Aqua Hotel Bertran Park 4*– Atsauksmes

32
Novērtējums 7.610
№3 viesnīcas reitingā Kostabrava
7.4 Numurs
8.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 100 metru attālumā no Loreta de Maras centra un 350 metru attālumā no Kostabravas. Uzcelts 1973. gadā, daļēji renovēts 2016. gadā (istabas, recepcija, bārs), 2019. gadā - restorāns ar virtuvi. Sastāv no galvenās ēkas 5 stāvu ēkas un papildu ēkas 4 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota tūristiem bez bērniem, kuri dod priekšroku dzīvošanai netālu no kūrorta izklaides vietām.Vairāk →
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bertran Park, Aqua viesnī cu ķ ē de Pā rbaudī ts ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros Spā nijā . Droš s 20.04. 10 Wf bp visur. Ieteicams pieauguš ajiem. Bē rniem tikai krē sli ē damistabā . Dvieļ i pludmalei un baseinam par standartu maksā. … Tomēr ▾ Bertran Park, Aqua viesnī cu ķ ē de
Pā rbaudī ts ar kolē ģ iem reklā mas tū res ietvaros Spā nijā .
Droš s 20.04. 10
Wf bp visur.
Ieteicams pieauguš ajiem. Bē rniem tikai krē sli ē damistabā .
Dvieļ i pludmalei un baseinam par standartu maksā.1 eiro dienā . Depozī ts 10 eiro visiem veidiem.
Atrodas dzī vojamajā rajonā , tuvumā nav kafejnī cas, ir veikals ar konditoreju. Lī dz jū rai 10 minū š u gā jiens.
Istabas mazas, duš u ar istabu savieno logs, kas neaizveras.
Standarta 4 no 2 lielā m gultā m, liela, vannas istaba ar vannu, vannas istabā bez loga.
Junior suite divistabu.
Vannas istabā ir logs uz otru istabu.
Nevainojama vadī ba.
Vestibilā pī tā s š ū poles.
Piemē rots cilvē kiem, kas vecā ki par 30 gadiem.
аватар AnnaFirmirova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku pie saviem draugiem un puiš a! Istaba mums patika - istabiņ ā s nekā lieka. Gardas brokastis un pā ris vakariņ as. Cepš ana top iecirtums! ! Tī rī ts katru dienu, neviens netraucē . Personā ls laipns, runā angliski, es biju pā rsteigts, kad dzirdē ju krievu runu no administratores. … Tomēr ▾ Es paliku pie saviem draugiem un puiš a! Istaba mums patika - istabiņ ā s nekā lieka. Gardas brokastis un pā ris vakariņ as. Cepš ana top iecirtums! !
Tī rī ts katru dienu, neviens netraucē . Personā ls laipns, runā angliski, es biju pā rsteigts, kad dzirdē ju krievu runu no administratores. Nu, es biju tik pā rsteigts.
Mū su istaba bija tieš i tā da pati kā fotoattē lā . Tas ir svarī gi! Es nezinu, kā viņ i tā bildē , bet es saņ ē mu 2 reizes, kad fotoattē lā bija universā la mē roga cipars, un jū s ierodaties, un patiesī bā jū s gaida sē rkociņ u kastī te. Mī nuss tikai gultā - diviem cilvē kiem tas ir mazs. Negulieties brī vi uz tā .
Jū ra. Viņ am, ejot, 5 minū tes. Svaigs gaiss ir skaistums. Pilsē tas centrs, lū dzu.
Ja nakš ņ ojat ilgā k par dienu, tad tā da gulta sā k nedaudz noslogot. Mē s prasī jā m citu istabu, bet viņ iem visiem ir š ī s gultas.
аватар Jina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bertrand Hotel tagad ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca, varbū t tā bija kaut ko pelnī jusi, fē na klā tbū tni vai ko tamlī dzī gu. Principā viss nav slikti. Istabas ir divistabu: ir neliela viesistaba ar dī vā nu un televizoru un atseviš ķ a guļ amistaba ar gultu un arī televizoru. … Tomēr ▾ Bertrand Hotel tagad ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca, varbū t tā bija kaut ko pelnī jusi, fē na klā tbū tni vai ko tamlī dzī gu. Principā viss nav slikti. Istabas ir divistabu: ir neliela viesistaba ar dī vā nu un televizoru un atseviš ķ a guļ amistaba ar gultu un arī televizoru. Pati viesnī ca nav liela, ir baseins, bet mē s to neizmantojā m, vakaros tur spē lē dī dž ejs un izklaidē Eiropas pensionā rus. Lielā kā daļ a mū su cilvē ku tur ir jaunieš i, bet visi ir pieticī gi un klusi. Ī paš i veiksmī gas bija ķ idā tas brokastis, ar š ampanieti un visā diem ē dieniem, kruasā niem. Vakariņ ā s ir daudz augļ u, desu un daudz ko citu. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Wifi viesnī cas reģ istratū rā ir bezmaksas, bet ļ oti lē ns, a la iezvanpieeja, nav iespē jams neko lejupielā dē t. Viņ i tirgo wi-fi istabā s, par cenu 12 eiro uz 10 dienā m, BET ar š o paroli un loginu var pieslē gt tikai vienu ierī ci istabā , ja ir divi telefoni, kas vē las wi-fi, nedod Dievs - tikai savukā rt...Vispā r Spā nijā dī vaina pieeja globā lajam tī meklim - patiesī bā tas nekur nav ī sti pieejams, un ja ir, tad cenas nav cilvē cī gas vai ā trums ir niecī gs. Lī dz jū rai ļ oti lē ni aiziet apmē ram 5 minū tes, blakus galvenā promenā des iela Lloret del Mar, skaista promenā de, daudzi bā ri, kafejnī cas, daudz veikalu, ir arī naktsklubi. Jū ra septembrī piemē rota peldē š anai, pati pludmale ir mazs olī tis, ļ oti mazs, gluž i kā smiltis, bet nelī p pie kā jā m, kas priecē . Pludmalē pē c pieprasī juma sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, katrs 6 eiro, bet tos izmanto maz, visi guļ uz dvieļ iem. Uz ekskursiju rē ķ ina cenu zī me uz ielas tā da pati, operatoram, nav nekā das atš ķ irī bas. PortAventura ir atrakciju parks - tikai tad, ja jums ir bē rni un esat gatavs pavadī t dienu rindā . Barselonas apskats - brauciet pats, nepakļ aujieties vietē jo iedzī votā ju iebiedē š anai, ka it kā ir sarež ģ ī ta satiksme un maksas ceļ i. Paņ em maš ī nu un brauc, tas ietaupī s tavu laiku un arī naudu, domā ju, ka iespaidi bū s tā di paš i. Vispā r mans padoms, tā kā atrodaties Spā nijā un tuvu robež ai, apmeklē jiet Franciju - Provansu, Goskoniju, varat braukt lī dz Azū ra krastam, kā arī doties uz Andoru kalnos. Lai visiem labas brī vdienas! Viesnī cas vē rtē jums - 7.
Пляж Цены на экскурсии 2015г.
аватар Fortunates
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m superior istabiņ ā ar skatu uz baseinu, ē diens bija vienkā rš i super izvē le puspansijai - astoņ kā ji, garneles, mī dijas, sautē ta jē ra gaļ a, istabiņ a nebija greznī ba, bet bija minibā rs, Wi-Fi bija bojā ts, bet tas bija. … Tomēr ▾ Dzī vojā m superior istabiņ ā ar skatu uz baseinu, ē diens bija vienkā rš i super izvē le puspansijai - astoņ kā ji, garneles, mī dijas, sautē ta jē ra gaļ a, istabiņ a nebija greznī ba, bet bija minibā rs, Wi-Fi bija bojā ts, bet tas bija. Ļ oti iesaku š o viesnī cu. vairā k rezervē ts iepriekš un ļ oti, ļ oti lē ti. Un Joreta pati par sevi ir neaizmirstama, lai arī pludmales ir kopī gas, bet viss ir super-duper.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko lidoja no turienes. Ceļ ojis ar jaunu vī rieti. Ideā la viesnī ca diviem! Draudzī gā kais personā ls, labā kais ē diens! Ē kā ir labs remonts un mē beles. Ieguva istabu ar logu vannas istabā un privā tu, nesaistī tu balkonu. Seifa atslē ga tiek paņ emta reģ istratū rā (maksa 10 eiro, kas tiek atgriezta izrakstī š anā s laikā , un daž i eiro dienā pē c tarifa). … Tomēr ▾ Tikko lidoja no turienes. Ceļ ojis ar jaunu vī rieti. Ideā la viesnī ca diviem! Draudzī gā kais personā ls, labā kais ē diens! Ē kā ir labs remonts un mē beles. Ieguva istabu ar logu vannas istabā un privā tu, nesaistī tu balkonu. Seifa atslē ga tiek paņ emta reģ istratū rā (maksa 10 eiro, kas tiek atgriezta izrakstī š anā s laikā , un daž i eiro dienā pē c tarifa). Atslē ga jā nē sā lī dzi. Naktī s diezgan kluss. Kaimiņ i netika dzirdē ti. Jaunieš i (seviš ķ i vā cieš i) ir ļ oti trokš ņ aini, bet ilgi bļ aut nedrī kst, viesnī cas darbinieki viņ us aptur. Arī uz ielas naktī reizē m atskanē ja kliedzieni, no tiem glā bj aizvē rtā s balkona durvis. Istaba tika tī rī ta katru dienu, un viņ i nekad neņ ē ma dzeramnaudu (atstā ja tos izrakstoties). Vakariņ ā s viņ i maksā par dzē rieniem, ja jums nav lī dzi naudas, viņ i izsniedz kvī ti - varat to atnest, kad tas ir ē rti. Teritorijā - tī rs neliels baseins ar sauļ oš anā s krē sliem un duš ā m, blakus bā rs. Kontingents viesnī cā : vā cieš i (š ķ ita, ka viņ i bija visvairā k), krievi un spā ņ i ar itā ļ iem. Reti franč u. Personā ls slikti runā angliski (izņ emot reģ istratū ru). Bet viņ i zina pareizos vā rdus krievu valodā , tā pē c nebija problē mu ar izpratni. Tas nav tā lu no jū ras, pludmalē ir daudz cilvē ku, bet visi jaunieš i, kas staigā naktī , rā po ā rā tikai vakariņ ā s. Jū ra tī ra, vē trains bija tikai pē dē jā dienā . Lietus nebija. Peldoties lietas tika atstā tas pludmalē (bija arī nauda), un neviens tā m nekad netuvojā s. Lai gan brī dina par zagļ iem. Pludmalē ir rupjas smiltis, tā pē c tā s nekad nepalika uz dvieļ a un matos. Akmeņ i un priedes - gleznaina ainava un "garš ī gs" gaiss. Ir vietas, kur pastaigā ties un baudī t dabu. Pilsē tā ir miljoniem kafejnī cu un restorā nu, un ē dieni visur ir ļ oti garš ī gi. Blakus viesnī cai atrodas dzē rienu veikals, kur tante piedā vā degustā cijas. Ir ļ oti garš ī gi dā rgi un lē ti spā ņ u vī ni. No autoostas (piecu minū š u attā lumā no viesnī cas) varat doties jebkurā virzienā . Biļ ete turp un atpakaļ uz Barselonu maksā.19 eiro vienai personai. Iesaku š o viesnī cu tiem, kas vē las klusā ku vietu)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар parazitka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā nu kā rtī bā , mē s č etri devā mies, ieradā mies viesnī cā ap 20:45 reģ istratū rā , viņ i piedā vā ja atstā t koferus vestibilā un skriet vakariņ ā s, jo ir lī dz 21:00, un tad izrakstī ties. … Tomēr ▾ Tā nu kā rtī bā , mē s č etri devā mies, ieradā mies viesnī cā ap 20:45 reģ istratū rā , viņ i piedā vā ja atstā t koferus vestibilā un skriet vakariņ ā s, jo ir lī dz 21:00, un tad izrakstī ties. . Mē s tā arī darī jā m (starp citu, 21:00 no vakariņ ā m neviens netiek izmests, viss personā ls apkalpo "lī dz pē dē jam klientam", tikai pē c 21:00 nevienu nelaiž iekš ā ). Pē c vakariņ ā m devā mies uz reģ istratū ru un tajā paš ā minū tē bijā m nokā rtoti (aiz reģ istratū ras stā vē ja krieviski runā još a meitene). Krievi acī mredzot ir apmetuš ies 4. stā vā , jo tur bijā m izmitinā ti gan mū s, gan arī tikko atbraukuš os tū ristus. TUI gids bija viesnī cā katru dienu (zinu sū dzī bas par citiem tū roperatoru gidiem, kuri neparā dā s vispā r) un vienmē r labprā t pamudinā ja un palī dzē ja.

Runā jot par viesnī cas atraš anā s vietu, man tā š ķ ita ideā la. Autoosta 3 min. staigā t (no turienes jū s varat doties uz Barselonu, Ž ironu, Tosu utt. utt. ). Pietura, no kuras lī dzi izbraukš ana ekskursijā s 1 min. gā jienā no viesnī cas (pretī OLIMPIA RENT A CAR - viņ i tur ī rē automaš ī nas).
Jū ra 5-7 min. staigā jiet pa ielā m ar veikaliem un uzkodā m. Disko iela 4 min. staigā t, bet tajā paš ā laikā viesnī ca atrodas tā , ka vardarbī gie vā cieš i un diezgan iereibuš i krievi, kas tusē diskotē kā un pie jums, nedzird!

Ē dinā š ana: ē dā m brokastis un vakariņ as. Brokastī s: olu kultenis (ja kultenis), daž ā das desiņ as, sagrieztas desiņ as (vairā ku veidu), sieri (vairā ku veidu), vistas gaļ as gaļ as (vai tas pats, bet ne vistas, bet siers), jogurti, daž ā das bulciņ as, cepumi , ā trā s brokastis (graudaugi ar pienu u. c. ), augļ i, piena kokteiļ i, sulas, tē jas, kafija, š ampanietis. Katrs atradī s kaut ko sev, izsalcis nepaliksi. Vakariņ ā s: vista, gaļ a (daž ā dā s interpretā cijā s), salā ti (4-5 veidi), frī kartupeļ i, paella, cepti, svaigi, marinē ti dā rzeņ i, desiņ as, mī dijas (ne vienmē r), garneles (ne vienmē r), bulciņ as, jogurti , saldē jums, augļ i (3-4 veidi dienā , bet mainā s ar biež umu: ā boli, bumbieri, apelsī ni, aprikozes, persiki, nektarī ni, kivi, arbū zs, melone, ananā si).
Kopumā viss ir pā rpilnī bā un viss ir svaigs. Dzē rieni vakariņ ā s, kā arī pusdienā s - MAKSĀ TI! ! ! Tā tas ir visur Spā nijā.

Apkalpoš ana: reģ istratū rā krieviski runā još a meitene, kā jau rakstī ju, pateiks, palī dziet. Tī rī š ana katru dienu, istabā s viss tī rs. Mū su ceļ vedis def. pulkstenis ir vietā (vienmē r ir viegli iegā dā ties ekskursiju un vienkā rš i kaut ko pajautā t). Darbinieki ir smaidī gi un nav uzstā jī gi. Ir Wi-Fi (maksas, izņ emot premium klases numurus).

Istabā (standarta): viena divguļ amā gulta un divas pā rbī dī tas pusotras (xs kā pē c), vecmammas laika televizors : ) ar diviem krievu val. kanā li (manuprā t 24 un 1 svins), galds, 3 naktsgaldiņ i, skapis, spogulis, plaukti. Vannasistabā : vanna ar duš u, izlietne, tualete, bē da, spogulis, fē ns, dvieļ i (5 gab. ), nu, ir ž elejas, š ampū ni.

Viesnī cā ir 2 lifti (nekad nav rindas, lai brauktu augš ā vai lejā ). Vestibilā ir datori, atkal var iekļ ū t internetā (par maksu). Ir peldbaseins, es to redzē ju ī si, es nekad neesmu peldē jis (man tam nebija laika).
Ir automā ts ar dzē rieniem (2 eiro - 0.5 kola, sprite, fanta; ir vē l kaut kas, bet neatceros). Ir bagā ž as telpa (piemē ram, jū s izbraucat uz lidostu 13:00, un izrakstī š anā s notiek 10:00, lai jū s varē tu atstā t savu bagā ž u bagā ž as nodalī jumā uz 3 stundā m un staigā t), ir arī tualetes telpas (jo pē c izrakstī š anā s netiks ielaists).

Tagad nedaudz par daž ā diem braucieniem: bijā m Tossa de Mar, tas ir 20 minū tes. brauciens no Lloret (spā ņ u valodā Lloret), pts. gleznaina pilsē tiņ a, tur atrodas pils-cietoksnis Vila Vella (romantiķ u pilsē ta). Apmeklē ju Ž ironu (lai aizbrauktu kaut kur 1h). Galvenā s Ž ironas apskates vietas ir koncentrē tas tā s vē sturiskajā centrā , pilsē tas austrumu daļ ā , ko ieskauj no seniem laikiem saglabā jusies cietokš ņ a siena. Ž ironā var arī labi iepirkties. Galvenais ceļ ojums ir Barselona. Ir nereā li aptvert visas Barselonas apskates vietas vienā braucienā (izvē lies sev interesantā ko).
Jū s varat nokļ ū t no Loretas uz Barcu divos veidos: 1) no Loretas uz Blanesu (apmē ram 20 minū tes) ar autobusu, pē c tam ar vilcienu no Blanesas uz Barselonu (autobuss jū s nogā dā s tieš i stacijā , kur kursē vilcieni). Brauciens no Blanesas uz Barselonu aizņ em apmē ram stundu, bet + tā kā vilciens kursē gar krastu, jū s apbrī nosiet skaistumu (mums š ī iespē ja patika vairā k). Un, starp citu, vilciens jū s aizvedī s tieš i uz Katalonijas laukumu (Barselonas centrs). Cena - 13.9 eiro (turp un atpakaļ ) 2) no Loretas uz Barselonu (apmē ram 1-1.1 stunda) ar autobusu un tas nogā dā s uz ziemeļ iem no Katalonijas laukuma, laukumu var sasniegt ar kā jā m min. par 20, iespē jams. Cena - 20 eiro (turp un atpakaļ ). No Katalonijas laukuma iziet 2 ekskursiju marš ruti (sarkanā un zilā krā sā ), katrs no tiem ir laimī gs saskaņ ā ar definī ciju. atrakcijas, busiņ ā ir sava veida radio kaķ ī.
iespraudi austiņ as (tā s tev iedos, pē rkot biļ eti š im autobusam) un, noskaņ ojies vē lamajā valodā , klausies informā ciju par tuvojoš ajiem apskates objektiem. Katrā š ī autobusa pieturā jū s varat izkā pt un apskatī ties, ko vē laties, un tad no nolaiš anā s vietas jū s sē dē sit uz takas. š ī marš ruta autobusu (bez maksas) un doties uz nā kamo. Atrakcija.

Par š o ceļ ojumu vari rakstī t bezgalī gi, š ķ iet, elementā rā ko ieskicē ju, bū s jautā jumi - sazinies ar mani! Lai visiem labs ceļ ojums! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , viss ir tuvumā , un diskotē kas un veikali. Man patika pati viesnī ca, personā ls draudzī gs, istabiņ a ē rta. Tī rī ja katru dienu, labi pabaroja, garš ī gi un ē dienu izvē le bija diezgan bagā ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , viss ir tuvumā , un diskotē kas un veikali. Man patika pati viesnī ca, personā ls draudzī gs, istabiņ a ē rta. Tī rī ja katru dienu, labi pabaroja, garš ī gi un ē dienu izvē le bija diezgan bagā ta. Jū ra ir š ika, silta, tī ra, ū dens maigs, maigs, no tā s nemaz negribas pamest. Es tik tikko piespiedu sevi doties vismaz pā ris ekskursijā s, paldies, ka palī dzē jā t mū su VKO-travel gidam izdarī t izvē li. Neskatoties uz manu slinkumu, viņ a tomē r mani pierunā ja doties uz PortAventura un Barselonu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rudens sā kumā š eit atpū tos, izbraucu ekskursijā pa TUI. Viesnī ca ir ļ oti piemē rota trijatā , ar labu atraš anā s vietu netā lu no pilsē tas kluba centra. Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir ļ oti patī kama. Istabas ir ē rtas, lieliski uzkopj, ē diens brī niš ķ ī gs - bija gan kū kas, gan paelja, gan augļ i. … Tomēr ▾ Rudens sā kumā š eit atpū tos, izbraucu ekskursijā pa TUI. Viesnī ca ir ļ oti piemē rota trijatā , ar labu atraš anā s vietu netā lu no pilsē tas kluba centra. Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir ļ oti patī kama. Istabas ir ē rtas, lieliski uzkopj, ē diens brī niš ķ ī gs - bija gan kū kas, gan paelja, gan augļ i. Teritorija neliela, ir baseins, bā rs. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Ļ oti jauka dā ma reģ istratū rā . Lī dz pludmalei 10 minū tes, pludmale paš valdī bas, tī ra, lietussargu un sauļ oš anā s krē slu noma par 4.5 eiro diennaktī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska tiem, kas cieš i guļ vai izklaidē jas visu nakti! pilns ar nenogurdinā mu Eiropas jaunatni, bet krievu pietiek! Man patika, jo Es noteikti negā ju gulē t =))) pilsē ta ir brī niš ķ ī ga! silta jū ra, draudzī gi cilvē ki, rosī ga naktsdzī ve un Dalī muzejs 1. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska tiem, kas cieš i guļ vai izklaidē jas visu nakti! pilns ar nenogurdinā mu Eiropas jaunatni, bet krievu pietiek! Man patika, jo Es noteikti negā ju gulē t =))) pilsē ta ir brī niš ķ ī ga! silta jū ra, draudzī gi cilvē ki, rosī ga naktsdzī ve un Dalī muzejs 1.5 stundas attā lumā ! Es sapratu visu, kā pē c es devos! brokastis viesnī cā ir normā las, bet es neesmu ī paš i izvē lī gs)) numuriņ i ir tī ri, tī rī ti katru dienu. Atraš anā s vieta laba: 5 minū tes lī dz pludmalei (publiski, ir maksas sauļ oš anā s krē sli, bet kam tie vajadzī gi, ja ir dvieļ i! =)) Ī sā k sakot, aiziet - nenož ē losiet! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар like101
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visnepatī kamā kā pē cgarš a palika no vienas kazas, kura mani naktī nelaida istabā . Sē ž , gnī da, reģ istratū rā ū sains piedzē ries onkulis, un prasa man Lakardu (pasi) un tas ir 2 naktī , kamē r nā k vā cieš i, daž i citi dod visiem atslē gas, bet man dabū ja dibenā . … Tomēr ▾ Visnepatī kamā kā pē cgarš a palika no vienas kazas, kura mani naktī nelaida istabā . Sē ž , gnī da, reģ istratū rā ū sains piedzē ries onkulis, un prasa man Lakardu (pasi) un tas ir 2 naktī , kamē r nā k vā cieš i, daž i citi dod visiem atslē gas, bet man dabū ja dibenā . , piemē ram, kā pē c tu tik vē lu atnā ca, tieš ā m rusofobs, man bija jā iet uz policiju. Bezprecedenta gadī jums!
Viesnī cā tieš ā m ir trokš ņ ains, it ī paš i, ja istabiņ a ir otrajā stā vā un ī paš i ja zem tevis ir virtuve - brokastis noteikti nepā rgulē si, sienas arī kartons, var dzirdē t ne tikai kā drā ž nā koš ajā istabā , bet arī tad, ja kā ds piemā jas. Vispā r vā cieš i naktī s bļ auj tā , ka pat aizvē rti logi nepalī dz, tā pē c, ja iespē jams, ņ emiet istabu 5 stā vā .
Lī dz jū rai 10-15 minū tes. Un vē l nepatī kams moments - vakariņ ā s nav bezmaksas dzē rienu, nē , es nerunā ju par vī nu, sulā m utt. Ū DENS un ka jā pē rk!! !
Priekš rocī ba ir tā da, ka darbinieki saprot angļ u valodu un policijas iecirknis ir tuvu, galu galā viņ i man palī dzē ja naktī iekļ ū t istabā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums kafetka87
Papildinformācija par šo viesnīcu norāda, ka smēķēšana ir aizliegta visā viesnīcā un numuros. Sakiet, lūdzu, kurš gāja, vai tā ir taisnība, ka viesnīcā nesmēķē? Paldies jau iepriekš! P.S.: Jūs esat dzirdējuši brīdinājumu no Veselības ministrijas)))
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 100 м от центра г. Льорет-де-Мар и в 350 м от побережья Коста-Брава. Построен в 1973 году, частично реконструирован в 2016 году (номера, ресепшен, бар), в 2019 — ресторан с кухней. Состоит из 5-этажного здания основного корпуса и 4-этажного здания дополнительного корпуса. Отель подойдет для отдыха туристов без детей, предпочитающих жить вблизи развлечений курорта.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от аэропорта Барселоны, в 35 км от аэропорта Жироны, в 100 м от центра города Льорет-де-Мар. Ближайшая автобусная остановка — 100 м, остановка такси — 100 м, ночной бар — 100 м, рестораны — 50 м, супермаркет — 100 м, банкомат — 50 м.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 1 км — в 350 м. Полотенца (платно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (8:00-23:00), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), 1 конференц зал (на 25 человек), врач по вызову (платно), ТВ-зал, 1 ресторан: завтрак с 08:00 до 10:00, обед с 13:00 до 14:30, ужин с 19:00 до 21:00 (международная кухня, шведский стол), кафе-бар (08:00-01:00), 1 открытый бассейн 70 м2, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, у бассейна полотенца: платно (депозит).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Живая музыка бесплатно (1 раз в неделю), настольные игры (платно), игровые автоматы (платно).
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 147 номеров:

Standard (22 м2, макс. 4 чел.) двуспальная кровать или две односпальные, ванная комната с душем или ванной, балкон, в обновленных номерах между ванной и спальней прозрачное окно;

Premium Room (24 м2, макс. 2 чел.) двуспальная кровать, ванная комната с душем, балкон и вид на бассейн;

Junior Suite (32 м2, макс. 4 чел.) двуспальная кровать и гостиная с диван-кроватью, большая часть номеров с видом на бассейн, ванная комната с душем или ванной, французский балкон;

Junior Suite Premium (30 м2+ 7 м2, макс. 2 чел.) двуспальная кровать и диван, терраса с видом на бассейн, ванная комната с душем.

Есть 3 номера для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

Ванная комната с душем или ванной, фен, банные принадлежности, зеркало для макияжа (в некоторых номерах), кондиционер, LCD-телевизор, кабельное ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), холодильник (бесплатно), мини-бар (платно), балкон/терраса ( в некоторых номерах).. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, смена белья: 1 раз в неделю, room service (8:00-23:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Sant Josep 49, Mail box 843, 17310, Lloret de Mar, Girona, Spain
Tālruņi: Tel: +34 972 365 901 Fax: +34 972 370 887
Tīmekļa vietne: Aqua Hotel Bertran Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.