Tropic Park Hotel 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.410
№13 viesnīcas reitingā Kosta del Maresme
7.8 Numurs
8.1 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Malgrat de Mar jūras krastā, pāri ielai no pludmales. Viesnīca atklāta 1990. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Tā ir 7 stāvu ēka. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар skachok90
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Propic Park viesnī cā Malgrad de Mar pilsē tā . anx operators. Apkalpoš ana viesnī cā bija lieliska, bufete katru reizi bija ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. Ja jū s nezinā t angļ u vai spā ņ u valodu - tā nav problē ma, viesnī cā ir krieviski runā još s personā ls, un reizi dienā viesnī cā ierodas gids no tū risma operatora. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Propic Park viesnī cā Malgrad de Mar pilsē tā . anx operators. Apkalpoš ana viesnī cā bija lieliska, bufete katru reizi bija ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. Ja jū s nezinā t angļ u vai spā ņ u valodu - tā nav problē ma, viesnī cā ir krieviski runā još s personā ls, un reizi dienā viesnī cā ierodas gids no tū risma operatora. Jū ra bija silta un ļ oti tī ra. Pludmales pastā vī gi tiek attī rī tas no gruveš iem.
аватар enlo61
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā septembra otrajā pusē . Atpū ta VEIKSMĪ GI. Gaiss bija 23 - 26. Jū ra 23 - 24. Super ē rti. Pā ris reiž u lija lietus, bet mē s tā m pielā gojā mies - sekojā m lī dzi laikapstā kļ iem internetā . … Tomēr ▾ Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā septembra otrajā pusē . Atpū ta VEIKSMĪ GI. Gaiss bija 23 - 26. Jū ra 23 - 24. Super ē rti. Pā ris reiž u lija lietus, bet mē s tā m pielā gojā mies - sekojā m lī dzi laikapstā kļ iem internetā . Kad mē s devā mies ekskursijā uz Andoru, tur vienkā rš i nebija lietus. Otro reizi naktī un no rī ta lija, tā pē c ā tri tikā m pie mola un dienas pirmo pusi pavadī jā m iepē rkoties - tā arī ir nepiecieš ama lieta.
Jū ra, pludmale - bez sū dzī bā m.
Man patika viesnī ca: tī rī ba, apkalpoš ana, attieksme utt. - viss bija normā li. Cilvē ki sū dzas par troksni – tā pē c š ī s kategorijas viesnī cā s visas starpsienas ir no kartona. Mums paveicā s – nebija nekā du problē mu ar troksni ne š eit, ne visā s iepriekš ē jā s viesnī cā s, kurā s apmetā mies. Tie, kas sū dzas par troksni, tī rī š anu, pā rtiku, personā lu, manuprā t, rā da savas lē tā s izrā des. Mē s ar sievu apmeklē jā m daudzas vietas un sapratā m, ka jums ir jā organizē laba atpū ta.
Patika jumta baseins. Ū dens vienmē r ir bijis silts. Lielajā baseinā ū dens tobrī d bija vē ss, bet cilvē ki peldē jā s. Teritorija diezgan maza. Par lielā ku platī bu jums ir jā maksā vairā k naudas. Brī vdienas Spā nijā bū tiski atš ķ iras no brī vdienā m Turcijā , Ē ģ iptē utt. Ir neskaitā mas atrakcijas. Tā pē c pie lielā baseina paspē jā m apgulties tikai 1 reizi, bet pā rē jo laiku veltī jā m ekskursijā m un jū rai.
Ē diens ir atseviš ķ a patī kama tē ma. Pusdienas un vakariņ as ir lieliskas, un 2-3 reizes nedē ļ ā ir vienkā rš i super - ar dejā m, karnevā la tē rpiem un gardumiem. Brokastis ir tikai ē diens ar sliktu kafiju.
No mī nusiem es atzī mē ju rindu uz vakariņ ā m. Nonā kuš i 2 reizes rindā , izdarī jā m secinā jumus un atnā cā m vai nu 5 minū tes pirms atvē rš anas vai stundu pirms slē gš anas, tač u nedevā m iespē ju š ai problē mai aizē not mū su atvaļ inā jumu.
Lai bā rā nepā rmaksā tu naudu par dzē rieniem, ierodoties uzreiz paņ ē mā m ledusskapi (20 eiro uz 2 nedē ļ ā m). Dzē rieni tika ņ emti tirdzniecī bas centrā un veikalā pretī . Cenas ir absolū ti pieņ emamas. Starp citu, tirdzniecī bas centrā pā rdod ledu, 60 centi par maisu.
Meitenes reģ istratū rā ir lieliskas. Viņ i runā jebkurā valodā . Ī paš s paldies Solomijai.
Ekskursiju piedā vā jums ir milzī gs: Barselona, ​ ​ ​ ​ Francija, Monako, Andora utt. Uz Figerasu un Ž ironu devā mies paš i ar vilcienu. Turklā t tajos laikos viņ iem izdevā s arī peldē ties jū rā . Abi braucieni ir fantastiski. Senjors Dali ir nepā rspē jams, un Ž ironas pilsē tas vecā daļ a burtiski sveic viduslaikus. Diemž ē l ar nedē ļ u Barcelonai ir par maz. Ekskursija uz Andoru ir tikai aizraujoš s ceļ ojums pa gleznainajiem Pirenejiem. Andoras galvaspilsē ta ir tī ra, sakopta pilsē ta š aurā aizā . Ekskursija uz Cote d'Azur ir dā rga, bet interesanta. Monako mū s pā rsteidza. Arla ir super viduslaiku pilsē ta ar lieliski saglabā juš os Kolizeju.
Vai es vē l apmeklē š u š o viesnī cu? – 100% NĒ . Es nekur neeju divreiz. Bet es gribē tu apmeklē t to paš u viesnī cu kaut kur citur. Jo viesnī ca ir laba. Un Spā nija ir skaista valsts.
Senors Eugenio
У большого бассейна Вид на бассейн сверху Бассейн на крыше Ужин с танцами и плясками
аватар dyachenko17
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
UN ATKAL SVEIKA!! ! ! PIRMS NEDĒ Ļ AS ES NĀ KU NO BRĪ VDIENAS - KĀ VIENMĒ R VISS IR IZCILI! ES PĒ RĒ JĀ GADĀ BIJA AR DĒ LU (SKATĪ T IEPRIEKŠ Ē JO APSKATI - KLASE!!! ! ! -) Š OREIZ BIJU KOPĀ AR VĪ RU - NU TĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā KLASE! ATKAL TĀ PAŠ Ā VIESNĪ CĀ . … Tomēr ▾ UN ATKAL SVEIKA!! ! ! PIRMS NEDĒ Ļ AS ES NĀ KU NO BRĪ VDIENAS - KĀ VIENMĒ R VISS IR IZCILI! ES PĒ RĒ JĀ GADĀ BIJA AR DĒ LU (SKATĪ T IEPRIEKŠ Ē JO APSKATI - KLASE!!! ! ! -) Š OREIZ BIJU KOPĀ AR VĪ RU - NU TĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā KLASE! ATKAL TĀ PAŠ Ā VIESNĪ CĀ . PATIESĪ BA Š OGAD NETIKA PIEDĀ VĀ TAS EKSURĒ JUMI UZ ITĀ LIJU UN PARĪ ZI - MĒ S GRIBĒ JĀ M LIDOT UZ PARĪ ZI - BET CEĻ OJUMU AĢ ENTŪ RĀ PIE VIESNĪ CAS - BEZ PROBLĒ MĀ M - LIDO, KUR VĒ LATIES! PAGĀ JUŠ AJĀ GAD ES NO VIESNĪ CAS AIZVĒ ROJOS BARSELONU UN Š OREIZ BRAUCĀ M AR ELEKTRISKĀ M UN TUR BIJĀ M DIVSTĀ VU AUTOBUSĀ UN GANDRĪ Z TRĪ S STUNDAS BRAUCĒ JA BARSELONĀ - IR VIENKĀ RŠ I!!!! ! ! SKATĪ TIES NEAPSKATIET!! ! ! MINUSI KĀ PĒ DĒ JĀ GADĀ NEKO NEPIEVĒ ROJU VISS IR LIELISKI UN KĀ VIENMĒ R - IESAKU VISIEM DROŠ I - PATĪ KS.
ПТИЧКУ ЖАЛКО....... ВЕСЕЛЫЙ ПЕРСОНАЛ... БАРСЕЛОНА... БАРСЕЛОНА БАРСЕЛОНА... ПОПУГАИ  В УКРАИНСКОЙ ОДЕЖКЕ....
аватар 310788b
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos no 10. lī dz 17. augustam, man ļ oti patika numuriņ i, tī ri un ē rti, blakus pā ri ceļ am milzī ga pludmale, jū ra tī ra un skaista. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ē diens bija daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs Kopumā viesnī ca man ļ oti patika, tikai nerezervē jiet to pie ANEX TOUR, pretī gā tū roperatora, un viņ i bez zinā š anā m sniedz ļ oti sliktus ceļ vež us, maina viesnī cas un transfē rus. … Tomēr ▾ Atpū tos no 10. lī dz 17. augustam, man ļ oti patika numuriņ i, tī ri un ē rti, blakus pā ri ceļ am milzī ga pludmale, jū ra tī ra un skaista. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Ē diens bija daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika, tikai nerezervē jiet to pie ANEX TOUR, pretī gā tū roperatora, un viņ i bez zinā š anā m sniedz ļ oti sliktus ceļ vež us, maina viesnī cas un transfē rus.
Пляж Вид с номера
аватар dyachenko17
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atbraucu ar savu 15 gadus veco dē lu no viesnī cas. Ikviens, kurš gatavojas doties uz š o brī niš ķ ī go valsti - iesaku š o viesnī cu. Atraš anā s vieta ļ oti laba, viss blakus, nekas netraucē ja tikai-KLASE! Es ilgi neuzskaitī š u, bet es vienkā rš i nesaprotu tos, kuri pē c š ā da atvaļ inā juma paliek neapmierinā ti. … Tomēr ▾ Nesen atbraucu ar savu 15 gadus veco dē lu no viesnī cas. Ikviens, kurš gatavojas doties uz š o brī niš ķ ī go valsti - iesaku š o viesnī cu. Atraš anā s vieta ļ oti laba, viss blakus, nekas netraucē ja tikai-KLASE! Es ilgi neuzskaitī š u, bet es vienkā rš i nesaprotu tos, kuri pē c š ā da atvaļ inā juma paliek neapmierinā ti. Es dodos atvaļ inā jumā uz ā rzemē m kopš.2001. gada un varu atš ķ irt labo no sliktā . un man arī š eit patika - ekskursijas Mē s bijā m Andorā Romā Barselona arī gribē ja aizbraukt uz Parī zi un Venē ciju, bet mums vienkā rš i fiziski nebija laika - nebija pietiekami daudz laika. Es sapņ oju nā kamgad atgriezties tajā paš ā viesnī cā . Ikvienam interesē sī kā k - uz to varu atbildē t ar prieku. KLASE!! ! !
аватар chelovechek1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lasu citu atpū tnieku atsauksmes, principā piekrī tu visiem, izņ emot draugu vā rdā - mihserg 1. pludmale...netā lu no viesnī cas vienkā rš i nav nekā , nav ne dvē seles, ne takas uz jū ru Nu nezinu, 20 metri pa kreisi no viesnī cas un ir celiņ š un duš a! 2. … Tomēr ▾ Lasu citu atpū tnieku atsauksmes, principā piekrī tu visiem, izņ emot draugu vā rdā - mihserg
1. pludmale...netā lu no viesnī cas vienkā rš i nav nekā , nav ne dvē seles, ne takas uz jū ru
Nu nezinu, 20 metri pa kreisi no viesnī cas un ir celiņ š un duš a!
2. ē diens principā nav slikts, bet atkarī gs arī no tā kura maiņ a apkalpo, tur ir armē ņ u pavā rs, tā tad liekais svars, nu vienvā rdsakot ī sts armē nis
Ē diens ir lielisks, es nezinu, vai jū s esat kaut kā ds estē ts, bet man viss ir super.
Pē c pavā ra teiktā , viņ š ir armē nis, un gruzī ns!
3. Personā ls: ir maiņ as, kurā m š ķ iet, ka viņ iem vienkā rš i nepatī k krievi, maigi izsakoties
Kā pē c tu mī li krievus? Viņ i nā ks un visu saskrū vē s un izmetī s. Sē dies savā sacī kstē .
аватар oika79
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is nav mans pirmais apskats par viesnī cā m kopumā.... Tie, kas lasī juš i iepriekš ē jos, zina, ka esmu ļ oti objektī vs pilsonis. Tā tad, klausieties tā lā k. . . Iebilst visiem tiem, kuri ir neapmierinā ti ar vienu salveti uz veselu rindkopu, netī riem putekļ iem VIRS gultas, nevis augš ē jiem stā viem, saplaisā juš as flī zes vannas istabā , kā arī cilvē ku skaitu virs 40 (atved uz Ibizu par 3x vairā k naudas un bū si laimī gs) jē ga es to neredzu. … Tomēr ▾ Š is nav mans pirmais apskats par viesnī cā m kopumā.... Tie, kas lasī juš i iepriekš ē jos, zina, ka esmu ļ oti objektī vs pilsonis. Tā tad, klausieties tā lā k. . . Iebilst visiem tiem, kuri ir neapmierinā ti ar vienu salveti uz veselu rindkopu, netī riem putekļ iem VIRS gultas, nevis augš ē jiem stā viem, saplaisā juš as flī zes vannas istabā , kā arī cilvē ku skaitu virs 40 (atved uz Ibizu par 3x vairā k naudas un bū si laimī gs) jē ga es to neredzu. . . Katram, kurš vē las pabeigt. . . rakties dziļ ā k – atradī s iemeslu jebkur. . . vismaz 5, vismaz 10 zvaigž ņ u viesnī cā s .
Pē c bū tī bas: viesnī ca par š ā du cenu ir diezgan vienmē rī ga...un ir pelnī jusi savus 4 *. Istabas Eiropai ir diezgan pieklā jī ga izmē ra, un dekors ir normā ls. Iztī ra pilnī bā , varbū t es noteikti neesmu no tiem, kas pē c apkopē jā m visur tē rē pirkstu putekļ u meklē jumos un tā pē c izbaudī ja atpū tu.
Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu mazuli. Viņ am katru dienu vienu stundu no rī ta bē rnu klubā...tur nodarbojas ar visdaž ā dā kajiem rokdarbiem. . . Vakarā viņ iem ir aizdedzinoš a minidiskotē ka, ja vien, protams, bē rnu nav pietiekami daudz. Pieauguš ajiem visā di š ovi. . . ar č ū skā m, papagaiļ iem, kubieš i krata ē zeļ us, un viņ u tē viņ i rā da traku kapuero.
Kas attiecas uz ē dienu, tad ī sti nesaprotu neapmierinā tos vai pusbadā...Mums bija pilna pansija, bet dzē rieni ir tikai brokastī s. . . Atklā ti sakot, tik daudzveidī gus pamatē dienus sastopu pirmo reizi. Visi slavē gruzī nu pavā ru. Viņ š tieš ā m labi pastrā dā ja, pie mums pat viens pā ris stā stī ja, ka tikai viņ a gatavoš anas dē ļ visu laiku tika izvē lē ta š ī viesnī ca. Un cū kgaļ a, un liellopu gaļ a, un jē ra gaļ a, un vairā ku veidu zivis, daž ā di makaroni, kartupeļ i arī...Personī gi es neē du š os rā puļ us, bet bija mī dijas, un austeres, un gliemež i, un kalmā ri...Kas vē l gribi? Vai arī mā jā s tev, neapmierinā tajam, ikdienā ir daudzkā rt vairā k daž ā du uzkodu? ! Saldē jums pusdienā s, jogurts brokastī s un pusdienā s, augļ i visu dienu. . . Brī vdienā s brokastī s pat pasniedz š ampanieti. . . Jā , kas vispā r pā rsteidz un, starp citu, ceļ ojot ar bē rnu, pusdienā s tieš ā m garš ī gas zupas, kuras, plkst. Principā tas nav tik retums, bet izņ ē mums. Bet es joprojā m nevarē ju atteikties no spā ņ u picā m no tuvē jā m kafejnī cā m.
Pludmale pā ri ceļ am. Es tur nemanī ju nekā dus netī rumus, mums nevajadzē ja sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, tas ir ļ oti ē rti uz dvieļ iem uz mī kstā m siltā m smiltī m. Viņ i gribē ja ņ emt paklā jiņ us, un tie nebū tu bijuš i noderī gi. Jū ra, dabiski septembrī , bija silta.
Mē s devā mies tikai 2 ekskursijā s, jo ir grū ti ar mazuli: Dalī muzejs un sievietes Voyna pils, Gala ar sliktu krieviski runā još u gidu no Pegasus. Nē , tā ds viņ š ir labsirdī gs, labs, simpā tisks onkulis, bet dzirdi tieš ā m nā cā s sasprindzinā t. Muzejs-teā tris… Nu ko lai saka. . . viņ š ir trako nams un Spā nijā trako nams.
Arī Barselonā ir panorā ma, no pusdienā m lī dz pusnaktij. . . Š o jau ņ ē mā m, pieredzes mā cī ts, nevis no Pegaza. . . Š ķ iet, ka luksusa ceļ ojums saucas. . . Izej no viesnī cas un nogriež as pa kreisi. Tur, apmē ram 300 metru attā lumā , atrodas š ī s aģ entū ras birojs. Jū s to uzreiz nepamanī sit, bet tie tur izveidojā s daudz agrā k nekā jebkuri tezturi un pegasi. Gids Vadims, tik brī niš ķ ī gs, bet diezgan gudrs. Patika. Pilsē ta patieš ā m vē las apmeklē t vairā k nekā vienu reizi.
Vairā k par viesnī cu: TV pirmais kanā ls, vestibilā wi-fi - viss darbojā s bez traucē jumiem.
Faktiski ir 4 baseini: uz jumta, pagalmā , iekš telpā s un bē rniem. Pie galvenā s un pludmalē ir daudz bā bī š u, kas sauļ ojas ar augš pusi. . . Protams, ir arī jaunas, bet lielā koties tā s ir sarucis Eiropas mā tī tes.
Kas attiecas uz veikaliem - pretī ir mazs un divus kvartā lus pa labi un viens iekš zemē - milzī gs carefoore. Netā lu no tā s ir platforma ar strū klakā m...tā s spontā ni ieslē dzas un izslē dzas. Bē rni izģ ē rbjas lī dz bagā ž niekiem un brauc tur stundā m ilgi. Es knapi izvilku savē jo...Viņ i nā ca klajā ar super.
Kas attiecas uz daž ā m nereā li augstā m cenā m kafejnī cā s - es kaut ko nepamanī ju. Viss ir saprā tī gā s robež ā s. Krievijā daž reiz dā rgā k.
Mē s pastaigā jā mies ar Rebzey uz diviem parkiem Malgrat de Mar. Pirmā ir stulba skatu laukums ar skaistiem skatiem, izņ emot to, ka funikulieris ir forš s. . . sava veida diagonā lais lifts. Otrais - bē rniem - bez (kā gaidī jā m) atrakcijā m. Vienkā rš i milzī gi rakstā mpiederumi: zī muļ i, asinā mie. . . citas muļ ķ ī bas. Un neej pā rā k tuvu.
Varbū t no vispā rē jā - viss. Bū s jautā jumi - jautā ju Asijai: 3O8 795 II4
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is nav mans pirmais apskats par viesnī cā m kopumā.... Tie, kas lasī juš i iepriekš ē jos, zina, ka esmu ļ oti objektī vs pilsonis. Tā tad, klausieties tā lā k. . . Iebilst visiem tiem, kuri ir neapmierinā ti ar vienu salveti uz veselu rindkopu, netī riem putekļ iem VIRS gultas, nevis augš ē jiem stā viem, saplaisā juš as flī zes vannas istabā , kā arī cilvē ku skaitu virs 40 (atved uz Ibizu par 3x vairā k naudas un bū si laimī gs) jē ga es to neredzu. … Tomēr ▾ Š is nav mans pirmais apskats par viesnī cā m kopumā.... Tie, kas lasī juš i iepriekš ē jos, zina, ka esmu ļ oti objektī vs pilsonis. Tā tad, klausieties tā lā k. . . Iebilst visiem tiem, kuri ir neapmierinā ti ar vienu salveti uz veselu rindkopu, netī riem putekļ iem VIRS gultas, nevis augš ē jiem stā viem, saplaisā juš as flī zes vannas istabā , kā arī cilvē ku skaitu virs 40 (atved uz Ibizu par 3x vairā k naudas un bū si laimī gs) jē ga es to neredzu. . . Katram, kurš vē las pabeigt. . . rakties dziļ ā k – atradī s iemeslu jebkur. . . vismaz 5, vismaz 10 zvaigž ņ u viesnī cā s . Pē c bū tī bas: viesnī ca par š ā du cenu ir diezgan vienmē rī ga...un ir pelnī jusi savus 4 *. Istabas Eiropai ir diezgan pieklā jī ga izmē ra, un dekors ir normā ls. Iztī ra pilnī bā , varbū t es noteikti neesmu no tiem, kas pē c apkopē jā m visur tē rē pirkstu putekļ u meklē jumos un tā pē c izbaudī ja atpū tu. Mē s ceļ ojā m ar 5 gadus vecu mazuli. Viņ am katru dienu vienu stundu no rī ta bē rnu klubā...tur nodarbojas ar visdaž ā dā kajiem rokdarbiem. . . Vakaros viņ iem ir aizdedzinoš a minidiskotē ka, ja vien bē rnu nav pietiekami daudz. . Pieauguš ajiem visā di š ovi. . . ar č ū skā m, papagaiļ iem, kubieš i krata ē zeļ us, un viņ u tē viņ i rā da traku kapuero. Kas attiecas uz ē dienu, tad ī sti nesaprotu neapmierinā tos vai pusbadā...Mums bija pilna pansija, bet dzē rieni ir tikai brokastī s. . . Atklā ti sakot, tik daudzveidī gus pamatē dienus sastopu pirmo reizi. Visi slavē gruzī nu pavā ru. Viņ š tieš ā m labi pastrā dā ja, pie mums pat viens pā ris stā stī ja, ka tikai viņ a gatavoš anas dē ļ visu laiku tika izvē lē ta š ī viesnī ca. Un cū kgaļ a, un liellopu gaļ a, un jē ra gaļ a, un vairā ku veidu zivis, daž ā di makaroni, kartupeļ i arī...Personī gi es neē du š os rā puļ us, bet bija mī dijas, un austeres, un gliemež i, un kalmā ri...Kas vē l gribi? Vai arī mā jā s tev, neapmierinā tajam, ikdienā ir daudzkā rt vairā k daž ā du uzkodu? ! Saldē jums pusdienā s, jogurts brokastī s un pusdienā s, augļ i visu dienu. . . Brī vdienā s brokastī s pat pasniedz š ampanieti. . . Jā , kas vispā r pā rsteidz un, starp citu, ceļ ojot ar bē rnu, pusdienā s tieš ā m garš ī gas zupas, kuras, plkst. Principā tas nav tik retums, bet izņ ē mums. Bet es joprojā m nevarē ju atteikties no spā ņ u picā m no tuvē jā m kafejnī cā m. Pludmale pā ri ceļ am. Es tur nemanī ju nekā dus netī rumus, mums nevajadzē ja sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, tas ir ļ oti ē rti uz dvieļ iem uz mī kstā m siltā m smiltī m. Viņ i gribē ja ņ emt paklā jiņ us, un tie nebū tu bijuš i noderī gi. Jū ra, dabiski septembrī , bija silta. Mē s devā mies tikai 2 ekskursijā s, jo ir grū ti ar mazuli: Dalī muzejs un sievietes Voyna pils, Gala ar sliktu krieviski runā još u gidu no Pegasus. Nē , tā ds viņ š ir labsirdī gs, labs, simpā tisks onkulis, bet dzirdi tieš ā m nā cā s sasprindzinā t. Muzejs-teā tris… Nu ko lai saka. . . viņ š ir trako nams un Spā nijā trako nams. Arī Barselonā ir panorā ma, no pusdienā m lī dz pusnaktij. . . Š o jau ņ ē mā m, pieredzes mā cī ts, nevis no Pegaza. . . Š ķ iet, ka luksusa ceļ ojums saucas. . . Izej no viesnī cas un nogriež as pa kreisi. Tur, apmē ram 300 metru attā lumā , atrodas š ī s aģ entū ras birojs. Jū s to uzreiz nepamanī sit, bet tie tur izveidojā s daudz agrā k nekā jebkuri tezturi un pegasi. Gids Vadims, tik brī niš ķ ī gs, bet diezgan gudrs. Patika. Pilsē ta patieš ā m vē las apmeklē t vairā k nekā vienu reizi. Vairā k par viesnī cu: TV pirmais kanā ls, vestibilā wi-fi - viss darbojā s bez traucē jumiem. Faktiski ir 4 baseini: uz jumta, pagalmā , iekš telpā s un bē rniem. Pie galvenā s un pludmalē ir daudz bā bī š u, kas sauļ ojas ar augš pusi. . . Protams, ir arī jaunas, bet lielā koties tā s ir sarucis Eiropas mā tī tes. Kas attiecas uz veikaliem - pretī ir mazs un divus kvartā lus pa labi un viens iekš zemē - milzī gs carefoore. Netā lu no tā s ir platforma ar strū klakā m...tā s spontā ni ieslē dzas un izslē dzas. Bē rni izģ ē rbjas lī dz bagā ž niekiem un brauc tur stundā m ilgi. Es knapi izvilku savē jo...Viņ i nā ca klajā ar super. Kas attiecas uz daž ā m nereā li augstā m cenā m kafejnī cā s - es kaut ko nepamanī ju. Viss ir saprā tī gā s robež ā s. Krievijā daž reiz dā rgā k. Mē s pastaigā jā mies ar Rebzey uz diviem parkiem Malgrat de Mar. Pirmā ir stulba skatu laukums ar skaistiem skatiem, izņ emot to, ka funikulieris ir forš s. . . sava veida diagonā lais lifts. Otrais - bē rniem - bez (kā gaidī jā m) atrakcijā m. Vienkā rš i milzī gi rakstā mpiederumi. Aksesuā ri: zī muļ i, asinā mie. . . citas š vakas. Un neej pā rā k tuvu. Varbū t no vispā rē jā - viss. Bū s jautā jumi - jautā ju Asijai: 3O8 795 II4
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Mē s palikā m 2012. gada maijā -jū nijā . Man ļ oti nepatika viesnī ca reģ istratū rā , praktiski nerunā krieviski, istabiņ as mazas, skaņ as izolā cijas vispā r nav, viss dzirdams lī dz sī kumiem, kas tiek darī ts blakus istabā un no ielas ir ļ oti trokš ņ ains gandrī z visu nakti cilvē ki staigā un trokš ņ o nebija iespē jams gulē t, ts. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2012. gada maijā -jū nijā . Man ļ oti nepatika viesnī ca reģ istratū rā , praktiski nerunā krieviski, istabiņ as mazas, skaņ as izolā cijas vispā r nav, viss dzirdams lī dz sī kumiem, kas tiek darī ts blakus istabā un no ielas ir ļ oti trokš ņ ains gandrī z visu nakti cilvē ki staigā un trokš ņ o nebija iespē jams gulē t, ts. restorā na (ē damistabas) ē diens vienmuļ š un negarš ī gs, apkalpoš ana š ausmī ga, administratore bija pilnī gs muļ ķ is, baseini ļ oti mazi, viens otrā uz ielas iekš ā . Viesnī cā ir tikai pensionā ri, t. sk. invalī di ar ratiņ krē sliem, vide nav ī paš i patī kama, š ajā vidē jū ties neomulī gi. 4 nekā dā veidā nevelk, es liktu 2 maksimums. viens pluss ir netā lu no pazemes ejas uz jū ru un lielveikalu, bet tā ir tik laba vieta. Neiesaku to izvē lē ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s no 9.06 lī dz 20.06. Laiks visu laiku nelutinā ja - 12 dienas reiz skaidras debesis un vairā k vai mazā k mierī ga jū ra. Viesnī cas istabiņ a maza, skaņ as izolā cijas vispā r nav, ledusskapja nebija, lai gan samaksā jā m, nā cā s kā rtot reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Atpū tā s no 9.06 lī dz 20.06. Laiks visu laiku nelutinā ja - 12 dienas reiz skaidras debesis un vairā k vai mazā k mierī ga jū ra. Viesnī cas istabiņ a maza, skaņ as izolā cijas vispā r nav, ledusskapja nebija, lai gan samaksā jā m, nā cā s kā rtot reģ istratū rā . Nebija ne glā ž u, ne trauku. Tī rī ja katru dienu, bet veļ a tika mainī ta vienu reizi un dvieļ i netika mainī ti katru dienu. Gultas reizē m nebija saklā tas, nemaz nerunā jot par putniem un gulbjiem. Lai gan atstā ja par 2 eiro. Viesnī cā ir tikai veci un invalī di. Baseini visi ir mazi. Reģ istratū rā cilvē ki nav draudzī gi, ja kaut ko jautā , izliekas, ka neko nesaprot. Bija krieviski runā još as meitenes, bet viņ as neko nezina. Ē diens slikts - brokastis vienmuļ as un nav garš ī gas. Vakariņ as ir vairā k vai mazā k daž ā das, bet arī nav garš ī gas. Man patika ē diens kafejnī cā . Nož ē lojā m, ka paņ ē mā m vakariņ as, pietiek vienreiz paē st kafejnī cā - gan garš ī gi, gan apmierinoš i. Arī ekskursijas atstā j daudz vē lamo – visi gidi nav akreditē ti. Viņ i vienkā rš i aizved uz apskates vietā m un viss – tad dari kā gribi. Autobusi pastā vī gi kavē ja, bet mē s nevarē jā m kavē ties pat minū ti. . Nebija laika iepirkties. Uz Andoru devā mies uz visu dienu bez ē dienreizē m - naktī atgriež oties viesnī cā pā rtikas pakas neatradā m, lai gan tā s bija pasū tī tas. Reģ istratū rā kā vienmē r krieviski neko nesaprot. Vienī gais - bija normā la animā cija: brazī lieš u dejas, spā ņ u dziesmas, flamenko. Rezumē jot, mē s nekad vairs nebrauksim uz š o viesnī cu un neieteiksim draugiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums olsto
Vai ir apsildāms baseins un vai jau ir iespējams peldēties jūrā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен прямо на набережной Мальграт-де-Мар, через дорогу от пляжа. Отель был открыт в 1990 году, последняя реновация производилась в 2016 году. Представляет собой 7-этажное здание. Отель отлично подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 82 км от аэропорта Барселоны, в 40 км от аэропорта Жироны, в 500 м от центра города Мальграт, в 100 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж Platja de Malgrat в 100 м от отеля. Между пляжем и отелем есть автомобильная и железная дороги. У бассейна шезлонги бесплатно, полотенца под депозит.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Tropic Park сервируется «шведский стол», а также подаются блюда традиционной и интернациональной кухни, приготовленные в присутствии гостей.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детский клуб (4–12 лет), детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Один из бассейнов расположен на крыше с прекрасным панорамным видом на Средиземное море. На территории отеля также есть еще один большой открытый бассейн, крытый бассейн с подогревом и детский бассейн. В отеле также есть мини-гольф.
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 204 номера.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Passeig Marítim, 68, 08380 Мальграт-де-Мар, Испания
Tālruņi: Tel: +34 (937) 65-43-87
Fax: +34 (937) 65-48-49
Tīmekļa vietne: Tropic Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.