4R Gran Europe 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Apbrīnojama un unikāla savā pasakainajā krāšņumā, viesnīca Gran Europe, kas atrodas tieši Comarruga pludmalē, pārsteigs pat tos savus viesus, kuriem dārgo moderno viesnīcu greznība jau ir kļuvusi pazīstama. Viesnīca celta 1964. gadā, pēdējais remonts veikts 2014. gadā (mēbeles istabās). Viesnīcu ķēde: Ohtels. Viesnīca Grand Hotel 4R Gran Europe atrodas Taragonas piejūras pludmalē Comarruga. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri vēlas atpūsties prom no pilsētas trokšņiem.Vairāk →
аватар Natalja925234
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Vasaras sā kumā ar vī ru nopirkā m ceļ ojumu uz Kalafelas pilsē tiņ u Spā nijā , uz 4R Miramar Calafell 3 * viesnī cu tū risma operatora TUI tū risma aģ entū rā "Come with us". Iedziļ inā jā mies atraš anā s vietā , lasī jā m atsauksmes, apskatī jā mies, kas ir ap viesnī cu. … Tomēr ▾ Vasaras sā kumā ar vī ru nopirkā m ceļ ojumu uz Kalafelas pilsē tiņ u Spā nijā , uz 4R Miramar Calafell 3 * viesnī cu tū risma operatora TUI tū risma aģ entū rā "Come with us". Iedziļ inā jā mies atraš anā s vietā , lasī jā m atsauksmes, apskatī jā mies, kas ir ap viesnī cu. Pludmale atrodas 50 metrus no viesnī cas, pē c foto un video sapratā m, ka tā ir tī ra un ē rta. Viesnī ca pē c remonta. Veikali un kafejnī cas ir ļ oti tuvu. Dzelzceļ a stacija atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Viss ir lieliski! Nedaudz vē lā k mū su draugi gribē ja nā kt mums lī dzi. Sā kā m noskaidrot vai mū su viesnī cā ir vietas, izrā dī jā s, ka nav un atrada apartamentus, dienu vē lā k viņ iem bija lidojums, bet mums derē ja pavadī t atvaļ inā jumu vienā pilsē tā .
20. septembrī mums bija izbraukš ana no Kijevas 18.40 un ieradā mies 21.30 Barselonā . Piegā jā m pie sava tū roperatora galda, nosaucā m savus vā rdus un tikā m nosū tī ti uz transfē ru, kuram vajadzē ja mū s aizvest uz viesnī cu. Piegā jā m pie autobusa, š oferis jautā ja uz kuru viesnī cu ejam, atbildē jā m uz kuru, un viņ š uztaisī ja apaļ as acis un teica, ka sarakstā tā das viesnī cas nav. Tad viņ i sauca vā rdus, viņ š vē lreiz paskatī jā s uz sarakstu un teica, ka mē s braucam uz citu viesnī cu un citu pilsē tu. Tagad mums ir apaļ as acis. Mē s domā jā m, ka esam vienkā rš i apmulsuš i. Viņ š teica, ka atnā ks mū su gids un viss atrisinā sies. Atnā ca gids un kaut kā pa jokam teica, ka mums paveicā s un mē s iekļ ū sim ļ oti labā viesnī cā , kurā ir nevis trī s zvaigznes, bet č etras. Teicā m, ka labā k nevajag, vajag savu viesnī cu! Viņ a teica, lai kā pjam autobusā , viņ a nā ks mums lī dzi uz viesnī cu un tur viss tiks izlemts.
Mē s ar vī ru sapratā m, ka iebrauksim viesnī cā , bet pā rpratā m! Pirmā autobusa pietura no Barselonas un mū su gids paziņ o, ka esam Coma Ruga un mums jā izkā pj viesnī cā ar nosaukumu 4R Grand Europa. 12:00. Es histē rikā cī nos par visu autobusu kā das 10 minū tes, saprotu, ka tā ir kaut kā da blē dī ba. Vī rs mierī gi vē ro, saprot, ka nav variantu un jā iet ā rā . Aizbraucā m, ejam ar gidi uz viesnī cu, viņ a turpina stā stī t, ka mums neticami paveicā s. Esmu ļ oti sarū gtinā ts. . .
Bijā m iedzī vojuš ies, un uzreiz kļ uva skaidrs, cik mums paveicā s! Labajā pusē remonts veikts pirms 20 gadiem. Dilst sienas, vannasistabā š ausmī gas flī zes, š uvē s pelē jums. Un tā tā lā k. . .
Izgā jā m no rī ta uz pludmali un š ausmā s, aizauguš i ar zā li, kurai ir briesmī gi ē rkš ķ i, kas iegremdē jas mū su kā jā s. Un lī dz jū rai 300 metri.
Veikali, kas ir vairā k vai mazā k blakus, 15-20 minū tes ar kā jā m.
Draugi, kuri nā kamajā dienā lidoja uz Kalafelu, nebija ī paš i priecī gi, maigi izsakoties.
Nā kamajā dienā tikā mies ar viesnī cas gidu, kura pastā stī ja, ka tā notiek! Ko izlē ma mū su viesnī ca!
Pē c tam apskatī jā mies tuvā k un atklā jā m, ka viesnī cai Calafell un viesnī cai Koma Rugā ir kopī gs nosaukums – 4R. Tad viss kļ uva skaidrs. . . Pā ris reizes devā mies kā jā m pie draugiem uz Kalafelu. Ejiet no mums lī dz viņ iem, apmē ram 40-50 minū tes. Un es jums teikš u, Calafell ir 100% skaistā ka, modernā ka kū rortpilsē ta!
Lī gumā ar tū risma aģ entū ru ir punkts, kas saka, ka ne aģ entū ra, ne tū roperators nav atbildī gi par reisu maiņ u, viesnī cu maiņ u. . .
Vaino viesnī cu, viņ i saka, pat nepaskaidrojot, kā pē c. Kā jū s varat to izdarī t ar saviem klientiem?
Secinā jumus izdariet paš i! Labi atpū ties, bet ne viesnī cā s, kuru nosaukumos ir - 4R.
Санузел Санузел Санузел Номер Номер Номер Пляж
аватар anderson70
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī ceļ oja ar ģ imeni. Viesnī cu ieteica draugs, kurš š eit bija bijis iepriekš . Man patika pilnī gi viss! Atraš anā s vieta, istaba, ē diens, personā la attieksme! Reģ istrē š anā s bija naktī , bet tā pagā ja ā tri, bez jautā jumiem. … Tomēr ▾ Septembrī ceļ oja ar ģ imeni. Viesnī cu ieteica draugs, kurš š eit bija bijis iepriekš . Man patika pilnī gi viss! Atraš anā s vieta, istaba, ē diens, personā la attieksme! Reģ istrē š anā s bija naktī , bet tā pagā ja ā tri, bez jautā jumiem. Numuram ir svaigs remonts, milzī ga terase ar skatu uz jū ru, tī rī š ana katru dienu. Ē diens izcils, daudz jū ras velš u ē dienu, liela labu vī nu izvē le. Milzī ga tī ra un nepā rpildī ta pludmale. Krastmalā ir daudz kafejnī cu, kur var ieturē t garš ī gu un lē tu maltī ti. Nav trokš ņ ainu diskotē ku, viss ir kluss un mierī gs. Liels paldies krieviski runā još ajai meitenei Viktorijai reģ istratū rā , viņ a palī dzē ja visos jautā jumos, ļ oti jauks cilvē ks. Š ogad plā nojam apmeklē t š o viesnī cu vē lreiz.
аватар kanna.rocker
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2013. gada augusta beigā s - septembra sā kumā atpū tā s kopā ar ģ imeni. Viesnī cai ir 3 zvaigznes. Nemaz 4! Sā ksim ar slikto: - Gran Europe STEAL! ! ! Nauda tika nolikta seifā atseviš ķ ā aploksnē “vē lā kam laikam”. Pē c 3-4 dienā m iebā za galvu - bet 300 eiro ir par maz! Un nevar bū t nekā das kļ ū das: viņ i nevarē ja iztē rē t tā du summu pirmajā s dienā s, un vispā r mums ir ierasts veikt lī dzekļ u uzskaiti lī dz pē dē jam centam atseviš ķ ā piezī mju grā matiņ ā . … Tomēr ▾ 2013. gada augusta beigā s - septembra sā kumā atpū tā s kopā ar ģ imeni. Viesnī cai ir 3 zvaigznes. Nemaz 4! Sā ksim ar slikto:
- Gran Europe STEAL! ! ! Nauda tika nolikta seifā atseviš ķ ā aploksnē “vē lā kam laikam”. Pē c 3-4 dienā m iebā za galvu - bet 300 eiro ir par maz! Un nevar bū t nekā das kļ ū das: viņ i nevarē ja iztē rē t tā du summu pirmajā s dienā s, un vispā r mums ir ierasts veikt lī dzekļ u uzskaiti lī dz pē dē jam centam atseviš ķ ā piezī mju grā matiņ ā . Seifa komplektā cijā ietilpst parasta atslē ga, bez kombinē tā s atslē gas.
Uz sū dzī bu, kā mums paskaidroja mū su gids (caur kuru mē s vē rsā mies pie vadī bas), viesnī cas direktors rupji atbildē ja, ka viņ am ir apnikuš as visas š ī s sū dzī bas par zaudē jumiem (tas nozī mē , ka mē s neesam pirmie, kuriem apzagts! ).
Un vispā r – nav jā brī nā s, ka tur no cilvē kiem pazū d vē rtī gas lietas. Vairā kas reizes novē rojā m, kā apkopē jas atstā j telpas vaļ ā , savukā rt paš as dodas uz aizmugurē jā m telpā m pē c papildus instrumenta.
- Un uzkopš ana telpā s atstā j daudz ko vē lē ties, jo tā ir saistī ta ar grī das slaucī š anu ar izspū ruš u birsti, atstā jot stū ros putekļ us. Jā , un viņ i cenš as sakopt, kad lielā kā daļ a slē pjas no kaitī gā s saules un atpū š as telpā s, izliekot zī mes “Netraucē t”. Un ja tā , tad istaba netiek tī rī ta dienu vai pat divas.
- Restorā nā ļ oti trū kst darbinieku. Pusdienā s un vakariņ ā s jū s nevarat sagaidī t, kad viņ i ieradī sies, lai pieņ emtu jū su dzē rienu pasū tī jumu. Un netī ros traukus no galdiem gandrī z nemaz nenoņ em, kā rezultā tā viesiem no netī riem š ķ ī vjiem jā bū vē tornī š i un piramī das : -)
- Pirms ņ emat š ķ ī vi, labā k to rū pī gi apskatī t - daž reiz ir slikti mazgā ti.
- Negaidiet karstos dzē rienus pusdienā s un vakariņ ā s! Karstai, teiksim, cū kgaļ ai bū s jā pasū ta un jā apmierinā s ar aukstu ū deni/limonā di, vai vī nu/sangriju (tā da burda - lē ts vī ns ar augļ iem! ). Viņ i skatī jā s attē lu: sieviete nopirka tē ju viesnī cas bā rā un devā s vakariņ ā s - viņ i viņ u nelaida! Un no restorā na nevar izņ emt ne tikai produktus (kā citur), bet pat augļ us. Redzē jā m, kā ģ imene mazam bē rnam aiznesa ā bolu - atņ ē ma pie izejas!
- Istabā nav mini bā ra! Nav trauku - pē c reģ istratū ras pieprasī juma viņ i izsniedza plastmasas vienreizē jā s lietoš anas krū zes (un tas ir 4 zvaigznes? ! ). Vannas istabā ir arī plastmasas krū zes zobu birstē m (pie tā m vē l jā pierod, lai nekrī t! ). Nekā da ziepju trauka - ziepes tika liktas uz maisiņ a ar peldcepuri. Dvieļ i ir veci un birst.
Logi neaizkavē troksni. Un mū sē jie devā s uz to pusi, kur tiek turē ta animā cija. Ļ oti skaļ š ! Un pie visa pā rē jā , katru vakaru klausī ties kā du korejieš u "talantu" ar hitu a la "op-op...g * vno-style", bez kura neiztiktu neviena animā cija, ir maigi izsakoties nepatī kami. , vai pat vienkā rš i š ķ ebinoš s!
No plusiem (iedomā jieties, tie ir, bū sim objektī vi! ) Var nosaukt - labu ē dienu (labi, viss garš ī gs, bez č okiem - lai gan reizi nedē ļ ā galdiem ir visā das jū ras veltes un ļ oti spā niskā ž ā vē tā gaļ a). Dī ķ is ar bruņ urupuč iem ir apburoš s. Pludmale ir normā la.
Š ī nav pirmā reize, kad esam Spā nijā - pā rsteidzoš ā valstī ar daudziem pā rsteidzoš iem apskates objektiem. Un Katalonija ir vienkā rš i pilna ar viņ iem! Jums noteikti ir jā dodas uz turieni, bet atvaļ inā jumam izvē lieties labu viesnī cu, labā ku par Gran Europe 4 *, lai viņ i vismaz nelaupī tu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Изумительный и неповторимый в своем сказочном великолепии отель Gran Europe, расположенный непосредственно на пляже Comarruga, поразит воображение даже тех своих гостей, для кого роскошь дорогих современных гостиниц уже стала привычной. Отель построен в 1964 году, последняя реновация прошла в 2014 году (мебель в номерах). Сеть отелей: Ohtels. Гранд-отель 4R Gran Europe расположен на морском пляже Комарруга в городе Таррагона. Отель отлично подойдет людям которые хотят отдохнуть вдалеке от городского шума.

Atrašanās vieta Отель в 60 км от аэропорта Барселоны, в 40 км от аэропорта г. Реус, в 200 м от туристического центра г. Комаруга, в 5 км от г. Калафель, на первой линии.
Pludmales apraksts Пляж Calafell – Sant Salvador – самый крупный в регионе. Ориентировочно он в длину – 5 километров, а в ширину – 70 м. Меленький золотистый песочек выступает своеобразным реноме Кома-Руга. Тут имеются услуги проката шезлонгов и зонтиков. Также здесь есть школы виндсерфинга, парусного спорта, территории для занятий спортом.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Гости могут посетить бар в саду отеля и бар с принадлежностями для барбекю на пляже. Также в отеле работает гриль-ресторан с обслуживанием по типу «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Среди прочих удобств отеля — детский мини-клуб с играми и рассказами.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В гранд-отеле можно взять напрокат полотенца, зонтики и катамараны. Сотрудники экскурсионного бюро могут организовать для гостей катание на горных велосипедах и занятия виндсерфингом. Поле для гольфа El Vendrell находится менее чем в 3 км от отеля.
  • galda teniss
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 154 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Avenida Palfuriana, 125, 43880 Комарруга, Испания
Tālruņi: T. +34 977 68 42 00
F. +34 977 68 27 70
Tīmekļa vietne: 4R Gran Europe
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.