Indalo Park Hotel 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.810
№6 viesnīcas reitingā Kosta del Maresme
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Santa Susanna tūrisma rajona centrā, tikai 150 metru attālumā no pludmales. Atvērts 1988. gadā, pēdējo reizi renovēts 2013. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oja ar draugiem 2012. gada jū nijā . Viņ i izmantoja iespē ju un ieguva laimi starp trī skā rš iem Santa Susannā , viņ i ļ oti baidī jā s un gaidī ja netī ru triku, it ī paš i par tā du cenu))) bet mums par pā rsteigumu viesnī ca sanā ca ļ oti LABA!! ! ! Mē s ieradā mies agri no rī ta Barselonā , pagā ja apmē ram 1 stunda, lai dotos uz Santa Susanna, mū s nekavē joties izmitinā ja, mums nebija jā gaida. … Tomēr ▾ Ceļ oja ar draugiem 2012. gada jū nijā . Viņ i izmantoja iespē ju un ieguva laimi starp trī skā rš iem Santa Susannā , viņ i ļ oti baidī jā s un gaidī ja netī ru triku, it ī paš i par tā du cenu))) bet mums par pā rsteigumu viesnī ca sanā ca ļ oti LABA!! ! ! Mē s ieradā mies agri no rī ta Barselonā , pagā ja apmē ram 1 stunda, lai dotos uz Santa Susanna, mū s nekavē joties izmitinā ja, mums nebija jā gaida. Numuri ir ļ oti ē rti, tī ri un ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Istabā ir viss, izņ emot fē nu, tī rī ts katru dienu, ziepes, duš as ž elejas un š ampū ni tiek atjauninā ti katru dienu. Ir gaisa kondicionieris, kas ir svarī gi! Ē diens lielisks (zviedru galds), paē dā m brokastis un vakariņ as. Katru dienu vakariņ ā s jū ras veltes (mī dijas, garneles, jū ras salā ti, visa veida zivis), augļ i no ā boliem lī dz ananā siem, gaļ a nav strū klaka, desertu un saldē juma jū ra. Bet ir viens mī nuss, dzē rienu nav (precī zā k, tie ir, bet par naudu) tē ja un kafija tikai brokastī s, bet vakariņ ā s tikai nauda (tas attiecas arī uz tī ru ū deni un alkoholu). Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , tieš i krastmalā , pā ri dzelzceļ a ceļ am caur pazemes pā reju uzreiz jū ra. Jū ra tī ra, pludmale smilš aina (mazi oļ i), tā pē c maksas sauļ oš anā s krē sli nav vajadzī gi, var sauļ oties uz dvieļ a, tā dara visi. Lietussargi arī tiek maksā ti. Pie baseina, protams, viss ir bez maksas. 10 minū š u gā jiens pa promenā di, dzelzceļ a pietura uz Barselonu, vilcieni kursē ik pē c 30 minū tē m, lī dz Barcai ir aptuveni 1 stunda, izdevī gā k ir iegā dā ties ceļ ojuma karti, tā maksā apmē ram 35 eiro un ir paredzē ta uz 10 braucieniem. Ekskursijas viesnī cā ir ļ oti dā rgas, vidē ji ap 45 eiro, tā pē c izdevī gā k paš am aizbraukt ar vilcienu uz Barselonu un pē c tam pā rvietoties pa karti, kur vien vē laties (valoda aizvedī s uz Kijevu))) Ir daudz no kafejnī cā m un veikaliem krastmalā , klubi sā k strā dā t vakarā , bet klubs, kurā mē s tur nenokļ uvā m, jo ​ ​ atbraucā m no Barcas "bez kā jā m" daž reiz mums nebija laika vakariņ ā m. Tā pē c, lai visu apietu, vajag vismaz 10-11 dienas, nedē ļ as ir ļ oti maz, mums nebija laika daudz redzē t, bet es arī gribu peldē ties un sauļ oties))))) Un pats galvenais , rajons nav domā ts jaunatnei, pensionā ru ir daudz, vienkā rš i pensionā ru paradī ze)) )) Tas attiecas arī uz viesnī cu. Tā pē c, izvē loties š o viesnī cu, deriet uz komfortu, relaksē još ā m brī vdienā m pie draudzī giem vecvecā kiem)))) vai uz jaunu pieredzi skaistajā Barselonas pilsē tā! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irina233
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca!! ! ! Un mē s to iesakā m ikvienam! Atpū tā mies ar lielu prieku! ! Jaukas istabiņ as! ! Izcils, daudzveidī gs ē diens - daudz veidu zivis, gaļ a, salā ti, augļ i, saldumi, klē tis, uzkodas! ! ! Brokastis var š ķ ist nedaudz vienmuļ as, bet mums viss derē ja. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca!! ! ! Un mē s to iesakā m ikvienam! Atpū tā mies ar lielu prieku! ! Jaukas istabiņ as! ! Izcils, daudzveidī gs ē diens - daudz veidu zivis, gaļ a, salā ti, augļ i, saldumi, klē tis, uzkodas! ! ! Brokastis var š ķ ist nedaudz vienmuļ as, bet mums viss derē ja. . . Bet vakariņ as ir vienkā rš i garš ī gas! ! Paē dā m brokastis + vakariņ as! ! Mums pietika. . . Bet, ja vē laties, varat kaut ko iegā dā ties lielveikalos, kuru tuvumā ir ļ oti daudz..... Ikdienas tī rī š ana! ! Ja interesē santehnikas apskats, tī rs, sauss, strā dā ts, tī rī ts ļ oti labi ! ! Kultū ras dež uranti ! ! Un galvenais neuzbā zī gi, godī gi! ! Viesnī ca, neskatoties uz atsauksmē m, kuras izlasī jā m pirms izbraukš anas, ir klusa, mierī ga! ! ! Lieliska izklaides programma. . . Piekrī tu, bet mē s braucam uz Spā niju pē c flamenko, tā pē c dzī vojot š ajā viesnī cā nekur nebija jā dodas - lieliska š ova programma! ! Lieliski mā kslinieki. . . Te vē l kaut ko gribē tos atzī mē t – Santa Susanna pilsē ta atrodas atseviš ķ i no tū risma zonas, tā pē c transporta nav daudz......Vairā k par viesnī cu - 2 baseini, 2 dž akuzi, bā rs-kafejnī ca, ielu kafejnī ca, kas pieder viesnī cai, kur var lieliski paē st. . . Internets, ja kā dam interesē.....Telpā ir datums viņ u televizoram, ja jums ļ oti pietrū kst viņ u pirmā otrā kanā la....Lī dz jū rai - 5 minū tes, nemeklē jiet viņ iem vainu - viņ iem tas nav tik grū ti. . . Smiltis, vienmē r ir vieta..... Tā pē c nā kamgad dosimies uz nu jau dzimto viņ u Indalopark Santo Susanna un paš i brauksim uz citā m vietā m-pilsē tā m....Un dzī vo tikai š eit! ! Lai visiem lieliskas brī vdienas! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies jū lija beigā s augusta sā kumā , ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Viesnī ca man ī sti nepatika, visnepatī kamā kais bija tas, ka viņ i sā k pā rcelties tikai no pulksten 12. Tā pē c tiem, kas ieradā s agri no rī ta, jā gaida vai nu uz ielas, vai piesmakuš ā zā lē . … Tomēr ▾ Atpū tā mies jū lija beigā s augusta sā kumā , ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Viesnī ca man ī sti nepatika, visnepatī kamā kais bija tas, ka viņ i sā k pā rcelties tikai no pulksten 12. Tā pē c tiem, kas ieradā s agri no rī ta, jā gaida vai nu uz ielas, vai piesmakuš ā zā lē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tusies ģ imene - 3 cilvē ki. Viesnī ca atbilst visā m prasī bā m - ielieciet solī du 4! ! ! Lielisks serviss. Daudzveidī ga bufete! Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu! ! Istaba plaš a - 2-vietī gas un pusotras gultas, balkons. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene - 3 cilvē ki. Viesnī ca atbilst visā m prasī bā m - ielieciet solī du 4! ! ! Lielisks serviss. Daudzveidī ga bufete! Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu! ! Istaba plaš a - 2-vietī gas un pusotras gultas, balkons. Bū s iespē ja - paņ emiet istabu no "aizmugures", tas ir, to, kas neiet uz baseinu, saka, ka tur ir skaļ š , bet mums bija labi - mē s gulē jā m mierī gi ! ! ! Un - galvenais - ir pā reja uz pludmali un uz to - 5 minū tes ar kā jā m ! ! ! Viens brī dinā jums - vakariņ ā s dzē rienu nav - jā pē rk, bet tikā t galā ar arbū zu, aizgā jā t uz lielveikalu - pa dienu tomē r gribas dzert. . . , un, starp citu, vakariņ ā s nopirkt dzē rienus daž reiz nebija tik dā rgi - paņ ē ma ū deni, vī nu. . . ! ! ! Un ē diens nav slavē jams, lai gan brokastis ir vienmuļ as. . . Daudz augļ u, katru dienu 2-3 gaļ as un 2-3 zivju veidi! Ak, tur ir vienkā rš i krā š ņ s! ! Paē dā m brokastis + vakariņ as. Ja vē laties, varat lē ti pusdienot viesnī cā , kafejnī cā blakus viesnī cai (š ī ir viesnī cas kafejnī ca-bā rs), daudzā s picē rijā s un kafejnī cā s promenā dē . Vai ā rkā rtē jos gadī jumos un istabā - bagete, vī ns, siers, desa, pastē te, augļ i! ! Un vakarā ir daudz izklaides programmu, pastaigas pa promenā di..... Daudz daž ā du ekskursiju un vai vienkā rš i pludmales brī vdienas ! ! Tā pē c no sirds iesakā m atpū sties š ajā viesnī cā! ! ! Nekavē jies un nebaidies! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Mē s palikā m viesnī cā.2011. gada jū nijā . Uzreiz jā saka, ka ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s, brī ž iem apmā cies un lija pat lietusgā zes, tač u tas neietekmē ja viesnī cas pakalpojumu kvalitā ti! Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā - Santa Susanna centrā , netā lu no autobusu pieturas, pā rejas uz pludmali (caur dzelzceļ a platformu) un centrā lā s pastaigu ielas ar daudzā m kafejnī cā m un veikaliem. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2011. gada jū nijā . Uzreiz jā saka, ka ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s, brī ž iem apmā cies un lija pat lietusgā zes, tač u tas neietekmē ja viesnī cas pakalpojumu kvalitā ti! Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā - Santa Susanna centrā , netā lu no autobusu pieturas, pā rejas uz pludmali (caur dzelzceļ a platformu) un centrā lā s pastaigu ielas ar daudzā m kafejnī cā m un veikaliem. Viesnī ca ir piemē rota klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Pā rsvarā atpū š as pensijas vecuma eiropieš i, maz ir pā ru ar bē rniem. Tas, iespē jams, mums bija mī nuss, jo ar bē rnu devā mies atvaļ inā jumā . Bē rniem tur nav pilnī gi ko darī t, izņ emot peldē ties baseinā , nav pat rotaļ u laukuma. Bē rns tika izklaidē ts ā rpus viesnī cas – vakarā darbojā s atrakciju parks ar izbraucieniem un karuseļ iem. Es novē rtē ju labo ē dienu. Ī paš i iepriecinā ja augļ u bagā tī ba: persiki, mandarī ni, ā boli, ananā si, ķ irš i, apelsī ni, melones, arbū zi, kivi, aprikozes, nektarī ni. . . Brokastī s bez maksas tē ja, kafija (vairā kas š ķ irnes kafijas automā tos), sulas . Vakariņ as ļ oti bagā tī gas, vienmē r bija jū ras veltes, dzē rieni par naudu. Mā jturī ba lī menī . Dvieļ i tika mainī ti vismaz katru dienu, veļ a - 2 reizes nedē ļ ā . Par televizora un fē na tā lvadī bas pulti reģ istratū rā rezervē jiet depozī tu (attiecī gi 10 un 20 eiro). Vakara programma nav ī paš i daudzveidī ga, bet bija ko redzē t - dzī vā mū zika, flamenko š ovs, š ovs ar papagaiļ iem. 7 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pludmale ir paš valdī bas, tā nebija ī paš i labi iztī rī ta, smiltī s bija izsmē ķ i. Ū dens jū rā ir tī rs, bet bija spē cī gi viļ ņ i, tā pē c bija grū ti peldē t. . Netā lu no viesnī cas atrodas Carefour lielveikals, kurā viss ir par saprā tī gā m cenā m. Un vē l - ļ oti labs vī na veikals, milzī ga alkohola izvē le daž ā dā m gaumē m un budž etiem, tur pirkā m preces. Vilcieni uz Barselonu kursē ik pē c pusstundas, turp un atpakaļ biļ ete (biļ ete turp un atpakaļ ) maksā nedaudz vairā k par 7 eiro. Ceļ ojuma laiks (nedaudz vairā k kā stunda) paskrien nemanot, jo vilcieni ir ļ oti ē rti, ej un baudi skatus aiz loga. Arī uz Barcu iesaku braukt paš iem, nevis pā rmaksā t par ekskursijā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Bijā m viesnī cā.2011. gada maijā . Super! viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Netā lu no pā rejas uz pludmali. Lieliska promenā de. Santas Susannas centrs. lī dz stacijai 10 min. staigā t. Vilcieni uz Barselonu kursē ik pē c 30 minū tē m. … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā.2011. gada maijā . Super! viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Netā lu no pā rejas uz pludmali. Lieliska promenā de. Santas Susannas centrs. lī dz stacijai 10 min. staigā t. Vilcieni uz Barselonu kursē ik pē c 30 minū tē m. Ceļ ojuma laiks 1h. 10 min. Viesnī ca ir ieteicama cilvē kiem, kuri mī l klusu un relaksē još u atpū tu. Publika ir ā rzemju. izskatā s, ka visas Eiropas pensiju fondi savus pensionā rus ir sū tī juš i atpū sties. Bet viss ir ļ oti civilizē ts. Nakts ballī tes nav. Krievu viesnī cā ir ļ oti maz. bē rniem tas ir garlaicī gi, tā pē c viņ i to nedara. Virtuve ir lieliska! Ir daudz augļ u un dā rzeņ u. brokastis labas, daudz konditorejas izstrā dā jumu. Vakariņ as ir ļ oti bagā tī gas, bet visi dzē rieni ir par naudu. Jū s varat mainī t vakariņ as pret pusdienā m, ja nevarat dabū t vakariņ as ekskursiju biznesā . Telpas tiek iztī rī tas ļ oti ā tri un labi. Dzeramnaudu nedrī kst atstā t. kvalitā te nemainā s. Ziepes un duš as ž eleja netiek nodroš inā ta katru dienu. tā pē c iesaku ņ emt lī dzi. Veļ a tiek regulā ri mainī ta. par tā lvadī bas pulti pie televizora jā atstā j reģ istratū rā.10 eiro. , pē c tam atgriezā s. Blakus ir ļ oti labs lielveikals, kur vī ns, alus, augļ i ir ļ oti lē ti. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas kafejnī cas un restorā ni. Alus no 1.75 lī dz 2 eiro. par lielu krū zi, paella no 8.85 lī dz 10 eiro par porciju. Iesaku, ļ oti garš ī gi. Pludmalē par brī vu ir tikai smiltis, bet ne-spā ņ u izskata meitenes piedā vā labu masā ž u turpat uz vietas un tikai par 5 eiro. Daž ā s tā lsatiksmes ekskursijā s devā mies no Tez-tour. bet lielā koties paš i. Uz Barselonu labā k doties paš iem un braukt ar tū ristu autobusu, tas ir ļ oti ē rti. 23. Ebr. vienai personai. Viesnī cu iesaku kā labu 4 zvaigž ņ u vai super 3*. Nebija nekā du negatī vu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patī kama viesnī ca. Ē diens "treš kai" nav slikts: Eiropas brokastis - vairā ku veidu musli, desiņ as, daudz konditorejas izstrā dā jumu, sulas, augļ i, olu kultenis utt. , vakariņ as - apmē ram 4-5 gaļ as veidi, 2 veidi zivis, augļ i, vairā ku veidu saldē jums. … Tomēr ▾ Ļ oti patī kama viesnī ca. Ē diens "treš kai" nav slikts: Eiropas brokastis - vairā ku veidu musli, desiņ as, daudz konditorejas izstrā dā jumu, sulas, augļ i, olu kultenis utt. , vakariņ as - apmē ram 4-5 gaļ as veidi, 2 veidi zivis, augļ i, vairā ku veidu saldē jums. Tie. Jū s nemirsit no bada. Jū ra tuvu, personā ls draudzī gs. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Irina. Kopumā es iesaku š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s palikā m 2009. gada septembra sā kumā . Viesnī ca atrodas labā vietā . Vī zas pa logu – jū ra un kalni. Mē s dzī vojā m 6. stā vā , tā pē c kaimiņ u viesnī ca "Sirius" netraucē ja. Tiem, kas dzī voja zemā k, paveicā s mazā k, jo Santa Susannā ielas ir š auras un viesnī cas atrodas ļ oti tuvu viena otrai, tad skats pa logu ir blakus esoš ā s viesnī cas logs. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2009. gada septembra sā kumā . Viesnī ca atrodas labā vietā . Vī zas pa logu – jū ra un kalni. Mē s dzī vojā m 6. stā vā , tā pē c kaimiņ u viesnī ca "Sirius" netraucē ja. Tiem, kas dzī voja zemā k, paveicā s mazā k, jo Santa Susannā ielas ir š auras un viesnī cas atrodas ļ oti tuvu viena otrai, tad skats pa logu ir blakus esoš ā s viesnī cas logs. Reģ istratū rā krieviski runā tikai Karolī na, ja ne viņ as maiņ a, tad sazinā sies uz pirkstiem. Jums jā bū t gatavam tam, ka viesmī ļ i apkalpos vā cieš us, nī derlandieš us, franč us, paies jums garā m un nepamanī s. Ē diens ir daudzveidī gs, gandrī z katrai gaumei. Ne tikai bē rnu pā rtika. Gan brokastī s, gan vakariņ ā s tika nodroš inā ti augļ i. Tikai augļ i ir cieti, it kā nenogatavojuš ies. Viņ i pā rsvarā ņ ē ma meloni, dzeltenā s plū mes un sarkanā s vī nogas, daž reiz bumbierus. Laiks nebija karsts. Jū rā vienmē r ir vilnis, tā pē c, lai iekļ ū tu jū rā un izkļ ū tu no tā s, ir jā pielā gojas. Tiem, kas neprot peldē t, tur nav ko darī t, ja nu vienī gi gulē t uz beguera.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir labā kā viesnī ca š ajā pilsē tā Personā ls ļ oti draudzī gs. Istabas jaukas un mā jī gas. Ē diens izcils. Daudz augļ u(arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, ananā si, ķ irš i, ķ irš i, banā ni. … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā viesnī ca š ajā pilsē tā
Personā ls ļ oti draudzī gs. Istabas jaukas un mā jī gas.
Ē diens izcils. Daudz augļ u(arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, ananā si, ķ irš i, ķ irš i, banā ni. . . )Gaļ a un zivis vairumā . Ē diens ļ oti daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Daudz saldumu(deserti) , saldē jums)
Viesnī cā ir neliels baseins, bet, salī dzinot ar tuvē jā m viesnī cā m, tas ir pat ļ oti liels baseins! ! .
Atraš anā s vieta ir lieliska. Viesnī ca atrodas tā lā k no ceļ a, nevis kā citas viesnī cas, kas turas tieš i pie tā s.
Ir arī iekš telpu baseins.
Pludmale lieliska. Ļ oti plaš a, atš ķ irī bā no citā m vietā m.
Jū ra tī ra, caurspī dī ga. Tiesa, nolaiš anā s ļ oti asa. Nav pakā peniskas ieejas.
Pati pilsē tiņ a ir ļ oti mī ļ a. Ir daudz veikalu un lielveikalu, kur var nopirkt ū deni, jo pusdienā s un vakariņ ā s ū dens viesnī cā s ir maksas. Vē l ir deskotē kas un naktsklubi jaunieš iem.
Labā kā viesnī ca š ajā pilsē tā . Iesaku visiem. Bijā m ar bē rnu, un visai ģ imenei ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Iesaku visiem apmeklē t! Š ī ir labā kā viesnī ca š ajā pilsē tā . Skaista, kopta teritorija. Laips personā ls. Ļ oti garš ī gs ē diens. Gaļ as un augļ u izvē le ļ oti liela. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Iesaku visiem apmeklē t!
Š ī ir labā kā viesnī ca š ajā pilsē tā . Skaista, kopta teritorija. Laips personā ls.
Ļ oti garš ī gs ē diens. Gaļ as un augļ u izvē le ļ oti liela.
Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Skats pavē rā s uz kalniem un jū ras gabaliņ u.
Pludmale atrodas tikai daž u minū š u attā lumā . Pludmale ir tī ra un plaš a.
Lietussargu un sauļ oš anā s krē slu noma.
Nobrauciens ir stā vs. Uzreiz dziļ i. Bet tajā paš ā laikā bē rnu bija daudz un visiem patika.
Pilsē ta ir ļ oti dzī va. Galvenā iela atrodas blakus viesnī cai. Uz tā s ir daudz restorā nu un veikalu.
Jū s varat staigā t lī dz nā kamajai pilsē tai.
Garš uzbē rums.
Netā lu atrodas elektriskā vilciena pietura uz Barselonu.
Brauciens nav garš . Transports ļ oti ē rts!
Apkalpoš ana numurā laba. Tī rī š ana biež i. Dvieļ u un ziepju maiņ a, duš as ž eleja.
Bijā m daudzā s ekskursijā s. Tū risma autobusa pietura pie blakus viesnī cas.
Netā lu no viesnī cas piestā j vilciens. Ar kuru var braukt ar bē rniem. Tas brauc pa pilsē tu. Tā pat brauc kalnā . Uz kura arī dzī vo.
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Es gribu uz turieni vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums HelenaO
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ecolas
Vai man jāņem līdzi fēns vai arī tāds ir istabā?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums irina.xosta
Sakiet, lūdzu, ja izbraukšana no Barselonas ir paredzēta vēlā vakarā, vai ir iespējams pagarināt uzturēšanos šajā viesnīcā līdz vēlamajam laikam? Un kā šī procedūra notiek?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Fomina35
Lasīju, ka tēja un kafija Indalo parkā ir maksas. Vai tā ir taisnība un cik tas maksā?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в центре туристической зоны Санта-Сусанна, всего в 150 метрах от пляжа. Открыт в 1988 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 80 км от аэропорта Барселоны. 35 км от аэропорта Жироны. 3 км от Пинеда-де-Мар. 800 м от Мальграт-де-Мар.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 2 панорамных лифта, 2 внутренних лифта, хранение багажа, торговые автоматы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж. 2 открытых джакузи.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 308 номеров в 6-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Avenida del Mar, nº 19, 08398 Sta. Susanna (Barcelona)
Tālruņi: T. (00 34) 93 767 84 55,
F. (00 34) 93 767 83 85
Tīmekļa vietne: Indalo Park Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.