Svētceļnieku ceļš. 6. daļa

13 Marta 2018 Ceļošanas laiks: no 05 Septembris 2015 ieslēgts 19 Septembris 2015
Reputācija: +1222
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

10.  diena

Š ī diena sā kā s labi, bet pē c tam mē s piedzī vojā m daudz nepatī kamu brī ž u.

No rī ta devā mies uz Valensiju, vienu no Spā nijas skaistā kajā m pilsē tā m. Pilsē tu 138. gadā pirms mū su ē ras dibinā ja romieš i

Vispirms mē s apmeklē jā m Mā kslas un zinā tnes pilsē tu. Tas atrodas Turijas upes vecā s gultnes vietā . Arhitekts Santjago Kalatrava projektē ja izcilu modernu piecu ē ku kompleksu (okeanogrā fiskais parks, planetā rijs, operas nams, zinā tnes muzejs un dā rza galerija).

Pati Valensija mū s sagaidī ja ar savā m saulainajā m ielā m un laukumiem.

Š ī ir š aurā kā mā ja Valensijā

Galvenā Valensijas apskates vieta ir Sv.  Marijas katedrā le, kas dibinā ta 1262.  gadā . Spā ņ i uzskata, ka tieš i š ajā katedrā lē glabā jas Svē tais Grā ls. Kā tas biež i notiek ar svē tnī cā m, vairā kas pilsē tas apgalvo, ka tajā s ir ī stais Grā ls, tač u Valensijā tā s ir stingri pā rliecinā tas, ka patiesais Grā ls atrodas katedrā lē .


Pē c tik saulainā s dienas mū su grupu gaidī ja negaidī ts trieciens. Mū su gids paziņ oja, ka tū risma aģ entū ra "DSBV" neapmaksā ja mū su tā lā ko braucienu pie Spā nijas saimnieka "Novovir", kas organizē ja ekskursiju, t. i. Mē s maksā jā m tikai par biļ etē m uz Maskavu. Spā nijas puse nekā dā veidā nevar sazinā ties ar "DSBV" vadī bu, jo. Viņ i neatbild uz zvaniem vai jautā jumiem. Mū su grupā bija cilvē ki, kuri jau bija saskā ruš ies ar lī dzī gā m problē mā m ar "DSBV". Visi uzreiz sā ka izmisī gi zvanī t ceļ ojumu aģ entū rai, tač u ī paš a rezultā ta nebija. Visiem garastā voklis bija sliktā ks kā jebkad, gids piedā vā ja mums paš iem samaksā t par turpmā ko uzturē š anos Spā nijā un pē c tam piedzī t š o naudu no "DSBV". Mē s nebijā m ī paš i apmierinā ti ar š o iespē ju, jo. mums vē l bija jā saņ em č eki no viesnī cā m un jā pamato izdevumi. Grupa nolē ma cī nī ties lī dz nā vei un nepamest autobusu, kamē r problē ma nav atrisinā ta. Tā vai citā di, bet, kad braucā m uz Barselonu, bijā m priecī gi, ka problē ma uz š odienu ir atrisinā ta, nauda pā rskaitī ta. No š ī s situā cijas secinā ju, ka "DSBV" strā dā pē c banā las piramī das principa - par tū ri maksā pē dē jā brī dī , ar jauno klientu naudu. Beigā s tā lā kais brauciens tika apmaksā ts, bet visai grupai nervi bija diezgan satricinā ti.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums