Best Los Angeles 4*– Atsauksmes

22
Novērtējums 6.710
№19 viesnīcas reitingā Kostadorada
7.8 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Lieliska cenas un kvalitātes attiecība, īpaši pēc pilnīgas renovācijas. 2016. gadā viesnīca kļuva par 4 zvaigžņu. Atrodas netālu no daudziem bāriem, diskotēkām, restorāniem un suvenīru veikaliem. Ekonomisks variants jauniešiem un ģimenēm. Viesnīca tika uzcelta 1973. gadā un pilnībā atjaunota 2015. gadā.Vairāk →
аватар Scurra-2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nebū dami pludmales brī vdienu cienī tā ji un nevē loties pavadī t septiņ as naktis pilsē tas viesnī cā , nolē mā m apvienot biznesu ar prieku! Pavadiet dienu pludmalē , bet nā kamo dienu - ekskursijā s. Uzreiz teikš u, ka š is plā ns bija veiksmī gs. … Tomēr ▾ Nebū dami pludmales brī vdienu cienī tā ji un nevē loties pavadī t septiņ as naktis pilsē tas viesnī cā , nolē mā m apvienot biznesu ar prieku! Pavadiet dienu pludmalē , bet nā kamo dienu - ekskursijā s. Uzreiz teikš u, ka š is plā ns bija veiksmī gs. Viesnī ca tika izvē lē ta tā s atraš anā s vietas dē ļ . Nu, zvaigznes, lū k, kā tas notiek. Daudzā m no tā m ir 4 zvaigznes. Man tas ir stabils trī s. Reģ istrē jies vē lu. Ir acī mredzams, ka pā rsū tī š anas sastā dī tā ji uzskata, ka visi, nevis tikai es, cieš no topoloģ iskā s demences. Apmē ram 40 minū tes riņ ķ ojā m ap viesnī cu, izlaiž ot citus tū ristus, vai arī varē jā m iet 100 metrus pa ielu, 40 minū tes agrā k, lai bū tu viesnī cā . 14 eiro tū risma nodoklis un esam istabiņ ā ! Pā rsteigums numur viens: istabā nav ū dens pudelē s. Laikam š ā dos č etriniekos tas nav paredzē ts? Lū dzu, pievienojiet numura cenai 0.5 centus. 2:00 naktī ī sti negribē ju meklē t ū deni. Reģ istratū rā viņ i tikai paraustī ja plecus un teica, ka nezina, kur nopirkt. Kam tas bū s interesanti, es pamudinā š u. Pā rsteigums numur divi: viena no sienas lampā m nedarbojas. Nav centrā lo griestu. Vakarā istabā ir tumš s. Un pā rsteigums numur trī s, visnepatī kamā kais: gaisa kondicionieris nedarbojas. . Izvē loties viesnī cu, zinā jā m, ka tai aizmugurē ir diskotē ka (par disko ielu to nevar nosaukt, bet trokš ņ aina). Bet mē s plā nojā m aizvē rt logus! No rī ta viss tika sakā rtots. Labi darī ts, bet nogulsnes palika. Tī rī š ana istabā katru dienu un kvalitatī va. Arī viesnī cas un baseina zonas ir tī ras. Brokastī s pietiek, bet nekā grezna. Un jā , jā , dzirkstoš ais vī ns ir klā t trī s krā sā s – baltā , rozā un pat zilā . Visi viena zī mola un bez ierobež ojumiem, it ī paš i, ja jū s zinā t, kā atvē rt. Mē s ar vī ru no Vā cijas dodam priekš roku rozā krā sai. Tā kā Spā nijas valstī mums vē l jā meklē sliktais vī ns, mē s uzskatā m, ka tas ir labs. Blakus Chaplain pludmale, blakus lielveikals Alcampo (Auchan). Ja pastaigā jat nedaudz Spar, un Mikelandž elo ir ap stū ri. Un ir Codornu un Freiheinet! Netā lu atrodas arī Busplana punkts, kas paredzē ts ekskursijā m. Nezinu, vai bija kā da animā cija, jo gribē jā m vairā k laika pavadī t kopā , tač u skanē ja mū zika un bija dzirdami "mentola cigareš u dū mi" (karaoke, kungs). Teikt, ka man nepatika viesnī ca, neteikš u, bet nā kamreiz noteikti izvē lē š os citu. Es jau paskatī jos!
Array Array Это то самое игристое. Балкон номера. Жилет наш. Габриэль тоже наша. Бассейн и джакузи. Слева и справ отеля одинаковые. Работают с 10.00 до 19.00.
аватар ira707
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atraš anā s vieta laba, netā lu no centra, promenā des, pludmales. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s personā ls. Istaba tī ra, ē rta, viss darbojas. Numurā ir seifs un ledusskapis, bez maksas. Tē jkannu var lū gt reģ istratū rā par depozī tu 20 eiro apmē rā . … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta laba, netā lu no centra, promenā des, pludmales. Reģ istratū rā ir krieviski runā još s personā ls.
Istaba tī ra, ē rta, viss darbojas. Numurā ir seifs un ledusskapis, bez maksas. Tē jkannu var lū gt reģ istratū rā par depozī tu 20 eiro apmē rā . Tī rī š ana katru dienu. Arī reģ istratū rā var aizņ emties gludekli uz dienu pret droš ī bas naudu.
Apkalpoš ana viesnī cā ir lieliska. Visi smaida, visas vē lmes tiek izpildī tas). Mē s ieradā mies kompā nijā un mums vajadzē ja 3 istabas netā lu viena no otras, meitenes reģ istratū rā mū s sadzirdē ja un apmetā s tajā paš ā stā vā , lai gan mē s ar to nerē ķ inā jā mies, jo. mū su dienā bija liela reģ istrē š anā s, bija daudz cilvē ku, un viņ i pat sapņ os nesapņ oja, ka varē tu mums mainī t istabu).
Ē diens ir galvenokā rt uzslavas. Garš ī ga un laba ē dienu izvē le! Tik daudz jū ras veltes neesmu ē dis nevienā š ī s kategorijas viesnī cā (4* vai 5*vidē jais lī menis). Katru dienu vakariņ ā s bija ceptas un sautē tas zivis, garneles vai mī dijas, ceptas un mē rcē...vai kalmā ri. . . Sieri, vairā ku veidu un ļ oti garš ī gi (parasti cietie pā ris veidi, kamambē rs, krē msiers, feta. . . ).
Viesnī cai ir 2 mī nusi:
1. Rindas uz restorā nu, t. i. lai ieietu restorā nā , jū s sagaida pie ieejas, apzī mē ar istabas numuru un pavada lī dz brī vam galdiņ am. Jo galdiņ u visiem nepietika, tad gaitenī pretī restorā nam vienmē r bija rinda un vakariņ ojot radā s diskomforta sajū ta, it kā bū tu steigā , jo. Gribē jā s ā tri paē st un atdot galdu citiem. Bija neē rti sē dē t restorā nā un tē rzē t ar draugiem. sapratu, ka koridorā gaida daudzi cilvē ki. Bet varbū t tā das sajū tas bija tikai mums un citi to sev nenoliedza. . . )
2. Ļ oti slikts Wi-Fi. Tas ķ er, tas neķ er...ā trums ir pretī gs. Pa viber vispā r nav iespē jams runā t, tikai sarakstī ties un ziņ as nā k ar lielu kavē š anos. . .
Kopumā ar atpū tu un viesnī cu esam 100% apmierinā ti!
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Best Los Angeles, Salou, noskatī jā s ar pā rbaudi kā daļ u no reklā mas ceļ ojuma. Lī dz disko ielai 5 minū tes kā jā m, lī dz jū rai 5 minū tes kā jā m. Ir viss iekļ auts. Ir mini klubs. Viss jauns, svaigs, labi smarž o, dizains kā Sanfrancisko, bet telpas lielā kas. … Tomēr ▾ Best Los Angeles, Salou, noskatī jā s ar pā rbaudi kā daļ u no reklā mas ceļ ojuma.

Lī dz disko ielai 5 minū tes kā jā m, lī dz jū rai 5 minū tes kā jā m.

Ir viss iekļ auts. Ir mini klubs.

Viss jauns, svaigs, labi smarž o, dizains kā Sanfrancisko, bet telpas lielā kas.

Katrā stā vā ir istabas invalī diem.

Super viesnī cas jaunieš iem.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kā Losandž elosa, Salou Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros. Lī dz disko ielai 5 minū tes kā jā m, lī dz jū rai 5 minū tes kā jā m. Ir viss iekļ auts. Ir mini klubs. Viss jauns, svaigs, labi smarž o, dizains kā Sanfrancisko, bet telpas lielā kas. … Tomēr ▾ Labā kā Losandž elosa, Salou
Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros.
Lī dz disko ielai 5 minū tes kā jā m, lī dz jū rai 5 minū tes kā jā m.
Ir viss iekļ auts. Ir mini klubs.
Viss jauns, svaigs, labi smarž o, dizains kā Sanfrancisko, bet telpas lielā kas.
Katrā stā vā ir istabas invalī diem.
Super viesnī cas jaunieš iem.
аватар Natanell
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atraš anā s vieta - centrs, blakus lielveikals, pludmale piecas minū tes, ekskursijas no Autobusa plā na. Barselona 120 km. , Montserrata 100 km. , apmeklē ja cirku du Solley! ! ! Taragona. Jū ra un smiltis ir zeltainas! Pludmale ir lē zena, paradī ze gan bē rniem (40 metri seklums, tad pakā peniski dziļ ums), gan pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta - centrs, blakus lielveikals, pludmale piecas minū tes, ekskursijas no Autobusa plā na. Barselona 120 km. , Montserrata 100 km. , apmeklē ja cirku du Solley! ! ! Taragona. Jū ra un smiltis ir zeltainas! Pludmale ir lē zena, paradī ze gan bē rniem (40 metri seklums, tad pakā peniski dziļ ums), gan pieauguš ajiem. Spā nijas virtuve laiza pirkstus. Ir promenā de un diezgan liela, dziedoš as strū klakas. Jamon, fuet.... VISS IR SUPER! ! !
аватар big-town
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nav sū dzī bu. Viss atbilst 3 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Nav sū dzī bu. Viss atbilst 3 zvaigznē m.
аватар ykor67
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem 10 un diviem 12 gadus veciem no 2013. gada 13. lī dz 27. jū lijam Spā nijā , Kostadoradā , Salou. Viesnī ca Best Los Angeles***. Coral Travel operators. Cena par 14 naktī m 152000 rub. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem 10 un diviem 12 gadus veciem no 2013. gada 13. lī dz 27. jū lijam Spā nijā , Kostadoradā , Salou. Viesnī ca Best Los Angeles***. Coral Travel operators. Cena par 14 naktī m 152000 rub.
1. Pā rskaitī jums - OK! Sanā ca, atnesa, braucot visu izstā stī ja un ko var parā dī t. Tiesa, koferus viņ š autobusā iemetis pats.
2. Autobuss lī dz viesnī cai nebrauc, tā pē c koferi jā nes lī dz pat istabai. Porteru nav vispā r. Nekur š ito neesmu redzē jis. Mums bija jā gaida 3 stundas pē c ieraš anā s, lai istaba bū tu gatava. Koferi tika nolikti noliktavas telpā , un mums bija jā sē ž vestibilā . Izlasi nā kamo rindkopu.
3. Viesnī cas vestibilā un reģ istratū rā nav kondicionieri, ilgi nevar nosē dē t, ļ oti smacī gs. Nu ļ oti. Pē c tam reģ istratū rā tika salaboti kondicionieri, tač u tas prasī ja gandrī z divas nedē ļ as. Tā tad nogulsnes paliek.
4. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s darbinieks, kurš ir gatavs palī dzē t. Piemē ram, tā kā istabā bijā m č etri, un gultas bija tikai divas, bē rni gulē ja vienā gultā . Vispā r vajadzē ja vē l vienu palagu. Atnesa 5 minū tē s divus gabalus bez problē mā m. Un tomē r, neskatoties uz uzglabā š anas nosacī jumiem, nopirku foie gras. Un istabā nav ledusskapja. Reģ istratū rā palū dza glabā t ledusskapī lī dz izbraukš anai. LABI!
5. Ļ oti labi jū tams skopums un taupī ba, pā rvē rš oties neslē ptā alkatī bā . Tas attiecas uz Spā niju kopumā un jo ī paš i uz viesnī cu. Viņ i cenš as nopelnī t naudu par visu. Piemē ram, solī tais fē ns nav istabā . Lai to paņ emtu jā iet uz reģ istratū ru, jā atstā j depozī ts 20 eiro. Vai kas cits - ierodoties viesnī cā , tev netiek uzvilkta neviena rokassprā dze, bet viņ iem tiek iedots papī rs, kurā norā dī ts tavu ē š anas veidu. Un pie ieejas restorā nā ir č alis, kurš pā rbauda, ​ ​ vai jū s varat pabarot vai nē . Aizmirsu papī ru - ej uz istabu. Un š eit ir vē l viens piemē rs: mē s no PortAventura pirms slē gš anas (apmē ram 12:00) nokļ uvā m viesnī cā ar BusPlana autobusu. Op-s. Pā rsteigums. Iepriekš iegā dā tā s biļ etes par 1.14 eiro nav derī gas, pē rkot par 2 eiro. Viss ir pareizi. Lielā kā daļ a apmeklē tā ju atstā j vē lu.
6. Istabā ir divas divguļ amā s gultas, skapis, naktsgaldiņ š , mazs galdiņ š ar atvilktni, uz kura atrodas 14 collu televizors (krieviski 2 vai 3 kanā li), un vē l kā ds nesaprotams koka plaukts, viena rozete - neaizmirsti paņ emt tē ju. Uz balkona ir plastmasas galds un trī s krē sli. Nav ž ā vē tā ja, nav virvju, nav ā ķ u. Ja vē laties izž ā vē t lietas, varat tā s pakā rt uz balkona margā m. Spogulis un divas abstraktas gleznas. Bet galvenais brī nums ir gaisa kondicionieris. Pirmkā rt, tas karā jas tieš i virs gultas, virs galvas, un, otrkā rt, tam nav regulē jumu - nav! Ja vē laties mainī t temperatū ru, lū dzu, izslē dziet to un pē c tam atkal ieslē dziet, un tā tā lā k bezgalī gi. Pusautomā tisks Varē tu gulē t ar atvē rtu logu, bet iereibuš i cilvē ki staigā pa ielu visu nakti lī dz rī tam. Pastā vī gi kliedz. Uz ko es saldi guļ u, un pat tad nemitī gi mostos. Viesnī cā nav skaņ as izolā cijas, lieliski var dzirdē t, kas notiek aiz sienas un koridorā . Lai lietotu televizoru, jā dodas uz reģ istratū ru, jā atstā j depozī ts 10 eiro apmē rā , un tad kļ ū si par laimī go pults ī paš nieku. Tas pats, viens pret vienu, un ar seifa atslē gu. Tikai par seifa izmantoš anu ir jā maksā . Grī das istabā ir aukstā s flī zes. Tas mani ī sti netraucē ja, bet es domā ju, ka paklā js bū tu vē lams. Trū kst ledusskapja kā klases. Reiz kā ds bē rns naktī nokritis no gultas ar galvu pret grī du. Es runā ju par paklā ju.
7. Vannas istaba apvienota. Tualete, izlietne, vanna, spogulis. Katram ģ imenes loceklim ir divi dvieļ i, pastā vī gi tiek ziņ ots par ziepē m, š ampū nu, duš as ž eleju, ķ emmi, kvalitatī vu tualetes papī ru un daudz ko citu. Tika uzlauzta vannas istabas durvju slē dzene. Nu nekas, mē s esam ģ imene, mē s to varam. Tā kā bijā m č etri, nemitī gi radā s problē ma, kur pakā rt dvieli un veļ as lupatas. Gribē tos, lai uz sienā m bū tu vairā k ā ķ u. Kopumā , godī gi sakot, telpa ir maza č etriem cilvē kiem. Atpakaļ PSRS. Kaut arī kvalitatī va mitrā tī rī š ana, katru dienu saklā tas gultas. Ja dvielis atrodas uz grī das, viņ i pakarinā s jaunu. Vakar redzamā vietā sieva apkopē jai atstā ja 1 eiro - nepaņ ē ma. Mē ģ inā sim š odien.
8. Viesnī cas atraš anā s vieta 5 min. gā jienā no jū ras. Principā ē ka atrodas dienvidu galā , lai logos nebū tu sveloš a saule. Vismaz mums saule parā dī jā s tikai 17:00. Teritorijā ir divi peldbaseini, bē rnu baseins un baseins ar dž akuzi. Diezgan tī rs. Ikreiz, kad ierodaties, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cā ir velosipē du noma, spē ļ u automā ti vestibilā . Nav tenisa galdu, nav sporta zā les, nemaz nerunā jot par tenisa kortiem, es nepamanī ju. Galvenais viesnī cas atraš anā s vietas trū kums ir cilvē ku kliedziens lī dz rī tam zem loga. Bet es domā ju, ka š eit (Salou) tas ir izplatī ts visur.
9. Ē dinā š ana 5. Nedaudz neparasts š ampanietis no rī ta. Labi. Nu, vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti. Ja negribi maksā t – ē d sauso barī bu vai nopē rc pudeli ū dens par 1.8 eiro. Spā nija kā rtē jo reizi nav valsts, kur var ietaupī t.
10. Animā cija 3.5. Dienas laikā Sebastiā na kungs, kurš ir no Dominikā nas Republikas, cenš as (vai varbū t ī sti nemē ģ ina) izklaidē t cilvē kus. Ko viens cilvē ks var darī t lielā viesnī cā ? Un vakarā tas pats Sebastians mazliet paspē lē sies ar bē rniem. Savukā rt plkst. 22.00 dzied vai dejo aicinā tie mā kslinieki.
11. Pludmale - smilš u, 5 min. gā jienā no viesnī cas. Kopumā ir vairā kas pludmales, bet visas ir pā rpildī tas ar cilvē kiem. Jū ra tī ra, viļ ņ u nav, ieieš ana ū denī notiek pakā peniski. Cilvē ku drū zmē š anā s dē ļ tas viss ļ oti atgā dina Anapu. Guļ krē sls-5 eiro, lietussargs-7, bet var ņ emt lī dzi savu. Mē s par to zinā jā m, tā pē c š oka nebija. Pludmale tiek slē gta pulksten 19. Ap 7 lietussargu savā cē js bez ceremonijā m, ne vā rda nesakot, iemet tavas mantas uz sauļ oš anā s krē sla smiltī s un saliek sauļ oš anā s krē slus kaudzē .
12. Visas ekskursijas tika pirktas no viesnī cas gida. Tas var bū t lē tā k, ja pā rvā caties pats vai pē rkat no citas aģ entū ras.
13. Dž ipu safari - 5. Dabas skaistums, kalni, vī na dā rzi. Viņ š pats brauca. Viss ir labi izplā nots. Braucam stundu vai divas, tad piestā jam, lai nofotografē tos vai nopeldē tos, vai nelielai ekskursijai vai maltī tei.
14. Visa Andora - 4. Patika - dabas skaistums, nolaizī ta valsts, lielisks baseinu komplekss ar minerā lū deni. Man nepatika - gids visu atpakaļ ceļ u neteica ne vā rda, pā rā k daudz laika tiek pavadī ts iepirkš anā s un nemaz ne muzejos un apskates objektos.
15. Visa Barselona - 3. Gallopē š ana pa Eiropu. Nobildē jā mies - skrē jā m tā lā k. Visur tū ristu pū lis - tikai maija demonstrā cija. Visu š o vā jprā tu paspilgtinā ja tikai tas, ka pusdienojā m nevis gides ieteiktajā restorā nā , bet gan devā mies uz pirmo, kas nā ca pretī Barcas centrā . Viss bija lieliski! Č etriem cilvē kiem ar š ampanieš a pudeli, alu un desertu palika 78 eiro.
16. Paš i devā mies uz Taragonu - 5. Skaista sena pilsē ta. Autoostā ir krieviski runā još s gids, kurš pasniedz pilsē tas karti un paskaidro, kā un kur nokļ ū t. Droš i vien bū tu interesanti tur aizbraukt ar ekskursiju.
17. PortAventura + CostaCaribia - 4.5. Noteikti jā apmeklē , bet mē s gaidī jā m nedaudz vairā k. Visiem PortAventura braucieniem ir divas lī nijas. Viens, kurā jū s stā vat, un otrs no bagā tā Pinokio, gatavs maksā t par caurbraukš anu bez rindas. Atkal spā ņ u alkatī ba. Gatavojieties gaidī t.
