Best Mediterraneo 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.410
№30 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.0 Numurs
6.9 apkalpošana
6.4 Tīrība
7.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas rosīgā kūrorta zonā, netālu no daudziem veikaliem, diskotēkām un kafejnīcām. Lieliska izvēle jauniešiem un ģimenēm, kas ceļo ar bērniem. Viesnīca atrodas Salou centrā, piecu minūšu gājiena attālumā no Capellans pludmales. Viesnīca uzcelta 1988. gadā, pilnībā renovēta 2016. gadā.Vairāk →
аватар _404809
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Draugi ieteica viesnī cu. Mē s gatavojā mies daudz ceļ ot, tā pē c mums bija nepiecieš ama telpa, kur ripinā t kauliņ us, no rī ta paē st brokastis un vakarā vakariņ as. Apmetā s 7 stā vā ar logiem uz ielu. No istabas plusiem - milzī gs balkons, kas lielā ks par istabu. … Tomēr ▾ Draugi ieteica viesnī cu. Mē s gatavojā mies daudz ceļ ot, tā pē c mums bija nepiecieš ama telpa, kur ripinā t kauliņ us, no rī ta paē st brokastis un vakarā vakariņ as. Apmetā s 7 stā vā ar logiem uz ielu. No istabas plusiem - milzī gs balkons, kas lielā ks par istabu. Plusu vairs nav. Kondicionieris centrā lais un gaiss atdziest minimā li, ar atvē rtu balkonu - troksnis neļ auj gulē t. Bet vissliktā kais ir lifts. Sastrē gumstundā brauciet lejā un augš up ar liftu - gaidī š anas laiks ir 15-20 minū tes. Kontingents ir vecā ka gadagā juma cilvē ki un pā ri ar maziem bē rniem. Tī rī š ana kā rtī ga, veļ a mainī ta divas reizes, dvieļ i katru dienu. Baseinu neizmantojā m un uz animā ciju negā jā m, jo ​ ​ Spā nijā bez tā var iztikt. Ē diens ir labā lī menī . Katru dienu ir tematisks vakariņ u galds - katalā ņ u, franč u, Vidusjū ras u. c. virtuve. Brokastī s bezalkoholiskā š ampanieš a klā stā (tā likā s). Dzē rieni vakariņ ā s ir par maksu. Principā š tā bam tas ir diezgan pacieš ami, bet nā kamreiz ī rē sim dzī vokli.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kais mediterraneo, ko Salou noskatī jā s kā daļ u no reklā mas tū res kopā ar kolē ģ iem. Nav renovē ts no Bestova. Viņ i sola 2 gadu laikā. Tuvu viss, 20 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Netā lu atrodas diskotē ka Bocha, tač u tā ir atvē rta nedē ļ as nogalē s. … Tomēr ▾ Labā kais mediterraneo, ko Salou noskatī jā s kā daļ u no reklā mas tū res kopā ar kolē ģ iem.

Nav renovē ts no Bestova.

Viņ i sola 2 gadu laikā.

Tuvu viss, 20 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales.

Netā lu atrodas diskotē ka Bocha, tač u tā ir atvē rta nedē ļ as nogalē s.

Vestibils ir tī rs, plaš s un labi smarž o. Ir suvenī ru veikals.

Numuri ir vidē ji plaš i. Gultas lielas.

Milzī ga teritorija 3 zvaigznē m.

Ir animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, ir rotaļ u laukums.

Droš s 30/10

Wi-Fi bp.

Bē rnu gultiņ a bp pē c pieprasī juma.

Ir krieviski runā još i darbinieki. Dvieļ i 2 eiro, depozī ts 10.

Telpas ir jā remontē . Bet jū s varat dzī vot, ja neatrodat vainu, tas parasti ir labi.

