4R Playa Park Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.010
№29 viesnīcas reitingā Kostadorada
6.7 Numurs
6.7 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.9 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no Playa Larga pludmales, 400 metru attālumā no Kostadoradas tūristu galvaspilsētas Salou rosīgā centra. Tas sastāv no 2 savstarpēji savienotām sešstāvu ēkām. Uzcelta 1986. gadā, daļēji renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota visu kategoriju tūristiem, galvenokārt ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ekskursijā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, mums patika. Viesnī cas teritorija nav liela, bet pietiekama. Viesnī ca nav pirmajā rindā , bet tuvu. Ar istabu skaitu viss ir kā rtī bā , katru dienu tī rī ts un ļ oti forš i. Š o viesnī cu izvē lē jos pē c kolē ģ es no darba ieteikuma. … Tomēr ▾ Ekskursijā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, mums patika. Viesnī cas teritorija nav liela, bet pietiekama. Viesnī ca nav pirmajā rindā , bet tuvu. Ar istabu skaitu viss ir kā rtī bā , katru dienu tī rī ts un ļ oti forš i. Š o viesnī cu izvē lē jos pē c kolē ģ es no darba ieteikuma. Netā lu no viesnī cas ir daudz daž ā du kafejnī cu, restorā nu, veikalu, kā arī netā lu no pludmales.
аватар yana0301
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska uzturē š anā s Mē s ar vī ru palikā m maija beigā s/jū nija sā kumā . Viesnī ca mums ļ oti patika! Ieradā mies no rī ta, bet uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, istabiņ a maza, bet viss tī rs un viss darbojā s, no balkona paveras skats uz bē rnu baseinu. … Tomēr ▾ Lieliska uzturē š anā s
Mē s ar vī ru palikā m maija beigā s/jū nija sā kumā . Viesnī ca mums ļ oti patika! Ieradā mies no rī ta, bet uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, istabiņ a maza, bet viss tī rs un viss darbojā s, no balkona paveras skats uz bē rnu baseinu. Ē diens viesnī cā ļ oti iepriecinā ja, 8 dienas trī s reizes pasniedza karaliskā s garneles, vairā kas reizes kalmā rus, mī dijas, jamonu. . . liela augļ u izvē le un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, viss svaigs un viss garš ī gi, š ampanietis tika pasniegts no rī ta un vienu reizi vakarā . Ļ oti pieklā jī gs personā ls! Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, pludmale ir netā lu, bet devā mies uz tā lā ko (garš un plats), ceļ š nemaz nenogurdinā ja, patī kami staigā t pa tā du skaistumu, gribē jā s fotografē t pilnī gi visas ainavas. Pludmales ir tī ras, ū dens vē ss, bet mē s peldē jā mies. Garš ī gs alus, vī ns un ē diens! Mē s devā mies uz Barselonu un Taragonu. Es labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā !
аватар 2909074
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
No plusiem: 1. Tī rī ts katru dienu 2. Wifi visā viesnī cā 3. Personā ls kopumā ir draudzī gs un runā krieviski No trū kumiem: 1. Maksas ledusskapis un seifs. Kabinets nedarbojas utt. 2. Trokš ņ ainā viesnī ca: lī dz 2:00 jū s dzirdē siet mež onī gus bē rnu saucienus, un no 4:00 uzkopš anas personā ls. … Tomēr ▾ No plusiem:
1. Tī rī ts katru dienu
2. Wifi visā viesnī cā
3. Personā ls kopumā ir draudzī gs un runā krieviski
No trū kumiem:
1. Maksas ledusskapis un seifs. Kabinets nedarbojas utt.
2. Trokš ņ ainā viesnī ca: lī dz 2:00 jū s dzirdē siet mež onī gus bē rnu saucienus, un no 4:00 uzkopš anas personā ls. Zvanu saņ emš ana ir bezjē dzī ga.
3. Ē diens ir vienmuļ š , bet piedā vā tais ir ē dams. Augļ i pietiekamā daudzumā .
4. Ē diens nav paredzē ts ekskursiju cienī tā jiem: agrā s brokastis ir maizī tes un kafija. Mū su gaumei nekā . Tū ristiem nav pieejamas brokastis lī dzņ emš anai.
5. Rindas uz restorā nu.
6. Animā cija ir vā ja (lai gan mums bija vienalga)
7. Tuvā kā pludmale ir netī ra un neē rta "peldē š anai". 1. lī nijas viesnī ca un ne tuvu nesmird.
8. Atraš anā s vieta parasti ir attā la. Tuvumā nekā interesanta.
9. Viesnī cā m vienkā rš i nav obligā tu informā cijas grā matu par sniegtajiem pakalpojumiem. Kā piezvanī t, piemē ram, uz reģ istratū ru
аватар polievktova_m
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 25. lī dz 31. maijam. Man ļ oti patika viesnī ca! Numurs ar skatu uz jū ru. Lai gan mē s maksā jā m par parastu istabu. Ļ oti tī rs sakopts. Vannas istaba ir jauna. Tī rī š ana katru dienu ir ideā la. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 25. lī dz 31. maijam. Man ļ oti patika viesnī ca! Numurs ar skatu uz jū ru. Lai gan mē s maksā jā m par parastu istabu. Ļ oti tī rs sakopts. Vannas istaba ir jauna. Tī rī š ana katru dienu ir ideā la. Ē diens cietam 5! Restorā na serviss labs. Lai gan viņ i daž reiz izlaida pusdienas, viņ i priecā jā s, ka par tā m samaksā ja. Labi paveikts bē rnu klubs divas reizes dienā pa divā m stundā m! Bē rns bija laimī gs. Baseini ū dens ledus, bet ir maijs. . . Tuvumā ir 3 pludmales, no kurā m izvē lē ties. Spā nijā jau treš o reizi viesnī ca pilnī bā atbilst savai cenai!
аватар Harrier54
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no 3 pludmalē m: 1. Llargo: garā kais no trim, sadalī ts vairā kos lī č os (3), no kuriem visveiksmī gā kais atrodas vistā lā k no viesnī cas: ē rta ieeja jū rā , pā rē jos lī č os ir liela iesma, pa kuru jū s ilgi jā staigā lī dz ceļ iem lī dz dziļ umam. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no 3 pludmalē m:
1. Llargo: garā kais no trim, sadalī ts vairā kos lī č os (3), no kuriem visveiksmī gā kais atrodas vistā lā k no viesnī cas: ē rta ieeja jū rā , pā rē jos lī č os ir liela iesma, pa kuru jū s ilgi jā staigā lī dz ceļ iem lī dz dziļ umam. Uz š o pludmali no viesnī cas galvenā s ieejas pa labi lī dz apstā jas, tad pa kreisi, kā pjam lejā pa kā pnē m - 160 pakā pieni vai pa taciņ u, raiti vijas jū ras virzienā ar skatu platformā m, soliņ iem. Pludmali ieskauj priež u parks, jū tama priež u smarž a, jū ra, pludmale ir piepildī ta ar cilvē kiem daudz mazā k nekā pludmale Salou centrā .
2. Kapellance: gleznainā kā , vietē jie iedzī votā ji to dod priekš roku atpū tai, sā kot no viesnī cas galvenā s ieejas pa labi, lī dz tā apstā jas, pē c tam pa labi lī dz pirmajai dakš ai pa kreisi uz leju uz pludmali.
3. Llevant: atrodas gar promenā di Salou centrā , visvairā k noslogots ar atpū tniekiem. No viesnī cas 15 minū š u gā jiena attā lumā .
4. Llenguadets: no viesnī cas galvenā s ieejas pa labi, cik vien tas iet, tad no labā s uz labo uz leju un augš up pa pakā pieniem, mazā kais, biež i applū st jū ra, atrodas skaista skatu platforma. klints tuvumā .
Viesnī cai nav pieslē gts ledusskapis, pieslē guma maksa 29 eiro nedē ļ ā . Dzē rieni lielveikalos no ledusskapja ir dā rgā ki nekā neatdzesē ti. Pieejamā kie lielveikali: Spar, Tandy - no viesnī cas pa kreisi piektajā izejā pa kreisi. Alus spā ņ u skā rdenes sarkanā krā sā estrella damm (laba), zelta skā rdenes - san miguel. Lielveikalos sasmalcinā ts vakuumā iepakots jamons no 1 eiro, garš ī gi spā ņ u konditorejas izstrā dā jumi - ensaimada.
Ja jū s izbraucat no Salou un nav laika vakariņ ā m, iepriekš dodieties uz reģ istratū ru viesnī cā (strā dā krieviski runā još ie) un pā rceliet vakariņ as, piemē ram, nā kamajā dienā uz pusdienā m.
Brauciet ar Plana autobusiem: pē rc karti tabacci kioskā , maksa 2 eiro plus 10 eiro kontā . Tuvā kais kiosks no viesnī cas atrodas blakus pieturai Salou centrā , ejiet no viesnī cas galvenā s ieejas pa kreisi, sestais pagrieziens pa kreisi pā ri ceļ am. Pie ieejas autobusā atspied karti pret automā tu blakus š oferim, paņ em biļ eti. Uz kartes ceļ ojums pa Salou, uz La Pineda, Reus, Tarragona ~ 1 eiro, ja maksā skaidrā naudā - 2.6 eiro. Blakus tabakas kioskam ir 1. autobusa pietura uz Aventura parku (uz pē dē jo). Biļ etes izdevī gā k ar jebkura tū roperatora viesnī cas gidu par 1 dienu 44 eiro, uz 2 dienā m 49 eiro (kasē s 69 eiro par 2 dienā m), ja Park Aventura tiek apgū ts vienā dienā , var pā rdot otro dienu. biedriem vai kolē ģ iem no viesnī cas, iepriekš vienojoties. Neizmetiet biļ etes no PortAventura - tā s nodroš ina bezmaksas ieeju Tarragonas muzejos. PortAventurā aizej uz vakara izrā di, tas sā kas 22-30, var doties uz viesnī cu paē st vakariņ as un atgriezties. Noteikti uzlieciet zī mogus uz rokā m pie izejas no PortAventura, lai pē c tam tā s varē tu palaist atpakaļ .
Netā lu no viesnī cas ir autobusu pietura, kas kursē uz Reusu (Nr. 47) - brauciena laiks 30 minū tes, ieraš anā s autoostā , Taragona (1.4, 5) - brauciena laiks 30 minū tes, ieraš anā s autoostā , Akvaparks plkst. La Pineda (1.4 , 5.47), uz Barselonu - brauciena laiks 1 stunda 30 minū tes, (pē rc biļ eti pie vadī tā ja: turp un atpakaļ.20 eiro), lī dz Barselonas lidostai - brauciena laiks 1 stunda 30 minū tes, (pē rc biļ eti no vadī tā ja: turp atpakaļ.27 eiro, vienā virzienā.15 eiro).
Barselonā var nokļ ū t arī ar vilcienu, kas atiet no Salou plkst. 8-43, plkst. 10-13, ceļ ot 13 eiro turp un atpakaļ , nokļ ū t lī dz Pg. De Gracia. Salou dzelzceļ a stacija atrodas 300 metrus perpendikulā ri Salou ostai iekš zemē .
Pacha diskotē ka La Pinedā . Ieeja 18 eiro. Tumsas cilvē ki, galvenokā rt spā ņ i. Arī La Pinedā akvaparks Aquopolis (transporta pietura - krastmala, akvaparks pretī pā ri ceļ am), ir atvē rts no plkst. 11 lī dz vakaram, ieeja 25 eiro par 1 dienu, 31 eiro par divā m dienā m. Pietiek ar vienu dienu, otru nevar pā rdot - rokas rokassprā dzes karina. Akvaparkā nav jē gas ņ emt apmaksā tas siera kū kas. Akvaparkā.2 reizes dienā notiek delfī nu un kaž okā du roņ u š ovi.
Reusā (Gaudi dzimtajā vietā ) pē c ieraš anā s autoostā paņ emiet pilsē tas karti, pē c tam dodieties uz Gaudi centru, pa kreisi apejot Gaudi iepirkš anā s ielas centru: Š veices pulksteņ i, itā ļ u brilles, spā ņ u apģ ē rbu zī moli: mango, baseins un bea, massimo dutti, adolfo dominguez, apavi.
Beznodokļ u: Gaudi centrā Reusā var saņ emt atmaksu par beznodokļ u, bet tikai no Eurorefund - ar to strā dā apavu veikali, pirkums vienā č ekā ir vismaz 95 eiro, lī dzi jā bū t pasei . Barselonas lidostā banka (La Caixa), kas izsniedz skaidru naudu, strā dā lī dz 20-30. Ja izlidoš ana ir vakarā , lidostā var ierasties iepriekš (dienu vai ilgā k) ar pasi un beznodokļ u č ekiem ar pases datiem un adresi. Vispirms ielieciet zī mogus policijā , pē c tam saņ emiet skaidru naudu La Caixa bankā . Terminā lī T2 policija un banka atrodas netā lu no zirga. T1 terminā lī policija atrodas 2 stā vā , banka 1. Starp lidostas terminā ļ iem kursē bezmaksas zaļ ais autobuss, brauciens 15 minū tes.
Taragonā paņ emiet pilsē tas karti autoostā , ierodoties kioskā i, pa Ramblu, ejot garā m tautas piramī das skulptū rai lī dz jū rai - Vidusjū ras balkonam, tad pa kreisi - muzeji, izrakumi, vecpilsē ta (2000 gadus veca).
Andora: Pireneju kalni, skaistā Andoras la Veljas galvaspilsē ta. Iepirkš anā s: lē tā k nekā beznodokļ u veikalos un Spā nijas veikalos: alkohols, kosmē tika un parfimē rija (konjaks konjaks 1 l, vsop, 18 eiro, sievieš u zilais kenzo tualetes ū dens 50 ml - 29 eiro).
Obligā ti jā apmeklē vietas: Montserratas kalns (ekskursija no Salou 35-45 eiro atkarī bā no programmas), Figeres pilsē ta, Dalī muzejs, Barselonā : Sagrada de Familia templis ar ieeju iekš ā un kā pš ana augš ā , Guell parks, brauciet ar metro. , Gaudi mā jas: Casa Battle, La Pedrera - uz Ramblas, Night Fountain Show Montjuic kalnā , kuru ir interesanti apmeklē t ar funikulieri. Brauciet ar funikulieri netā lu no Barselonas pludmales (netā lu no ostas), maksa ir 10 eiro. Tibidaboo kalns. Piedzī vojumu parks. Var doties uz Andoru (ekskursija no Salou 44 eiro), Valensiju (ekskursija no Salou 76 eiro). Vē rš u cī ņ as Barselonā (ekskursija no Salou 63 eiro) - aizliegta kopš.2012. gada.
аватар Maria888
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nevienam neiesaku palikt š ajā viesnī cā . Tī rī š ana praktiski nav veikta, nav fē na un ledusskapja. Un, pats ļ aunā kais, viņ i zog no istabā m. No mū su aizslē gtā kofera tika nozagta nauda. Ja godī gi, es domā ju, ka ar mani tā nenotiks, kad lasī ju atsauksmes par to, ka ir makš ķ ere. … Tomēr ▾ Nevienam neiesaku palikt š ajā viesnī cā . Tī rī š ana praktiski nav veikta, nav fē na un ledusskapja. Un, pats ļ aunā kais, viņ i zog no istabā m. No mū su aizslē gtā kofera tika nozagta nauda. Ja godī gi, es domā ju, ka ar mani tā nenotiks, kad lasī ju atsauksmes par to, ka ir makš ķ ere. Reģ istratū rā man vienkā rš ā tekstā pateica, ka man neviens neticē s un es neko nepierā dī š u, kā arī iebā za frā zi angliski ar sī kiem burtiem - viesnī ca nenes nekā du atbildī bu par tavā m lietā m, ja tā s ir. nav seifā . Es gribu piebilst, ka, ja jums kaut kas tika nozagts no seifa, tad jū s arī neko nepierā dī siet. Reģ istratū rā meitene Begonija mani iepazī stinā ja ar policiju kā histē risku sievieti, kura vienkā rš i vē las uztaisī t skandā lu un iekasē t naudu viesnī cā . Personā lam kopumā , cik es saprotu, ir liela pieredze, kā uzvesties ar tiem, kuri ir apzagti. Savukā rt policija ir pilnī gi vienaldzī ga pret tū ristu zā dzī bā m un pat negatavojas uztraukties ar to cilvē ku problē mā m, kuri aizbrauc pē c nedē ļ as vai divā m.
Otrais moments. Biļ eti nopirkā m diezgan lē ti, un tā pē c - tū risma aģ entū ra mums neteica, bet tajā paš ā laikā , kad bijā m, viesnī cā bija invalī di un bē rni. Acī mredzot sociā lā programma. Ž ē lsirdī ba un viss brī niš ķ ī gais. Bet, ja jū s ē dat trī s reizes dienā ar Parkinsona, Alcheimera un rehabilitā cijas pacientiem pē c insulta, kuri aizņ em pusi ē damistabas, kopā ar trokš ņ ainiem 10-12 gadus veciem bē rniem, tas mazina apetī ti. Un, kad atveras lifts un tu redzi tajā sū du bikses, tev gribas raudā t.
Tā pē c iesaku tiem, kas jau ir nopirkuš i biļ eti, paturē t naudu uz kartes un paņ emt lī dzi fē nu. Un arī visas lietas, kas jā iegā dā jas pē dē jā dienā .
аватар rctybz-267
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā , netā lu no pludmales. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, kad mē s nejauš i salauzā m pelnu trauku, istabene teica, ka viņ a visu slaucī ja un mums pat netika izrakstī ts rē ķ ins par salauzto pelnu trauku. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā , netā lu no pludmales. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, kad mē s nejauš i salauzā m pelnu trauku, istabene teica, ka viņ a visu slaucī ja un mums pat netika izrakstī ts rē ķ ins par salauzto pelnu trauku. Ē diens vienkā rš i izcils katru dienu kaut kas jauns un katru dienu ir pamatē diens ir daudz veidu olī vu zupas deserti no rī tiem dod š ampanieti un saldē jumu daž ā das rū gtā s sviestmaizes ceptas olas un bekons
аватар Ignat101
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atgriezos no Spā nijas, no brī niš ķ ī gas vietas ar nosaukumu Costa Daurada! Vieta ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Atmosfē ra, cilvē ki, saule. Pē c ceļ ojuma sapratu, ka esmu iemī lē jusies Spā nijā , tā s ainavā s un cilvē kos. … Tomēr ▾ Es atgriezos no Spā nijas, no brī niš ķ ī gas vietas ar nosaukumu Costa Daurada! Vieta ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Atmosfē ra, cilvē ki, saule. Pē c ceļ ojuma sapratu, ka esmu iemī lē jusies Spā nijā , tā s ainavā s un cilvē kos. No paš as viesnī cas gaidī ju sliktā ko, bet izrā dī jā s, ka tā ir diezgan patī kama, un arī apkalpoš ana nav slikta, tī ra, kā rtī ga, bet, protams, nevajadzē tu gaidī t no 3 * 5. lī meņ a. Lī dz jū rai 5 min gā jiens, pludmale ir dabiski pilsē tvide. Personā ls ir ļ oti, ļ oti draudzī gs un turklā t ne mā kslī gi patī kams, kā tajā paš ā Turcijā , bet sirsnī gi, lai gan viņ i nav bez lepnuma, tā pē c viņ iem nevajag bū t rupjiem. Reģ istratū rā viņ i viegli runā krieviski. Virtuve par trim rubļ iem ļ oti garš ī ga, patika romantiskie vakari ar spā ņ u ģ itā ru - vienkā rš i pasaka! Sveces, galdauti, vī ns! Oho!
Istabas man ī sti nepatika, diezgan mazas ar maksas seifu, bet ar vannu, nevis duš u. Es domā ju, ka no treshkas nav vē rts gaidī t vairā k.
аватар Magnytka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir pā rsteidzoš a! Ē dienu un apkalpoš anas kvalitā te izcila! 1) Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Ir 3 pludmales, no kurā m izvē lē ties, bet mums Llarga patika vairā k - tuvā kā . Smalkas zeltainas smiltis, uzbrauc lī dz kaklam un dibens joprojā m ir redzams + nav nekā da pū ļ a, kas atrodas centrā lajā pludmalē. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pā rsteidzoš a! Ē dienu un apkalpoš anas kvalitā te izcila!
1) Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Ir 3 pludmales, no kurā m izvē lē ties, bet mums Llarga patika vairā k - tuvā kā . Smalkas zeltainas smiltis, uzbrauc lī dz kaklam un dibens joprojā m ir redzams + nav nekā da pū ļ a, kas atrodas centrā lajā pludmalē.

2) Mani iepriecinā ja virtuve - diezgan daudzveidī ga, piektdienā s svē tku ē dienkarte (garneles, lasis, tī tars, astoņ kā ju iesmi u. c. ), svē tdienā s tematiskā s vakariņ as (atradā m ķ ī nieš u un meksikā ņ u) + š ika cienī tā jiem brokastī s š ampanietis. Visā s viesnī cā s pusdienā s un vakariņ ā s dzē rieni ir apmaksā ti, bet Playa Parkā , kas ir labi, vienmē r bija arbū zi, melones, ananā si, tā pē c bez dzē rieniem varē jā m viegli iztikt.

3) Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a administratore, viņ a mū s konsultē ja visos jautā jumos, ko nevar teikt par viesnī cas gidu no Natalie Tours, kura nemaz neieradā s pē c kokteiļ a - normā li, vai ne?
4) Animā cija ir patieš ā m izklaidē još a. Havaju š ovs, bingo loterija, bē rnu klubs, karaoke, ī paš i patika viesdziedā tā ja - vienkā rš i super!

Kopumā mums ļ oti patika mū su brī vdienas. Salou esam otro reizi, tā pē c varam ieteikt pā ris punktus, kas ļ aus krietni ietaupī t.
Lai sā ktu, ieskatieties lielveikalā - tas pats alkohols, kas viesnī cas restorā nā , var pamē ģ inā t daudz lē tā k, jā pē rk ž ā vē ta desa - pikants sī kums. Vē l viens tā ds brī dis. Pludmalē lietussargu var iznomā t par 5 € dienā , un par tiem paš iem 5 € var nopirkt š o lietussargu lielveikalā , tirgo arī piepū š amos matrač us (apmē ram 4 €).

Kas attiecas uz ekskursijā m, iesakā m tā s ņ emt nevis no viesnī cu gidiem, bet vislabā k caur paš valdī bas transporta Bus Plana kasē m. Tie ir uz katra stū ra, un salī dzinā jumam skaitļ i: Barselona un "Maģ iskā strū klaka" pie "Natalie Tours" 56 €/pers. , un caur Bus Plana 26!
Turklā t tas pats marš ruts ar krievu gidu, pat pie Bus Plana bez maksas iebraucā m Sagrada Familia un ar Natā liju braucā m tikai garā m. Turklā t, kā izrā dī jā s, daž i Bus Plana pā rstā vji strā dā Port Aventura un var pā rdot ieejas biļ etes nevis par 39 €, bet gan par 20.

Un pē dē jais brī dis. Runas, ka Duty Free viss ir lē tā ks, mums š ķ iet tā lā s. Salī dzinā jā m smarž as, alkoholu un š okolā di – dā rgā k. Duty Free pirkā m tikai alkoholu un tad tikai tā pē c, ka rokas bagā ž ā var paņ emt diezgan daudz. Tikai no š ejienes! Ja jū s pē rkat pilsē tā , tad pusotru litru un bagā ž ā , un tad jū s pats saprotat ...

Ceru, ka mū su padomi palī dzē s daudziem no jums ietaupī t naudu un pilnī bā izbaudī t Spā niju. Novē lam visiem veiksmī gu ceļ ojumu un neaizmirstamus iespaidus!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 200 метрах от пляжа Playa Larga, в 400 метрах от оживленного центра туристической столицы Коста Дорада — Салоу. Состоит из 2-х шестиэтажных корпусов, сообщающихся между собой. Построен в 1986 году, частично реновирован в 2016 году. Отель подходит для всех категорий туристов, в первую очередь — для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 110 км от аэропорта Барселоны, в 15 км от аэропорта г. Реус, в 12 км от центра г. Таррагона, в 400 м от туристического центра г. Салоу. Ближайшая автобусная остановка — 50 м, остановка такси — 700 м, ночной бар — 700 м, рестораны — 300 м, супермаркет — 200 м, аптека — 500 м, банкомат — 100 м.
Pludmales apraksts Отель расположен в 200 метрах от пляжа Playa Larga и пляжа Cappelans. Пляжные полотенца не предоставляются.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, комната для хранения велосипедов, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), интернет-уголок (платно), ТВ-зал (бесплатно), 1 конференц-зал (на 200 чел.), прокат оборудования для конференций, 1 главный ресторан (международная кухня, шведский стол, тематические вечера), музыкальный бар с террасой, бар у бассейна, кафе-бар (09.00-00.00), 2 открытых бассейна (для взрослых и детей), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, у бассейна полотенца: нет, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4–12 лет, 15.06–15.09), комната для игр, детская дискотека, анимационная программа для детей, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Вечернее шоу бесплатно (профессиональные шоу несколько раз в неделю), анимация бесплатно (дневная и вечерняя ~ до 23:30), спортивные игры в бассейне (бесплатно), стрельба из лука (бесплатно), мини-гольф (платно), аквааэробика (бесплатно), настольные игры (бесплатно), игровые автоматы (платно), дартс (бесплатно).
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 315 номеров (из которых 221 с видом на море). Есть номера для людей с ограниченными возможностями передвижения. Также для них оборудованы доступы на ресепшн, в бассейн, ресторан, бар, туалетные комнаты, лифт.

Istabās

Ванная комната, фен, банные принадлежности (в день заезда), отопление, кондиционер (15.06–15.09), телефон, LCD-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно, залог), холодильник (платно), утюг: по запросу, платно (депозит), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: по запросу, смена белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese C/ Vendrell, 1-3, 43840 Salou (Tarragona), Spain
Tālruņi: Tel: +34 977380909
Fax: +34 977350495
Tīmekļa vietne: 4R Playa Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.