18. Nolē mā m aizbraukt uz Valensiju apskatī t pilsē tu, bet galvenais ir vē rš u cī ņ as. Gan viesnī ca Valensijā , gan nomas automaš ī na tika pasū tī ta no CostaDorada Tours. Valensijā ir daudz mazā k cilvē ku nekā Barselonā . Tā pē c mē s jutā mies diezgan ē rti.
Corrida - 5.
Valensija - 5.
Zinā tnes pilsē ta Valensijā - 5.
Zooloģ iskais dā rzs Valensijā - 5.
Viens liels BET! ! ! Valensijā kabatas zaglis man mē ģ inā ja nozagt manu maku. Izcē lā s kautiņ š . Kā jau krievu tū ristam pienā kas, varē ju izvē rtē t un salī dzinā t Spā nijas ā trā s palī dzī bas, policijas un traumu nodaļ as priekš rocī bas un trū kumus. Viņ i nav labā ki par mū sē jiem. Par kabatzagļ iem Spā nijā mū s mā jā s brī dinā ja. Tā pē c mā cieties no manas pieredzes - esiet ī paš i uzmanī gi!
19. Izbraukš ana no Barselonas - 1! ! ! Autobuss mū s atveda uz lidostu 2 stundā s un 40 minū tē s. pirms izbraukš anas. Reģ istrā cija tikko ir atvē rta. Apmē ram 2 stundas stā vē ja pie reģ istrā cijas, bija nelielas problē mas ar datoru. Pē c tam palaidiet cauri beznodokļ u sistē mai lī dz rā mim. Ir rinda. Tā lā k skrienam uz pasu kontroles galdiņ iem. Laiks jau ir 20 minū tes. pirms izbraukš anas. Un rinda pasu kontrolē ir vismaz stunda. Un mē s neesam vienī gie, kas ne savas vainas dē ļ kavē jas uz lidmaš ī nu.
Cilvē ki sā k krist panikā , straumes rezultā tā sievietes kliedz, bē rni č ī kst. Pē dē jo reizi es to redzē ju, kad cilvē ki aizrijā s ar desu 80. gadu beigā s. Mums paveicā s - lidmaš ī nā tikā m pē c 5 minū tē m. pirms pacelš anā s.
20. Salou - 4. Milzī gs skaits viesnī cu, tā pē c cilvē ku pū ļ i un ļ oti trokš ņ ains gan naktī , gan dienā . Ja visi atpū tnieki izš ū tu uz pludmali vienlaicī gi, tad simpā tija bū tu kā tramvajā sastrē gumstundā . Bet, tā kā kā ds dodas ekskursijā s, bet kā ds turas lī dz rī tam, tad nav simpā tijas, lai gan tas viss ļ oti atgā dina Anapu sezonas plaukumā .
21. Kopē jais vē rtē jums - 4. Spā nija ir skaista Vidusjū ras valsts ar komfortablu klimatu. Ļ oti skaista, tī ra, kaut kā nolaizī ta. Lieliska kultū ra, daudz atrakciju. Vienī gais, kas mani biedē , ir cena.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem 10 un diviem 12 gadus veciem no 2013. gada 13. lī dz 27. jū lijam Spā nijā , Kostadoradā , Salou. Viesnī ca Best Los Angeles***. Coral Travel operators. Cena par 14 naktī m 152000 rub. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem 10 un diviem 12 gadus veciem no 2013. gada 13. lī dz 27. jū lijam Spā nijā , Kostadoradā , Salou. Viesnī ca Best Los Angeles***. Coral Travel operators. Cena par 14 naktī m 152000 rub. 1. Pā rskaitī jums - OK! Sanā ca, atnesa, braucot visu izstā stī ja un ko var parā dī t. Tiesa, koferus viņ š autobusā iemetis pats. 2. Autobuss lī dz viesnī cai nebrauc, tā pē c koferi jā nes lī dz pat istabai. Porteru nav vispā r. Nekur š ito neesmu redzē jis. Mums bija jā gaida 3 stundas pē c ieraš anā s, lai istaba bū tu gatava. Koferi tika nolikti noliktavas telpā , un mums bija jā sē ž vestibilā . Izlasi nā kamo rindkopu. 3. Viesnī cas vestibilā un reģ istratū rā nav kondicionieri, ilgi nevar nosē dē t, ļ oti smacī gs. Nu ļ oti. Pē c tam reģ istratū rā tika salaboti kondicionieri, tač u tas prasī ja gandrī z divas nedē ļ as. Tā tad nogulsnes paliek. 4. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s darbinieks, kurš ir gatavs palī dzē t. Piemē ram, tā kā istabā bijā m č etri, un gultas bija tikai divas, bē rni gulē ja vienā gultā . Vispā r vajadzē ja vē l vienu palagu. Atnesa 5 minū tē s divus gabalus bez problē mā m. Un arī , neskatoties uz uzglabā š anas nosacī jumiem, nopirku foie gras. Un istabā nav ledusskapja. Reģ istratū rā palū dza glabā t ledusskapī lī dz izbraukš anai. LABI! 5. Ļ oti labi jū tams skopums un taupī ba, pā rvē rš oties neslē ptā alkatī bā . Tas attiecas uz Spā niju kopumā un jo ī paš i uz viesnī cu. Viņ i cenš as nopelnī t naudu par visu. Piemē ram, solī tais fē ns nav istabā . Lai to paņ emtu jā iet uz reģ istratū ru, jā atstā j depozī ts 20 eiro. Vai kas cits - ierodoties viesnī cā , tev netiek uzvilkta neviena rokassprā dze, bet viņ iem tiek iedots papī rs, kurā norā dī ts tavu ē š anas veidu. Un pie ieejas restorā nā ir č alis, kurš pā rbauda, ​ ​ vai jū s varat pabarot vai nē . Aizmirsu papī ru - ej uz istabu. Un š eit ir vē l viens piemē rs: mē s no PortAventura pirms slē gš anas (apmē ram 12:00) nokļ uvā m viesnī cā ar BusPlana autobusu. Op-s. Pā rsteigums. Iepriekš iegā dā tā s biļ etes par 1.14 eiro nav derī gas, pē rkot par 2 eiro. Viss ir pareizi. Lielā kā daļ a apmeklē tā ju atstā j vē lu. 6. Istabā ir divas divguļ amā s gultas, skapis, naktsgaldiņ š , mazs galdiņ š ar atvilktni, uz kura atrodas 14 collu televizors (krieviski 2 vai 3 kanā li), un vē l kā ds nesaprotams koka plaukts, viena rozete - neaizmirsti paņ emt tē ju. Uz balkona ir plastmasas galds un trī s krē sli. . Nav ž ā vē tā ja, nav virvju, nav ā ķ u. Ja vē laties izž ā vē t lietas, varat tā s pakā rt uz balkona margā m. Spogulis un divas abstraktas gleznas. Bet galvenais brī nums ir gaisa kondicionieris. Pirmkā rt, tas karā jas tieš i virs gultas, virs galvas, un, otrkā rt, tam nav regulē jumu - nav! Ja vē laties mainī t temperatū ru, lū dzu, izslē dziet to un pē c tam atkal ieslē dziet, un tā tā lā k bezgalī gi. Pusautomā tisks Varē tu gulē t ar atvē rtu logu, bet iereibuš i cilvē ki staigā pa ielu visu nakti lī dz rī tam. Pastā vī gi kliedz. Uz ko es saldi guļ u, un pat tad nemitī gi mostos. Viesnī cā nav skaņ as izolā cijas, lieliski var dzirdē t, kas notiek aiz sienas un koridorā . Lai lietotu televizoru, jā dodas uz reģ istratū ru, jā atstā j depozī ts 10 eiro apmē rā , un tad kļ ū si par laimī go pults ī paš nieku. Tas pats, viens pret vienu, un ar seifa atslē gu. Tikai par seifa izmantoš anu ir jā maksā . Grī das istabā ir aukstā s flī zes. Tas mani ī sti netraucē ja, bet es domā ju, ka paklā js bū tu vē lams. Trū kst ledusskapja kā klases. Reiz kā ds bē rns naktī nokritis no gultas ar galvu pret grī du. Es runā ju par paklā ju. 7. Vannas istaba apvienota. Tualete, izlietne, vanna, spogulis. Katram ģ imenes loceklim ir divi dvieļ i, pastā vī gi tiek ziņ ots par ziepē m, š ampū nu, duš as ž eleju, ķ emmi, kvalitatī vu tualetes papī ru un daudz ko citu. Tika uzlauzta vannas istabas durvju slē dzene. Nu nekas, mē s esam ģ imene, mē s to varam. Tā kā bijā m č etri, nemitī gi radā s problē ma, kur pakā rt dvieli un veļ as lupatas. Gribē tos, lai uz sienā m bū tu vairā k ā ķ u. Kopumā , godī gi sakot, telpa ir maza č etriem cilvē kiem. Atpakaļ PSRS. Kaut arī kvalitatī va mitrā tī rī š ana, katru dienu saklā tas gultas. Ja dvielis atrodas uz grī das, viņ i pakarinā s jaunu. Vakar redzamā vietā sieva apkopē jai atstā ja 1 eiro - nepaņ ē ma. Mē ģ inā sim š odien. 8. Viesnī cas atraš anā s vieta 5 min. gā jienā no jū ras. Principā ē ka atrodas dienvidu galā , lai logos nebū tu sveloš a saule. Vismaz mums saule parā dī jā s tikai 17:00. Teritorijā ir divi peldbaseini, bē rnu baseins un baseins ar dž akuzi. Diezgan tī rs. Ikreiz, kad ierodaties, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cā ir velosipē du noma, spē ļ u automā ti vestibilā . Es nepamanī ju nevienu tenisa galdu vai sporta zā li, vē l jo vairā k tenisa kortus. . Galvenais viesnī cas atraš anā s vietas trū kums ir cilvē ku kliedziens lī dz rī tam zem loga. Bet es domā ju, ka š eit (Salou) tas ir izplatī ts visur. 9. Ē dinā š ana 5. Nedaudz neparasts š ampanietis no rī ta. Labi. Nu, vakariņ ā s visi dzē rieni ir apmaksā ti. Ja negribi maksā t – ē d sauso barī bu vai nopē rc pudeli ū dens par 1.8 eiro. Spā nija kā rtē jo reizi nav valsts, kur var ietaupī t. 10. Animā cija 3.5. Dienas laikā Sebastiā na kungs, kurš ir no Dominikā nas Republikas, cenš as (vai varbū t ī sti nemē ģ ina) izklaidē t cilvē kus. Ko viens cilvē ks var darī t lielā viesnī cā ? Un vakarā tas pats Sebastians mazliet paspē lē sies ar bē rniem. Savukā rt plkst. 22.00 dzied vai dejo aicinā tie mā kslinieki. 11. Pludmale - smilš u, 5 min. gā jienā no viesnī cas. Kopumā ir vairā kas pludmales, bet visas ir pā rpildī tas ar cilvē kiem. Jū ra tī ra, viļ ņ u nav, ieieš ana ū denī notiek pakā peniski. Cilvē ku drū zmē š anā s dē ļ tas viss ļ oti atgā dina Anapu. Guļ krē sls-5 eiro, lietussargs-7, bet var ņ emt lī dzi savu. Mē s par to zinā jā m, tā pē c š oka nebija. Pludmale tiek slē gta pulksten 19. Ap 7 lietussargu savā cē js bez ceremonijā m, ne vā rda nesakot, iemet tavas mantas uz sauļ oš anā s krē sla smiltī s un saliek sauļ oš anā s krē slus kaudzē . 12. Visas ekskursijas tika pirktas no viesnī cas gida. Tas var bū t lē tā k, ja pā rvā caties pats vai pē rkat no citas aģ entū ras. 13. Dž ipu safari - 5. Dabas skaistums, kalni, vī na dā rzi. Viņ š pats brauca. Viss ir labi izplā nots. Braucam stundu vai divas, tad piestā jam, lai nofotografē tos vai nopeldē tos, vai nelielai ekskursijai vai maltī tei. 14. Visa Andora - 4. Patika - dabas skaistums, nolaizī ta valsts, lielisks baseinu komplekss ar minerā lū deni. Man nepatika - gids visu atpakaļ ceļ u neteica ne vā rda, pā rā k daudz laika tiek pavadī ts iepirkš anā s un nemaz ne muzejos un apskates objektos. 15. Visa Barselona - 3. Gallopē š ana pa Eiropu. Nobildē jā mies - skrē jā m tā lā k. Visur tū ristu pū lis - tikai maija demonstrā cija. Visu š o vā jprā tu paspilgtinā ja tikai tas, ka pusdienojā m nevis gides ieteiktajā restorā nā , bet gan devā mies uz pirmo, kas nā ca pretī Barcas centrā . Viss bija lieliski! Č etriem cilvē kiem ar š ampanieš a pudeli, alu un desertu palika 78 eiro. 16. Paš i devā mies uz Taragonu - 5. Skaista sena pilsē ta. Autoostā ir krieviski runā još s gids, kurš pasniedz pilsē tas karti un paskaidro, kā un kur nokļ ū t. Droš i vien bū tu interesanti tur aizbraukt ar ekskursiju. 17. PortAventura + CostaCaribia - 4.5. Noteikti jā apmeklē , bet mē s gaidī jā m nedaudz vairā k. Visiem PortAventura braucieniem ir divas lī nijas. Viens, kurā jū s stā vat, un otrs no bagā tā Pinokio, gatavs maksā t par caurbraukš anu bez rindas. Atkal spā ņ u alkatī ba. Gatavojieties gaidī t. 18. Nolē mā m aizbraukt uz Valensiju apskatī t pilsē tu, bet galvenais ir vē rš u cī ņ as. Gan viesnī ca Valensijā , gan nomas automaš ī na tika pasū tī ta no CostaDorada Tours. Valensijā ir daudz mazā k cilvē ku nekā Barselonā . Tā pē c mē s jutā mies diezgan ē rti. Korida - 5. Valensija - 5. Zinā tnes pilsē ta Valensijā - 5. Zooloģ iskais dā rzs Valensijā - 5. Viens liels BET! ! ! Valensijā kabatas zaglis man mē ģ inā ja nozagt manu maku. Izcē lā s kautiņ š . Kā jau krievu tū ristam pienā kas, varē ju izvē rtē t un salī dzinā t Spā nijas ā trā s palī dzī bas, policijas un traumu nodaļ as priekš rocī bas un trū kumus. Viņ i nav labā ki par mū sē jiem. Par kabatzagļ iem Spā nijā mū s mā jā s brī dinā ja. Tā pē c mā cieties no manas pieredzes – esiet ā rkā rtī gi uzmanī gs! 19. Izbraukš ana no Barselonas - 1! ! ! Autobuss mū s atveda uz lidostu 2 stundā s un 40 minū tē s. pirms izbraukš anas. Reģ istrā cija tikko ir atvē rta. Apmē ram 2 stundas stā vē ja pie reģ istrā cijas, bija nelielas problē mas ar datoru. Pē c tam palaidiet cauri beznodokļ u sistē mai lī dz rā mim. Ir rinda. Tā lā k skrienam uz pasu kontroles galdiņ iem. Laiks jau ir 20 minū tes. pirms izbraukš anas. Un rinda pasu kontrolē ir vismaz stunda. Un mē s neesam vienī gie, kas ne savas vainas dē ļ kavē jas uz lidmaš ī nu. Cilvē ki sā k krist panikā , straumes rezultā tā sievietes kliedz, bē rni č ī kst. Pē dē jo reizi es to redzē ju, kad cilvē ki aizrijā s ar desu 80. gadu beigā s. Mums paveicā s - lidmaš ī nā tikā m pē c 5 minū tē m. pirms pacelš anā s. 20. Salou - 4. Milzī gs skaits viesnī cu, tā pē c cilvē ku pū ļ i un ļ oti trokš ņ ains gan naktī , gan dienā . Ja visi atpū tnieki izš ū tu uz pludmali vienlaicī gi, tad simpā tija bū tu kā tramvajā sastrē gumstundā . Bet, tā kā kā ds dodas ekskursijā s, bet kā ds turas lī dz rī tam, tad nav simpā tijas, lai gan tas viss ļ oti atgā dina Anapu sezonas plaukumā . 21. Kopē jais vē rtē jums - 4. Spā nija ir skaista Vidusjū ras valsts ar komfortablu klimatu. Ļ oti skaista, tī ra, kaut kā nolaizī ta. Lieliska kultū ra, daudz atrakciju. Vienī gais, kas mani biedē , ir cena.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
tikko vakar atgriezos no š ī s viesnī cas. Istabas ir ļ oti mazas un neē rtas. Katrā istabā ir 3 gultas, nav kur apgriezties. wi-fi darbojas tikai daž reiz, tā pē c bija jā dodas uz tuvē jo viesnī cu. Lī dz viesnī cai nav iespē jams nokļ ū t ar autobusu. … Tomēr ▾ tikko vakar atgriezos no š ī s viesnī cas. Istabas ir ļ oti mazas un neē rtas. Katrā istabā ir 3 gultas, nav kur apgriezties. wi-fi darbojas tikai daž reiz, tā pē c bija jā dodas uz tuvē jo viesnī cu. Lī dz viesnī cai nav iespē jams nokļ ū t ar autobusu. Ar koferiem jā velk sevi no tuvē jā s viesnī cas. Spā nija un Salou ir tik brī niš ķ ī gas, un tajā s ir simtiem viesnī cu, tā pē c, ja tas jums ir svarī gi, iesaku izvē lē ties citu viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s lidojā m uz Spā niju, lai dotos ekskursijā s, nevis plosā mies istabā vai pludmalē , tā pē c viss mums derē ja lieliski. Pati viesnī ca man patika! Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , daudz tirgu, veikalu un restorā nu! Netā lu no viesnī cas ir divas pludmales, kuras atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā ! Izklaides ir daudz, bet tajā paš ā laikā viesnī cā vienmē r ir mierī gi! Pati viesnī ca ir maza, ir dž akuzi, baseins, vestibilā ir datori interneta piekļ uvei! Istabā s viss ir kā nā kas: kondicionieris, vannas istaba, balkons, TV – tas viss par brī vu. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m uz Spā niju, lai dotos ekskursijā s, nevis plosā mies istabā vai pludmalē , tā pē c viss mums derē ja lieliski. Pati viesnī ca man patika! Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , daudz tirgu, veikalu un restorā nu! Netā lu no viesnī cas ir divas pludmales, kuras atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā ! Izklaides ir daudz, bet tajā paš ā laikā viesnī cā vienmē r ir mierī gi! Pati viesnī ca ir maza, ir dž akuzi, baseins, vestibilā ir datori interneta piekļ uvei! Istabā s viss ir kā nā kas: kondicionieris, vannas istaba, balkons, TV – tas viss par brī vu. Par seifu ir jā maksā atseviš ķ a maksa. Labas mē beles, vispā r man te viss patika! Recepcijā ļ oti labi atsaucī gi darbinieki, vienmē r uzklausī s un palī dzē s, daž reiz bija krieviski runā još as administratores. Viņ i ļ oti labi iztī rī ja. Ē diens bija izcils, ne ī paš i daudzveidī gs, bet vienmē r var paņ emt kaut ko pē c garš as, ļ oti labi gatavo, tā pē c par vē dera problē mā m nevar bū t ne runas! Jū ra un pludmale tī ra, pludmale maza, ū dens ir silts! Mū su atvaļ inā jums bija izdevies!! ! Iesaku š o viesnī cu visiem saviem radiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Прекрасное соотношение цена-качество, особенно после проведения полного ремонта. В 2016 году отель стал 4-звездочным. Расположен в непосредственной близости от многочисленных баров, дискотек, ресторанов и сувенирных магазинчиков. Экономичный вариант для молодежного и семейного отдыха. Отель построен в 1973 году, полностью реконструирован в 2015 году.

Atrašanās vieta Отель в 100 км от аэропорта Барселоны, в 10 км от аэропорта г. Реус, в 10 км от центра г. Таррагона, в 350 м от центра г. Салоу, в 100 м от туристического центра, в 1,5 км от порта Салоу, в 300 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Шезлонги, зонтики у бассейна — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане накрывается «шведский стол» с богатым выбором испанских и интернациональных блюд. Развлекательные программы в комплексе рассчитаны на людей всех возрастов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Неподалеку от отеля Best Los Angeles расположены многочисленные бары и развлекательные заведения. К услугам гостей просторные и хорошо оборудованные номера, 2 плавательных бассейна, один из которых детский, а также открытые гидромассажные ванны и детская игровая площадка.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Два 6-этажных корпуса. Всего 265 номеров (для некурящих).

  • vanna/duša
  • bidē
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese C/ Falset, 9-17, 43840, Salou, Tarragona.
Tālruņi: T: +34 977 381 462
F: +34 977 381 612
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.