Brīvdienas Spānijā

Rakstīts: 25 augusts 2009
Ceļošanas laiks: 11 — 18 augusts 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 2.0
8 gadus veca mā te un meita uz Spā niju lidoja 1 reizi. Bija biedē još i – cū ku gripa, ugunsgrē ks, puspansija utt.
Galu galā tas izrā dī jā s daudz vieglā k. Tikš anā s ballī te Tez-tour nostrā dā ja operatī vi, nekā du sū dzī bu nav. Viesnī cas ceļ vedis – Oļ esja mani vienkā rš i pā rsteidza ar savu cilvē cī bu.
No Barselonas lidostas 1.5 stundas ar autobusu lī dz viesnī cai. Norē ķ inā ties patstā vī gi neviens nepavada ne uz viesnī cu, ne uz numuru. Mums iedeva istabiņ u 5. stā vā ar skatu uz jū ru. Parastais standarta numurs, seifs par maksu 18 eiro uz 7 dienā m, ledusskapis par brī vu, dzē rieni pie reģ istrā cijas arī bez maksas. Lū k, kur bezmaksas lietas beidzas. Lode televizoram ir depozī ts 10 eiro. Viesnī ca ir veca, š ķ ietami atjaunota, lai iegū tu 4 zvaigznes. Vannas istaba ir tī ra un jauna. Istaba ir so-so - parasta, laminā ta grī das segums. Drē bju skapis bija salauzts. Viss pā rē jais ir pacieš ams.

Dodoties pie miera, vienmē r noskaņ ojos uz to, ka viesnī ca bū s par 1 zvaigzni zemā k, un tā arī š oreiz notika.
Pirmkā rt, viesnī cai vispā r nav savas teritorijas, pie ieejas ir automaš ī nas, neliels baseins no jū ras. Tez-tour kataloga ilustrā cijas atbilst vienai. Liftā vienkā rš i š ausmī gi smacī gs, uz 5. stā vu devā mies kā jā m. Ē diens man vispā r nepatika, bē rns neko neē da, izņ emot augļ us.
Animā cija nav redzē ta vai dzirdē ta. Serviss, telpas uzkopš anas ziņ ā.2. Dvieļ i un ziepju piederumi bija jā meklē paš am, tie tika iztī rī ti netī ri. Pludmale ir š ausmī gi netī ra, man personī gi bija ž ē l paš as jū ras, ka apkā rt tā di netī rumi, lai gan no rī ta no balkona redzē ju, ka pludmali tī ra. Lai atrastu pieklā jī gā ku vietu, cilvē ki no 8 no rī ta ieņ ē ma krē slus pie baseina un gaidī ja, kad tas atvē rsies -10 no rī ta.
Uz š o laiku tika izdoti sauļ oš anā s krē sli, tač u to bija maz.
Mū su plā nos nebija iekļ auta atpū ta viesnī cā , katru dienu no rī ta izbraucā m, vakarā ieradā mies vakariņ ā s un devā mies gulē t. Š ī viesnī ca ir tā lu no sliktā kā varianta, spriež ot pē c apkā rtnes. Manuprā t viesnī ca ir 3 zvaigznes, respektī vi, cena par 3 zvaigznē m un tad viss normā li. Es vē los atzī mē t, ka š ī viesnī ca no citiem operatoriem aprakstā ir 3 zvaigž ņ u, tač u es viesnī cā nepamanī ju nevienu citu, izņ emot Tez-Tour no Krievijas tū risma operatoriem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu