Amaragua Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№1 viesnīcas reitingā Costa del Sol
Viesnīca MS Amaragua atrodas blakus La Carihuela pludmalei Torremolinosā, nelielas pastaigas attālumā no Benalmadena jahtu piestātnes. Viesnīca ir aprīkota atbilstoši augstākajiem Eiropas servisa standartiem. Daļa no MS Hoteles viesnīcu ķēdes.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar brī vdienā m izvē lē jā mies Costa del Sol, Torremolinosas kū rortu un č etrzvaigž ņ u viesnī cu Amaragua. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no pilsē tas vē sturiskā centra – aptuveni 25 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Š ovasar brī vdienā m izvē lē jā mies Costa del Sol, Torremolinosas kū rortu un č etrzvaigž ņ u viesnī cu Amaragua.
Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no pilsē tas vē sturiskā centra – aptuveni 25 minū š u gā jiena attā lumā . Tač u ap viesnī cu visu laiku rit dzī vī ba – tieš i š eit atrodas kā dreizē jā zvejnieku ciemata Carihuela centrs, kas š obrī d tiek uzskatī ts par vienu no Torremolinosas rajoniem, tač u dzī vo savu dzī vi. Viesnī cu no pludmales atdala š aura gā jē ju promenā de – vajag tikai tai š ķ ē rsot, un viss. Tajā paš ā laikā ieeja viesnī cā no krastmalas puses ir slē gta ar dzelzs vā rtiem - tos var atvē rt ar to paš u karti, kas kalpo kā istabas atslē ga. Krastmala nemaz netraucē , bet, tieš i otrā di, atdzī vina atpū tu - tā vienmē r ir pilna ar staigulī š iem (Spā nijā viņ i iet gulē t ļ oti vē lu), pastā vī gi kaut kas tiek svinē ts, notiek koncerti, un gar ielu ir daudzi veikali un restorā ni. Tieš i iepretim viesnī cai, otrpus š im pastaigu celiņ am, atradā s neliels piepū š amais atrakciju parks bē rniem.
Visas Spā nijas pludmales ir paš valdī bas, tas ir, uz tā m var ierasties ikviens, bet viesnī cā m nav savas pludmales. Tajā paš ā laikā pludmalē nebija krā mu tirgus, jo tā ir ļ oti gara, un vietas pietiek visiem. Ir sauļ oš anā s krē sli un lietussargi, tie ir maksas (ap 6-8 eiro dienā ), tā pē c daudzi izklā j lī dzpaņ emtos dvieļ us un sauļ ojas uz tiem.
Par jū ru ir jā saka atseviš ķ i. Costa del Sol ir Spā nijas galē jais dienvidu krasts, un netā lu atrodas Gibraltā ra š aurums, kas savieno Vidusjū ru ar Atlantijas okeā nu, no kurienes nā k daudz daž ā du straumju. Tā pē c jū ra š ajā s vietā s ir diezgan kaprī za - š odien var bū t ļ oti auksts (mū su pirmajā dienā - 18 grā di) un diezgan vē trains (lai gan lē kt viļ ņ os ir prieks), un rī t - silts, kā svaigs piens, un mierī gs. Un var paveicies, ka jū ra bū s ledus piecas dienas pē c kā rtas, pat paš ā vasaras vidū . Tas ir jā ņ em vē rā , izvē loties kū rortu. Bet mū su gadī jumā ū dens auksts bija tikai pirmajā dienā .
Nav ī paš i iespē jams aizstā t jū ru ar baseinu - Amaragvas baseins, tā pat kā lielā kā daļ a Eiropas 3-4 zvaigž ņ u kū rortviesnī cu, ir tikai viens un mazs. Bet gulē t viņ am blakus sauļ oš anā s krē slā uz zā les ir ļ oti jauki (š eit sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas). SPA centrā ir vē l viens baseins - tas mū s piesaistī ja ar to, ka ir ar jū ras ū deni un bez balinā tā jiem. To var arī izmantot bez maksas.
Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika. Istaba bija plaš a, sestajā stā vā ar lielisku skatu uz kalniem (man kaut kā ir vienaldzī gs skats uz jū ru, bet jā saka, ka 80% no viesnī cas numuriņ iem ir vē rsti uz to, tā pē c, ja gribē jā m mainī ties, domā ju, ka tur nebū tu nekā du problē mu). Atmosfē ra ir nedaudz vecmodī ga, bet mē s ar visu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Tī rī š ana - katru dienu, par kvalitā ti sū dzī bu nav, dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a - ik pē c 3 dienā m.
Viesnī cā ir grezna un ļ oti liela caurstaigā jama zā le - ieejot pa galveno ieeju no ielas, var iziet cauri, aiziet uz baseinu, un, ja vajag uz jū ru - iet garā m baseinam, nokā pt pa mazā m kā pnē m. un atveriet dzelzs vā rtus ar savu karti, kā es rakstī ju iepriekš .
Vestibilā ir daudz dī vā nu un nomaļ u stū ru, var skatī ties TV vai pasē dē t ar portatī vo datoru – vestibilā ir bezmaksas Wi-Fi. Reģ istratū rā teica, ka tam vajadzē tu bū t istabā s, bet mū su istabā tī kls nebija labi noķ erts, varbū t tā pē c, ka tas atrodas sestajā stā vā .
Restorā ns ir ļ oti plaš s un ar skaistu skatu – milzī giem panorā mas logiem, pareizā k sakot, stiklotu sienu, no kuras paveras skats uz jū ru. Ar tā du skatu ir lieliski pabrokastot (ne tik sen atpū tos itā ļ u č etriniekā , kur restorā ns bija pagrabā , ne pā rā k patī kami). Ē diens man bez pā rspī lē juma ļ oti patika - brokastī jā m un vakariņ ojā m (dzē rieni vakariņ ā s ir maksas). Brokastī s var paņ emt priekš ā ceptas olas vai olu kulteni, tas ir no karsta, un tā tad - daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, desiņ as, vairā ku veidu musli, jogurts, daudz augļ u, labs jamons un desiņ as. Vakariņ ā s - vienmē r ir izvē le: paelja, svaigas jū ras veltes (karaliskā s garneles, lielā s mī dijas), ceptas liellopa ribiņ as, karbonā des, zivis. . . Visu daudz, nedē ļ as laikā nebijā m noguruš i. Deserts - augļ i (izcilas plū mes, melone, arbū zs, saldie ananā si), konditorejas izstrā dā jumi, putas un krē juma karamele, vairā ku veidu saldē jums. Tas viss ir pā rpilnī bā , ja trauks ir tukš s, tas tiek nekavē joties mainī ts uz pilnu. Kopumā ē diens pā rsniedza cerī bas.
Krievu viesnī cā ir ļ oti maz, personā ls pieklā jī gs, bet krieviski nerunā , bet ar angļ u valodu problē mu nav, turpretim, pē c draugu teiktā , no tā s paš as Katalonijas. Kopumā viesnī ca ir ļ oti ieteicama.
Saimnieces gide (Natalie Tours) pastā stī ja par izklaidē m Torremolinosā un tā s apkā rtnē - mū su promenā dē , vecpilsē tā un kaimiņ pilsē tā Benalmadenā ir daudz bā ru un diskotē ku, kur var pastaigā ties. 15 minū tes pa to paš u promenā di. Turklā t iestā dē s katrai gaumei, arī diezgan “progresī vā m”, nav nekā das atkrituma sajū tas. Torremolinos vecpilsē ta (vē sturiskais centrs) ir maza, bet gleznaina, uz galvenā s gā jē ju ielas, kas bruģ ē ta ar marmoru, ir daudz kafejnī cu un veikalu, ir diezgan interesanti vienreiz aiziet lī dz vecpilsē tai - bet labā k pē c pulksten pieciem kad nav tik karsts un viss atveras pē c siestas. Citas apskates vietas, kuras var sasniegt ar kā jā m, ir troš u vagoniņ š Benalmadenā zem paš iem mā koņ iem un botā niskais dā rzs tajā paš ā vietā . Abas mums ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, bet blakus ir bū vlaukums! Izrakstoties esi uzmanī gs, lū dz gidam palī dzē t. Ē diens labs, ir gaļ as, zivju ē dieni, augļ i, saldē jums. Neuzdroš inā jā mies ņ emt salā tus, kaut kā mums tie nelikā s ī paš i labi. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, bet blakus ir bū vlaukums! Izrakstoties esi uzmanī gs, lū dz gidam palī dzē t. Ē diens labs, ir gaļ as, zivju ē dieni, augļ i, saldē jums. Neuzdroš inā jā mies ņ emt salā tus, kaut kā mums tie nelikā s ī paš i labi. Nav nekā das izklaides. Ir daudz vecu cilvē ku no Vā cijas, Anglijas. Ir kur pastaigā ties, ir lielveikals. paralē la iela. peldbaseins, dž akuzi. Veiksmi visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atskats uz svē tkiem 2009. gada jū nijā Viesnī ca atrodas lieliskā vietā pirmajā lī nijā ar piekļ uvi promenā dei. Dzī ve š eit vā rā s dienu un nakti. Jū s varat viegli staigā t lī dz ostai Benalmadenā - 15-20 minū tes un lī dz Torremolinos ragam - 20-30 minū tes. … Tomēr ▾ Atskats uz svē tkiem 2009. gada jū nijā
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā pirmajā lī nijā ar piekļ uvi promenā dei. Dzī ve š eit vā rā s dienu un nakti. Jū s varat viegli staigā t lī dz ostai Benalmadenā - 15-20 minū tes un lī dz Torremolinos ragam - 20-30 minū tes. Viesnī cas interjerā nav spā ņ u greznī bas: marmors, skulptū ras, karietes, skaistas mī kstā s mē beles, strū klakas. Viss atgā dina arā bu pagā tni. Istabas ir mā jī gas ar nelielu kafijas galdiņ u, uz balkona ir arī galds un 2 krē sli. Ir glā zes un kausiņ i. Pietiekami garderobes un naktsgaldiņ i, visu var novietot. Vienī gais negatī vais moments ir tas, ka no daž ā m istabā m paveras skats uz autostā vvietas bū vlaukumu, tā pē c tā ir trokš ņ aina un putekļ aina. Sā kumā iekļ uvā m š ā dā telpā , bet pē c tam lū dzā m to nomainī t, kas arī tika izdarī ts nā kamajā dienā . Ē dieni ar lielu daž ā du salā tu, jū ras velš u, zivju izvē li. Bija daudz augļ u: ķ irš i, plū mes, nektarī ni, persiki, vī nogas, ā boli, ļ oti garš ī gas melones un ananā si. Arbū zi nav ī paš i garš ī gi. Gaļ a: cū kgaļ a un jē ra gaļ a. Paradī ze jū ras velš u cienī tā jiem! Lieliska apkalpoš ana restorā nā : ā tri un laipni viesmī ļ i, tī rī ba, patī kama vide ar skatu uz jū ru. Vī ns tika pasū tī ts pē c vī na kartes, bija daž i labi vī ni, izmaksas bija no 10 lī dz 27 eiro par pudeli, nepabeigto var rezervē t lī dz nā kamajai dienai. Pludmale laba, tī ra, maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu 9 eiro diennaktī , sauļ oš anā s krē sli ar bieziem putu matrač iem. Jū ra straumes dē ļ vē sa, 20-21 grā ds. Var arī sauļ oties pie baseina, tur ir skaista zaļ a zona ar palmā m, bet mē s mī lam jū ru. Atpū tnieku kontingents bija pusmū ž a un vecā ka gadagā juma, bē rnu maz, skolnieku nebija vispā r (laikam tā pē c, ka bija jū nijs). Gandrī z katru dienu dzī vā mū zika, bija flamenko vakars. Promenā dē ir daudz veikalu, kafejnī cu, bā ru, restorā nu, ir kur pasē dē t. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s Amaragvā . Mē s iesakā m š o viesnī cu klusai komfortablai atpū tai cilvē kiem, kuri novē rtē komfortu, klusumu, kvalitatī vu pā rtiku, civilizā cijas tuvumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Guest1234
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Patī kams telpu un halles interjers, labas brokastis, apkalpoš ana lī menī , ir sauna, iekš telpu baseins, ā ra baseins, kur var sauļ oties un iedzert kokteili, restorā na atklā tā terase, restorā na pirmā lī nija jū ra. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Patī kams telpu un halles interjers, labas brokastis, apkalpoš ana lī menī , ir sauna, iekš telpu baseins, ā ra baseins, kur var sauļ oties un iedzert kokteili, restorā na atklā tā terase, restorā na pirmā lī nija jū ra. Nepeldē jā mies - aprī lis nav peldsezona, tač u ir lieliski pastaigā ties pa promenā di, ieelpot jau silto pavasara jū ras gaisu vai pasē dē t restorā nā pludmalē .
Очень милый отель
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca nav ieteicama jaunieš u brī vdienā m! ! ! Ļ oti laba atpū ta ar ģ imeni un bē rniem!!! ! ! Lielisks personā ls! ! ! … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav ieteicama jaunieš u brī vdienā m! ! ! Ļ oti laba atpū ta ar ģ imeni un bē rniem!!! ! ! Lielisks personā ls! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Malagas katedrāle
Novērtējums 10.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Alkazabas cietokšņa pils
Novērtējums 7.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Stats
Romiešu teātris Malagā
Novērtējums 7.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Stats

Отель MS Amaragua находится рядом с пляжем Ла Кариуэла в Торремолиносе, в нескольких минутах ходьбы от пристани для яхт Бенальмадена. Отель оборудован в соответствии с самыми высокими стандартами европейского сервиса. Входит в сеть отелей MS Hoteles.

Atrašanās vieta 7,6 км до аэропорта Малаги, 91,7 км до аэропорта им. Федерико Гарсиа Лорки.
Pludmales apraksts Лишь прогулочная набережная отделяет территорию гостиницы от широкой полосы великолепных песочных пляжей. Пляжные полотенца выдаются под залог.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, большая солнечная терраса, услуги по продаже билетов, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, V.I.P. услуги.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Двухместные, улучшенные двухместные и элитные двухместные номера, полулюксы, люксы и Deluxe люксы. Есть семейные номера и люкс для новобрачных.

Istabās

Радио, ванная комната с ванной, бесплатные туалетные принадлежности, фен, телефон, спутниковое ТВ, кондиционер, мини-бар, сейф (платно), центральное отопление, балкон, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

Adrese Los Nidos, 23, 29620 Торремолинос, Испания
Tālruņi: Тел.: 34 952 384 700 Факс: 34 952 384 945
Tīmekļa vietne: Amaragua Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.