Viesnīca ir laba.

Rakstīts: 14 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 25 jūnijs — 6 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
1. Izvē lieties š o viesnī cu, jo Jau trī s reizes atpū ties tī klā Best.
2. Ē diens izcils (ir ar ko salī dzinā t, 2016. gadā bijā m 4 * Kosta Bravā ).
3. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa un mierī ga, BET jaunieš u pū ļ i, kas iet uz/no diskotē kā m blakus ielā gandrī z visu nakti un kliedzoš as dziesmas un piedziedā jumi neļ auj iemigt. Laika gaitā pie tā pierod.
4. Atrodas paš ā Salou malā , blakus trim pludmalē m. Bijā m tikai uz Llargu, jo. uz pā rē jā m ir ļ oti stā vi nobraucieni (un attiecī gi arī kā pumi).
5. Labi iztī rī ts, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c trim dienā m. Ir daudz vannas piederumu, papildinā ti katru dienu.

6. Reģ istratū rā gandrī z visi runā krieviski, atbild uz visiem jautā jumiem un ir ļ oti draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t.
7. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu, veikali un veikali katrai gaumei. Tuvumā ir BUS PLANA pietura, ar T-10 karti 20-30 minū tē s lī dz Tarragona, Reus, Cambrils, Port Aventura. Ekskursijas tika veiktas uz turieni, AUTOBUSA PLĀ NĀ . Izrā dā s daudz lē tā k, un viesnī cas gide nekad neieradā s uz tikš anos laikā (((. Mē s neieradā mies viņ u gaidī t viesnī cas vestibilā .
Un viss ir ļ oti forš i, pateicoties Best viesnī cu ķ ē dei!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu