Atlantic Club La Reserva APT 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.010
Viesnīca atrodas prestižā Marbeljas pilsētas rajonā, tikai 10 minūšu attālumā no rosīgā pilsētas centra. Dzīvokļu viesnīca Reserva de Marbella ir lieliska vieta ģimenes brīvdienāmVairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dī vaini lasī t š ā das atsauksmes. Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies 11 reizes un neko tā du neesam redzē juš i. Vā cieš i un briti galvenokā rt atpū tā s, un turki vispā r nebija redzē ti ne viesnī cā , ne pludmalē . … Tomēr ▾ Dī vaini lasī t š ā das atsauksmes. Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies 11 reizes un neko tā du neesam redzē juš i. Vā cieš i un briti galvenokā rt atpū tā s, un turki vispā r nebija redzē ti ne viesnī cā , ne pludmalē . Labas istabas, it ī paš i, ja salī dzina ar Krievijas kū rortiem. Viesnī ca ē da, protams, reti, jo. pavadī ja vairā k laika pludmalē vai ekskursijā s. Patika ekskursijas uz Rondo un Sevilju. Puspansija netika ņ emta, bet gatavota dzī voklī , jo. veikalos ir izcili produkti un pusfabrikā ti par pieņ emamā m cenā m. Esam jū ras velš u un dā rzeņ u un augļ u cienī tā ji un mums viss derē ja. Restorā nus izvē lē jā s paš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tuš ies 6 cilvē ki ar 2 bē rniem vecumā no 2.5 un 3.5 gadiem. Dzī vokļ i nav jauni, mē beles un aprī kojums arī , turklā t ne pā rā k tī rs. Gultas ir neē rtas. Mums bija T3 dzī voklis. Viens gulē ja 2x. gulta, 2 citā s istabā s pa 2 gultā m. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies 6 cilvē ki ar 2 bē rniem vecumā no 2.5 un 3.5 gadiem. Dzī vokļ i nav jauni, mē beles un aprī kojums arī , turklā t ne pā rā k tī rs. Gultas ir neē rtas. Mums bija T3 dzī voklis. Viens gulē ja 2x. gulta, 2 citā s istabā s pa 2 gultā m. 2 ģ imenē m tas ir neē rti. Istaba bija ar skatu uz dā rzu (ja tā var nosaukt), mums bija dzeltens sauss zā liens, lai gan paldies bē rniem, kaķ im. spē lē joties ar ū deni, viņ š manā mi kļ uva zaļ š un kļ uva mī ksts lī dz pirmā s nedē ļ as beigā m. Ē dā m paš i. Pirmajā vakarā pasū tī jā m ē st viesnī cā . Mums viņ a nepatika. Svaigs un bezgarš ī gs. Lai gan mums teica, ka tur speciā li nā k, jo tur labi gatavo. Baseins lielisks, tur varē ja peldē ties pat mazi bē rni paš i (mazais baseins 50-60cm). Laikapstā kļ i: ieradā mies 29. augustā , pirmajā nedē ļ ā bija karsts +32, otrā daļ ē ji apmā cies, no rī ta gandrī z vienmē r nebija saules. Bet pusdienlaikā jau bija ā rā saule. Pludmale ir tā lu, pirmā s 4 dienas staigā jā m, un tuvā kā s pludmales ir sliktas, akmeņ ains dibens un uzreiz dziļ i. Jū s dodaties lejā uz pludmali un augš ā kalnā no pludmales. Tas ir grū ti, ī paš i ar bē rniem. Tad ī rē jā m auto. Braucā m uz skaisto Cabopino pludmali (10 min ar maš ī nu no viesnī cas): smilš ains dibens, normā ls nobrauciens, kafejnī cas utt. Ekskursijas viesnī cā dā rgas. Netā lu no viesnī cas ir iela ar kafejnī cu, un ir tū risma aģ entū ra, kaķ is. organizē t ekskursijas 2 reizes lē tā k Iesakā m doties uz Mijas. Skaistums. Devā mies ekskursijā uz Maroku, vispā r mums nepatika, bet apskatī jā m, paskatī jā mies. Viesnī cā nerunā krieviski, man tas netraucē ja, jo runā ju angliski. Viesnī ca ir mierī ga un klusa. Kopumā varu teikt, ka, ja cena ir lē ta un bez bē rniem, tad jū s varat š eit atpū sties, ņ emot vē rā , ka jū s gulē jat tikai viesnī cā . Bet, izņ emot to, es to neieteiktu.
Un par gaisa kondicionieri un citu aprī kojumu. Kondicionieris - tikai 1 istabā - halle un tad stū rī , nestrā dā ja pē c normas (rā dī ja t 22, bet bija ok 28 - pē cpusdienā ), bija karsts un smacī gs citā s telpā s, tas nebija iespē jams gulē t, mē s gulē jā m uz dī vā na (kurš paņ ems pirmais). Gludeklis mazs un slikti izgludinā ts, tv nerā dī ja krievu kanā lus, tad paš i uzstā dī ja, 1 krievu kanā lu un nestrā dā ja. citi - arī neochen. nodroš inā ts matu ž ā vē tā js.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens labs - tas ir vienī gais pluss Ja vē lies dzī vot tur, kur 98% atpū tnieku ir turki; kur krievvalodī gos neko neieliek; kur tu griezies uz reģ istratū ru, tu saki, ka turki tevi apspiež , atbildot tikai smaida; kur glā ze minerā lū dens tiks … Tomēr ▾ Ē diens labs - tas ir vienī gais pluss Ja vē lies dzī vot tur, kur 98% atpū tnieku ir turki; kur krievvalodī gos neko neieliek; kur tu griezies uz reģ istratū ru, tu saki, ka turki tevi apspiež , atbildot tikai smaida; kur glā ze minerā lū dens tiks pasniegta pē dē jai stā voš ajai turcietei, nevis mazam krievu puikam; kur visa animā cija tiek veikta 99 procentos turku valodā ; kur krievam vajag divas reizes stā vē t rindā , lai dabū tu normā lu gaļ as gabalu (ar vienu porciju nepietiek pat bē rnam, un viņ i vicina rokas uz lū gumiem pievienot) - citiem vā rdiem sakot, ja tu esi mazohists, kurš patī k ē st - tu ej tur
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mani sauc Daš a, man ir 17 gadi. Š ogad pie vecvecā kiem no 7. jū nija lī dz 14. jū nijam atpū tos viesnī cā ATLANTIK CLUB. Mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Bet patiesī ba ir tā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Mani sauc Daš a, man ir 17 gadi. Š ogad pie vecvecā kiem no 7. jū nija lī dz 14. jū nijam atpū tos viesnī cā ATLANTIK CLUB. Mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Bet patiesī ba ir tā lu no jū ras.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Malagas katedrāle
Novērtējums 10.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Alkazabas cietokšņa pils
Novērtējums 7.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Stats
Romiešu teātris Malagā
Novērtējums 7.0
Spānija, Costa del Sol
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в престижном районе города Марбельи, всего лишь в 10 минутах от оживленного центра города.
Резерва де Марбелья Aparthotel является идеальным местом для проведения семейного отдыха

Viesnīcā

Номера для некурящих
-Прачечная
-Парковка
-Круглосуточное обслуживание
-Портье
-Обмен валют
-Медицинское обслуживание
-Прокат автомобилей
-Сейф в приемной
-Джакузи
-Открытый плавательный бассейн
-Сауна
-Теннисный корт рядом
-Настольный теннис
-Развлекательная программа
-Крытый плавательный бассейн
-Тренажерный зал

FAQ