Barcelona lēnām (4. daļa)

06 Jūlija 2018 Ceļošanas laiks: no 02 Jūnijs 2018 ieslēgts 09 Jūnijs 2018
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

7.  diena.

Š ajā dienā viņ i solī ja manam dē lam par labu uzvedī bu doties uz Tibidabo atrakciju parku, bet. . . Iepriekš ē jā vakarā es iekļ uvu internetā , un izrā dī jā s, ka parks tajā dienā bija muļ ķ ī gi slē gts. (piektdiena? ). Kā tomē r un daudzā s citā s dienā s. Viņ a darba grafiks ir dī vains, parasti atvē rts brī vdienā s, pā rē jais - lasī t plakā tus)))).

Steidzami mainī ts uz "plā nu B" — Akvā rijs (arī pē c dē la lū guma).

Ko es varu teikt par akvā riju. . . Es piekrī tu sava dē la vē rtē jumam — "Tas ir forš i, bet Stambulā bija lieliski. "

Lai apmeklē tu, ja jums (kā mums) patī k doties uz š ā da veida akvā rijiem, neesat tajos bijis divus gadus, jums to vienkā rš i nav jū su reģ ionā (valsts vai tuvā k par 1000 km). Ar mums viss sakrita un ar prieku pavadī jā m 2.5 stundas. Bet japā ņ i tur nemaz nebija manī ti – viņ iem ir vairā k un jaunā ki savi akvā riji.

Mī nusi - akvā rijs ir vecs, jau 25 gadus vecs. Attiecī gi tas nav milzī gs, drī zā k noguris.


Pē c tam mē s gā jā m cauri Vecā s ostas zonai (nekas ī paš s)

caur Kolumba pieminekli

uz Ramblas.

Un tur mē s apskatī jā m Guell Palau, kas mums iepriekš nebija izdevies.

Š oreiz viss gā ja kā pa pulksteni - nopirkā m biļ etes uz vietas, tikko tuvojā s iebraukš anas laiks, iegā jā m - viss bija ā rpus rindas. Iekš ā bija ļ oti maz cilvē ku. Nav audio gida krievu valodā , ir broš ū ra.

Man arī patika agrī nais Gaudi, nav vē lā ka fantā zijas dumpja, bet Meistara sasniegumi jau ir redzami. Labi, ka beidzot esam š eit nokļ uvuš i!

Lai gan to sauc par pili (to laiku galvenā vietē jā oligarha), es to sauktu par uzlabotu 2 lī meņ u dzī vokli, labā kajā gadī jumā par mini pili. Viss ir diezgan kompakts. Un mani arī interesē ja, kā ir dzī vot mā jā , kuras pagrabā ir stallis ? ! Tie bija smieklī gi laiki. . .

Vakarā mē s atkal devā mies apbrī not Montž uikas burvju strū klaku (pē c mana dē la lū guma), un neveiksmī gi. Saskaņ ā ar informā ciju no visā m vietnē m, tam bija jā strā dā no 21:30 lī dz 23:30, bet...ierodoties 22:25, mē s redzē jā m tikai izrā des beigas, un tas arī viss...Tas ir viss dī vainā k, ka 21:30 arī nav ļ oti tumš s …

8.  diena

Astotā s dienas rī tu, kā plā nots, satikā mies lidostā , jo lidojums bija paredzē ts 09:00. Bet, reiss tika pā rcelts uz nā kamā s dienas 4 no rī ta!! ? ? (Join Up operators / Yang Er transporteris sū c, neiesaisties).

Nedomā jot, mē s nolē mā m uzskatī t, ka š ī ir papildu diena Barselonā . Mē s iemetā m savu bagā ž u B terminā ļ a noliktavas telpā (10. no sē dekļ a), iekā pā m vilcienā un lī dz pulksten 11 sā kā m autobusa tū ri uz Bas Turistik pa zilo marš rutu no Passeig de Grà cia, netā lu no Casa Milla. .

Bass Turistik.


Braucieties visos trī s marš rutos. Vispirms zilā , pusdienojā m, tad sarkanā krā sā . Pā rliecinā jā mies, ka jau esam apskatī juš i svarī gā kos apskates objektus, ļ oti ievē rī bas cienī gi izstaigā jā m pilsē tu. Tač u ļ oti forš i izrā dī jā s š o autobusa tū ri veikt uzturē š anā s beigā s, nevis sā kumā , kā ierasts. Manā galvā viss kaut kā sakā rtojā s un salabojā s. Pastaigā jā s pa pludmali pirms zaļ ā marš ruta

pē c tam mē s stundu nogulē jā m uz akmeņ iem uz mola.

Zaļ ais marš ruts iet gar jū ru un cauri jaunā kajiem notikumiem, kur plaukst augsto tehnoloģ iju stils, kas man labi pazī stams no Singapū ras. Viss ir ļ oti cienī gs, tomē r es neesmu š ī virziena cienī tā js. Lai gan es pieņ emu.

Visam (ieskaitot pusdienas, vakariņ as un jū ru) bija nepiecieš amas 10 stundas.

Diemž ē l bagā ž as telpa bija atvē rta tikai lī dz pulksten 22:00, tā pē c man bija jā dodas prom no Barselonas, tač u es bū tu varē jis staigā t vairā k.

Kopē jie seansi.

Barselona ir tū ristiem draudzī ga pilsē ta, un tā ir pelnī jusi bū t starp tū ristu iecienī tā kajā m pilsē tā m pasaulē . Pietiek ar norā des tū ristiem ar noderī gu informā ciju. Sastrē gumus neredzē jā m. Saziņ ai pietiek ar angļ u un 20 spā ņ u vā rdiem no ī sā kā sarunvā rdnī cas.

Nelieli mī nusi.

Nav ī paš i tī rs. Slaucē jas ar slotā m vispā r nebija manī tas - tikai slaucī tā js no brauktuves. Ietves ar š ampū nu nemazgā )))). Ja ilgstoš i nav lietus, vietā m jū tama urī na smaka (no pastaigu suņ iem). Starp citu, klaiņ ojoš i dzī vnieki vispā r nebija manī ti.

Daž viet (Monž uika strū klaka, pludmale) kaitinoš i un daudzi ielu dzē rienu tirgotā ji un citi (arā bi) kaitina. Tie, kas izvietoti tieš i uz ietvē m, rada aplietu izskatu, piemē ram, kā dā malajieš u bazā rā . Viņ us pat dzen policija, bet sods š ķ iet smieklī gs. Vē rojā m, kā tirgotā ji ar policiju "spē lē ja" sava veida kaķ i un peli.

Fotoattē lā  — uz Ramblas, zemā startā tirgotā ji, kas daž u sekunž u laikā ir gatavi pacelt preces aiz virvē m kopā ar segu un bē gt — policija ir kaut kur netā lu.

Ē diens.

Ceļ ojot vienmē r cenš amies nodarboties ar gastronomisko tū rismu – ē dam vietē jo virtuvi. Attiecī gi Barselonā viņ i skā ra jū ras veltes. Man patika viss, ē du visu - garneles, daž ā dus gliemež vā kus, kalmā rus, astoņ kā jus, omā rus, langoustī nus, vairā k patika uz grila, nevis mē rcē s.

Nekur citur neesmu ē dis tik garš ī gus un mī kstus astoņ kā jus.


Paella — man patika (paņ ē mu 3 daž ā dā s vietā s).

Dž emons — viedokļ i dalā s: es neesmu slikts, bet es to nemainī tu pret mū su kū pinā jumiem; manai sievai viss kā rtī bā , bet es to nemainī tu pret speķ i))))).

Gazpač o — ekso zupa, labi.

Crema catalana — vienkā rš i dievī gs! Ir arī vairā ki citi "krē juma" deserti, kas ir lī dzī gi receptē .

