Alhambra Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.510
5.3 Numurs
5.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
2.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 100 metru attālumā no pludmales, rosīgā kūrorta promenādē. Viesnīca tika atklāta 1967. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 5 stāvu galvenās ēkas un 6 stāvu piebūves. Viesnīcas interjers ir veidots slavenās Granadas Alhambras pils stilā. Viesnīcā ir labākais diskotēku naktsklubs Santa Susannā. Lieliska izvēle aktīviem tūristiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu apmeklē jā m reklā mas tū res ietvaros ar kolē ģ iem. Alhambra ķ ē de Aqua Droš s 20.04. 10 Wifi par maksu 3 eiro/dienā , 10 eiro nedē ļ ā . Ledusskapis 3/18 Dvielis 5 € nedē ļ ā , depozī ts € 10. Bē rnu gultiņ a 1 bē rnam bp, lī dz 2. … Tomēr ▾ Viesnī cu apmeklē jā m reklā mas tū res ietvaros ar kolē ģ iem. Alhambra ķ ē de Aqua
Droš s 20.04. 10
Wifi par maksu 3 eiro/dienā , 10 eiro nedē ļ ā . Ledusskapis 3/18
Dvielis 5 € nedē ļ ā , depozī ts € 10. Bē rnu gultiņ a 1 bē rnam bp, lī dz 2. par maksu. Bē rnu animā cija no jū nija lī dz augustam. Visu laiku pieaudzis. Nav neviena krieviski runā još a animatora. Ir reģ istratū ra. Tā atrodas uz rosī gas ielas, blakus iepirkš anā s pasā ž ā m. Diskotē ka no beigā m. Apmaksā ts.
Visa viesnī ca ir augsto tehnoloģ iju stilā ar pī tā m mē belē m. Š ogad ir puse atjaunoto, puse veco. Baseini Plaš i. Smarž o labi. Duš a un tualete kopā , bet labi darī ts. Blakus baseinam jaunatne. Falemi vienistabas vai 2 lielas gultas, vai gultas. Ļ oti tī rs. Lī dz jū rai ar kā jā m 5 minū tes. Ir sakari. Gaiteņ i ir š auri. Ne visi numuri ir augsto tehnoloģ iju.
аватар alexanderfolin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, apskatot vē rtē jumus citā s vietnē s (atvainojiet, es neatradu š o). Tagad man rodas jautā jums: kurš to visu rakstī ja? Nu kā var iedot 4 balles par ē dienu, ja katru rī tu jā stā v garā rindā , lai tikai apsē stos? Ja galda piederumi ir tik netī ri, ka ir pretī gi uz tiem skatī ties, tad š ur tur uzduras pat ē diena paliekas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, apskatot vē rtē jumus citā s vietnē s (atvainojiet, es neatradu š o). Tagad man rodas jautā jums: kurš to visu rakstī ja? Nu kā var iedot 4 balles par ē dienu, ja katru rī tu jā stā v garā rindā , lai tikai apsē stos? Ja galda piederumi ir tik netī ri, ka ir pretī gi uz tiem skatī ties, tad š ur tur uzduras pat ē diena paliekas. Ja praktiski nav izvē les: brokastī s katru rī tu olu kultenis, divu veidu sieri, divu veidu desa, tomā ti, gurķ i, muslis. Es nepā rspī lē ju - nekā cita nav! ! Turklā t olu kultenis nemaz netiek sā lī ts, un kafiju un tē ju, gluž i pretē ji, nevar dzert - pat pē c cukuroš anas jū tama ū dens pretī gā garš a. Vai nu š ausmī gi hlorē ts, vai es nezinu, kas vē l. Mū s iepriecinā ja tikai viena lieta – ka maksā jā m tikai par brokastī m. Trī s reizes dienā mē s nevarē jā m izturē t tā du ņ irgā š anos.
Istabas arī "brī niš ķ ī gas": gultas ir č ī kstoš i atsperu matrač i, katru dienu mostos ar sā poš u muguru. Nobruž ā tajai kumodei trū kst rokturu pā ra. Pie griestiem piekā rts 14 collu televizors (skatoties var izlauzt kaklu), pults nav.
Varbū t tas ir tā pē c, ka mē s dzī vojā m pē dē jā , sestajā stā vā , vai varbū t tā bija visur, bet mū su apkopē ja ielauzā s istabā sakopt, kad tikko atgriezā mies no brokastī m un pat teorē tiski mums nebija laika nekur aizbraukt. . Un reiz sabruka pavisam, kad vē l nebijā m pat piecē luš ies - 8:35. Š ito nekur neesmu redzē jis!
Jā , arī Wi-Fi te darbojas pretī gi - vā jš signā ls, un pieteikš anā s un parole neļ auj strā dā t uzreiz divā s ierī cē s. Ja esat pieteicies datorā , aizmirstiet par savu viedtā lruni. Un otrā di.
Viesnī cā ir bē rnu istaba, bet tā ir slē gta. Dievs ar viņ u, ar strā dnieku - mē s paš i piebē rtu bē rnu, lai tikai iet.
Pludmale nav ī paš i tā lu - 500 metri, bet ne 50 (!! ! ), kā teikts. Alhambra nav pirmā rinda, bet otrā . Starp š ī m divā m lī nijā m ir divas š osejas un viens dzelzceļ š (jā iet cauri pazemes pā rejai). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 5 eiro. Atnā cu ar ģ imeni - divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs = 15 eiro. Oho! Afrikā ņ i, kas skraida pa pludmali sliktā k nekā Soč os, pā rdod viltotus pulksteņ us, somas, brilles un aziā ti, kas piedā vā masā ž as. Viesnī cas baseins ir mikroskopisks, un tajā nemaz negribas kā pt spē cī gas balinā tā ja smakas dē ļ .
Vispā r saindē ta brī vdiena. Es nevienam neiesaku. Slava, es baidos, ka viesnī ca ir nekas. Nu, izņ emot to, ka personā ls ir draudzī gs.
аватар rhtcnbybyf
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā s naktī . Reģ istratū rā runā tikai angliski, bet ļ oti lē ni un artikulē ti, tā pē c ar pamata valodu visu var saprast. Neviens pat nepalī dzē ja nonest smagu koferi uz grī das, tas š ajā viesnī cā nav pieņ emts. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā s naktī . Reģ istratū rā runā tikai angliski, bet ļ oti lē ni un artikulē ti, tā pē c ar pamata valodu visu var saprast. Neviens pat nepalī dzē ja nonest smagu koferi uz grī das, tas š ajā viesnī cā nav pieņ emts. Apmetā s istabā virs restorā na 3. stā vā . Istaba ļ oti maza, bet glī ta, ar labu santehniku. Viss nepiecieš amais ir, bet bez volā niem (nav fē na, ziepju, š ampū nu). Pa logiem bija skats uz ielu, skats skaists. Naktī s, lai nedzirdē tu ielas skaņ as, nā cā s slē gt balkonu, kas bez kondicioniera, maigi izsakoties, nebija ī paš i labs. Es nekad nestā vē ju rindā ē damistabā , jo pats pirmais ieradā s no rī ta un vakariņ ā s tajā laikā , kas norā dī ts uz pā rtikas kartes. Uzreiz brī dinu (pats sapratu vē lu) var nomainī t vakariņ as pret pusdienā m, ja ir vakara ekskursijas (piemē ram, uz Barselonas strū klakā m), sausā s devas labā k neņ emt, tā ds muļ ķ is. Ē diens tī rs trijnieks, bez daž ā dī bas, bet ē damā pietika, labi, vismaz augļ i bija. Ar bē rniem š ajā viesnī cā nav ko darī t, no visas ē dienkartes neatradī siet, kā pabarot bē rnu. Ģ ē rbta, lai iegā dā tos veikalos, bet kvalitā te un cenas vē lā s vislabā kā s. Seifs 5 dienas - 20 eiro, 1 diena - 4 eiro. Baseina depozī ts - 10 eiro. Jebkurš cits serviss, tikai jā sagatavo nauda (palū dza pā rsū tī t bildes no fotoaparā ta atmiņ as kartes uz USB zibatmiņ u - 5 eiro).
Lī dz jū rai, tieš ā m, 5 minū tes, bet kā rtē jo reizi nebrauc uz priekš u un atpakaļ , pā ri ceļ iem, augš ā pa kā pnē m. . . Pludmale, kā mū su dienvidos - viss viens virs otra. Jū ra uzreiz ir dziļ a, tā pē c ar bē rniem un tiem, kas ne pā rā k labi peld, š ī nav tā labā kā vieta, turklā t nemitī gi viļ ņ i vakarā pastiprinā s vē jš . Vecā ki ar bē rniem visi bija noraizē juš ies par saviem bē rniem, jums ir jā bū t modram. Jū ras temperatū ra 13. -17. jū nijā bija ne vairā k par 18 grā diem (ledaina), pē c 17 kļ uva siltā ks lī dz kā diem 23, vismaz ū denī jau var iekā pt.
Vakarā var pastaigā ties pa galveno ielu, daudz interesantu lietu, pavizinā ties ar vilcienu (4 eiro), skaists skats uz Santa Susanna no augš as. Daudz daž ā du veikalu. Tirgus divas reizes nedē ļ ā . Aizsprosto ielu - nā k tirgotā ji, visu var nopirkt ļ oti lē ti, visi pirka pie mums somas pa 5 eiro, tā s sakrautas plauktos č upā , jā rok un jā izvē las labs, paņ ē ma kā dā vanas, visi patika tas.
Vissvarī gā kais ir tas, ka no Santa Susanna jū s varat ā tri nokļ ū t Barselonā . Bijis tur trī s reizes. Ar vilcienu 1 stunda 20 minū tes. Braucot jū s apbrī nojat skaisto skatu uz jū ru (kreisajā pusē ) vai skatus uz Spā nijas mazpilsē tā m (labajā pusē ). Vilcienā slimnī cas zī me uz Barselonu, ja paskatā s uz jū ru, iet pa labi, neaizmirstiet nospiest pogu, lai atvē rtu durvis, tā da pati sistē ma ir arī metro. Atpakaļ no Barselonas paraksta Macanet vai Blanes. (17.48, 18.02, 18.17, 19.05 - tā esmu pierakstī jusi) grafiks stacijā . Santa Susannā neaizmirstiet uzspiest biļ eti biļ eš u kasē labajā pusē . Biju sajū smā par Barselonu, nā kamreiz noteikti tur palikš u, jo to var apskatī t visu ceļ ojuma laiku. Mē s braucā m ar metro uz Guell parku, man ļ oti patika kā pt pa eskalatoru kalnā , Barselonas augš ē jā skata skaistums, daba un piparkū ku mā jas. Mē s redzē jā m Sagrada Familia, ī paš i nesajū sminā ja. Pastaigā jā s ielā s, kas atrodas blakus Katalonijas laukumam. Aizbraucā m uz Bas Turistik (starp citu, Barselonā palika visas atlaides uz daž ā dā m vietā m un parkiem - varu atdot).
Es braucu ekskursijā s uz Montserratas kalnu (42.50) - ļ oti patika, iesaku, Barselonas strū klakas + brī vais laiks (28 eiro) un La Siesta bez vakariņ ā m ar dzē rieniem (34 eiro) ir tik un tā , jums nav. jums nav jā iet, jū s daudz nezaudē sit. Varu nosū tī t visas Natalie Tour ekskursiju cenas.
Kopumā brauciens atstā ja visvairā k labus iespaidus. Man izdevā s apceļ ot valsti un peldē ties un sauļ oties, lai gan š ī s joprojā m nav pludmales brī vdienas. Braukt uz Spā niju tikai sauļ oties un peldē ties ir stulbi. Viesnī cā , ja nu vienī gi nakš ņ ot, tas ir normā li.
Парк Гуэль Рынок Бокерия Эскалаторы ведущие в Парк Гуэль Площадь Каталонии Лестница памятника Коломбу Парк Гуэль
аватар Shanejka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
… Tomēr ▾
терасса для вечерних выступлений и посиделок. Вид из номера с утра) на балконе фасад столовая Извините за бардак)) но суть - показать номер)
аватар BEB
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Pati viesnī ca atrodas diezgan labi attiecī bā pret jū ru, tirdzniecī bas vietā m un pieturā m. Viesnī cas teritorija diezgan maza, apstā dī jumi un 2 baseini ar bā ru, protams, ir klā t, bet viss kaut kā nabadzī gs, nabadzī gs. sauļ oš anā s krē sli ir seni, tas izskats izjuks, ū denskrituma lī dzī ba baseinā ir diezgan jocī ga. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca atrodas diezgan labi attiecī bā pret jū ru, tirdzniecī bas vietā m un pieturā m.
Viesnī cas teritorija diezgan maza, apstā dī jumi un 2 baseini ar bā ru, protams, ir klā t, bet viss kaut kā nabadzī gs, nabadzī gs. sauļ oš anā s krē sli ir seni, tas izskats izjuks, ū denskrituma lī dzī ba baseinā ir diezgan jocī ga. Kā di tur dž akuzi un ū dens slidkalniņ i. . .
Istaba pilnigs bardaks! ! ! Es ar š iem vē l neesmu saskā ries. Jau ienā kot viņ i bija pā rsteigti par noplukuš o apdari - nobruž ā tas gultas, sienas, grī da, griesti. . . pelē ka veļ a. karaļ a zirņ u mē beles. Pabeidza koka slē ģ us uz logiem. Bet visvairā k š armu bija jā novē rtē no rī ta! Izrā dā s, ka mū su istaba atradā s tieš i virs aizmugurē jā s ieejas (vai izejas) no ē damistabas (š o par restorā nu grū ti nosaukt). KATRU rī tu no 8-9 viesmī ļ i izvilka no ē damistabas kastes ar tukš ā m pudelē m, tad atbrauca atkritumu vedē js un to visu iekrauja sevī ! Š ī s skaņ as mani joprojā m vajā . Tā du pē rkona dā rdi nebiju dzirdē jis. Š is traktors pusstundas laikā aprijis tū kstoš iem pudeļ u. Neviens no slē ģ iem nepalī dzē ja. Procedū ra tika atkā rtota pulksten 4. "Atpū tā mies" 15 dienas. Laikam pa vidu pā rē jam nā ca virsotne. histē rija tikko sā kā s. Vispā r rā pojoš s.
Ja aizmirst par atkritumu vedē ju, tad iespaids daudz nemainā s. Pretī mū su viesnī cai bija arī trī s rubļ u banknote. debesis un zeme. Katru rī tu, izejot uz balkona, es apskauž u tā iemī tniekus. Istabas ir tī ras, jaunas, teritorija izmirusi, baseins ir pat viesnī cas iekš ienē vestibilā . Vispā r super. un mē s esam kā bomž i.
Starp citu, telpas praktiski netiek tī rī tas, krā ni tecē ja.
Ē damzā lē visi smaida, apkopē jas ir saš utuš as un dusmī gas
primitī vs galda teniss ar nobruž ā tu galdu un tā dā m paš ā m raketē m bija. Un viss.
Ē diens bija daudzveidī gs. Virtuve ir nedaudz specifiska, tač u tas ir vairā k pluss nekā mī nuss. Visa ir diezgan daudz, ir arī augļ i. ū dens-dzē rieni - maksas.
Pludmale ir lieliska! Tī rs, skaists, tuvumā ū dens atrakcijas, bezmaksas tualetes, duš as arī . Visā di veikali ar saldē jumu un dzē rieniem. lai gan viss ir nedaudz dā rgs...tā ir Eiropa. Jū ra ir skaista, bet auksta.
Bija vietē jā diskotē ka, animā cija, bet mē s labprā tā k atpū tā mies citā s vietā s
Mazs baseins bē rniem
ieteikums tū ristiem - brauciet uz spā niju, skaisti, lieliski. Bet neizvē lieties š o viesnī cu! Veiksmi
аватар omsk
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Tū lī t rezervē š u, mums š eit patika atpū ta, lai gan mē s ar draudzeni nepavisam nepieskaitā m sevi pie tiem, kuriem ir vienalga, kur gulē t, ko ē st un kā dos apstā kļ os dzī vot. . . Teiksim, pionieru bē rnī bā un komjaunatnē tū risms sastā vē ja no teltī m un ugunskuriem, kas nozī mē , ka jebkura viesnī ca un vē l jo vairā k ā rzemē s ir zemes paradī ze. … Tomēr ▾ Tū lī t rezervē š u, mums š eit patika atpū ta, lai gan mē s ar draudzeni nepavisam nepieskaitā m sevi pie tiem, kuriem ir vienalga, kur gulē t, ko ē st un kā dos apstā kļ os dzī vot. . . Teiksim, pionieru bē rnī bā un komjaunatnē tū risms sastā vē ja no teltī m un ugunskuriem, kas nozī mē , ka jebkura viesnī ca un vē l jo vairā k ā rzemē s ir zemes paradī ze. . . Nē !
Viņ i visu rū pī gi apskatī ja, bet ar skrupulozu rū pī bu nemeklē ja putekļ u daļ iņ as televizora ekrā nā istabā vai zem gultas. . . Kas attiecas uz vannas istabas tī rī bu, svaigiem dvieļ iem un palagiem, ventilā ciju - viss bija lī menī . š eit. Tač u Eiropā savā dā k nevar bū t. Pat no tā dā m sarež ģ ī tā m sanitā rajā m valstī m kā Ē ģ ipte, Maroka, Turcija jau ir iemā cī juš ies skaidri ievē rot viesu higiē nas pamatnoteikumus.
Bet runā sim par visu pē c kā rtas. . . Barselonā ieradā mies 3. septembrī , viesnī cu nokļ uvā m ne bez starpgadī jumiem (grū tī bas radā s tikai un vienī gi saimnieka dē ļ , neatceros, piedodiet, pē c gandrī z 2 gadiem, kā di tie bija zvanī ja. . . Bet diezgan iespē jams, ka š ie puiš i joprojā m strā dā ar "Coral") Iereģ istrē jā s viesnī cā...Ko lai saka par viesiem: ir daudz vā cieš u un franč u, maz krievu, bet ir ukraiņ i - jū s atpazī t viņ us pē c nepā rspē jamā akcenta un vē l bailī gā kiem cilvē ku skatieniem, kuri pirmo reizi atrodas ā rzemē s, vai rupjī bas, ar ko viņ i vienā di piesedz iepriekš minē to bailī bu, jo epizodē s mū su sejā s krī t jau pazī stamā vajā š anas izteiksme. Brā ļ i slā vi. . . Mē s centā mies ar viņ iem nekrustoties, lai neatbildē tu uz daudziem jautā jumiem. Nu, lai Dievs ar viņ iem, ar ģ ermeņ iem. . .
Nā cā s stā vē t ī sā rindā pie reģ istratū ras, bet tas nav svarī gi. . . Mū su istabiņ a atradā s treš ajā stā vā - diezgan maza, salī dzinot, teiksim, Ē ģ ipti, bet tī ra, ē rta, no balkona paveras skats uz ielu un blakus esoš ā Indalo Park viesnī ca. Istabā ir televizors, milzī gs spoguļ skapis, kurā ē rti saliekam visus koferus, vē lā kie pirkumi, vanna. Foajē ir iekā rtots arā bu stilā , tač u dizaina izpildī jums liecinā ja, ka pē dē jo reizi viesnī cas interjers tika atjauninā ts kaut kur 90. gadu beigā s. Nē ! Nekur netika pieskarts, ieeļ ļ ots un noslaucī ts. . . Nekas neizskatī jā s nobruž ā ts un izbalē jis, tikai 90. gadu beigu mē beļ u un iekš ē jā s apdares stils.
Viesnī ca sastā v no 2 diezgan lielā m ē kā m. Un tas, kā liecinā ja pirmais vakars, radī ja zinā mas grū tī bas! Fakts ir tā ds, ka restorā ns viesnī cas pagrabā ir neliels un tā ietilpī ba, attiecī gi, neatbilst viesu skaitam. Vispā r katru dienu vakarā nā cā s aizstā vē t pieklā jī gu rindu uz restorā nu. . . Bija dienas, kad cilvē ki stā vē ja uz kā pnē m un pat 1. stā va foajē...
