Marsol Hotel 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.310
№4 viesnīcas reitingā Kostabrava
8.2 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā promenādē, Lloret de Mar kūrorta dzīves centrā. Daļa no Marsol Hotels & Pesorts viesnīcu grupas. Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viena 6 stāvu ēka. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар amts2
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir labi organizē ts. … Tomēr ▾ Viss ir labi organizē ts.
На фото изображен отель Marsol.
аватар ripli
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca lieliska, ē diens brī niš ķ ī gs, kū rortpilsē ta brī niš ķ ī ga, personā ls smaidī gs. Viss kā rtī bā , viens "bet" ir keramikas grī das un tautieš u atpū ta. Mū su dā mas par grā cijas augstumu uzskata staigā t papē ž os ar metā la papē ž iem, klabinot atpū tnieku galvā s pat divos naktī . … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, ē diens brī niš ķ ī gs, kū rortpilsē ta brī niš ķ ī ga, personā ls smaidī gs. Viss kā rtī bā , viens "bet" ir keramikas grī das un tautieš u atpū ta. Mū su dā mas par grā cijas augstumu uzskata staigā t papē ž os ar metā la papē ž iem, klabinot atpū tnieku galvā s pat divos naktī . Secinā jums - jā ieņ em pē dē jais stā vs, bet tik un tā , no mū sē jiem neizbē gsi, skaņ as izolā cija vā ja un septiņ os no rī ta dzirdam, kuru vajag atlaist un kā di tie par idiotiem. Lai gan blakus istabā dzī voja spā ņ u vecmā miņ a ar trim maziem mazbē rniem, kurus nemaz nedzirdē ja. Audzinā š ana.
Ja ne š is troksnis, tad pā rē jais bū tu pats brī niš ķ ī gā kais. Ī paš s paldies "Krievu mā jai Spā nijā " par kaķ u mī ļ otā ju tematisko tū ri un radoš umu : )
аватар lavid
‹ Viesnīca Verkhovina 1*
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tuš ā s meitenes š ajā viesnī cā augusta beigā s, nosvinē ja manu dzimš anas dienu - 30 gadi! ! ! Š is noteikti ir viens no maniem labā kajiem piedzī vojumiem, un lauvas tiesa ir forš ā viesnī ca "Marsol"! No plusiem: - protams, atraš anā s vieta: pludmales tuvums mums aizvietoja balkona neesamī bu vakaros, kur var pasē dē t un dzert sangriju; - bezmaksas š ampanietis no rī ta: tas ir vienkā rš i SUPER! ! ! tā pē c brokastī s mē s ieradā mies restorā na atklā š anā un aizgā jā m - kad tas tika slē gts))); - š iks restorā ns ar skatu uz jū ru un diezgan daudzveidī ga un garš ī ga ē dienkarte, it ī paš i, ja salī dzina ar citā m viesnī cā m, kameru trū kums un stingra uzraudzī ba ļ ā va paņ emt lī dzi mazliet ē diena, boutiques un augļ us; ) (nedomā jiet , mē s vienkā rš i biež i devā mies pā rgā jienos); - bezmaksas laba sauna; - centra tuvums, klubi, veikali, autoosta, piestā tne apskates kuģ iem, centrā lais laukums pie rā tsnama u. … Tomēr ▾ Atpū tuš ā s meitenes š ajā viesnī cā augusta beigā s, nosvinē ja manu dzimš anas dienu - 30 gadi! ! ! Š is noteikti ir viens no maniem labā kajiem piedzī vojumiem, un lauvas tiesa ir forš ā viesnī ca "Marsol"!
No plusiem: - protams, atraš anā s vieta: pludmales tuvums mums aizvietoja balkona neesamī bu vakaros, kur var pasē dē t un dzert sangriju; - bezmaksas š ampanietis no rī ta: tas ir vienkā rš i SUPER! ! ! tā pē c brokastī s mē s ieradā mies restorā na atklā š anā un aizgā jā m - kad tas tika slē gts))); - š iks restorā ns ar skatu uz jū ru un diezgan daudzveidī ga un garš ī ga ē dienkarte, it ī paš i, ja salī dzina ar citā m viesnī cā m, kameru trū kums un stingra uzraudzī ba ļ ā va paņ emt lī dzi mazliet ē diena, boutiques un augļ us; ) (nedomā jiet , mē s vienkā rš i biež i devā mies pā rgā jienos); - bezmaksas laba sauna; - centra tuvums, klubi, veikali, autoosta, piestā tne apskates kuģ iem, centrā lais laukums pie rā tsnama u. c. un tajā paš ā laikā ļ oti mierī ga un klusa, brī niš ķ ī ga viesnī ca!! !
No mī nusiem: - baseins uz jumta: un es saprotu, ka jū ra ir blakus, un, iespē jams, labā k to nedarī t uz jumta, bet, kad laiks bija slikts, lija lietus un bija auksts, pē c apkures iekš ā . pirts, negribē jā s ienirt š ajā peļ ķ ē , dziļ ums - 1 m! ! ! - smird reģ istratū rā : nezinu, kas viņ iem par problē mu, bet cenš oties iznī cinā t kā du nepatī kamu smaku, viņ i izmanto lielu daudzumu pretī ga gaisa atsvaidzinā tā ja, BRIESMI! ; - skats no istabas loga uz kaimiņ u ē kas sienas: bet kurš gan pie mums vainī gs, ka negribē jā m piemaksā t par numuriņ iem ar balkoniem un skatu uz jū ru, vai ne? ))) - zvans no rā tsnama - katru stundu, un no baznī cas - ik pē c 15 minū tē m, visiem))) - un galvenais trū kums: es nezinu, kā ir citā s viesnī cā s, bet, cien. viesnī cas Marsol darbinieki, jums tur ir visi viesu pasu dati, nu vai tieš ā m ir tik grū ti iepriecinā t klientu dzimš anas dienā?! ! ! lai viņ i ienes istabā pat to š ampanieš a pudeli, ko mē s restorā nā brokastī s dzersim bez maksas ! ! ! Bet klients spī dē s no laimes un, iespē jams, atstā s dzeramnaudu vairā k nekā simboliska dā vana no viesnī cas maksā , un noteikti ieteiks š o viesnī cu, neskatoties uz daž iem trū kumiem, un atgriezī sies pie jums ar daudziem draugiem, un varbū t pat sā ks tradī cija visiem, kas svin savu dzimš anas dienu jau gadu!
На крыше как вспомню... слюни потекли ) наш номер ресторан отеля вид с окна ресторана И, конечно же, шаровое холодное шампанское !!! Нащ вид на море )
аватар praga33
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tas š ajā viesnī cā kopā ar sievu no 08.04. 2012 lī dz 14.04. 2012. Kopumā viesnī ca man patika, tī ra, par uzkopš anu nav sū dzī bu; reģ istratū rā - krievu puisis Maksims, ļ oti draudzī gs. Noī rē jā m seifu - 20 eiro. … Tomēr ▾ Atpū tas š ajā viesnī cā kopā ar sievu no 08.04. 2012 lī dz 14.04. 2012.
Kopumā viesnī ca man patika, tī ra, par uzkopš anu nav sū dzī bu; reģ istratū rā - krievu puisis Maksims, ļ oti draudzī gs. Noī rē jā m seifu - 20 eiro. Ē diens viesnī cas restorā nā ir ē dams, bet nedaudz garš ī gā ks par ē ģ iptieš u ē dienu un ā tri kļ ū st garlaicī gs. Mē s paņ ē mā m puspansiju, ko ā tri nož ē lojā m, jo ​ ​ apkā rtnes restorā nos ē diens ir daudz garš ī gā ks un daudzveidī gā ks (galvenais, lai neuzskrietu ā trā s ē dinā š anas). Vidē jais rē ķ ins diviem (ar vī nu) ir 25 eiro. Viss ir svaigs, sagatavots jū su priekš ā , porcijas ir gigantiskas. Tikai neaizmirstiet par siestu, daudzi slē dz 13:00, paliksiet bez vakariņ ā m restorā nā , kas jums patī k. . . Iesakā m spā ņ u restorā nu LAPARILLA un ķ ī nieš u SHANGHAI (tajā viss ir pieticī gs un pat nabadzī gs, bet Ļ OTI garš ī gs). Abas iestā des atrodas tuvē jā s joslā s.
Starp citu, gandrī z neviens no darbiniekiem nezina angļ u valodu, pat primitī vā lī menī , paturiet prā tā . Mē s iesakā m viedtā lrunī uzkrā t tulka programmu...
Pludmale ir tī ra, neskatoties uz lielo tū ristu skaitu un pelnu trauku trū kumu: acī mredzot, smiltis tiek sijā tas katru dienu. Tiek ziņ ots, ka pludmalei ir pieš ķ irts Zilais karogs. Sauļ oš anā s krē slu noma - 5 eiro. Nopirka lietussargu. Vakaros gar piekrasti strā dā mā kslinieki. Jū s nenož ē losiet, ja dosieties pastaigā uz skatu laukumu (divus kilometrus gar krastu).
No braucieniem: Patika cietoksnis Tossa (kaimiņ pilsē ta, pusstunda laivā ). Ž ironā , manuprā t, nav ko redzē t, staigā ja karstumā , bildē ja tukš as ielas (siesta). Apskatī jā m Dali muzeju: mums visvairā k patika dā rglietu zā le, bet uz gleznā m jā skatā s ilgi, tā ir mā ksla amatieriem. Iesakā m arī ceļ ojumu uz Montserratas kalnu: adrenalī ns uz serpentī na, neaprakstā ms skaistums. Lī dz Melnā s Madonnas statujai rinda ir pusotra stunda. TĀ PĒ C: nekā dā gadī jumā nedodieties uz turieni ar vietē jo ekskursiju! Jums nebū s laika kaut ko ī sti redzē t; neatkā rto mū su kļ ū du! Par 40 eiro tevi vienkā rš i aizvedī s ar autobusu, un tad skriesi pa galvu ceļ iem pē c gida. Jā brauc tikai paš am, tā ir lē tā k, un savu laiku pā rvaldī si pats.
Vē l viena mū su kļ ū da: aizbraukt uz Barselonu uz vienu dienu. Iesakā m ceļ ot vismaz divas vai pat trī s dienas, iepriekš rezervē jot dzī vokli vai istabu hostelī . Tad bū s laiks iepirkties, Sagrada Familia un citiem Gaudi darbiem.
Kopsavilkums: Ceļ ojums man ļ oti patika, bet, pirmo reizi paviesojoties “ī stajā ” Eiropā (pirms tam bija Ē ģ ipte un Grieķ ija), izdarī jā m sev trī s secinā jumus:
1. Nevajadzē tu ņ emt puspansiju, pusdienas un vakariņ as jā ē d vietē jos restorā nos, tas ir garš ī gā k, daudzveidī gā k, un diezgan pieņ emamā m cenā m.
2. Nedrī kst doties ar organizē tā m ekskursijā m: tā ir skrieš ana gida pavadī bā , divas stundas vietas apskatei un atskrieš ana. Tā tad vai nu ar maš ī nu, vai autobusu, bet pats.
3. Nav nepiecieš ams apmesties pirmajā rindā un ne vienmē r viesnī cā (š ī , atkal, nav Ē ģ ipte). Pilsē tas dziļ umos bū s nedaudz lē tā k, tas var bū t gan dzī voklis, gan hostelis, un ceļ š uz pludmali prasī s papildus 5 minū tes.
Veiksmi visiem! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas š ajā viesnī cā kopā ar sievu no 04.08. 2012 lī dz 14.04. 2012. Kopumā viesnī ca man patika, tī ra, par uzkopš anu nav sū dzī bu; reģ istratū rā - krievu puisis Maksims, ļ oti draudzī gs. Noī rē jā m seifu - 20 eiro. … Tomēr ▾ Atpū tas š ajā viesnī cā kopā ar sievu no 04.08. 2012 lī dz 14.04. 2012. Kopumā viesnī ca man patika, tī ra, par uzkopš anu nav sū dzī bu; reģ istratū rā - krievu puisis Maksims, ļ oti draudzī gs. Noī rē jā m seifu - 20 eiro. Ē diens viesnī cas restorā nā ir ē dams, bet nedaudz garš ī gā ks par ē ģ iptieš u ē dienu un ā tri kļ ū st garlaicī gs. Mē s paņ ē mā m puspansiju, ko ā tri nož ē lojā m, jo ​ ​ apkā rtnes restorā nos ē diens ir daudz garš ī gā ks un daudzveidī gā ks (galvenais, lai neuzskrietu ā trā s ē dinā š anas). Vidē jais rē ķ ins diviem (ar vī nu) ir 25 eiro. Viss ir svaigs, sagatavots jū su priekš ā , porcijas ir gigantiskas. Tikai neaizmirstiet par siestu, daudzi slē dz 13:00, paliksiet bez vakariņ ā m restorā nā , kas jums patī k. . . Iesakā m spā ņ u restorā nu LAPARILLA un ķ ī nieš u SHANGHAI (tajā viss ir pieticī gs un pat nabadzī gs, bet Ļ OTI garš ī gs). Abas iestā des atrodas tuvē jā s joslā s. Starp citu, gandrī z neviens no darbiniekiem nezina angļ u valodu, pat primitī vā lī menī , paturiet prā tā . Mē s iesakā m viedtā lrunī uzkrā ties ar tulkotā ju programmu. . . Pludmale ir tī ra, neskatoties uz lielo tū ristu skaitu un pelnu trauku neesamī bu: acī mredzot smiltis tiek sijā tas katru dienu. Tiek ziņ ots, ka pludmalei ir pieš ķ irts Zilais karogs. . Sauļ oš anā s krē slu noma - 5 eiro. Nopirka lietussargu. Vakaros gar piekrasti strā dā mā kslinieki. Jū s nenož ē losiet, ja dosieties pastaigā uz skatu laukumu (divus kilometrus gar krastu). No braucieniem: Patika cietoksnis Tossa (kaimiņ pilsē ta, pusstunda laivā ). Ž ironā , manuprā t, nav ko redzē t, staigā ja karstumā , bildē ja tukš as ielas (siesta). Apskatī jā m Dali muzeju: mums visvairā k patika dā rglietu zā le, bet uz gleznā m jā skatā s ilgi, tā ir mā ksla amatieriem. Iesakā m arī ceļ ojumu uz Montserratas kalnu: adrenalī ns uz serpentī na, neaprakstā ms skaistums. Lī dz Melnā s Madonnas statujai rinda ir pusotra stunda. TĀ PĒ C: nekā dā gadī jumā nedodieties uz turieni ar vietē jo ekskursiju! Jums nebū s laika kaut ko ī sti redzē t; neatkā rto mū su kļ ū du! Par 40 eiro tevi vienkā rš i aizvedī s ar autobusu, un tad skriesi pa galvu ceļ iem pē c gida. Jā brauc tikai paš am, tā ir lē tā k, un savu laiku pā rvaldī si pats. Vē l viena mū su kļ ū da: aizbraukt uz Barselonu uz vienu dienu. Iesakā m ceļ ot vismaz divas vai pat trī s dienas, iepriekš rezervē jot dzī vokli vai hosteļ a istabu. Tad bū s laiks iepirkties, Sagrada Familia un citiem Gaudi darbiem. Kopsavilkums: Ceļ ojums man ļ oti patika, bet, pirmo reizi apmeklē jot “ī sto” Eiropu (pirms tam bija Ē ģ ipte un Grieķ ija), izdarī jā m trī s secinā jumus: 1. Puspansiju nevajadzē tu ņ emt, pusdienas un vakariņ as ir jā ē d vietē jos restorā nos, tas ir garš ī gā ks, daudzveidī gā ks un diezgan pieņ emams. 2. Nedrī kst doties ar organizē tā m ekskursijā m: tā ir skrieš ana gida pavadī bā , divas stundas vietas apskatei un atskrieš ana. Tā tad vai nu ar maš ī nu, vai autobusu, bet pats. 3. Nav nepiecieš ams apmesties pirmajā rindā un ne vienmē r viesnī cā (š ī , atkal, nav Ē ģ ipte). Pilsē tas dziļ umos bū s nedaudz lē tā k, tas var bū t gan dzī voklis, gan hostelis, un ceļ š uz pludmali prasī s papildus 5 minū tes. Veiksmi visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар LILIT_9
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienas no visu laiku labā kajā m brī vdienā m. Mē s devā mies uz nedē ļ u sezonas sā kumā . Neskopojā mies un paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru. Mums bija Standard ar skatu uz jū ru, ir arī kaut kas lī dzī gs Junior Suite ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Vienas no visu laiku labā kajā m brī vdienā m. Mē s devā mies uz nedē ļ u sezonas sā kumā . Neskopojā mies un paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru. Mums bija Standard ar skatu uz jū ru, ir arī kaut kas lī dzī gs Junior Suite ar skatu uz jū ru. Tomē r tikai telpas platī ba ir lielā ka, istabā papildus dī vā ns un tē jas kafija.
Ē dinā š ana: mē s paņ ē mā m brokastis + vakariņ as, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka vakariņ ā s visi dzē rieni, ieskaitot ū deni, ir apmaksā ti. Ē diens ir ļ oti labs. Jau rakstī ju, ka man nepatī k nesaprotami salā ti un nesaderī gu produktu maisī jumi. Tā pē c es priecā jos par gaļ as klā tbū tni, zivī m, dā rzeņ iem, augļ iem gandrī z netika pasniegti (galu galā sezonas sā kums), bet es nenā cu pē c tiem.
Brī niš ķ ī gs skats no istabas un restorā na. Katru reizi baudot skatu uz jū ru, ē diena uzsū kš anā s nekad nav sagā dā jusi tik lielu baudu. Draudzī gs personā ls. Vē los pieminē t sievietes, kas ļ oti apzinī gi uzkopj telpas, krievvalodī go blondo sievieti reģ istratū rā ( : -)) un, protams, Maksimu (arī reģ istratū ru). Vilš anos sagā dā ja tas, ka viesnī ca mā jaslapā norā dī ja informā ciju par bezmaksas autostā vvietu viesnī cas viesiem, tač u patiesī bā tā netika sniegta. Par 12 eiro par diennakti viņ i novietoja ī rē tu auto viesnī cas "partneru" stā vvietā . Bet tas nesabojā ja pā rē jo, jo š ī jū ra, š ī valsts, š is ē diens, š ie cilvē ki ir vienkā rš i skaisti. Paldies Spā nijai par silto apskā vienu. Es noteikti atgriezī š os.
Отель Marsol 4*Вид из номера на 6 этаже. Отель Marsol 4*Вид из номера на 6 этаже. Церквушка в Ллорет де Мар
аватар Anna_tourist
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s š eit palikā m 2011. gada septembrī . Viesnī ca ar visvienkā rš ā ko ē rtī bu komplektu, bez jebkā dā m problē mā m. Bet visu glā bj viņ a atraš anā s vieta! Krastmalā , ļ oti tuvu galvenajā m Lloret apskates vietā m. … Tomēr ▾ Mē s š eit palikā m 2011. gada septembrī . Viesnī ca ar visvienkā rš ā ko ē rtī bu komplektu, bez jebkā dā m problē mā m. Bet visu glā bj viņ a atraš anā s vieta! Krastmalā , ļ oti tuvu galvenajā m Lloret apskates vietā m. Un ļ oti tuvu autoostai! Tā pē c palika tikai paš i pozitī vā kie iespaidi!
аватар kbkb333777
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Daudz nerakstī š u, rakstī š u par galveno. . . labā kā viesnī ca Loretā de Marā , ē dinā š ana izcila, numuriņ i labi, vieta super. . . netā lu no rā tsnama. . . vienmē r centrā . Loreta de mara ir ļ oti skaista pilsē ta. … Tomēr ▾ Sveiki! Daudz nerakstī š u, rakstī š u par galveno. . . labā kā viesnī ca Loretā de Marā , ē dinā š ana izcila, numuriņ i labi, vieta super. . . netā lu no rā tsnama. . . vienmē r centrā . Loreta de mara ir ļ oti skaista pilsē ta. Es iesaku jums to nenož ē lot...mē s bijā m č etratā un mē s visi vē lamies atgriezties.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Lloret de Mar no 2010. gada 18. augusta lī dz 25. augustam. Tū risma operators Tez tour. Uzreiz jā saka, ka tur reiss kavē jā s 1.5h, atpakaļ stundu. Yakutia Airlines. Izrā dī jā s, ka ieradā mies viesnī cā.21:00, zaudē jā m daudz laika. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Lloret de Mar no 2010. gada 18. augusta lī dz 25. augustam. Tū risma operators Tez tour. Uzreiz jā saka, ka tur reiss kavē jā s 1.5h, atpakaļ stundu. Yakutia Airlines. Izrā dī jā s, ka ieradā mies viesnī cā.21:00, zaudē jā m daudz laika. Ē rtā kie, protams, rī ta lidojumi. Pretenziju tū roperatoram vairs nav. Viss bija lī dzvē rtī gi!
Š ī ir vienkā rš i š ika vieta un š ika valsts atpū tai!
Vispirms par viesnī cu: apmetā mies viesnī cā Marsol, 4 zvaigznes. Viesnī ca kopumā ir laba. No plusiem š ī ir labā kā atraš anā s vieta (pilsē tas centrā , tieš i blakus jū rai). Tie. ir ļ oti maz viesnī cu, kas atrodas tieš i pie jū ras. Jū ra pā ri ceļ am. Acī mredzamie trū kumi ir balkonu un skatu uz jū ru trū kums lielā kajā daļ ā istabu. Tikai 20 numuriņ i ir ar skatu uz jū ru un ar balkoniem (kā es saprotu, izcils komforts), un visi ar standarta rezervā cijā m tiek izmitinā ti istabā s ar skatu uz sienu un š auru ielu. Un bez balkona ir slikti un neē rti! Ir vē rts ņ emt vē rā š o faktoru, veicot rezervā ciju. Turklā t viesnī cai vispā r nav teritorijas, tā ir tikai ē ka. Uz jumta ir mā jī gs peldbaseins. Restorā ns atrodas arī ē kas 2. stā vā ar lieliem logiem. Tie. nesē di arī uz terases. Man arī nepatika, ka palagus mainī ja reizi nedē ļ ā . Bet citā di viss kā rtī bā , personā ls draudzī gs, Reģ istratū rā ir krievu puika. Ē diens: brokastis gandrī z vienmē r ir vienā das, bet kas pats interesantā kais, tajā s ielej š ampanieti! Ļ oti jauka piedeva  Vakariņ ā s: izvē le maza, bet principā viss garš ī gi, vienmē r ir saldē jums un augļ i. Viesnī ca, es teiktu, krieviski runā još a, lielā kā daļ a viesu bija krievi! Visur, liftā , restorā nā...Tautieš u ir daudz (Ljoretā viņ i vispā r ir pilni). Kopumā iespaids par viesnī cu ir labs.
Tagad par atpū tas vietu: ļ oti patika! Skaista, plaš a pludmale, skaidra jū ra. Gandrī z uzreiz dziļ ums, ar bē rniem nav ļ oti ē rts. Pludmale atrodas it kā lī cī , gar malā m - klintis ar bruģ ē tā m takā m. Pastaigas tur ir vienkā rš i super, ir ļ oti skaista pils, Lloret vizī tkarte. Skati satriecoš i, akmeņ i, jū ra, zaļ umi, noteikti jā pastaigā vienā virzienā un otrā . Pati pilsē ta ir tū risma perē klis. Augustā - cilvē ku pū ļ i bija visur, ielā s, pludmalē , dienu un nakti. Ja jums patī k klusā k, labā k š eit neiet. Aktī va, neguļ oš a pilsē ta Un, protams, š ī ir diskotē ku pilsē ta! DAUDZ klubi, ballī š u jaunatne, uz ielas meitenē m dala flaierus, cilvē ki staigā ! Iesaku visiem uz kafejnī cā m pludmalē - tur lej kokteiļ us pa 1l un 2l! Tik liels, skaists un garš ī gs! Tikai vakarā nebija pā rpildī ts, pa dienu staigā jā m.
Tiek piedā vā ta arī plaš a ekskursiju programma. Protams, ka jā brauc uz Barselonu! Diemž ē l Tez Tour nepiedā vā š ā du ekskursiju - pirmo Barselonas apskates vietu, brī vo laiku un Dejojoš ā s strū klakas. Ir tikai brī vais laiks + Fotans, tikai pā rskats, un Barselonas sports + iepirkš anā s. Tas ir ļ oti neē rti! Paņ ē mā m brī vo laiku + strū klakas, pastaigā jā mies pa pilsē tu 5 stundas, braucā m ar metro uz Sagrada Familia. Gotiskais kvartā ls, La Rambla bulvā ris, katedrā le, Katalonijas laukums, osta. . . Ļ oti interesanti, neparasti un skaisti, viduslaiki savijas ar 19. gadsimta celtnē m. Un ar moderniem debesskrā pjiem! Protams, visu nepaspē jā m izdarī t. Galu galā visa diena ir jā velta tikai Barselonai, un labā k ne tikai vienai! Ir ļ oti ē rts Autobuss-tū ristu autobuss, tā pat kā visā s lielā kajā s Eiropas pilsē tā s. Un, protams, strū klaku š ovs Spā nijas laukumā ! Ir arī cilvē ku pū ļ i, bet satriecoš i skaisti, apgaismojums, mū zika, ū dens. . . Pā rsteidza! No Barselonas nav iespē jams nokļ ū t viesnī cā pē c pulksten 20:00, tā pē c vienī gā iespē ja ir rezervē t ekskursiju.
Bijā m arī ekskursijā - Salvadora Dalī pasaule. Ļ oti informatī vi un interesanti! Bet draugi man ieteica doties Nakts Dali tū rē - muzeja apmeklē jums pulksten 21:00 ar vakara apgaismojumu. Diemž ē l mē s nesaņ ē mā m grafiku. Š is ir ļ oti neparasts muzejs, tā da mā ksla kā dam liekas muļ ķ ī ba (daž kā rt arī man tā likā s), bet tomē r, tur pastaigā joties, mē ģ inot atš ķ etinā t, redzē t bildē kaut ko savu ir aizraujoš i. Tad mū s aizveda uz viņ a krievu sievas Galas pili, skaistu vietu. Un visbeidzot, degustā cija! 30 mucas vī na un 10 liķ ieru veidi nav joks Visi izrullē saguruš i Un jū s, protams, varat kaut ko nopirkt mā jā s.
Un visbeidzot, mē s devā mies uz Flamenko š ovu! Tas bija vienkā rš i lieliski! Vispirms viņ i pasniedz gardas vakariņ as, vī ns un š ampanietis plū st kā ū dens. Un tad pati izrā de. Uzstā jas tenors, ģ itā rists un paš i dejotā ji. Soliste pā rspē j metienu – kaut kas neaizmirstams. Skaista mū zika, apgaismojums, kostī mi. . . Man ļ oti patika! Noskaņ ojums bija vislabā kais!
Nedē ļ as bija par maz, vē l ir tik daudz ko braukt un redzē t. . . Laivu kruī zi, Port Aventura, kā pelē t pa Barselonu, apmeklē t botā nisko dā rzu. . . Ceru atgriezties Spā nijā vē lreiz un iesaku visiem palikt š ajā saulainā valstī 
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lutik99
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
пляж утром отель Марсол
Parādīt vairāk »


iemiesojums nan1963
Es pirmo reizi dodos uz Spāniju.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums aurora1983
Cik tuvu izklaide no viesnīcas???Kas interesants??? Kāds tur baseins?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на живописной набережной, в центре курортной жизни Льорет-де-Мар. Входит в группу отелей Marsol Hotels & Pesorts. Построен в 1992 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Один 6-этажный корпус. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Центр города Льорет-де-Мар с многочисленными ресторанами, барами и ночными клубами находится в 5 минутах ходьбы от отеля Marsol. Расстояние до церкви Сант-Рома составляет всего 100 метров. Отель в 90 км от аэропорта Барселоны, в 30 км от аэропорта Жироны, в центре г. Льорет-де-Мар, в 10 м от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Lloret в 50 м от отеля. У бассейна зонтики, шезлонги — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане «шведский стол» на территории отеля каждое утро накрывают богатый завтрак, а на обед и ужин подают блюда интернациональной кухни. На набережной также работает кафе-бар с террасой.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей фитнес-центр, спа-центр и бассейн на крыше с террасой и шезлонгами.
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 114 номеров в 7-этажном корпусе: 94 стандартных, 10 Junior Suite, 10 двухместных с видом на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Passeig Jacint Verdaguer, 7, 17310 Льорет-де-Мар, Испания
Tālruņi: Tel. (34) 972 36 57 54
Tīmekļa vietne: Marsol Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.