Oasis Park & Spa Hotel 4*– Atsauksmes

32
Novērtējums 7.010
№8 viesnīcas reitingā Kostabrava
6.5 Numurs
6.6 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Kvalitatīva 4* viesnīca, kas atrodas klusā Lloret de Mar rajonā, kas veicina relaksējošas brīvdienas un neierobežo aktīvas naktsdzīves iespējas. Izmitināšana tiek piedāvāta apartamentos. Viesnīcas lepnums ir plašs ēnains dārzs, kas aizņem ievērojamu daļu no apkārtējās teritorijas. Pieklājīgi numuri un labs serviss. Ieteicams jauniešiem un ģimenēm ar bērniem. Viesnīca tika atvērta 1972. gadā, pēdējā renovācija veikta 2000. gadā. Viesnīca sastāv no vienas ēkas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, numuriņ i tika iztī rī ti, kad jautā jā m, jautā jumi netika uzdoti. Ē dieni ir normā li, pusdienā s un vakariņ ā s cep, dzē rieni nav pieejami. Dzē rieni tiek piedā vā ti, bet par maksu, to cenas ir 3-4 reizes augstā kas nekā veikalos, un jū s nevarat ņ emt lī dzi. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, numuriņ i tika iztī rī ti, kad jautā jā m, jautā jumi netika uzdoti. Ē dieni ir normā li, pusdienā s un vakariņ ā s cep, dzē rieni nav pieejami. Dzē rieni tiek piedā vā ti, bet par maksu, to cenas ir 3-4 reizes augstā kas nekā veikalos, un jū s nevarat ņ emt lī dzi. Spa nav slikts. Netā lu no pludmales, 5 minū š u gā jienā , man ļ oti patika pludmale, ir smiltis un oļ i. Atpū sties nebraucam biež i, nav ko salī dzinā t, bet kopumā esam apmierinā ti.
аватар Sergej434596
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tā s atraš anā s vietas, cenas un tā , ka apkā rtne bija vairā k vai mazā k klusa. Iekā rtojā s ne visai ā tri, 2h bija jā staigā . Istaba nav slikta, biež i tī ra un maina gultu ik pē c 2 dienā m, maz krievvalodī go kanā lu, slikts Wi-Fi. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tā s atraš anā s vietas, cenas un tā , ka apkā rtne bija vairā k vai mazā k klusa. Iekā rtojā s ne visai ā tri, 2h bija jā staigā . Istaba nav slikta, biež i tī ra un maina gultu ik pē c 2 dienā m, maz krievvalodī go kanā lu, slikts Wi-Fi. Lī dz viesnī cas pludmalei ir jā brauc maksimums 5 minū tes, ceļ š ir, bet maš ī nu maz. Ē diens man patika, bet slikti, ka vakariņ ā s nav iekļ auti dzē rieni.
аватар Ann.G
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Dzī voju kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā . Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i (izvē lē jā s vē l vienu, bet tajā nebija vietas, operatore ieteica š o). Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Tū roperators brī dinā ja, ka lielas ē dienu izvē les nebū s. … Tomēr ▾ Labdien!
Dzī voju kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā . Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i (izvē lē jā s vē l vienu, bet tajā nebija vietas, operatore ieteica š o). Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as.
Tū roperators brī dinā ja, ka lielas ē dienu izvē les nebū s. Bet viss izrā dī jā s otrā di!
Viesnī ca ir milzī ga, ir gan ā ra, gan iekš telpu baseini. Iekš ā viss tī rs, omulī gs. Istabas skaistas, viss jauns. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Bezmaksas wi-fi. Mums nebija jā pē rk SIM karte. Internets bija pieejams jebkurā vietā viesnī cā (pat pie baseina). Ā trums labs, bildes varē jā m ē rti nosū tī t vecā kiem caur viber.
Par ē dienu..... bijā m patī kami pā rsteigti. Izvē le bija lieliska. Piemē ram, brokastī s: cepts speķ is, olu kultenis, pankū kas, desu sagrieš ana (6-7 veidi), sieru sagrieš ana (5 veidi), dā rzeņ i salā tiem (olī vas, tomā ti, gurķ i, paprika, zaļ umi, sparģ eļ i), daž ā das mē rces, pastē te, bulciņ as, saldie konditorejas izstrā dā jumi (10 š ķ irnes), brokastis - daž ā da veida pā rslas + tiem jogurti, ž elejas deserti, saldē jums, augļ i (dienas plū mes, banā ni, ananā si, greipfrū ti, melone, arbū zs).
Vakariņ ā s tajā paš ā ē dienkartē tika pievienota gaļ a (vistas, jē ra gaļ as, teļ a steiki, cū kgaļ a), salā ti, zupa, jū ras veltes (gandrī z katru dienu !!!!!!!! ! ) Kopumā ē dienu bija daudz. Viss bija garš ī gi!
Viesnī cā ir bezmaksas sauna, solā rijs, dž akuzi.
Viesnī ca atrodas klusā kā rajonā , bet lī dz centrā lajai pludmalei un ielai ejot apmē ram 15 minū tes. Un blakus (5 min gā jienā ) ir klusā ka, smilš aina Fenals pludmale. 20 minū š u gā jiena attā lumā no Sv. Klotildes dā rziem un skaistā s Cala Boadella pludmales (mazā k tū ristu, jū s varat izbaudī t piekrastes un jū ras skaistumu). Tuvumā atrodas arī lielveikali un kafejnī cas.
аватар nataly_04
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca....svarī gi: 1) sienas ir plā nas, aiz sienas var dzirdē t sarunas, ja kā dam ir mī lestī bas nakts var dzirdē t, ja kā ds ir slims, tad negulē si. . 2) tī ra katru diena tī ri 3) č ī bas nav, tikai ledusskapis papildus plā nam, seifs arī . … Tomēr ▾ Viesnī ca....svarī gi: 1) sienas ir plā nas, aiz sienas var dzirdē t sarunas, ja kā dam ir mī lestī bas nakts var dzirdē t, ja kā ds ir slims, tad negulē si. . 2) tī ra katru diena tī ri 3) č ī bas nav, tikai ledusskapis papildus plā nam, seifs arī . 4) Restorā ns (ē damistaba) piedā vā garš ī gus parastos ē dienus. Ja ne vakariņ as ar pilnu pakalpojumu servisu bez dzē rieniem, maksā jiet par tiem atseviš ķ i un tajā paš ā dienā izejot no ē damistabas (neviens nebrī dinā ja) 5) ieradies vē lu, atstā ja mū s a aukstas vakariņ as, jauka uzreiz pateica, ka nevajag aukstas vakariņ as. . ko tu dzirdē ji tev vajadzē ja zvanī t pirms 7 stundā m reģ istratū rā . . -kā pē c neviens par to uzreiz neteica un kā es varu uzzinā t, ka man bū s laiks piemē ram vakariņ ā s 7 stundas pirms tam. (un sejas un sejas) zā le bet ū deni nedeva))))) p. s uz balkoniem var uzpī pē t
аватар Hel33
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ļ oti smalka un neuzbā zī ga apkalpoš ana, darbinieki ciena katra personī go telpu. Ē rti numuriņ i. Ļ oti iesaku ieturē t brokastis-vakariņ as (vai brokastu pusdienas), jo. pusdienu vai vakariņ u ē dienkartes sortiments ir 2-3 reizes plaš ā ks un daudzveidī gā ks nekā vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ļ oti smalka un neuzbā zī ga apkalpoš ana, darbinieki ciena katra personī go telpu. Ē rti numuriņ i. Ļ oti iesaku ieturē t brokastis-vakariņ as (vai brokastu pusdienas), jo. pusdienu vai vakariņ u ē dienkartes sortiments ir 2-3 reizes plaš ā ks un daudzveidī gā ks nekā vakariņ ā s. Jū ras veltes plaš ā klā stā , vienī gais, kas netika pasniegts bija haizivju un bruņ urupuč u zupa, kā arī vē ž veidī gie un 3-5 zivju veidi katru dienu.
Atpū tā mies pie baseina tikai 2 reizes un tad tikai bē rna dē ļ viņ a gribē ja paspē lē ties ar draugiem. Iesaku publisko pilsē tas pludmali - pats fakts, ka tai ir Zilais karogs, izsaka daudz, ne katrā Turcijas pludmalē ar 5 zvaigž ņ u viesnī cu ir tik tī ra teritorija un apkalpoš anas lī menis.
Eiropas svē tki atš ķ iras no Turcijas un Ē ģ iptes - mums š eit ļ oti patika, viss ir smalks, bez nekaunī bas. Man ļ oti patika pati pilsē ta - Lloret de Mar ir kur pastaigā ties bez gida.
аватар Viktorija797498
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka, tī ra viesnī ca, numuriņ i uzkopti katru dienu, garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, jū ras veltes vakariņ ā s. Spā nijā oktobrī karsts laiks, bet jū ra auksta, 22'C. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali un pilsē tas centru, 5 min gā jiens lī dz pludmalei un 10 lī dz centam. … Tomēr ▾ Jauka, tī ra viesnī ca, numuriņ i uzkopti katru dienu, garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, jū ras veltes vakariņ ā s. Spā nijā oktobrī karsts laiks, bet jū ra auksta, 22'C. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali un pilsē tas centru, 5 min gā jiens lī dz pludmalei un 10 lī dz centam.
аватар z0802-53q
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā s bija piejū ras brī vdienas TTV tū rē.6 dienas. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo nepaļ ā vos uz Fortuna sistē mu, iepazinos ar š o viesnī cu, palasī ju atsauksmes. Tač u realitā te izrā dī jā s pavisam citā da. … Tomēr ▾ Tā s bija piejū ras brī vdienas TTV tū rē.6 dienas. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo nepaļ ā vos uz Fortuna sistē mu, iepazinos ar š o viesnī cu, palasī ju atsauksmes. Tač u realitā te izrā dī jā s pavisam citā da. Viesnī ca atrodas tā lu no Lloret de Mar pilsē tas centra, lī dz jū rai ir arī.10-15 minū tes, pludmale ir tā da pati kā pilsē tā , bet nav brī niš ķ ī gas vakara pastaigas pa promenā di, krastmala atrodas centrs, lī dz tam iet 25-30 minū tes, viss ir veikali restorā ni, drudž aina kū rorta dzī ve. Bet arī manā istabā nebija klusuma. no istabas paveras skats uz ielu ar aktī vu satiksmi, uz stū ra ir neliela kafejnī ca, kas strā dā lī dz 12 trokš ņ aina. Ledusskapja istabā nav, bet par 3 kaut ko dienā atnesī s. Seifs arī tiek apmaksā ts - 3.7 eiro diennaktī un 20 eiro depozī ts. Un depozī ts kā puram ar atslē gu, kas jā ievieto senatnī gā seifā . Smieklī gā kais ir tas, ka š ī atslē ga ir ne tikai "retums", bet arī problē ma, jo pludmales tē rpā to nav kur likt. Atstā jiet koferī , tad kā pē c ir seifs, vediet uz pludmali, vajag rū pī gi sekot lī dzi lietā m, ja nometiet smiltī s, jū su 20 eiro raudā ja. Pat dā rgā kajā Francijā viesnī cas seifs bija elektroniski bloķ ē ts un bezmaksas-21. gs! Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs. . Lloret de Mar atpū tos treš o reizi, trī s daž ā das viesnī cas, un ē diens visur bija labs, ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi deserti. konditorejas izstrā dā jumi, daudz augļ u.
аватар Igor_l
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i abi atpū tā s. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, ejiet apmē ram piecas minū tes. Pludmale ir maziem oļ iem. Skaisto skatu labajā pusē varat uzņ emt lieliskas fotogrā fijas. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Nepirkā m sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, ņ ē mā m lī dzi dvieļ us. … Tomēr ▾ Viņ i abi atpū tā s. Viesnī ca atrodas netā lu no pludmales, ejiet apmē ram piecas minū tes. Pludmale ir maziem oļ iem. Skaisto skatu labajā pusē varat uzņ emt lieliskas fotogrā fijas. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Nepirkā m sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, ņ ē mā m lī dzi dvieļ us.
Laba viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no centra.
Par paš u viesnī cu - mums bija istabiņ a otrajā stā vā ar skatu uz baseinu, laba istabiņ a 4, viss tī rs, mē beles nav vecas. Rezervē ts divvietī gs numurs, paaugstinā ts uz trī svietī gu numuru. Tī rī ja katru dienu, bija tī rs. Par pā rtiku - tika ņ emtas tikai brokastis. Brokastis bija sā tī gas un nepalika izsalcis. Cenas / kvalitā tes attiecī ba, es ieteiktu š o viesnī cu. Man un manai sievai tas patika. Ieteicams.
аватар Lesli125
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā visi bija ļ oti apmierinā ti. Tiesa, mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pilna un ne vienmē r varē ja uzreiz atrast brī vas vietas restorā nā - bija jā dodas pie ķ ī nieš iem pie viesnī cas, tur bija vē l garš ī gā k. … Tomēr ▾ Kopumā visi bija ļ oti apmierinā ti. Tiesa, mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pilna un ne vienmē r varē ja uzreiz atrast brī vas vietas restorā nā - bija jā dodas pie ķ ī nieš iem pie viesnī cas, tur bija vē l garš ī gā k. Grū ti bija arī ar sē dvietā m pie baseina. Starp viesnī cas priekš rocī bā m es varu atzī mē t:
- labi moderni numuri,
- garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni
- klusa vieta
- neuzkrī toš s serviss un normā la animā cija
no mī nusiem:
- vā jš internets istabā s
- atraš anā s vieta lī dz jū rai - gā jiens 7-10 minū tes
отель
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca man patika, viss atbilst aprakstam. Spa procedū ras ir lieliskas, ē diens visā m gaumē m. Viena lieta bija nedaudz nomā kta, ļ oti vā jš wi-fi. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Jauka kū rortpilsē ta. Iesaku apmeklē t, ī paš i ar spa procedū rā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, viss atbilst aprakstam. Spa procedū ras ir lieliskas, ē diens visā m gaumē m. Viena lieta bija nedaudz nomā kta, ļ oti vā jš wi-fi. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Jauka kū rortpilsē ta. Iesaku apmeklē t, ī paš i ar spa procedū rā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Качественный отель 4*, расположенный в тихой зоне курорта Льорет-де-Мар, что способствует спокойному отдыху и не ограничивает возможности активной ночной жизни. Предлагается размещение в апартаментах. Гордость отеля – просторный тенистый сад, занимающий значительную часть прилегающей территории. Достойный номерной фонд и хорошее обслуживание. Рекомендуем для молодежного и семейного отдыха с детьми. Отель открыт в 1972 году, последняя реновация была произведена в 2000 году. Отель состоит из одного корпуса.

Atrašanās vieta В 80 км от аэропорта Барселоны, в 35 км от аэропорта г. Жирона, в 800 м от центра г. Льорет-де-Мар.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Fenals в 400 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля Oasis Park сервируется завтрак, обед и ужин «шведский стол». Блюда готовят в присутствии клиента. Гости могут воспользоваться обслуживанием номеров и заказать упакованные ланчи.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле проводятся различные развлекательные программы для детей и взрослых, а в летние месяцы работает мини-клуб для юных гостей. Кроме того, в отеле оборудована игровая комната и тир.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-центре к услугам гостей сауна, гидромассажная ванна, крытый бассейн и шезлонги с подогревом. Массажные услуги предоставляются за дополнительную плату. Стойка регистрации отеля работает круглосуточно, а в экскурсионном бюро можно взять напрокат автомобиль.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Один 6-этажный корпус, 402 Standard Double Rooms, 26 Single Rooms, 10 One Bedroom Apartments, 19 Junior Suits.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Actor Pere Codina i Mont, 23, 17310, Lloret de Mar, Gerona, Spain.
Tālruņi: Tel. +34 972 365 021
Fax + 34 972 365 933
Tīmekļa vietne: Oasis Park & Spa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.