Ar brokastī m tā du problē mu nebija - acī mredzot vā cieš i un franč i, kuri iepriekš ē jā dienā labi pastaigā jā s piekrastes kafejnī cā s, no rī ta gulē ja savā s istabā s. Mums, cilvē kiem, kas atbrauca no Sibī rijas, tas ir, no pavisam citā m laika joslā m, agri celties nebija grū ti. Kā izrā dī jā s, mē s izrā dī jā s ļ oti aktī vi tū risti. . . Mē s pa dienu nesē dē jā m viesnī cā - labā kajā gadī jumā pludmalē...Un tad laikapstā kļ i kļ uva slikti, pat tornado pā rgā ja, a jū rā sacē lā s vē tra, un katru dienu mē s svilinā jā mies uz Barselonu, pē tī jā m tā s seno gotisko kvartā lu, apbrī nojā m Gaudi darbus un pat apmeklē jā m Cam Nou stadionu, kur spē lē slavenā Barselona (joprojā m nož ē loju, ka netiku uz mač u – lieliskais Katalonijas klubs todien spē lē ja Seviļ ā ).
Tad bija brauciens uz Franciju, un tad...tad bija jā brauc mā jā s. . . Ž ē l! Vē l divas nedē ļ as ar prieku. Ko vē l teikt par viesnī cas "Alhambra" priekš rocī bā m ? ? ? Seifs - pirmajā stā vā blakus reģ istratū rai. Ir divas attieksmes pret to. Š ķ iet neē rti, kad no rī ta dodies piedzī vojumos - jā kā pj lejā , tad atkal augš ā...Toties esam atkarī gi no tā , ka visu nepiecieš amo savā c vai nu pie izejas, vai pie ieejas iepriekš ē jā vakarā . Izrā dī jā s arī , ka ir ļ oti ē rti, kad pē rkat kaut ko netā lu no viesnī cas, pē kš ņ i naudas nepietiek - nav jā skrien augš ā , jā iet iekš ā , jā ņ em un jā dodas ā rā...
Tā pē c izlemiet paš i - mums tā nebija problē ma. Ir ļ oti svarī gi, ka galvenā pietura visiem apskates autobusiem, kas brauc uz Andoru, Franciju, Barselonu, atrodas netā lu no š ī s viesnī cas. . . Jauki! Ī paš i jau agri no rī ta izbraucot – var pagulē t ilgā k, savukā rt tū ristiem no citā m viesnī cā m agri no rī ta bija jā iet kā jā m, vai pat jā skrien, ja pā rgulē ji, lai tiektos uz Alhambru.
Jū ra. Lai nokļ ū tu pludmalē , jā š ķ ē rso dzelzceļ a sliedes, pa kurā m ik pē c pusstundas kursē elektrovilcieni no Blanesas uz Barselonu un atpakaļ . Kā rtē jo reizi jauki! Jo pazemes pā reja atrodas tieš i pretī Alhambrai. Ejot lī dz jū rai apmē ram 5 minū tes, tas ir, metri 200. Un tas / staigā t / netraucē...Bet š o ļ oti elektrisko vilcienu pietura atrodas tā lu no viesnī cas - 10 minū tes ā trā tempā vai 15 minū tes mē ra ieš ana. Vilcienu troksnis nemaz netraucē atpū sties, nez kā pē c nav dzirdams. . . Tie maģ iski vai kā ?
Jautrī bas cienī tā jiem: viesnī ca ir vispopulā rā kā diskotē ka Santa Susannas pilsē tā - tur vienmē r ir trokš ņ aini un jautri! Nav vē lmes kustē ties – var sē dē t kafejnī cā un klausī ties aizdedzinoš as spā ņ u dziesmas, paskatī ties uz krā š ņ o katalā ņ u deju priekš nesumu – animatori strā dā godprā tī gi. . . Un klausī ties un skatī ties ir prieks! Un, ja š ajā brī dī jū s malkojat tradicionā lo Sangria (tas nemaz nav tas, kas pirms daž iem gadiem bija mū su veikalos un stendos), tad jū s pilnī bā saplū stat ar vietē jo krā su - un š ķ iet, ka zvaigznes š eit spī d spož ā k, ka vē sma no jū ras ir maigā ka nekā mā jā s, dzimtajā s Sibī rijas stepē s, vē jš uzbudina spalvu zā li. . . ka cilvē ki š eit ir smaidī gā ki, draudzī gā ki un pretimnā koš ā ki (Tiesa, lai cik daudz tu sev stā stī tu no rī ta, ka š ie smaidi galu galā maksā jū su maciņ am noteiktu un ievē rojamu summu eiro ).
Ē diens diezgan pieklā jī gs un daudzveidī gs-daudz daž ā du augļ u-es tradicionā li spiedu uz persikiem-ļ oti mī lu-bija trī s veidu. Draugs uz melonē m, bumbieriem un arbū ziem. Divas reizes nedē ļ ā bija jū ras veltes (es neskaitu zivis - parasti tas notika katru dienu), un visā das sautē tas sē pijas, kalmā ri, gliemenes. Godī gi sakot, komplektē tā ē dienkarte praktiski neatpalika no ē diena un 5 zvaigznē m Ē ģ iptē (bet tā ievē rojami zaudē ja konditorejas izstrā dā jumu skaita un apjomu ziņ ā . Un diez vai Eiropā atradī siet tā dus omletes virtuozus kā arā bi un Turki. Kas bija, tas sapratī s par ko es runā ju. . . )
Personā ls ir pieklā jī gs un pacietī gs, pat pret tiem, kā di bijā m mē s - kas nezinā ja nevienu Eiropas valodu (KAUNS! ) Bet pā ris frā zes, kas izrautas no krievu-spā ņ u sarunvā rdnī cas, mū s izglā ba. Tomē r, kas zina, varbū t tagad viesnī cā jau ir parā dī juš ies krievvalodī gie darbinieki. . . Tā pē c lai tie, kas nolemj lē ti atpū sties Spā nijā - nepievē rš uzmanī bu tū ristu atsauksmē m, interesantas valsts vietā , pedantiski. pakalpojuma mī nusu izpē te. Ticiet man, š ie cilvē ki dara visu iespē jamo, lai pā rē jais bū tu pilnī gs un nebū tu rū gtuma sajū tas no iztē rē tā laika un naudas. Iespē jams, pat visticamā k. ir labā kas un komfortablā kas viesnī cas, kur tevi laizī s un buč os pa dupsi. . .


iemiesojums oe231343
Atsauksmes
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен всего в 100 метрах от пляжа, на оживлённой курортной набережной. Год открытия отеля — 1967, последняя реновация производилась в 2015 году. Отель состоит из одного 5-этажного главного здания и 6-этажного дополнительного корпуса. Интерьеры помещений отеля выполнены в стиле знаменитого дворца Альгамбра в Гранаде. В отеле находится лучший ночной клуб с дискотекой в Санта-Сусанне. Отличный выбор для активных туристов и отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1 км от центра города Санта Сусанна и в 100 м от пляжа. Расстояние до аэропорта Жироны составляет 40 км, до аэропорта Барселоны — 60 км.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж протяженностью 3 км расположен в 100 м от отеля. Зонтики, матрацы, лежаки — платно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане на завтрак, обед и ужин сервируют «шведский стол» с сочетанием блюд средиземноморской и интернациональной кухни. Также в отеле открыты бар и кафе-мороженое.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская дискотека, детский клуб (3–12 лет, июнь – август), анимационная программа для детей (июнь – август).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports В летнее время на большой террасе играет живая музыка. Кроме того, в отеле работает ночной клуб. К услугам гостей большой бассейн и разнообразная развлекательная программа для для детей и взрослых.
  • džakuzi
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывет 226 номеров.

  • vanna/duša
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Avenida del Mar, 20, 08398 Санта-Сусанна, Испания
Tālruņi: Tel: 93-7678425
Fax: 93-7678702
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.