Vietē jie izspiegoja vē l vienu desertu – Tarta Larpeira (Tarta de la Abuela) yummy (gaisī gi konditorejas izstrā dā jumi ar ne mazā k gaisī gu krē mu).

Pan con Tomate — tas nevar bū t vienkā rš ā ks, tač u garš ī gs (un lē ts)! Vienkā rš i sagriezta bagetes maize, kas papildinā ta ar sasmalcinā tu tomā tu, olī veļ ļ u un ķ iploku.

Sangria — man ļ oti patika.

Garš ī gs vietē jais alus — Estrella.

Tapas (kulta spā ņ u uzkodas). Gandrī z palika bez mē ģ inā juma. Kaut kā baidī jā s - izvē lē ties no gandrī z simts nosaukumiem, tur pā rsvarā bija skatā mi kaut kā di kanapē , par cenu 3e - ē dat vismaz? Bet papildu dienā liktenis nospieda Tapa-Tapa uz Passage de Grazia. Ļ oti palī dzē ja tū risma vieta, tapas karte uz galda ar attē liem un ē dienkarte angļ u valodā .

Mē s tikko izvē lē jā mies pirmā s 6 uzkodas jū ras velš u sadaļ ā . Garš u klā sts ir no interesanta lī dz garš ī gam. Aizgā ja pusdienā s. Teiksim tā , ja ir nauda un laiks, varat mā cī ties tapas. Vietē jie iedzī votā ji tos patieš ā m ē d.

. Mē s jau iepriekš zinā jā m (no cenu salī dzinā š anas vietnes pa pilsē tā m https://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison. jsp es iesaku), ka cenas Barselonas restorā nos/kafejnī cā s ir 2.5 reizes augstā kas. nekā Odesā (Kijeva). Tā pē c viņ i nepagura, ieraugot ē dienkarti. Lai gan pirmā s dienas netī š ā m reizinā tas ar 30 (labā k to nedarī t))))).

Ē dā m arī tū ristu vietā s - garš ī gi, bet tieš ā m dā rgi. Otrajā dienā mē s atradā m restorā nu O'RETORNO mū su slimnī cas klī nikas rajonā Maljorkas / Urgelas stū rī .


Cenas ir daudz zemā kas, kas liecina par kvalitā ti — gandrī z vienmē r ir daudz vietē jo iedzī votā ju. Mē ģ inā jā m tajā ieturē t pusdienas (viņ š arī vakariņ as). Ļ oti izdevī gi trim cilvē kiem — lielā kā daļ a porciju ir lielas vai daudz lē tā kas, ja ņ emat ļ oti lielu pilnu porciju.

Lū k, piemē ram, cena, kas mū s iepriecinā ja (pē c visiem dā rdoņ iem) - garneles, divi gaļ as ē dieni (teļ a gaļ a uz ribiņ as un grilē ta teļ a gaļ a), trī s lielā kā s alus un pannas tomā ts. 42s. Mē s trī s ē dā m pusdienā s un vakariņ ā s, viņ i vienkā rš i nevarē ja apē st daļ u gaļ as (dē ls jau ē d vairā k nekā es). Š ajā dienā kaut kā gribē jā s gaļ u)))).

Galī cijas stila astoņ kā jis ar kartupeļ iem - paņ ē mu pilnu porciju (un neko citu) ar sievu, kad atveda, man bija jā skrien pē c dē la uz viesnī cas numuriņ u - citā di viņ i nebū tu ē duš i.

Jū s varat pā rbaudī t cenas viņ u vietnē  — http://www. oretorno. es/carta

Es domā ju tikai to, ka, iespē jams, visā s Barselonas vietā s ir lī dzī gi salī dzinoš i lē ti restorā ni, meklē jiet to!

Mū su rajonā.7 no rī ta tika atvē rtas daudzas kafejnī cas – kafija, brokastis. Vietē jie tajā s pavada laiku.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums