Best Da Vinci 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.110
№15 viesnīcas reitingā Kostadorada
8.2 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.8 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Salou centrā, 100 metru attālumā no pludmales. Viesnīca sastāv no divām 6 stāvu ēkām, kas aprīkotas ar liftiem. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā. Renovācija veikta 2017. gadā. Piemērots aktīvās un daudzpusīgās atpūtas cienītājiem, ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nejauš i mē s nokļ uvā m oktobra vidū Spā nijas piekrastē Kostadoradā . Sezonas beigā s daudzas viesnī cas jau bija slē gtas, bet mū s viesmī lī gi patvē ra "Best Da Vinchi royal" 4 *, kas atrodas 100 km attā lumā . uz dienvidiem no Barselonas Salou. … Tomēr ▾ Nejauš i mē s nokļ uvā m oktobra vidū Spā nijas piekrastē Kostadoradā . Sezonas beigā s daudzas viesnī cas jau bija slē gtas, bet mū s viesmī lī gi patvē ra "Best Da Vinchi royal" 4 *, kas atrodas 100 km attā lumā . uz dienvidiem no Barselonas Salou. Savas pē dē jā s iepazī š anā s vizī tes laikā Spā nijā es atzī mē ju labā ko viesnī cu ķ ē di kā viesnī cas ar labu servisa lī meni, lielisku pā rtiku un pienā cī gu numuru stā vokli. Un tagad nā kamais "Best" pā rstā vis mani nepievī la.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba: pilsē tas centrā , 5 minū š u attā lumā no pilsē tas pludmales un gā jē ju iepirkš anā s ielas, 15 minū š u attā lumā no lielveikala Mercadona un 15-20 minū š u attā lumā no Port Aventura atrakciju parka.
Mē s ē dā m divas ē dienreizes dienā (HB): brokastis un vakariņ as, bet pē c vē lē š anā s vakariņ as varē ja mainī t pret pusdienā m. Ar visu to paš u vē lmi viesnī cā varē tu iegā dā ties papildus maltī tes par 16 eiro vienai personai. Produktu komplektu neuzskaitī š u, bet viss ir ļ oti garš ī gs. Bija zilie sieri un jamons, bekons un fuet, mī dijas un garneles. . . Nu, brokastī s š ampanietis)). Tajā paš ā laikā atzī mē ju, ka vakariņ ā s visi dzē rieni (arī ū dens) par papildus samaksu. Vī na pudele, piemē ram, sā kas no 9.5 eiro.
Istabas ir labā stā voklī : mē beles ir pavisam jaunas, santehnika darbojas, minibā rs vienu reizi pē c ieraš anā s tika piepildī ts ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, ir tē jkanna un mikroviļ ņ u krā sns, kā arī bezmaksas seifs.
Viesnī cas teritorija ir kompakta, kas raksturī ga daudzā m Spā nijas pilsē tas viesnī cā m. Tas sastā v no divā m atseviš ķ ā m 6 stā vu ē kā m, kuras savstarpē ji savieno eja. Starp ē kā m atrodas ā ra peldbaseins ar bē rnu sekciju. Otrā s ē kas galā ir rotaļ u laukums mazā kajiem tū ristiem.
Sezonas beigā s animatorus neredzē jā m, bet vakaros vestibilā skan dzī vā mū zika un var pat dejot tiem, kam patī k "ZaZO")).
Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cā , tostarp numuros. Kaut kur labā k, kaut kur sliktā k, bet zvaniem un sociā lajiem tī kliem pilnī gi pietiekami. Neskatī jos filmas - nebija laika).
Kopumā iesaku viesnī cu. Esi apmierinā ts!
Полный видеообзор
аватар sugak70
Pienā cī ga viesnī ca 4 personā m. Mē s devā mies pē c draugu ieteikuma, kuri tajā piedalī jā s aprī lī . Ē diens pieklā jī gs, apkalpoš ana draudzī ga. Nesen renovē ts. Viesnī cas vietne vai kategorija Labā kais. … Tomēr ▾ Pienā cī ga viesnī ca 4 personā m. Mē s devā mies pē c draugu ieteikuma, kuri tajā piedalī jā s aprī lī . Ē diens pieklā jī gs, apkalpoš ana draudzī ga. Nesen renovē ts. Viesnī cas vietne vai kategorija Labā kais. Galvenie apmeklē tā ji ir veci cilvē ki, daž i jaunieš i. Bē rnu praktiski nav, un ja ir maz. Atbilstoš i iedzī votā ju vecumam tiek organizē ta arī atpū ta: redzē ti loto, kaut kā di dziedā jumi. Mē s nepiedalī jā mies, jo mums nebija tam laika. Istabai iedeva dzī vokli, t. i. , ar virtuvi, bet ē st negatavoja. Pē c pieprasī juma tika atnesta tē jkanna. Gludeklis ar depozī tu 20 eiro (neņ ē mā m, ņ emam lī dzi savu). Reģ istratū rā ir meitene Ž anna vienā maiņ ā - viņ a pacieš ami runā krieviski. Pā rē jo palī dzē ja Google tulkotā js. Lī dz jū rai 5 minū tes, lī dz promenā dei tā pat. Pē c 10-15 minū tē m slavenais Port Aventura, kur pavadī jā m neaizmirstamas divas dienas. Lī dz Barselonai 130 km, tajā paš ā dienā veltī ta. Viesnī cas gide no Anex Tour Maria mani pā rsteidza ar savu pieklā jī bu un normā lu attieksmi, kas ir retums. Ekskursiju cenas, dī vainā kā rtā , daž kā rt bija zemā kas nekā vietē jā BusPlana cenas. Biļ ete uz Port Aventura ir tā da pati – 60 eiro par divā m dienā m. Viesnī ca atrodas izdevī gā vietā , netā lu no autobusu pieturas, Eiropas laukuma, jū ras. Ī paš i ieteicams gados vecā kiem cilvē kiem vai tiem, kas mī l klusumu un kliedzoš u bē rnu neesamī bu.
внутренний дворик завтрак вид с нашего балкона на 4-м этаже бар хамон везде автобусик возит на Парк Авентура
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kais DaVinč i Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros. Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki. Š ī ir viesnī ca, ir numuri ar virtuvi, ir numuri bez virtuves. Ir vv, nv, fv. Wf bp. Droš s bp. … Tomēr ▾ Labā kais DaVinč i
Skatī ts kopā ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros.
Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki.
Š ī ir viesnī ca, ir numuri ar virtuvi, ir numuri bez virtuves.
Ir vv, nv, fv.
Wf bp.
Droš s bp.
Bē rnu gultas bp.
Var paņ emt gludekli, 20 eiro depozī tu.
Ledusskapji istabā s bp.
Numuros ir tē jkannas.
Bē rnu mini kluba nav, tač u ir animā cija gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Pludmales pastaiga 5 minū tes.
Teritorija kā Spā nijā – viens baseins.
Labs standarts, tī rs, atjaunots. Plaš s ar dī vā nu. Maksimā li 4 cilvē ki. Balkons ir liels.
Sabiedriskā s zonas ir nedaudz nobruž ā tas, bet nav kaitinoš as. Dzī vojamos rajonos. Blakus daudz kafejnī cu un veikalu. Es uz to dotos
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Biju kopā ar sievu 2013. gada jū nijā . Man patika VISS: vieta, virtuve, attieksme. Galvenais ir bū t pozitī vam. Ja piepū š nā sis. . . Iemā cies pā ris vā rdus spā ņ u valodā un viss, esi laipni aicinā ts. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Biju kopā ar sievu 2013. gada jū nijā . Man patika VISS: vieta, virtuve, attieksme. Galvenais ir bū t pozitī vam. Ja piepū š nā sis. . . Iemā cies pā ris vā rdus spā ņ u valodā un viss, esi laipni aicinā ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu pē c tam, kad izlasī ju divas negatī vas ziņ as no kā das Kristī nas, kura š o viesnī cu apmeklē ja divas reizes. Jautā jums: kā pē c doties uz viesnī cu septembrī , ja bijā t tur jau janvā rī un, spriež ot pē c apskata, knapi izdzī vojā t? Un meitenei nenā ktu par ļ aunu atsvaidzinā t krievu valodas zinā š anas - kļ ū da pē c kļ ū das. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu pē c tam, kad izlasī ju divas negatī vas ziņ as no kā das Kristī nas, kura š o viesnī cu apmeklē ja divas reizes. Jautā jums: kā pē c doties uz viesnī cu septembrī , ja bijā t tur jau janvā rī un, spriež ot pē c apskata, knapi izdzī vojā t? Un meitenei nenā ktu par ļ aunu atsvaidzinā t krievu valodas zinā š anas - kļ ū da pē c kļ ū das. Par viesnī cu: laba viesnī ca, nav blakš u, uzkopš ana tiek veikta katru dienu. Ē diens daudzveidī gs, viss garš ī gs, ī paš i smalkmaizī tes. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, netā lu ir autoosta, lī dz Eiropas laukumam, no kurienes atiet visi apskates autobusi, trī s minū tes nesteidzī gā tempā . Pa ceļ am uz pludmali ir krieviski runā još a tū risma aģ entū ra "Putevochka", kas var jums noorganizē t futbola biļ etes Barselonā . Viesnī cā atpū tā mies divas reizes – 2010. un 2012. gadā , un pē dē jo reizi mē rķ tiecī gi devā mies uz Da Vinč i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Viesnī ca "Da Vinci Royal 3", manuprā t, pat nevelk uz 3 zvaigznē m. Uzturē š anā s š ajā viesnī cā aizē noja visu ceļ ojumu, sā kot no apkalpoš anas lī dz briesmī gajam ē dienam. Galdi plosā s no daž ā dī bas, bet no š ī s š ķ irnes es no rī ta ē du tikai meloni un olu kulteni, viss pā rē jais ir vienkā rš i pretī gs pē c garš as un izpildī juma. … Tomēr ▾ Labdien! Viesnī ca "Da Vinci Royal 3", manuprā t, pat nevelk uz 3 zvaigznē m. Uzturē š anā s š ajā viesnī cā aizē noja visu ceļ ojumu, sā kot no apkalpoš anas lī dz briesmī gajam ē dienam. Galdi plosā s no daž ā dī bas, bet no š ī s š ķ irnes es no rī ta ē du tikai meloni un olu kulteni, viss pā rē jais ir vienkā rš i pretī gs pē c garš as un izpildī juma. Bet jau no paš a sā kuma nebija tas sliktā kais. Es sā ku savu stā stu. . . Ieradā mies dienas pirmajā pusē un pē c lidojuma vajadzē ja gulē t, pē c dienas miega uz ķ ermeņ a parā dī jā s daž i izsitumi, jo mazie uzpampā s ar briesmī gu niezi. Toreiz es tam nenodevu lielu nozī mi, sveš a valsts var bū t jebkas. Bet nā kamajā dienā atkal pē c dienas miega pamodos visa sakosta, š ie niezoš ie pietū kumi jau aptvē ra gandrī z visas ķ ermeņ a daļ as, kamē r tas izskatī jā s pē c celiņ iem, kas sastā vē ja no 5-6 kodumiem vienā apvidū . Pē c tam mē s ar vī ru pieņ ē mā m, ka tā s ir gultas blaktis, internetā mū su aizdomas apstiprinā jā s. Izlasī jis daudz š ausmu stā stu par š o, mans vī rs apgrieza visas gultas un atrada kļ ū du, izrā dā s, ka š ī ir diezgan liela skā rde, mā rī tes lielumā . . Pē c tam griezā mies pie viesnī cas darbiniekiem, kur gandrī z vai nelā gā formā dzirdē jā m, ka viņ iem š ā di gadī jumi nav bijuš i un tie ir odi. Bet mums bija pamatī gs pierā dī jums – blakš u lī ķ is mū su gultā . Ā rsta zvans beidzot apstiprinā ja visus minē jumus un bailes. Uzzinā jā m arī , ka blakš u gadī jums nav atseviš ķ s, bet varē tu pat teikt masī vs. Izdzirdot, kā sastrī dē jā mies ar reģ istratū ras darbiniekiem, izrā dī jā s, ka arī š ī s viesnī cas iemī tnieku sakoduš as blaktis. Tajā paš ā laikā ar mums visiem viņ i pat neteica - piedod. Sakarā ar viesnī cu noslogojumu rajonā nebija iespē jams pā rvietoties un nā cā s vienoties par citu istabu, kas smirdē ja pē c kanalizā cijas, tā pat kā visa viesnī ca. Godī gi sakot atpū ta Salou lika vilties, ap bazā ru, visur š ausmī gi daudz cilvē ku, un vietē jais ē diens ir pretī gs ! ! ! Vietē jā s iestā dē s nav iespē jams iegū t ne baudu no ē diena, ne estē tisku baudu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jau č etrus gadus braucam uz Salou (bē rns ir Port Aventura fans), piestā jam pie Da Vinci. Man patī k viss. Viesnī cā ē dinā š anu nepieņ emam - istabā ir virtuve, apkā rt veikali un kafejnī cas katrai gaumei. Tajā paš ā laikā - atpū š oties Katalonijā , laiskojoties pludmalē un piesietam pie plā notā s maltī tes viesnī cas restorā nā ? Smieklī gi. … Tomēr ▾ Jau č etrus gadus braucam uz Salou (bē rns ir Port Aventura fans), piestā jam pie Da Vinci. Man patī k viss. Viesnī cā ē dinā š anu nepieņ emam - istabā ir virtuve, apkā rt veikali un kafejnī cas katrai gaumei. Tajā paš ā laikā - atpū š oties Katalonijā , laiskojoties pludmalē un piesietam pie plā notā s maltī tes viesnī cas restorā nā ? Smieklī gi. Mē s gulē jā m tikai istabā , un daž reiz gulē jā m pa dienu. No rī ta, pulksten 8 - pie jū ras, tur vienkā rš i nav ļ oti daudz cilvē ku. Pē c brokastī m – PortAventura, Taragona, Reusa, Barselona. . . Izvē le ir autobuss (stacijā vienmē r ir kā ds krieviski runā još s) vai elektrovilciens (viss skaidrs). Ar sevi - sarunvā rdnī ca, sazinā jā s nepiecieš amā robež ā s bez problē mā m. Novē rojā m, ka vietē jiem tas ir ļ oti patī kami – cenš os iemā cī ties viņ u valodu, izsaku komplimentus un visā di cenš os palī dzē t. Nu, vakarā - krastmala, vai pulcē š anā s restorā nā , vai brauciens ar kuģ ī ti. Ar š ā du grafiku - Da Vinci ir tas, kas jums nepiecieš ams. Lē ti, nepiecieš amī bas gadī jumā ir iespē ja gatavot paš iem (neliela virtuvī te ar pilnu trauku komplektu, plī ti un nelielu ledusskapi). Tiem, kas ir pieraduš i visu dienu rī moties "viss iekļ auts" - ne š eit, laipni lū gti Turcijā vai Ē ģ iptē . Tiem, kam patī k aktivitā tes brī vā dabā (jū ra ir viegli sasniedzama, atrakciju parks, izbraucieni uz skaistā m pilsē tiņ ā m) - š eit!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tos ar ģ imeni Jaungada brī vdienā s no 30.12 lī dz 8.02. 2012. atsauksme par viesnī cu VIENS NEGATĪ VS!!! ! ! NEIESAKU! ! ! Izņ emot parasto atraš anā s vietu (vasaras brī vdienā m) Nr. Viesnī ca var teikt, ka tā ir atseviš ķ a ē ka un, lai iekļ ū tu istabiņ ā , jā dodas pā ri ielai, kas ir pats interesantā kais, neviena tū roperatora nevienā aprakstā nav tā du sī kumu! Virtuve ir pretī ga gan ē diena ziņ ā , gan trauku ziņ ā (nav mazgā ti). … Tomēr ▾ Atpū tos ar ģ imeni Jaungada brī vdienā s no 30.12 lī dz 8.02. 2012. atsauksme par viesnī cu VIENS NEGATĪ VS!!! ! ! NEIESAKU! ! ! Izņ emot parasto atraš anā s vietu (vasaras brī vdienā m) Nr. Viesnī ca var teikt, ka tā ir atseviš ķ a ē ka un, lai iekļ ū tu istabiņ ā , jā dodas pā ri ielai, kas ir pats interesantā kais, neviena tū roperatora nevienā aprakstā nav tā du sī kumu! Virtuve ir pretī ga gan ē diena ziņ ā , gan trauku ziņ ā (nav mazgā ti). Serviss 2. Mā jturī ba 2, izņ emot divas dienas, kad jaunā meitene tika iztī rī ta (noņ emta pē c labā kā s sirdsapziņ as), un vecā.... tikko paņ ē ma visu naudu......Personā ls, kas nerunā krieviski, ir vē lams arī gidi (Pegazs). Lielā kais mī nuss bija Jaungada vakariņ ā s, ne tikai tas, ka nesamaksā jot mums par ekskursiju nepā rmeta, lai gan paskaidrojā m, ka ē dam kopā ar mazuli, tikā m droš i, ka tieš i š ī s vakariņ as mums tiks organizē tas plkst. istaba-FIG !!!!!! ! ! Turklā t paš as Jaungada vakariņ as tika pā rceltas uz citu viesnī cu, un mums piedā vā ja no vakara ikdienas vakariņ ā m paņ emt lī dzi istabā , lai gan tieš i š ī s Jaungada vakariņ as maksā ja 300 eiro!!!!! ! ! Pats interesantā kais, ka ieč ekojoties pamanī jā m, ka tur ir daudz vecu cilvē ku, vienvā rdsakot viesnī cā dzī voja pensionā ri un visa vakara izklaides programma bija priekš viņ iem. Ī SĀ KĀ M, TIKAI NE DA VINCI!!!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Mystery294
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien. Spā nijā tā bija pirmā reize, tā pē c, izvē loties viesnī cu, rū pī gi izlasī ju atsauksmes š ajā vietnē , beigā s izvē lē jos DA VINCI ROYAL (APT) 3 *, pē c apskata izlasī š anas rsvvvvvvvvvvvvv un nemaz nenož ē loju. … Tomēr ▾ Labdien. Spā nijā tā bija pirmā reize, tā pē c, izvē loties viesnī cu, rū pī gi izlasī ju atsauksmes š ajā vietnē , beigā s izvē lē jos DA VINCI ROYAL (APT) 3 *, pē c apskata izlasī š anas rsvvvvvvvvvvvvv un nemaz nenož ē loju. ! Kopā ar jaunieti atpū tos no 14.08 lī dz 24.08. 2011 un bijā m ļ oti apmierinā ti!
Gā jā m no ceļ ojumu aģ entū ras CORAL TRAVEL, TUI viesnī cas gida - par transfē ru, nakš ņ oš anu sū dzī bu nebija.
Viesnī ca atrodas Salou centrā , lī dz pludmalei maksimums 150 metri, pludmalē paņ ē ma sauļ oš anā s krē slus par 4 eiro, bet principā vietas pietika tiem, kas guļ uz dvieļ a vai speciā liem krē sliem, piemē ram, saliekamā s gultas. Jū ra ir tī ra, silta, laikapstā kļ i mū s priecē ja visas 10 uzturē š anā s dienas)
Nedaudz par paš u viesnī cu: mē s dzī vojā m otrajā ē kā.6. stā vā , numurs ir labs, un es neatradu neko sū dzē ties))). Vienī gais trū kums ir lifts, kurš brauc kā grib, prioritā ri reaģ ē jot uz ā rē jiem zvaniem, proti, ja vajag uz 6. stā vu, bet kā dam uz 4. , tad lifts apstā sies 4. un tad tas var atgriezties pirmajā stā vā , ja kā ds jau ir zvanī jis no apakš as, nu tas bija diezgan smieklī gi, nemaz nekaitinoš i.
Uzturs. Paņ ē mā m tikai brokastis, pilnī gi apmierinā tas, diezgan daudzveidī gas un brokastī s joprojā m tiek pasniegts š ampanietis). Vakariņ ojā m krastmalas restorā nos, ar ē š anu un komunikā ciju problē mu nebija, angliski saprot, un daudzos restorā nos ir krievu ē dienkarte.
Peldbaseins. Sauļ oš anā s krē sli pietiekamā daudzumā , baseins nebija ī paš i populā rs, jo tuvumā ir skaista jū ra, piemē ram, es nekad neesmu peldē jusies baseinā , nav fans.
Animā cija. Cik redzē ju, pā rsvarā bē rniem: mini mis un misters, mikipelī te un tā tā lā k, pieauguš ajiem karaoke, vairā k nevaru pastā stī t, jo, kad atgriezā mies no pastaigā m, tas jau bija beidzies.
Ekskursijas. Mē s devā mies uz Terragona, Reus, Barselonu, Figueros (S. Dali muzejs-teā tris), uzkā pā m Montserratas kalnā .
Reiz bijā m Portaventurā . Padoms: papildus ieejas biļ etei brauc ar ekspresi (viens populā rā kajiem apskates objektiem maksā.23 eiro) vai par katru atrakciju ekspress maksā no 4 eiro. Mē ģ inā jā m aizstā vē t ierasto rindu un sapratā m, ka nevaram, tā vienkā rš i bija nereā li gara. Starp citu, uz PortAventura devā mies kā jā m, ceļ ā pavadī jā m 20 minū tes, lai gan krastmalā (pretē jā pusē ) ir autobuss no McDonald's.
Ja dodaties ekskursijā un gids jums apliecinā s, ka varat droš i atstā t lietas autobusā (š oferis aizvē rs autobusu un neviens neiekā ps), neiesaku viņ am akli ticē t, ņ emt lī dzi vē rtī gas lietas, un stumiet mugursomas vai somas zem sē dekļ a vai uz augš u, lai pē c bē dī gā s pieredzes autobusā joprojā m varē tu iekļ ū t ikviens, un tū risma aģ entū ra par to neuzņ emas atbildī bu.
Kopumā atpū ta izvē rtā s neaizmirstami brī niš ķ ī ga, visiem, kas vē l nav atpū tuš ies, novē lu jaukus svē tkus!
аватар rsvvvvvvvvvvvvv
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā Best Da Vinchi Royal no 2011. gada 11. lī dz 26. jū nijam. Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Labu iespaidu atstā ja darbinieku simpā tiskā attieksme pret mū su vē lmē m (kaimiņ u pilsē tu kartes u. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā Best Da Vinchi Royal no 2011. gada 11. lī dz 26. jū nijam. Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti.
Labu iespaidu atstā ja darbinieku simpā tiskā attieksme pret mū su vē lmē m (kaimiņ u pilsē tu kartes u. c. ). Aptuveni mū su uzturē š anā s viesnī cā vidū reģ istratū rā un ē damistabā parā dī jā s krieviski runā još i darbinieki.
Un tagad konkrē ti par plusiem.
1. Viesnī cas atraš anā s vieta ir super. Domā ju, ka citu viedokli internetā neatradī si, jo doties uz pludmali tieš ā m tuvu: desmit soļ u attā lumā no viesnī cas durvī m un simts metru priekš ā jū ra. Viesnī ca atrodas aptuveni Playa de Llevante pludmales vidus lī menī , kas ir svarī gi - vietas pietiek visiem, nav drū zmē š anā s (! ). Trokš ņ a ziņ ā iela, kurā atrodas viesnī ca, ir diezgan mierī ga, tuvumā nav ne bā ru, ne diskotē ku. Pa ceļ am uz pludmali ir autoosta, no kuras jū s varat doties uz jebkuru vietu: pastaigā ties uz Barselonu, uz Reusu iepirkties, uz Taragonu, Sitges, Cambrils un tā tā lā k. Starp citu, uz Kambrilsu labā k aiziet kā jā m – elegantais Jaumes I bulvā ris vienkā rš i pā rvē rš as krastmalā – un, ja pā ris kilometru ceļ š nebiedē , tad var aiziet lī dz kaimiņ u pilsē tai Kambrilsai un saprast. cik daudz tas zaudē , salī dzinot ar Salou.
2. Ē diens labs, bez ī paš ā m izrā dī š anā s (mī dijas un garneles bija tikai pā ris reizes divā s nedē ļ ā s), bet vienmē r ir cepta, cepta vai vā rī ta zivs, vairā ki varianti, vairā ki gaļ as veidi, un pats galvenais , pā ris veidu gaļ as un zivju liemeņ us š efpavā rs cep tieš i tavā priekš ā uz speciā las plī ts! Garš ī gi. Visā das garš vielas un tā tā lā k un tā tā lā k - lielos daudzumos. Milzī gā pannā vienmē r ir paella, ir daudz piedevu, ī paš i lazanja, makaroni un cepti kartupeļ i. Ir arī atseviš ķ s galds ar nacionā lajiem ē dieniem: iesaku dā rzeņ u pī rā gus, jē ra kotletes utt. No rī tiem viņ iem vienmē r bija konditorejas izstrā dā jumi, bet vakaros kū kas, katalā ņ u krē mi, saldē jums un daudz augļ u - gan no rī ta, gan vakarā . Kopumā , ja jums patī k ē st - dodieties uz š o viesnī cu drosmī gi - jū s nevarat kļ ū dī ties! Un, ja vē laties izmē ģ inā t kaut ko konkrē tu nacionā lu - tad uz ielas, kurā atrodas viesnī ca, ir daudz restorā nu.
3. Apkalpoš ana istabā ir labā lī menī , viss tī rs, kā rtī gs, ja no pludmales dvieļ iem uz balkona izbiruš as smiltis, tā s iztī ra, dvieļ us maina biež i, ziepes un duš as ž elejas gan izsniedz ierobež oti. Mē beles ir normā las, nav vecas, ko sauc par virtuvi - plī ts un pā ris skapji virs tā s, izlietne. Gribu atzī mē t, ka š ajā “virtuvē ” nav ne kafijas automā tu, ne tē jkannu. Bet ir naž i, dakš iņ as, krū zes, glā zes, vairā ku veidu š ķ ī vji un korķ viļ ķ is. Seifs istabā ir apmaksā ts, reģ istratū rā jā ī rē atslē ga, par 2 nedē ļ ā m saņ ē mā m 45 eiro. Vienī gais mī nuss manuprā t ir pilna auguma spoguļ a trū kums. Tas nozī mē , ka pē c iepirkš anā s Reusā jū s nevarē sit redzē t, kā piestā v jauni svā rki vai š orti, ja esat ī ss.
4. Ar izklaidi animā cijas izpratnē spā ņ i ir saspringti, mū su uzturē š anā s laikā visbiež ā k bija bē rnu animā cija, daž as spē les spā ņ u popmū zikai. Klausī š anā s ziņ ā viņ u dziesmas - diezgan, bet skatī ties, protams, nav interesanti. Vairā kas reizes viņ i organizē ja trokš ņ ainas ballī tes ar karaoke, lieliem ekrā niem, uz kuriem tika rā dī ti klipi, un tā tā lā k. Kopumā likā s, ka viņ i ļ oti centā s izklaidē t cilvē kus, un tieš ā m viss bija jauki un patī kami, it ī paš i pē c dienas pludmalē . Starp citu, ja no jū su logiem paveras skats uz baseinu, jums jebkurā gadī jumā vismaz bū s jā noklausā s animā cija - pat ar cieš i aizvē rtu balkonu tā ir pietiekami skaļ a. Bet visa mū zika tiek izslē gta aptuveni pulksten 23:45, tā pē c, ja nevē laties aizmigt pulksten 22:00, jums par š o problē mu nav jā uztraucas.
5. Salou pilsē ta ir vienkā rš i lieliska! Pa kreisi no viesnī cas ieejas, caur pā ris ielu krustojumiem ar suvenī riem un lietā m, viesnī cas priekš ā iepretim pludmalei, Haume I bulvā ris, visas ielas ir perpendikulā ras, grū ti apmaldī ties. Krastmalā ir daudz izgaismotu strū klaku, daž reiz notiek pat strū klaku mini š ovs kā Barselonā , bet izmantojot lā zeru.
Nekā du bū tisku mī nusu viesnī cā nesaskatī ju. Gadī jā s, ka vakariņ ā s viņ i lū dza samaksā t par dzē rieniem uzreiz pē c to atnesš anas - tā pē c neaizmirstiet savu maku vakariņ ā s. Daž kā rt par ziepē m mums netika ziņ ots, kad tā s bija beiguš ā s.
Nu, es domā ju, ka tie visi ir sī kumi, salī dzinot ar to, ko jū s vē laties: a) staigā t tuvu pludmalei; b) tuvu autobusiem (tuvu arī vilcienam); c) tī ra un patī kama istabā (plus liels balkons ar biezā m starptelpā m); d) garš ī gs un daudzveidī gs ē diens.
Tā pē c iesaku š o viesnī cu tiem, kas vē las jauki un labi pavadī t brī vdienas Spā nijā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elichka10
Kādas gultas ir istabās?Dažādu dzimumu bērnus nevar salikt kopā
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums Yullianna
IEPRIEKŠĒJS PALDIES PAR ATBILDI.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Yullianna
Lūdzu, norādiet, kuru viesnīcu izvēlēties Salou DA Vinci Royal(apt)3* vai Best Negrescko 1.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в центре города Салоу, в 100 метрах от пляжа. Отель состоит из двух 6-этажных корпусов, оснащенных лифтами. Отель был построен в 1992 году. Реновация проведена в 2017 году. Подходит для любителей активного и разностороннего отдыха, для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 100 км от Международного аэропорта Барселона – Эль-Прат и в 12 км от аэропорта Реус. Расстояние до парка аттракционов «Порт-Авентура» составляет 1 км. Исторический город Таррагона находится в 20 минутах езды на автомобиле.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, общий лаундж, интернет-кафе, торговый автомат (закуски и напитки), терраса, станция зарядки электромобилей, хранение багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, вечерние развлечения, шоу-кулинария, живая музыка/выступление, поле для гольфа (в пределах 3 км) платно.
  • galda teniss
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

227 номеров.

Istabās

Терраса, кондиционер, Wi-Fi бесплатно, телефон, сейф в номере, ТВ, ванна/душ, туалет.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Carrer Mayjor, 53-55, 43840, Salou, Tarragona, Испания
Tālruņi: (+34) 977 350 639 / 40
Tīmekļa vietne: Best Da Vinci
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.