Viena diena Barselonā

06 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 01 Marta 2019 ieslēgts 01 Marta 2019
Reputācija: +100
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2019.  gada februā ra beigā s man bija ī ss ceļ ojums uz Barselonu, un viena diena bija pilnī gi bez maksas, un tā bija veltī ta pilsē tas izpē tei.

Es apmetos mazā Gotiskā kvartā la viesnī cā "Jaume I", bez brokastī m, bet pavisam netā lu bija neliela kafejnī ca, kur varē ja nopirkt mini bageti ar jamonu un kafiju.


Pietika ar vienu dienu, lai aizietu lī dz jū rai, aizietu lī dz Sagradai un pastaigā tos pa katedrā li, bet iekš ā tikt neizdevā s - negribē ju stā vē t rindā pē c biļ etē m, te pat rindas pē c biļ etē m. starpsezonā . Tad viņ am izdevā s atgriezties centrā , pastaigā t pa Ramblas alu un apskatī t Boqueria tirgu un nopirkt tur visā dus labumus - jamonu, sierus, olī vas, eksotiskus augļ us. Tur ir pat dzī vi krabji un daž ā das citas neparastas jū ras veltes. Un tad bija laiks izstaigā t Gotiskā kvartā la labirintus - š auru viduslaiku ieliņ u un modernu veikalu saplū š anu un atkal atgriezties pie jū ras, kur amatiertē lnieki jau cē la savas smilš u konstrukcijas. Pie jū ras ir labi staigā t jebkurā gadalaikā .

Pilsē ta pat š ajā gadalaikā ir ļ oti skaista un interesanta, un laiks bija labs, pa dienu var pat jaku novilkt, vakarā ir nedaudz vē sā ks. Un kā pē c ir labi ierasties Barselonā ā rpus sezonas – cilvē ku tur vismaz nav daudz, bet mazā k, un laikapstā kļ i ir diezgan ē rti.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Торговцы всякой всячиной на улице.
Вид на город и яхты
Пляж Барселонета
Готический квартал
Еще готический квартал. Флаг Каталонии на балконе означает, что здесь живет сторонник отделения от Испании.
Арка поцелуев
Еще Готический квартал
Та же арка, только ближе.
Собор Саграда Фамилия
Ла Рамбла
Рынок Бокерия
Морепродукты на рынке Бокерия
Где-то между площадью Каталонии и Саградой
Паэлья
 Видео
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums