Esplendid Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.410
№21 viesnīcas reitingā Kostabrava
6.4 Numurs
6.0 apkalpošana
6.2 Tīrība
7.8 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kosta Bravas kūrortā Blanesā, pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар larisalomova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar palikā m viesnī cā . Pirms lidojuma lasī jā m daudz atsauksmju, tika ņ emti vē rā arī mī nusi. Bet cena mums tuvojā s, tā pē c visas cerī bas attaisnojā s) Patiesī bā viesnī ca ir laba, noteikti ir stabils trī s. … Tomēr ▾ Š ovasar palikā m viesnī cā . Pirms lidojuma lasī jā m daudz atsauksmju, tika ņ emti vē rā arī mī nusi. Bet cena mums tuvojā s, tā pē c visas cerī bas attaisnojā s) Patiesī bā viesnī ca ir laba, noteikti ir stabils trī s.
Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas:
- teritorija
- tuvu pludmalei, 5 minū tes
- garš ī gas brokastis
- tī rs, ē rts numurs
- istabas pieejamī ba bē rniem
- peldbaseins, sauļ oš anā s krē sli
- gleznains dā rzs
- terases kondicionieris istabā
- restorā ns un bā rs viesnī cā
- ir maksas autostā vvieta
- fitnesa centrs utt.
Kopumā viesnī cā ir viss nepiecieš amais atpū tai) Mums ļ oti patika, ka par pieņ emamu cenu varē jā m tik forš i pavadī t laiku un atpū sties) Biež i bijā m pludmalē , bet tomē r pā ris dienas pavadī jā m baseinā netā lu no viesnī cas un arī š eit izrā dī jā s labi. Pirmkā rt, ir mazā k tū ristu, otrkā rt, ū dens ir tī rs un vispā r nesmarž o pē c balinā tā ja, un, treš kā rt, tas ir mierī gs un kluss) Tā tad, ja jums ir apnicis gulē t pludmalē , varat atpū sties ap baseinu. Uzreiz izvē lē jā mies viesnī cu tikai ar baseinu) Labi, ka viesnī cā ir restorā ni un bā rs, paē st var katrai gaumei) Bijā m arī ekskursijā uz Barselonu, bija arī forš i)
Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar tik labu atvaļ inā jumu) Nā kamajā vasarā mē s arī noteikti izvē lē simies Spā niju)
аватар Ojgtde
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmais skats pa logu mums bija kempingā (iedomā jā mies Kirillovku : ) ), un viesnī cā (vasaras nometnē ) bija daudz bē rnu, pa nakti bijā m iekā rtojuš ies starp viņ iem, viņ i bija trokš ņ aini, no rī ta prasī jā m, lai … Tomēr ▾ Pirmais skats pa logu mums bija kempingā (iedomā jā mies Kirillovku : ) ), un viesnī cā (vasaras nometnē ) bija daudz bē rnu, pa nakti bijā m iekā rtojuš ies starp viņ iem, viņ i bija trokš ņ aini, no rī ta prasī jā m, lai mū s pā rceļ uz citu vietu, skats kļ uva par baseinu : ) un visu pā rē jo lieliski atpū tā mies, FED FOR Slaughter : ) VISS ir ļ oti GARŠ Ī GI UN DAUDZ daž ā das lietas : ) Telpas tiek tī rī tas katru dienu , svaigi dvieļ i, nekur Eiropā neesam lidojuš i, viss ļ oti ē rti, pastā bā rmenis ļ oti draudzī gs: ) : ) : ) VIESNĪ CA LABA : ) paldies
аватар 19731701
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s lieliski atpū tā mies Blanesas viesnī cā Esplendid! Lidojā m uz starptautisko uguņ oš anas festivā lu, kas tur notiek katru gadu no 22. lī dz 27. jū lijam jau vairā k nekā.100 gadus. Viesnī ca atrodas labā vietā - 2-3 minū tes no autoostas, 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas, 10 minū š u attā lumā no vecpilsē tas centra, 4 minū tes no pludmales. … Tomēr ▾ Mē s lieliski atpū tā mies Blanesas viesnī cā Esplendid! Lidojā m uz starptautisko uguņ oš anas festivā lu, kas tur notiek katru gadu no 22. lī dz 27. jū lijam jau vairā k nekā.100 gadus. Viesnī ca atrodas labā vietā - 2-3 minū tes no autoostas, 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas, 10 minū š u attā lumā no vecpilsē tas centra, 4 minū tes no pludmales. Apkā rt nav trokš ņ ainu diskotē ku, kas priecē ja. Istabas tī ras, lai arī ne nulles, diezgan plaš as, ē diens restorā nā patika, diezgan 3 zvaigznes, apmē ram 5 veidu augļ i (garš ī gi nektarī ni, plū mes, melones, arbū zi, persiki) pusdienā s un vakariņ ā s, brokastis raksturī gas Eiropā . Neviens nebija izsalcis, bet izbaudī ja. Varbū t gribē jā s vairā k daž ā dī bas ē dienu izvē lē , bet ar to pietika. Mū s iepriecinā ja arī aukstā s vakariņ as pē c 22:00, ja kavē jaties uz galvenajā m vakariņ ā m (tas ir visā s viesnī cā s) Bē rniem vecumā no 9 gadiem ļ oti patika nodarboties ar interesantiem rokdarbiem viesnī cas bē rnu klubiņ ā . Kopumā atpū tā mies 12 dienas, apmeklē jā m 12 pilsē tas Spā nijā un Francijā un ar pā rē jo bijā m apmierinā ti! Mē s lidojā m ar Natalie Tours!
аватар tanua8
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š o viesnī cu ieguva Fortuna. Fortū na mums pagrieza muguru. Bausī ga viesnī ca, neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet gandrī z noģ ī bu no š ī s viesnī cas ā rē jā s dakš as, kad izkā pu no autobusa. Priekš nojautas mani nemaldinā ja, mē s ieradā mies 8-00, un mū s nokā rtoja tikai 13-00, viņ i teica "Ejiet pastaigā ties. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu ieguva Fortuna. Fortū na mums pagrieza muguru. Bausī ga viesnī ca, neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet gandrī z noģ ī bu no š ī s viesnī cas ā rē jā s dakš as, kad izkā pu no autobusa. Priekš nojautas mani nemaldinā ja, mē s ieradā mies 8-00, un mū s nokā rtoja tikai 13-00, viņ i teica "Ejiet pastaigā ties. " Un tas ir pē c 6 stundu lidojuma un 2 stundu brauciena. Istabas š ausmī gas, logam brezenta aizkari, mē beles saplī suš as, vā cieš i š ņ ā ca aiz sienas, visu nakti klausī jos š itos triļ ļ us. nekā du dzē rienu, pat ne glā zi ū dens. Tē jas glā ze 1 eiro . Es tieš ā m zaudē ju svaru no dehidratā cijas. Vispā r, biedri, es apmeklē ju padomju viesnī cu 1970. gadā . Blanes pilsē tiņ a omulī ga, mierī ga. Jū ra auksta, vē tra 2 nedē ļ as, nekad normā li nepeldē jā mies, viļ ņ i traki ar oļ iem piedevā m atbraucu visa sasista. Turcijā atpū tos 3 zvaigznē s – debesī s un zemē , salī dzinot ar Spā niju. Saglabā tā s ekskursijas - Barselona, ​ ​ ​ ​ Salvadora Dalī muzejs, Francija.
аватар 1572823
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Brī niš ķ ī gajā Blanes pilsē tiņ ā atrodas murgainā viesnī ca Esplendid, kurā pietrū kst pat 3 zvaigž ņ u viesnī cai atbilstoš a servisa. Pat ne 1 vai 2 zvaigznes. Istabas ir š ausmī gā stā voklī , uzkopš ana ir slikta, gulta nav mainī ta nekā dā gadī jumā , tī ri dvieļ i netiek pratinā ti. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gajā Blanes pilsē tiņ ā atrodas murgainā viesnī ca Esplendid, kurā pietrū kst pat 3 zvaigž ņ u viesnī cai atbilstoš a servisa. Pat ne 1 vai 2 zvaigznes. Istabas ir š ausmī gā stā voklī , uzkopš ana ir slikta, gulta nav mainī ta nekā dā gadī jumā , tī ri dvieļ i netiek pratinā ti. Ē diens vienmuļ š un bezgarš ī gs, kas liek ē st pilsē tas restorā nos, lai gan cenā ir iekļ autas vismaz brokastis un vakariņ as. Par lī dzī gu naudu var apmesties citā s Blanes viesnī cā s, kuras ir izdevī gā kas un tur ir labā ki apstā kļ i. Mū su tū roperatoriem vajadzē tu vai nu detalizē ti informē t tū ristus par š ī s viesnī cas š ausmā m, vai arī to nepiedā vā t. Totā la vilš anā s.
аватар cherry65
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
15. septembrī atgriezos no Bleinas pilsē tiņ as, kas atrodas Kostabravā , un biju ļ oti apmierinā ta! Atpū ta tur ir mierī ga, viesnī ca tī ra, bet lū dzu esiet uzmanī gi! Istabā ir televizors (bez tā lvadī bas pults) un kondicionieris! Ē diens nav strū klaka, man bija puspansija, vakariņ oju piekrastes kafejnī cā s. … Tomēr ▾ 15. septembrī atgriezos no Bleinas pilsē tiņ as, kas atrodas Kostabravā , un biju ļ oti apmierinā ta! Atpū ta tur ir mierī ga, viesnī ca tī ra, bet lū dzu esiet uzmanī gi! Istabā ir televizors (bez tā lvadī bas pults) un kondicionieris! Ē diens nav strū klaka, man bija puspansija, vakariņ oju piekrastes kafejnī cā s. bija viens. tā pē c es uzreiz atradu daudz draugu, jaunieš us no Barselonas, kuri ieradā s pie manis! Biju ļ oti apmierinā ta un braukš u tur vē l!
аватар agent-0076
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nonā cā m Blanes pilsē tā , kur atrodas viesnī ca Esplendid, sā kumā pilsē ta likā s nedaudz neglī ta, bet ierodoties viesnī cā mū su š aubas tika kliedē tas. Gribu pateikt, ka turpmā k uz atkal š ī viesnī ca, un iesaku, ja gribi katru dienu ir garneles, mī dijas un citi jū ras radī jumi, katru dienu dzer alkoholiskos dzē rienus, tad š ī viesnī ca nav priekš jums, tur nav labi. … Tomēr ▾ Nonā cā m Blanes pilsē tā , kur atrodas viesnī ca Esplendid, sā kumā pilsē ta likā s nedaudz neglī ta, bet ierodoties viesnī cā mū su š aubas tika kliedē tas. Gribu pateikt, ka turpmā k uz atkal š ī viesnī ca, un iesaku, ja gribi katru dienu ir garneles, mī dijas un citi jū ras radī jumi, katru dienu dzer alkoholiskos dzē rienus, tad š ī viesnī ca nav priekš jums, tur nav labi. Pati viesnī ca atrodas 10 min no plkst. pludmale
аватар fjh
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlasot negatī vo par viesnī cu, sagaidī jā m kaut kā du "nobruž ā tu gultas blakti". Un bija patī kami pā rsteigti par tī rī bu, kā rtī bu un draudzī go personā lu. Vispā r man radā s iespaids, ka visas negatī vā s atsauksmes par Esplendid ir vai nu antireklā mas, vai arī bijā m citā Esplendid un citā Blanes. … Tomēr ▾ Izlasot negatī vo par viesnī cu, sagaidī jā m kaut kā du "nobruž ā tu gultas blakti". Un bija patī kami pā rsteigti par tī rī bu, kā rtī bu un draudzī go personā lu. Vispā r man radā s iespaids, ka visas negatī vā s atsauksmes par Esplendid ir vai nu antireklā mas, vai arī bijā m citā Esplendid un citā Blanes.
Istabas visparastā kā s, diezgan plaš as, santehnika strā dā VISS, NEKAS netek, mū s tī rī ja un mainī ja dvieļ us KATRU dienu, gulta mainī ta 3x, dzeramnauda ņ emta tikai vienu reizi. Man personī gi nebija pietiekami daudz dvieļ u: vienā istabā viņ i deva 2 lielus un 2 mazus. Un dī vainā kā rtā tie bija tī ri un smarž oja, it kā jauki. Visā m istabā m ir balkoni (galds, 2 krē sli), bet lī dzi jā ņ em veļ as aukla.
Un viņ i barojā s ļ oti labi. Cū kgaļ as trū kumu pilnī bā kompensē ja zivis, jū ras veltes, vistas/tī tara gaļ a un liellopa/jē ra gaļ a. Pusdienā s un vakariņ ā s tika doti marinē ti gurķ i un Olivjē , katru dienu bija augļ i un garš ī gs saldē jums. Pati viesnī ca patieš ā m ir bezalkoholiska, tač u esmu redzē jis lietotus VISU alkoholisko dzē rienu un dzē rienu aizstā jē jus. Neesmu mē ģ inā jusi, bet viesnī cas sangrija ir garš ī ga, un manam vī ram alus garš oja. Man ļ oti patika arī garš ī gā kafija brokastī s. Ē damzā lē strā dā krieviski runā još a meitene Tā la, kura vienmē r labprā t mums kaut ko palī dzē ja.
Reģ istratū rā ir arī meitene, kas diezgan labi runā mū su valodā (man par lielu nož ē lu, es neatceros viņ as vā rdu). Ar viņ u bez problē mā m atrisinā jā m visus jautā jumus, kas nav saistī ti ar ē damistabu) Kopumā darbinieki ir diezgan vienmē rī gi smaidī gi un visi vienmē r ir gatavi jums palī dzē t.
Viesnī cā ir iekš telpu siltais baseins ar sava veida dž akuzi, ā ra baseins, dž akuzi un bē rnu baseins. Turklā t ā ra baseini atrodas divos lī meņ os, un pā reja starp tiem ir veidota ū denskrituma veidā . Ļ oti neparasti) Ir arī sporta zā le, tenisa korts un rotaļ u laukums. Viesnī ca ļ oti tī ra, zied puķ es, aug palmas. Kopumā š ī ir visizplatī tā kā Eiropas treshka.
Tieš i 5 minū tes lī dz jū rai ar pieturu pie SPAR veikala. Blanes ietves ir ļ oti š auras, bet ja tu ej pa ceļ u, tad tev nekas nenotiks, jo. Nav automaš ī nu satiksmes kā tā das.
аватар fhks_fjls
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pilnī gi veltī gi viņ i kritizē š o viesnī cu, mums ar diviem bē rniem tā izrā dī jā s "tas, kas mums vajadzī gs". Atraš anā s vieta ideā la - 200 metri no jū ras (paš ā krastmalā izvietotajā m viesnī cā m nav savas teritorijas un ir ļ oti trokš ņ ainas), ceļ š uz jū ru iet cauri nepā rtrauktiem veikaliem, kafejnī cā m, ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Pilnī gi veltī gi viņ i kritizē š o viesnī cu, mums ar diviem bē rniem tā izrā dī jā s "tas, kas mums vajadzī gs".
Atraš anā s vieta ideā la - 200 metri no jū ras (paš ā krastmalā izvietotajā m viesnī cā m nav savas teritorijas un ir ļ oti trokš ņ ainas), ceļ š uz jū ru iet cauri nepā rtrauktiem veikaliem, kafejnī cā m, ļ oti jauki. Lī dz centram 10-15 min. pastaiga (Beverly Park viesnī cas un vairā k no papē ž iem no centra ir daudz tā lā k, tuvā k centram no tā m, kuras mē s piedā vā jam, tikai Pi-mar, bet tas ir ļ oti skaļ š , tas stā v tieš i krastmalā ). 3 minū š u autoosta ir ļ oti ē rta neatkarī giem braucieniem.
Viesnī ca liela, plaš a, diezgan liela skaista sakopta sava teritorija ar palmā m (cik viesnī cā m esam gā juš i garā m, nekur citur tā du teritoriju neesam redzē juš i), liels bē rnu baseins, divi pieauguš ie, ū dens baseinos ir tī rs.
Ē diens bija izcils, kauš anai, 2 nedē ļ as ē dienkarte nemitī gi mainī jā s, ē dieni katrai gaumei: gan pikantu cienī tā jiem, gan tiem, kas ievē ro diē tu. Man paš am ļ oti patika dā rzeņ u š ķ irne un forš ā s zivis. Bā rā tieš ā m nav alkohola, un tas priecē ja, visi vienmē r bija prā tī gi. Mē s ar vī ru nopirkā m vī nu tuvē jā lielveikalā un dzē rā m uz balkona istabā , kad bē rni jau gulē ja. Ē dienus un dzē rienus gan viesnī cā nevar ienest, tas ir tikai uz atpū tnieku sirdsapziņ as. Atnesā m, kā arī ņ ē mā m ā rā augļ us no vakariņ ā m un bulciņ as no brokastī m glī ti saliktas mazā maisiņ ā , neviens mums nekad neizteica piezī mi (varbū t skatoties uz bē rniem).
Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti mierī ga, klusa, personā ls ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, reģ istratū rā.2 meitenes runā krieviski. Kontingents ir ļ oti daž ā ds, pā rsvarā.25-45 gadus veci: ģ imenes ar bē rniem, pā ri.
Bezmaksas trenaž ieru zā le, aerobika, mini klubs bē rniem (bet mē s tajā nekad neiekļ uvā m, jo ​ ​ no rī ta izgā jā m no viesnī cas un vakarā atnā cā m). 21:00 bē rnu diskotē ka (ar ledenes izdalī š anos), 10 - pieauguš o diskotē ka, 24 viss apstā jas. Bet mū su istabā mū zika nebija dzirdama, jo. istabiņ a neskatī jā s uz viesnī cas pagalmu, bet uz ielu, kas ir perpendikulā ra viesnī cas fasā dei, mums paveicā s, uz š ī s ielas tieš i zem balkona novietojā m ī rē tu auto, ietaupot uz maksas viesnī cas stā vvietu, no balkona apbrī nojā m ļ oti omulī gs kaimiņ u viesnī cas iekš pagalms, kurā , kā mums likā s, vispā r neviens nedzī voja.
Vienī gā vilš anā s ir pati istaba. Ne visai liels, bet arī ne nož ē lojams, vecā kajam bē rnam iedeva pilnī gi normā lu 3. gultu, jaunā kais gulē ja pie mums, kamē r nebijā m pā rpildī ti. Ar 3 gultā m, diviem naktsgaldiņ iem, diviem krē sliem, galdu, mū su ratiem, varē ja brī vi staigā t istabā . Istabas dekors un santehnika man atgā dinā ja mū su vietē jo brī vdienu mā ju "Volzhskiye Zori", kur es biju pirms 20 gadiem. Vannasistabā nav ā ķ u-plauktu, š ausmī gi neē rti. Vannas istabā nebija nekas cits kā š ķ idrā s ziepes. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tie, kas karā jā s uz balkona, tad mans vī rs izlasī ja, ka, lai mainī tu, mums bija jā liek uz vannas malas. Pē c mana atgā dinā juma tika nomainī ta gultas veļ a. Bet, tā kā istabā ieradā mies tikai pē c vakariņ ā m (un arī tad ne vienmē r) un uzreiz pē c brokastī m devā mies prom, tad š ie apstā kļ i mums bija lieliski piemē roti.
Bet, ja istabā pavadā t daudz laika, labā k izvē lē ties citu viesnī cu. Un ceļ otā jiem – tas arī viss!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на курорте Коста Брава в Бланесе, в шаговой доступности от пляжа. Отель отлично подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 1,5 км от центра Бланеса, 80 км от аэропорта г. Барселона, 35 км от г. Жирона.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Трехкилометровый пляж Са Абанель – сердце курортной жизни Бланеса. Самый крупный пляж в городке нужно искать по левую сторону утеса Са Паломера (Sa Palomera). Здесь можно строить волшебные замки из золотистого рассыпчатого песка, уплетать мясной тапас бутифáрра (botifarra) в одном из прибрежных кафе, наблюдать за парусными лодками и серферами. Здесь можно взять на прокат лодку, покататься на водных горках, поиграть в волейбол (есть площадки). Здесь же, на пляже, имеются детские площадки для игр.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В отеле есть ресторан-буфет и 3 бара, включая бар у бассейна. В отеле не подаются алкогольные напитки. Вокруг отеля расположены бары, рестораны и уличные рынки. Стойка регистрации работает круглосуточно. Парковка предлагается за дополнительную плату.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В экскурсионном бюро отеля можно взять напрокат автомобиль. Отель расположен на территории живописного сада. В отеле есть теннисный корт и сквош-корт. Летом в отеле организуются развлекательные программы. К услугам гостей крытый и открытый бассейны, сауна и тренажерный зал.
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 400 номеров в 4-этажном корпусе.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese Avda. Mediterrani, 17 Blanes 7300
Tālruņi: (34) 972 336 561
Tīmekļa vietne: Esplendid Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.