Mums patī k viss.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Best Mediterraneo, Salou Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros 2018.  gada maijā. Nav renovē ts no Bestova. Viņ i sola 2 gadu laikā. Tuvu viss, 20 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Netā lu atrodas diskotē ka Bocha, tač u tā ir atvē rta nedē ļ as nogalē s. … Tomēr ▾ Best Mediterraneo, Salou
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros 2018.  gada maijā.
Nav renovē ts no Bestova.
Viņ i sola 2 gadu laikā.
Tuvu viss, 20 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales.
Netā lu atrodas diskotē ka Bocha, tač u tā ir atvē rta nedē ļ as nogalē s.
Vestibils ir tī rs, plaš s un labi smarž o. Ir suvenī ru veikals.
Numuri ir vidē ji plaš i. Gultas lielas.
Milzī ga teritorija 3 zvaigznē m.
Ir animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, ir rotaļ u laukums.
Droš s 30/10
Wf bp.
Det gulta bp pē c pieprasī juma.
Ir krieviski runā još i darbinieki. Dvieļ i 2 eiro, depozī ts 10.
Telpas ir jā remontē.

Mums patī k viss.
аватар o_stezenko
Uzturē jā s Best Mediterraneo 3 * viesnī cā aprī ļ a otrajā pusē . Sā kotnē ji izvē le bija Acqua 4 * (Salou) tuvā k pludmalei, kluss rajons, tač u tū roperators (John Up) neapstiprinā ja rezervā ciju un piedā vā ja š o viesnī cu kā alternatī vu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s Best Mediterraneo 3 * viesnī cā aprī ļ a otrajā pusē . Sā kotnē ji izvē le bija Acqua 4 * (Salou) tuvā k pludmalei, kluss rajons, tač u tū roperators (John Up) neapstiprinā ja rezervā ciju un piedā vā ja š o viesnī cu kā alternatī vu. Cena 440 eiro par 7 naktī m.

Reģ istrā cija aizņ ē ma 5 minū tes, visi saprot krieviski (jo viņ iem svarī gi saprast tū ristu), nekā du problē mu. Samaksā ju tū risma nodokli 1.5 eiro (reģ istrā cijā ), saņ ē mu WI-FI paroli un istabas atslē gas. Numurs 226 bija vē rsts pret ielu. Istaba ir ļ oti trokš ņ aina pat ar slē gtu balkonu. Pastā vī gi garā m braucoš ie autobusi "lejup" š o troksni papildinā ja. No pulksten 7 lī dz 18 bija ieslē gts virtuves nosū cē js un istabā bija dzirdams troksnis (it kā blakus bū tu dzelzceļ a ceļ š ).

Vē l viena funkcija. Best Mediterraneo 3 * viesnī ca piedalā s sociā lajā programmā , tā pē c 99% atpū tnieku ir Spā nijas pensionā ri.
Lifts gandrī z vienmē r ir aizņ emts, jo pensionā ri ir diezgan mobili) Pensionā riem tur ir ļ oti labi un jautri. Vakaros viņ iem - animā cija un dejas (no 21 lī dz 23.1. stā vā.
Baseins ir auksts, neapsildī ts un neviens tajā nepeldē jā s. Gulē t uz zviļ ņ a pie baseina pē c vakariņ ā m nebija iespē jams, jo apkā rt runā ja pensionā ri (vī rieš iem "č ī kst" balsis, tā pē c neaizmigsiet).
Lī dz pludmalei ejiet 15 minū tes augš up, tad lejup. Lī dz pilsē tas pludmalei - 20 min.

Ē diens viesnī cā parasts - brokastis nabagas, lai gan principā ir viss ko ē st, tē ja, kafija, sula. Vakariņ as ir intensī vā kas, kad viņ i deva sieru un mī dijas. Zivis tika ceptas katru dienu. Dzē rieni nav iekļ auti vakariņ ā s. Nepiecieš amī bas gadī jumā par maksu var iegā dā ties ū deni, alu un vī nu. Viņ i piedā vā vī nu par 8 eiro pudeli, savukā rt lielveikalā tā cena ir 1.5 eiro).

Pretī viesnī cai atrodas lielveikals GD DUSA (zilā zī me). Cenas zemā kas nekā SPAR lielveikalos, Mikelandž elo). Testē ts uz daž ā diem produktiem (150g š ķ iņ ķ a/siera iepakojums - 1 EUR, Astella alus - 0.86 EUR, sarkanvī ns - 2-3 EUR). LIDL cenas vē l zemā kas, bet tas ir Salou pretē jā pusē , ē rti sasniedzams ar riteni (ī re 5 eiro par 2 stundā m).
Ceļ oja uz Barselonu un Taragonu.
Es devos ekskursijā uz Barselonu. Apskates ekskursijas izmaksas gida pavadī bā , ieskaitot ceļ ojumu, ir 25 eiro. Mē s izbraucā m 9:00 un atgriezā mies 19:00.
Taragonā ē rtā k nokļ ū t ar autobusu (maksa 2.95 eiro vienā virzienā ). Jū s varat maksā t tieš i vadī tā jam. Pietura blakus viesnī cai. Vilcienā biļ etes cena 2.85 eiro, dzelzceļ a stacija atrodas citā pilsē tas daļ ā , 40 minū tes ar kā jā m. Pie kases jā saka: "un boleto to Barcelona", lai iegā dā tos 1 biļ eti uz Barselonu).
Viesnī ca var bū t piemē rota pensijas vecuma cilvē kiem, ja numuriņ i atrodas "pie baseina".
аватар gleb-kuzmin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Izvē lieties š o viesnī cu, jo Jau trī s reizes atpū ties tī klā Best. 2. Ē diens izcils (ir ar ko salī dzinā t, 2016. gadā bijā m 4 * Kosta Bravā ). 3. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa un mierī ga, BET jaunieš u pū ļ i, kas iet uz/no diskotē kā m blakus ielā gandrī z visu nakti un kliedzoš as dziesmas un piedziedā jumi neļ auj iemigt. … Tomēr ▾ 1. Izvē lieties š o viesnī cu, jo Jau trī s reizes atpū ties tī klā Best.
2. Ē diens izcils (ir ar ko salī dzinā t, 2016. gadā bijā m 4 * Kosta Bravā ).
3. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa un mierī ga, BET jaunieš u pū ļ i, kas iet uz/no diskotē kā m blakus ielā gandrī z visu nakti un kliedzoš as dziesmas un piedziedā jumi neļ auj iemigt. Laika gaitā pie tā pierod.
4. Atrodas paš ā Salou malā , blakus trim pludmalē m. Bijā m tikai uz Llargu, jo. uz pā rē jā m ir ļ oti stā vi nobraucieni (un attiecī gi arī kā pumi).
5. Labi iztī rī ts, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c trim dienā m. Ir daudz vannas piederumu, papildinā ti katru dienu.
6. Reģ istratū rā gandrī z visi runā krieviski, atbild uz visiem jautā jumiem un ir ļ oti draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t.
7. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu, veikali un veikali katrai gaumei. Tuvumā ir BUS PLANA pietura, ar T-10 karti 20-30 minū tē s lī dz Tarragona, Reus, Cambrils, Port Aventura. Ekskursijas tika veiktas uz turieni, AUTOBUSA PLĀ NĀ . Izrā dā s daudz lē tā k, un viesnī cas gide nekad neieradā s uz tikš anos laikā (((. Mē s neieradā mies viņ u gaidī t viesnī cas vestibilā .
Un viss ir ļ oti forš i, pateicoties Best viesnī cu ķ ē dei!
Пляж Лларга.
аватар weta-bb
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Spā nijā bijā m pirmo reizi, bet ar Eiropas servisu esam iepazinuš ies no pirmavotiem) Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz izmaksā m un atraš anā s vietu. Ar pē dē jo noteikti neizdevā s, jo tas atrodas netā lu no vairā kiem lī č iem ar labā m pludmalē m, vakarā var pastaigā ties pa promenā di vai iepirkš anā s ielu ar daudziem veikaliem. … Tomēr ▾ Spā nijā bijā m pirmo reizi, bet ar Eiropas servisu esam iepazinuš ies no pirmavotiem) Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz izmaksā m un atraš anā s vietu. Ar pē dē jo noteikti neizdevā s, jo tas atrodas netā lu no vairā kiem lī č iem ar labā m pludmalē m, vakarā var pastaigā ties pa promenā di vai iepirkš anā s ielu ar daudziem veikaliem.
Reģ istrā cija nebija ī paš i laba, atveda mū s grupā , gaidī ja apmē ram stundu lī dz reģ istrē š anai ar norā di, ka istabas vē l nav gatavas, iekā rtojā s ar skatu uz ielu un logiem uz logiem ar pretē jo. dzī vojamā ē ka (kuras visa iemī tnieku dzī ve ritē ja uz viņ u balkoniem). Animā cija nē , baseins ir mazs, lifts nevar sagaidī t.
Restorā ns atrodas 0 stā vā , ē diens drī zā k tā da paš a veida, bet pā ris reizes mū s iepriecinā ja vakariņ as (bija stores, garneles un citi jū ras netī rumi). No rī tiem vienmē r publiskajā telpā bija š ampanietis, vakaros par dzē rieniem maksā ja, pusdienas pie mums nebija iekļ autas, bet var mainī ties un vakariņ u vietā paņ emt pusdienas. Baseins ir mazs. Skaņ a istabā s ir briesmī ga. Mums patika pats kū rorts, bet mē s braucam dabas un jū ras dē ļ ) Pie Basplan ir laba bā ze ar ekskursijā m, ar sabiedrisko autobusu var nokļ ū t Taragonā , Barselonā un tuvā kajā apkā rtnē . Lai visiem jaukas brī vdienas)
аватар ofelia38
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
neveiksmī ga viesnī ca ģ imenes atpū tai - animā cija un skaļ a mū zika uz vietas no 11.00 lī dz 24.00, iepretim viesnī cai pā ri ceļ am - diskotē ka Pachito, troksnis un vakars lī dz 6-6.30 no rī ta. Telpā s nav skaņ as izolā cijas, aizvē rti logi nepalī dz. … Tomēr ▾ neveiksmī ga viesnī ca ģ imenes atpū tai - animā cija un skaļ a mū zika uz vietas no 11.00 lī dz 24.00, iepretim viesnī cai pā ri ceļ am - diskotē ka Pachito, troksnis un vakars lī dz 6-6.30 no rī ta. Telpā s nav skaņ as izolā cijas, aizvē rti logi nepalī dz. Jū s nevarē siet labi gulē t ne dienu, ne nakti. mā jturī ba ir laba. ē diens ir garš ī gs un svaigs. daudzveidī gs (daž ā di gaļ as veidi, zivis, jū ras veltes, visu veidu augļ i un deserti) Ē dienu sastā vs nav norā dī ts (kas ir svarī gi cilvē kiem, kuri ievē ro noteiktu diē tu) - tikai nosaukums. Dzē rieni vakariņ ā s ir maksas. restorā ns -1 stā vā gandrī z vienmē r ir pilns ar cilvē kiem un smacī gs. un vē l viens nepatī kams moments - viņ i atteicā s pagarinā t istabu izbraukš anas dienā (pirmo reizi! ), lai gan solī ja to izdarī t 2 dienas iepriekš . Krievvalodī gie darbinieki mainā s ar vietē jiem katru otro dienu. Secinā jums: manuprā t, nepareiza viesnī ca relaksē još ai un ē rtai atpū tai.
аватар Rus70
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izbraucams … Tomēr ▾ Izbraucams
аватар tnbspb
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, jo pieturā atradā s abas plā notā s. Viesnī ca atrodas nevis pilsē tas centrā , kā norā dī ts aprakstā , bet gan nomalē pie paš as ieejas Salou un divu ceļ u un nakts diskotē kas krustojumā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, jo pieturā atradā s abas plā notā s. Viesnī ca atrodas nevis pilsē tas centrā , kā norā dī ts aprakstā , bet gan nomalē pie paš as ieejas Salou un divu ceļ u un nakts diskotē kas krustojumā . Paredzē ts vienreizē jai nakš ņ oš anai vai tiem, kas piekopj nakts dzī vesveidu. Nav klusu istabu pat par 30 eiro piemaksu. Man patika tikai ē diens.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
atpū tos 2014. gada jū nijā izvē lē jā s viesnī cu, balstoties uz atsauksmē m, pateicoties teikt, es nevē los, lai viesnī ca bū tu neglī ti pabarota tā pē c mē s vienmē r bijā m izsalkuš i ē diens vienmē r bija auksts nesā lī ts vai pā rcepts tā pē c nav iespē jams ē st tē ju bija tikai no rī ta pusdienā s ū dens vai kolas tū re mums bija viss iekļ auts bet kad viņ iem nebija skaidrs vai vē l neļ ā va vai vairs nedrī kstē ja istaba tika tī rī ta katru dienu, bet tā zem gultā m lī dz atvaļ inā juma beigā m tur lī dz pludmalei bija centimetru putekļ u kā rta, ā tri nokļ ū t var tikai sportists, jo lī dz tai ir jā nokļ ū st pa ļ oti garā m kā pnē m vai pa ceļ u, kas pielika 20min ceļ u miegā nebija iespē jams pastā vī gs troksnis uz ielas un pē c. … Tomēr ▾ atpū tos 2014. gada jū nijā izvē lē jā s viesnī cu, balstoties uz atsauksmē m, pateicoties teikt, es nevē los, lai viesnī ca bū tu neglī ti pabarota tā pē c mē s vienmē r bijā m izsalkuš i ē diens vienmē r bija auksts nesā lī ts vai pā rcepts tā pē c nav iespē jams ē st tē ju bija tikai no rī ta pusdienā s ū dens vai kolas tū re mums bija viss iekļ auts bet kad viņ iem nebija skaidrs vai vē l neļ ā va vai vairs nedrī kstē ja istaba tika tī rī ta katru dienu, bet tā zem gultā m lī dz atvaļ inā juma beigā m tur lī dz pludmalei bija centimetru putekļ u kā rta, ā tri nokļ ū t var tikai sportists, jo lī dz tai ir jā nokļ ū st pa ļ oti garā m kā pnē m vai pa ceļ u, kas pielika 20min ceļ u miegā nebija iespē jams pastā vī gs troksnis uz ielas un pē c. 12 un no 6 rī tā jū ra lieliska Spā nija ir ļ oti skaista zeme ja brauc atpū sties tad ne š ajā viesnī cā!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums galina27411
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums matyuhina2
Kas ir iekļauts ēdināšanas plānā “viss iekļauts”, dzērieni pusdienās un vakariņās ir bez maksas?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums sgc3xtsy
Vai ir ceļojumi uz Parīzi? Un aptuveni cik tas maksās Atpūtīsimies no 3.maija līdz 17.maijam Salou.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums davaleev
Labas atsauksmes no Mediterraneo un Oasis Park. Es, sieva un 16 gadus vecā meita.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums 12345a
Pastāstiet mums par viesnīcu, plusiem un mīnusiem.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в оживленной курортной зоне, рядом много магазинов, дискотек и кафе. Отличный выбор для отдыха молодежи и семейных пар, путешествующих с детьми. Отель расположен в центре Салоу, в пяти минутах ходьбы от пляжа Капельянс. Отель построен в 1988 году, полностью реконструирован в 2016 году.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от центра г. Таррагона, в 600 м от центра туристической зоны Салоу, в 300 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Зонты, шезлонги у бассейна — бесплатно. Пляжные полотенца – за депозит.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане «шведский стол» подают блюда испанской и интернациональной кухонь. Также здесь имеется кафе-бар, где подают напитки и закуски в течение всего дня.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Отель Best Mediterráneo предлагает разнообразную развлекательную программу для взрослых и детей. Кроме того, в отеле есть детская игровая площадка и интернет-уголок с бесплатным доступом в Интернет.
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 267 номеров в 7-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese C/ Vendrell, 23, 43840, Salou, Tarragona.
Tālruņi: Tel: +34 977 352 137
Fax: +34 977 351 455
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.