Laiks bija burvī gs - paspē ju nosauļ oties un uzpū sties, nemitī gi braucot ekskursijā s. Jū s varat braukt uz tuvē jā m pilsē tā m patstā vī gi. Brauciet un atpū tieties pē c sirds patikas. Neredziet sliktas atsauksmes par viesnī cu - tā s raksta cilvē ki, kuri ieradā s, lai paņ emtu mī nusus, nevis lai atpū stos. Lai visiem laba atpū ta! ! !  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар serg-okunev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar sievu no 01. -15.10. 2011. Ceļ ojumam ar sievu kā rtī gi gatavojā mies, lā pstā m daudz atsauksmju par viesnī cā m (uzsvars uz trim zvaigznē m, jo ​ ​ ietaupī ja naudu, tas bija otrais brauciens 2011. gadā ). gadā uz to paš u Spā niju). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar sievu no 01. -15.10. 2011. Ceļ ojumam ar sievu kā rtī gi gatavojā mies, lā pstā m daudz atsauksmju par viesnī cā m (uzsvars uz trim zvaigznē m, jo ​ ​ ietaupī ja naudu, tas bija otrais brauciens 2011. gadā ). gadā uz to paš u Spā niju). Mē s uzzinā jā m daudz noderī gas informā cijas no Natalie Tour tī mekļ a vietnes. Mē s apstā jā mies š ajā viesnī cā . Nebija vī luš ies. Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz sē dinā ja. Numuri ir standarta treshka. "Conde" vairs nedarbojā s, bet mums tas nebija vajadzī gs. Vakarā jau bija vē ss un gulē ja ar atvē rtu balkonu. Mū su draugiem no Sanktpē terburgas traucē ja mū zika no bā ra un animā cijas, viņ i gulē ja ar slē gtu balkonu, jo. no viņ u numura paveras skats uz viesnī cas pagalmu ar peldbaseinu. Pē c viņ u lū guma tika ieslē gts "gaisa dzī voklis" bez maksas (izsniedzot ī paš u atslē gu). Mū su istaba bija vē rsta uz ielas pusi, uz kuras bija vē l viena animā cija - Oasis Park un Mediterraneo viesnī cas (viesnī cu blī vums ir liels). Tas mū s netraucē ja. vē lu gā jā m gulē t, vē lu sē dē jā m uz balkona ar pudeli vī na un daž ā diem vietē jiem gardumiem. Viesnī ca laba, apkalpoš ana draudzī ga. Reģ istratū rā krieviski runā još ā Jekaterina, draudzī ga, laipna meitene, viesnī cā strā dā jau vairā k nekā gadu. Izstā stī s visu lī dz mazā kajai detaļ ai! Paldies viņ ai par visu! ! ! Telpas tika regulā ri tī rī tas, labi, pastā vī gi tika likts š ampū ns / ž eleja. Kopš septembra beigā m viesnī cas ir pustukš as. Daudzi krievi. Restorā nā uz baroš anu nav drū zmē š anā s, lai gan braucā m un baž ī jā mies, ka viņ us pabaros divā s maiņ ā s. Par to ir daudz rakstī ts daž ā dā s vietnē s. No rī tiem slavenā "Kava", t. i. š ampanieti, es negribu dzert. Bet solī tā s rozes piektdienā s sievietē m, sieva negaidī ja (tas viņ u ī paš i neapbē dinā ja). Viņ i labi baroja. Ļ oti garš ī gs biezpiens. Mē s to nekad neē dā m, bet tad tas "iesita". Jū ras veltes ir labi pagatavotas. Bet jē rs nav ļ oti sauss. Daudzā s vietnē s, jo ī paš i "Natalie Tour", viņ i raksta, ka viņ i gatavo slikti. Mū su viedoklis ir tī ra kurnē š ana. Paskatieties uz š iem kurnē još iem cilvē kiem un viņ u brokastī m mā jā s. 15 dienas viņ i aizmirsa, kas ir bada sajū ta. Restorā nā strā dā krieviski runā još a viesmī le Siga (ciena viņ ai). Bē rniem radī ti visi apstā kļ i: gultiņ as, krē sli restorā nā , velosipē di utt.
Viesnī cas direktors Migels treš dienā s plkst. 18.00 bā rā sarī koja apaļ o galdu krieviem ar dzē rieniem (ieskaitot cava/sangriju) un augļ iem. Un viņ š centā s visus apkalpot pats kopā ar restorā na vadī tā ju. Mē s ar sievu bijā m patī kami pā rsteigti. Sanā ksmju mē rķ is ir noskaidrot no mums jebkā das vē lmes (+/- atpū ta). Viesnī ca arvien vairā k ir vē rsta uz mū su tautieš iem. Kauns mū su krieviem, ka viņ i neatsaucā s uz š iem aicinā jumiem, lai gan sludinā jumi mums tika izlikti vairā kas dienas iepriekš . Pludmales ir labas un smilš ainas. Mē s domā jam, ka tas atrodas netā lu no viesnī cas. 5-7 minū tes, kas ir noderī gi, lai "sakratī tu" bufeti. Viesnī cas atraš anā s vieta ir 15 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas centra.
Mē s devā mies uz "nelegā lo imigrantu izlū koš anas" kaimiņ os esoš o Best "Oasis Park". Mē s redzē jā m visu, izņ emot telpas. Viesnī cas ir lī dzī gas, viss ir vienā ds.
Ieteicams ekskursijā m "Plā nu". Vienī gais, viņ i nepā rdod biļ etes ar dubulto apmeklē jumu "Port Aventura" (tas ir tiem, kas ceļ o ar bē rniem). Samta sezonā rindu vispā r nav, uzreiz var sē sties uz atrakcijas atkā rtojumu. Lai arī esam pieauguš i, bet nokļ uvuš i ī stā bē rnī bā . Tiem, kas dodas uz Monseratu, iesakā m tur paņ emt lī dzi slavenos liķ ierus. Pilsē tā jū s tos neatradī sit.
Ī sā k sakot, viss ir SUPER! Iemī lē jā s š ajā valstī . Mē s iesakā m viesnī cu. Tiem, kurus interesē š ī viesnī ca, varat rakstī t uz viesnī cas e-pasta adresi jebkuru jautā jumu par pā rē jā m bū tī bā m (pat krievu valodā ) un jums tiks sniegta atbilde. Š o informā ciju mums sniedza viesnī cas direktors.
Sergejs, Irina
Parādīt vairāk »


iemiesojums jina10
Sveiki visiem)) Pastāstiet man par labiem un lētiem restorāniem netālu no viesnīcas. Mums ir tikai brokastis un vakariņas.. kur jūs varat pusdienot tur?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums jina10
Sveiki visiem, 14. ar vīru lidoju uz Spāniju.Varbūt ziniet vai Salou vai kaut kur tuvu ir akvārijs un akvaparks, vai tiešām vēlaties tur nokļūt?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Romel
Es gribētu zināt, jo mēs dosimies uz turieni atvaļinājumā.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в одном из живописных зеленых районов туристической части Салоу, в 200 метрах от пляжей. Общая площадь территории — 4300 квадратных метров. Отель построен в 1974 году, полностью реконструирован в 2016 году. Косметический ремонт в отеле проводится ежегодно. Отель расположен в оживленной курортной зоне, рядом много магазинов, дискотек и закусочных. Отличный выбор для отдыха молодежи и семейных пар, которым важна близость инфраструктуры курорта.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от центра г. Таррагона, в 200 м от центра туристической зоны Салоу, в 200 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляжи и Levante и Capellans в 200 м от отеля. Между пляжем и отелем проходит автомобильная дорога, пешеходного перехода нет. Шезлонги и зонтики у бассейна — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости могут поесть в ресторане отеля Best, работающем по системе «шведский стол». В баре отеля или на террасе гости могут заказать напитки и закуски.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский парк, дневные и ночные развлекательные программы, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Всего в 5 минутах ходьбы от отеля находится пляж Капельянс, где гостям предоставляются различные возможности для занятий водными видами спорта.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 252 номера в 5-этажном здании.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese C/ Penedés, 23-27, 43840, Salou, Tarragona.
Tālruņi: Tel: +34 977 381 900
Fax: +34 977 381 909
Tīmekļa vietne: Best San Diego
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.