Jautājums o Barselona

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
104 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Lūdzu, pastāstiet, kā ir lētāk apmeklēt Barselonu no 15. līdz 17. maijam (tūre caur aģentūru vai paņemiet biļeti un rezervējiet viesnīcu pašiem).
Padalieties pieredzē, būšu ļoti pateicīgs, paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2016-01-268 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар ollennka
Atkarībā no tā, kādu atvaļinājumu vēlaties. Aģentūras parasti tiek asinātas pludmales brīvdienām, tas ir, pati viesnīca atradīsies piekrastē, un pašā Barselonā vai nu uz 2-3 dienām ekskursijas daļā jūras priekšā, vai arī iegādājieties atsevišķas ekskursijas 1 diena no Kostadoradas.
Kad es devos uz Barselonu, es gribēju tieši Barselonu un tādas priekšpilsētas kā Figueres (Dali muzejs) un Salou (Port Aventura atrakciju parks). Apskatījos arī aģentūrās, lai notīrītu savu sirdsapziņu, bet tur nebija tādas apskates ekskursijas vai arī tās maksā kā lidmašīna. Tāpēc uz 10 dienām viņi paņēma atsevišķas biļetes un atsevišķu viesnīcu pašā Barselonā. Barselona neatkarīgajam tūrismam ir šika pilsēta: lielisks metro un piepilsētas vilcienu tīkls, apskates objekti ik uz soļa, skaidra zīmju sistēma, gandrīz visas ielas ir vai nu paralēlas, vai perpendikulāras, grūti apmaldīties, muzejos pārsvarā ir audio gidi, tostarp krievu valodā.
аватар ollennka
Intereses labad atsevišķi paņēmām pāris ekskursijas: uz Montserratas klosteri un nakts ekskursiju pa pilsētu. Bet, ja nebija nekas līdzīgs Monseratas gidam, tad viņi vienkārši izšķērdēja naudu nakts ekskursijā.
Vispār mans secinājums ir tāds, ka maciņam un nerviem ērtāk ir ceļot nevis caur aģentūru, bet pašam.
аватар kolyan_cat
Ceļojām paši, nav nekādu problēmu nopirkt lidmašīnas biļetes un rezervēt viesnīcu vai dzīvokli.
Pēc pašas Barselonas teiktā, mans viedoklis ir tikai pludmales brīvdienas. No atrakciju viedokļa tur nav ko darīt, ažiotāžas manekens, turklāt ieejas visos galvenajos "skatos", ko viņi uzskata par 20. gadsimta rimeikiem (reālu atrakciju trūkuma dēļ), ir nepamatoti dārgi. Pati pilsēta ir visa pārbūvēta, no vecpilsētas nav daudz, jo. Barselonas straujā izaugsme bija 20. gs.
Nu, varbūt jūs varat apceļot mazās pilsētiņas, lai redzētu, kas tur ir.
Nu naktsdzīve ir pilnā sparā, visādas izklaides.
аватар ollennka
)))) Novodel. Nu jā, salīdzinot ar seno romiešu Gaudi drupām, šis jau ir 19-20 gs rimeiks.
аватар kolyan_cat
Jā, nevajag pat salīdzināt ar Romu, to pašu Parīzi, Londonu, Milānu, Sanktpēterburgu, Amsterdamu – tās elpo vēsturi.
Gaudi - kārtējā krāpniecība tūristiem. Visur viņi raksta "Lielais Gaudi" - un jautājums ir - papildus tam, ka viņš kaut ko darīja Spānijā, un nevis sava talanta dēļ, bet tāpēc, ka viņš nokļuva Kūlu ģimenes uzticībā, ko viņš izdarīja lieliski? Kurš gan viņu būtu pazinis, ja spāņi nebūtu viņu reklamējuši, pārdodot biļetes uz "dižā Gaudi radījumiem" par pārmērīgām cenām? Jā, kāpēc iet tālu, Sagrada Familia katedrāle - un viņš ne tikai nepabeigts, pat neprojektēja, viņš uzzīmēja dažas sagataves uz salvetes (nosacīti runājot), bet galvenais arhitekts japānis to tagad būvē. Un traku tūristu pūļi maksā 25 eiro, lai dotos uz būvlaukumu (dabiski!) Un pieskaras "Lielā Gaudi radīšanai".
Pēc maniem novērojumiem spāņi vienmēr ir bijuši ārkārtīgi slinki, tā vietā, lai kaut ko radītu, ir vieglāk izstāstīt pasaku, un tad, lai piesūcekņi ir piesūkušies, viņi saplēš trīskāršu cenu un cilvēki domā "ja tas ir dārgi , tad ir forši!"
аватар ollennka
Gaumes, protams, nestrīdas, taču pats ēku "jaunības" fakts neatceļ to atrakciju statusu.
аватар kolyan_cat
Nu, teiksim tā – moderna bronzas skulptūra Kijevā, Andrejevska nobraucienā – orientieris? Jā. Vai tūristiem ir interese ar viņu fotografēties? Jā.
Vai ir vērts speciāli braukt skatīties no ārzemēm? Nē.
Tas pats ir Barselonā, tur ir "skates objekti", bet īpaši, lai brauktu apskatīt - tie nav tā vērti. Nu, izņemot pāris objektus, kaut kā Montjuc kalns, Montserratas klosteris, osta, Gotiskais kvartāls (un par pēdējo var diskutēt). Kā pielikums pludmales brīvdienām šie "tēmēkļi" rullēs. Par naudas iepumpēšanu pilsētas kasē no tūristiem, kuri pludmalē trako garlaicību - tas ir tas, kas jums nepieciešams. Neatkarīga vērtība - cokola līmenī.
аватар ollennka
Ak, kā... un es devos uz Barselonu tikai un vienīgi Gaudi arhitektūras dēļ. Televīzijā redzēju raidījumu par viņu un uzreiz gribēju doties uz Barselonu.
аватар kolyan_cat
Nu, ne velti viņi tik daudz naudas iepludina PR, katrs uzpūsts santīms atmaksājas - daudz cilvēku pērk un tūristu pūļi dodas uz Sagradu dienu un nakti)))
Bet jautājiet, kas bija Dievmātes katedrāles arhitekts - neviens neteiks, un tāpēc ieeja tur ir bez maksas))
Tagad salīdziniet - Dievmātes katedrāle tika celta 12.-14. gadsimtā - vairāk nekā 200 gadus, un toreiz tas bija 100 reizes grūtāk nekā 21. gadsimtā, izmantojot modernās tehnoloģijas, uzbūvēt Sagradu. Tāpēc Dievmātes katedrāle ir arhitektūras piemineklis, un tik lielisks pārtaisījums kā Sagrada - jā, jautājums ir tikai par naudu, visa Dubaija tika uzcelta ar tik dārgu betonu))
Stulbie francūži, šaurās aprindās paaugstinātu kādu savu pazīstamo arhitektu, tad uztaisītu maksas ieeju Dievmātes katedrālē par 30 eiro - un cilvēku būtu vairāk nekā jebkad))
аватар alex45
Atbilde ir tāda, ka man vienmēr ir labāk ceļot patstāvīgi un lētāk nekā maksāt daļu naudas ceļojumu aģentūrai par viņu pakalpojumiem.
Un koļan,kāpēc salīdzināt ar frančiem?Vismaz ukraiņi kaut ko veicināja savā valstī,lai tauta te bezgalīgi brauktu.Kāda tur nav naudas un vēlmes? Tāpēc paskatīsimies uz sevi! Kā piemērs. Khortitsā - kazaku pilsētiņā tapa "jaunbūve".Tātad līdz šim sabiedriskais transports uz turieni nebrauc!
аватар katalinatour
Tāpat kā ekskursija. aģents teiks sekojošo: ja tev tomēr ir jautājums, kā labāk rīkoties, atbilde pati par sevi ir skaidra - tu neesi pārliecināts neatkarīgs ceļotājs (neapvainojies :))) tāpēc sazinies ar ekspertiem un viņi palīdzēs tu.
Šobrīd situācija ir sekojoša: tūre. aģents var noorganizēt jebkuru individuālu ekskursiju pēc Jūsu vēlmes!-tas nav dārgi un nav grūti.
аватар ollennka
Vai tas ir pārliecības jautājums? Autors jautā, kā lētāk.
аватар katalinatour
bieži ceļojuma izmaksas ir atkarīgas no pārliecības un zināšanām, es runāju par to)
аватар alex45
Darīsim savādāk!Cik maksā TA pakalpojums patstāvīga brauciena organizēšanai % no šāda patstāvīgā brauciena izmaksām. Vai varbūt citā veidā, cik neatkarīgs ceļotājs papildus samaksās jūsu TA pie līdzīgas paketes izmaksām bez jūsu pakalpojumiem. Ko es runāju, es jau ilgu laiku nodarbojos ar neatkarīgo tūrismu un joprojām nevaru sevi saukt par pilnīgi pārliecinātu tūristu, jo. bieži vien laika trūkuma dēļ neizskatu visus variantus. Tāpēc drīzāk TA var palīdzēt tikai tad, ja pietrūkst laika un nelabprāt stundām ilgi rakāties pa internetu, lai atrastu informāciju. Un tā, piemēram, kā nokļūt Venēcijā no Trevīzo līdz Romas laukumam. un tad dažās viesnīcās var sakārtot pa minūtēm, kā tūristam ir ērti.
Kopumā mēs attālināmies no tēmas. Forumam ir filiāle "Paštūrisms" Tiek apspriesti šādi jautājumi.
Un, protams, katalinatour neatbildēja uz jautājumu par APARATŪRU un, kāpēc, tas ir saprotams, jums tas ir jāņem vērā, jūs nevarat teikt tīri, bet darbs maksā naudu.
аватар alex45
Un ne jau katrs TA uzņemsies taisīt individuālu tūri, daudzi TA sēž tikai uz pakām no TO par procentiem un neko vairāk.
аватар katalinatour
Paldies, ka tik labi par mani rūpējies :)
uz jautājumu padomu cik lētāk, es skaidri atbildēju, ka konkrētajā gadījumā, ja šāds jautājums rastos, tad caur speciālistiem būtu lētāk.
par aģentu izpeļņu katram būtu jāsaņem nauda par savu darbu, un tas ir loģiski.
Ja nepieciešama palīdzība, esmu gatavs izveidot individuālu maršrutu.
apkalpošanas maksa, pērkot biļeti, ir 200 UAH (t.i., jūsu pie mums pirktā biļete maksās par 200 UAH vairāk nekā tirgus cena, taču vairumā gadījumu izrādās, ka biļete maksā daudz lētāk, nekā redzat meklētājos).
viesnīcu rezervēšana: varat ērti izmantot visus zināmos pakalpojumus, piemēram, rezervāciju, taču bieži vien ir situācijas, kad cena no mūsu avotiem vienai un tai pašai viesnīcai ar vienādiem nosacījumiem ir nedaudz zemāka. Tajā pašā laikā rezervēšanai bieži ir pakalpojuma maksa 10 % — tie ir ieņēmumi
kā pašam vai ar speciālista izvēles gadījuma palīdzību veidot tūristu.
lai tev jauka diena:)
аватар alex45
Atvainojiet, es sapratu jūsu atbildi šādi.
1. Lētāk būs ar speciālistu, kurš nodarbojas ar individuālajām ekskursijām.Piekrītiet, ka ir TA, kas par to nezina un nodarbojas tikai ar starpniecību (tūroperators - ceļojumu aģents - tūrists).
2. Jūs piekrītat izveidot man (vai kādam) individuālu maršrutu, ja būs nepieciešama palīdzība, ar samaksu par sniegto pakalpojumu, un tas ir loģiski! Man konkrēti nevajag,patīk rakt un darīt pašam.Tad nebūs nevienam jāvaino ja kaut kas noiet greizi.Un tomēr nevajag "taisīt maršrutus",kā dabūt no punkta A uz punktu B vai kā tur nokļūt, es “izstrādāju maršrutu”: kā tur nokļūt, transporta skaits, kāds laiks būs pie izkāpšanas un cikos izkāpšanas , es nerunāju par izmaksām, tieši līdz kurai biļešu kasei tikt, lai iegādātos biļetes.Tā es saprotu maršruta attīstību.
3. Vai bez labi zināmajiem jums ir arī savi pakalpojumi vai kontakti aviobiļešu vai naktsmītņu organizēšanai par zemāku cenu par visiem zināmajām?Ja jā, tad varbūt kādreiz mūsu ceļi krustosies!
аватар alex45
4.Tu apliecini,ka tā ir tūrista paša izvēle veidot individuālu tūri vai TA.Tā viņš lūdz palīdzību,kas ir lētāk.Tu saki,ka TA,es pats daru.Un atkal atgriezāmies mūsu sākumā diskusija
Piemēram, manam draugam nebija laika kruīzam no Barselonas, lidmašīna aizkavējās. Man steidzami bija jāizstrādā maršruts no Žironas, kur viņš nonāca, uz Marseļu (nākamā lainera pietura). Tas bija grūti, ņemot vērā, ka nauda beidzās un viņi atteicās lidot, taču viņiem izdevās tikt uz kuģa. Minimums pārsēšanās, kur autobuss, kur Francijas dzelzceļš, pa ceļam pat nācās veikt grozījumus, bet tikām galā.
Es zinu tikai vienu cilvēku šajā vietnē kurš tā strādā.Kā saka, viņš ved tūristu no mājas kāpnēm un atved atpakaļ.Un viņš neslēpj nodevas lielumu.
Veiksmi tev!
аватар DENIRA
Senatne
Par Barselonas dibināšanu klīst divas dažādas leģendas. Pirmajā pilsētas dibināšanu piedēvē grieķu mītu varonim Herkulam 400 gadus pirms Romas dibināšanas, bet pēc tam 3. gadsimtā pirms mūsu ēras. e. pilsētu pārbūvēja kartāgietis Hamilkars Barka, Hannibala tēvs, kurš par godu savai ģimenei pilsētu nosauca par Barčīno.
Otrā leģenda pilsētas dibināšanu saista tieši ar Hamilkaru (Amelkartu) Barku. 133. gadā pirms mūsu ēras. e. Ibērijas pilsētu Laie iekaroja romieši Lūcija Kornēlija Scipio vadībā. Apmēram 15. gadu pirms mūsu ēras. e. romieši padarīja pilsētu par nocietinājumu, kura centrā ir Tabera kalns, neliels kalns pie mūsdienu rātsnama (Sv. Jēkaba ​​laukums). Romiešu laikā pilsētu sauca Colonia Faventia Julia Augusta Pia Barcino, tās nozīme bija maza, salīdzinot ar kaimiņos esošo Tarracon (mūsdienu Taragona). Tomēr tās bagātība un nozīme laika gaitā pieauga tās ērtās atrašanās vietas un skaistās ostas dēļ.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Barselona
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl