Copacabana Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 5.910
№25 viesnīcas reitingā Kostabrava
5.1 Numurs
6.7 apkalpošana
7.3 Tīrība
5.7 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Lloret de Mar centrā, blakus kazino Gran Costa Brava. Viesnīca tika atjaunota 2010. gadā. Sastāv no 2 5 stāvu ēkām. 5 minūšu pastaigas attālumā ir pieejami daudzi veikali un bāri. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Natalja800798
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms atstā t atsauksmi par š o viesnī cu, es vē los teikt, ka jums ir jā saprot, kur jū s dodaties, tā nav Ē ģ ipte, nevis Turcija. Viesnī cā viss kā rtī gs un kā rtī gs, tī rs, nekas ī paš s, vienkā rš a parasta viesnī ca, kas atrodas netā lu no pludmales. … Tomēr ▾ Pirms atstā t atsauksmi par š o viesnī cu, es vē los teikt, ka jums ir jā saprot, kur jū s dodaties, tā nav Ē ģ ipte, nevis Turcija. Viesnī cā viss kā rtī gs un kā rtī gs, tī rs, nekas ī paš s, vienkā rš a parasta viesnī ca, kas atrodas netā lu no pludmales. Lī dz pludmalei - 5 minū š u gā jiens pa š auru ieliņ u. Istaba vienkā rš a, nav turku piecinieks, nav slidkalniņ u, nekas tā ds nav, teritorijā ir neliels baseins. Viesnī cā ir normā la virtuve, Spā nijā vispā r gatavo garš ī gi, labā k nekā turku piecī š os. Tā pē c teikš u, ka viņ i prot gatavot, pat ja nav milzī ga pā rpilnī ba, bet bija jū ras veltes un citi neslikti ē dieni. Var atpū sties, pilsē ta skaista, vakarā ir kur aizbraukt, krastmala skaista, jū ra laba, skaistules, daba, ir cipreses. . . gaiss ļ oti labs. Ekskursijas š eit ir lieliskas, un Barselonā jū s varat doties arī uz Francijas pilsē tā m, tikai lieliskas ekskursiju programmas. Gids bija labs, visu izstā stī ja, neko “nespieda”, meitenes reģ istratū rā ir labas, ja vajag ko pajautā t, vienmē r palī dzē s, visu izstā stī s. Zinā ju, uz kurieni dodos, tā pē c ar pā rē jo biju apmierinā ts.
аватар _658862
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī gi numuriņ i: viss nobruž ā ts, gultas ļ odzī gas, kondicionieris ļ oti vā jš , dvieļ us var nelikt pē c tī rī š anas. Brokastis ir ļ oti vā jas. Vakariņ as ir pluss. Nicinoš a attieksme pret krievvalodī gajiem tū ristiem, neskatoties uz to, ka ir daudz krievu strā dnieku. … Tomēr ▾ Briesmī gi numuriņ i: viss nobruž ā ts, gultas ļ odzī gas, kondicionieris ļ oti vā jš , dvieļ us var nelikt pē c tī rī š anas. Brokastis ir ļ oti vā jas. Vakariņ as ir pluss. Nicinoš a attieksme pret krievvalodī gajiem tū ristiem, neskatoties uz to, ka ir daudz krievu strā dnieku. Viņ us restorā nā neielaiž pat ar dā mas mazo rokassomiņ u – nedod Dievs, kaut ko iznes. Internets ir vā jš un darbojas tikai reģ istratū rā no 7.00 lī dz 10.00. Secinā jums: Es nevienam neiesaku tur apstā ties un atpū sties.
аватар Alla2000
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nokā rtojā mies ā tri, par katru uzturē š anā s dienu no cilvē ka papildus maksā jot 0.5 eiro tū risma nodokli. Viņ i runā krieviski, daudzi krievu strā dnieki. Numurā ir tualete, duš a, 3 dvieļ i vienai personai (mainī ta katru dienu). … Tomēr ▾ Nokā rtojā mies ā tri, par katru uzturē š anā s dienu no cilvē ka papildus maksā jot 0.5 eiro tū risma nodokli. Viņ i runā krieviski, daudzi krievu strā dnieki. Numurā ir tualete, duš a, 3 dvieļ i vienai personai (mainī ta katru dienu). No vannas istabas piederumiem tikai duš as ž eleja un ziepes. tā tad, iesaku ņ emt lī dzi š ampū nu un balzamu, jo. Viesnī ca to nenodroš ina. Istaba tika uzkopta katru dienu, lai gan gultas netiek mainī tas. tiek izmantoti tī rī š anas lī dzekļ i ar š ausmī gi asu un ilgstoš u smaku. Alerģ ijas slimniekiem tas jā ņ em vē rā . gaisa kondicionē tā ju telpā nevar kontrolē t. temperatū ra ir iestatī ta uz 25 grā diem un gaisa kondicionieris ieslē dzas tikai tad, kad balkons ir aizvē rts. Turklā t, ja balkons bija aizvē rts, tad gaisa kondicionieri nevar izslē gt. Turklā t gultas ir novietotas tā , lai gaisa kondicionieris pū stu tieš i galvā . Istabā nav ledusskapja. tā pē c aukstu ū deni varat dzert tikai viesnī cas restorā nā . Ja piekrī ti dzert siltu ū deni, bet istabā , tad ņ em lī dzi glā zes, jo. viņ i nav istabā . bet ir 2 pelnu trauki. Peldkostī mu un jū ras dvieļ u ž ā vē tā ju nav, lai gan kū rorts ir pludmales!
Brokastis - zviedru galds: 5 veidu vā rī tas desas, 3 veidi - kū pinā tas, 5 veidu siers, vā rī ta ola (ļ oti aukstas, iespē jams no ledusskapja, tā s droš i vien gatavo iepriekš un uzglabā ledusskapī , proti, nav zinā ms kā pirms daudzā m dienā m tika vā rī tas š ī s olas) smē rē jums, 3 veidu kruasā ni, ievā rī jumi, š okolā des krē ms, graudaugi, jogurts, tomā ti (daž i ar sapuvuš iem, notecē juš iem un noguruš iem, laikam palikuš i "no vakardienas"), maize, bulciņ as (garš ī gi) , kafija (briesmī ga), tē ja, sulas, ū dens. Spā ņ u virtuve, kā apgalvo viesnī ca, brokastī s netiek pasniegta. Turklā t krievu klā tbū tne, iespē jams, ietekmē jusi apkalpoš anu viesnī cā : apkalpoš ana ir padomju laika pē c principa "ej prom no š ejienes, netraucē strā dā t" - viesnī cas darbinieki nesmaida, nesveicina un ir rupji. Redzē ju, kā krieviete, restorā na darbiniece, ar rokā m savā ca pā rpalikumus no tū ristu galdiem un visu nolika atpakaļ uz bufetes letes. Mē s bijā m š okā ! Internets ir maksas. Vakaros restorā nā - dzī vā mū zika, var dejot.
no plusiem: viesnī ca atrodas netā lu no centra, bet nakts svē tku troksnis nav dzirdams, it ī paš i, ja no istabas paveras skats uz baseinu, klusums ir kā ciematā ))
аватар marco.suslik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu dā rdzī bas dē ļ , lielisks variants jaunieš u budž eta brī vdienā m, lielisks personā ls, bija ā rpus sezonas, tā pē c acī mredzot ē diens mū s pievī la, izvē le maza, ī paš i brokastis. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu dā rdzī bas dē ļ , lielisks variants jaunieš u budž eta brī vdienā m, lielisks personā ls, bija ā rpus sezonas, tā pē c acī mredzot ē diens mū s pievī la, izvē le maza, ī paš i brokastis. Citā di lieliska viesnī ca, lī dz pludmalei 10 minū tes pa š aurajā m gleznainajā m ieliņ ā m.
аватар a-500
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: lē ti, tī ri, garš ī gi ē dieni, pieklā jī gs personā ls, laba atraš anā s vieta, tuvu jū rai, ja ir vē lme, var pasū tī t aukstas vakariņ as (pē c ekskursijas gaidī s vakariņ as, tikai jā brī dina personā ls plkst. … Tomēr ▾ Plusi: lē ti, tī ri, garš ī gi ē dieni, pieklā jī gs personā ls, laba atraš anā s vieta, tuvu jū rai, ja ir vē lme, var pasū tī t aukstas vakariņ as (pē c ekskursijas gaidī s vakariņ as, tikai jā brī dina personā ls plkst. avanss), viesnī cā var spē lē t galda tenisu un biljardu, istabā s aizkari nelaiž iekš ā ne lā sī ti gaismas, ir balkons ar galdu un krē sliem, kurš neprot angļ u valodu nebū s problē mu, viesnī ca ir krieviski runā još s personā ls un gandrī z visi krievvalodī gie tū risti.
Mī nusi: maza teritorija, sliktas istabas, man ļ oti č ī kstē ja gulta, vannasistabā viena ligzda un tā drī z plī st, fē na nav, iedeva gludekli ar salauztu regulatoru, gludeklis uzkarsa sekundē , un sadedzinā ju savu kleitu, atbraukuš ajam bū s vilš anā s praktizē t angļ u valodu, praktiski neviena nav lī dzi.
Kopumā viesnī ca ir piemē rota tiem, kuri istabā pavadī s minimā lu laiku.
аватар komei
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas 5-8 minū š u attā lumā no pludmales. Maksas Wi-Fi man nebija problē ma. gandrī z visur kafejnī cā tas ir. Maltī tes bija brokastis un vakariņ as, vienmē r atstā ja pilnas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 5-8 minū š u attā lumā no pludmales. Maksas Wi-Fi man nebija problē ma. gandrī z visur kafejnī cā tas ir. Maltī tes bija brokastis un vakariņ as, vienmē r atstā ja pilnas.
аватар investle
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas kū rortpilsē tas centrā . Netā lu no piecu minū š u gā jiena atrodas Mercadona lielveikals, septiņ u minū š u autoosta. Lī dz jū rai, lai dotos pa iepirkš anā s ielā m, ir arī apmē ram septiņ as minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas kū rortpilsē tas centrā . Netā lu no piecu minū š u gā jiena atrodas Mercadona lielveikals, septiņ u minū š u autoosta. Lī dz jū rai, lai dotos pa iepirkš anā s ielā m, ir arī apmē ram septiņ as minū tes.
Numuri tiek uzkopti katru dienu, ir neliels baseins, ziepes un š ampū ns tiek nodroš inā ti tikai ierodoties. Nav matu ž ā vē tā ja, nav ledusskapja. Ir kondicionieris, kurš man nez kā pē c nestrā dā ja (varbū t sezonas sā kuma dē ļ vē l nebija ieslē gts? ), TV ar vairā kiem krievvalodī giem kanā liem.
Wi-fi tiek apmaksā ts, seifs istabā arī ir jā maksā : 15 eiro nedē ļ ā , 25 eiro - divas nedē ļ as. Plus 10 eiro - depozī ts, kas tiek dots izbraucot no viesnī cas.
Ē diens ir labs, ī paš i vakariņ as. Brokastis katru dienu ir vienā das: jogurts, olas, desa, siers, grauzdiņ i, bulciņ as, pā rslas, ievā rī jumi, medus, kafija, tē ja, kakao.
Vakariņ as - katru dienu daž ā das, daž ā di salā ti, zivis, gaļ a, vista, zupa, pat deva paelju, lazanju, vistas iesmiem. Vakariņ ā s pastā vī ga augļ u izvē le: banā ni, persiki, ķ irš i, kivi, ā boli, apelsī ni. Desertā vairā ku veidu saldē jums.
Viesnī cā ir viens trū kums: tā ir laba dzirdamī ba no blakus esoš ajiem numuriem un laba dzirdamī ba no ielas.
Personā ls ir draudzī gs. Tajā atpū š as daudz krievu.
Tie, kas nav ī paš i izvē lī gi, var droš i izvē lē ties š o viesnī cu un baudī t Spā nijas sauli un jū ru.
Вид отеля с улицы Номер 232 Ванная комната Бассейн
аватар Topoli
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pilnī bā atbilst tā s 3 *. Ē diens vienmuļ š , bet apmierinoš s. dzē rieni pusdienā s/vakariņ ā s par maksu. vakariņ ā s augļ i, saldē jums. Kondicionieris, seifs numurā par papildus samaksu. vispā r nav fē na. un skats uz jū ru-)) Remonts, gultas veļ a 3 personā m. … Tomēr ▾ Pilnī bā atbilst tā s 3 *. Ē diens vienmuļ š , bet apmierinoš s. dzē rieni pusdienā s/vakariņ ā s par maksu. vakariņ ā s augļ i, saldē jums.
Kondicionieris, seifs numurā par papildus samaksu. vispā r nav fē na. un skats uz jū ru-)) Remonts, gultas veļ a 3 personā m.
personā ls, lieliska atraš anā s vieta. Lī dz jū rai 7-10 min. viesnī ca centrā .
Iesaku neizvē lī giem ceļ otā jiem, kuri ierodas izbaudī t neaizmirstamo Spā niju, un ne no visiem inc.
Lloret de Mar pilsē ta ir ballī š u pilsē ta, daudz jaunieš u, troksnis, klubi, nakts restorā ni utt.
аватар helena-kiev
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas vē rtē jums ir "3". … Tomēr ▾ Viesnī cas vē rtē jums ir "3".
Улочки Loret de Mar Пляж Отель Набережная


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в центре Льорет-де-Мар, рядом с казино Gran Costa Brava. Отель был реновирован в 2010 году. Состоит из 2-х 5-этажных корпусов. В 5 минутах ходьбы находятся многочисленные магазины и бары. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Copacabana находится рядом с казино Gran Costa Brava, в центре Льорет де Мар. В 5 минутах ходьбы расположены многочисленные магазины и бары. Аэропорт Жирона — Коста-Брава в 23 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м от отеля. Самый длинный — протяженностью 1,5 километра — и многолюдный пляж Ллорет-де-Мар, раскинулся в центральной части города. Для каталонцев главный пляж — это история, часть души и главная достопримечательность. 
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

ВВ ресторане отеля подают «шведский стол», включая выбор традиционных испанских блюд. В баре можно отдохнуть и заказать напитки. В лаундже проводят вечерние развлечения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Игровые автоматы.
  • biljards
  • galda teniss
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 160 номеров.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Adv. Frederic Mistral, 40-48 17310 Lloret de Mar Costa Brava Spain
Tālruņi: Tel: +34 972 36 51 12
Tel: +34 972 36 51 16
Tīmekļa vietne: Copacabana Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.