Suizo 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Suizo atrodas Barselonas centrā, Gotiskajā kvartālā blakus katedrālei. Ideāli piemērots, lai sāktu izpētīt šīs apburošās pilsētas apskates vietas. Viesnīcu ķēde: Grupo Gargallo.Vairāk →
аватар Egypt22
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies 2012. gada aprī lī uz Suizo viesnī cu Barselonā . Visizplatī tā kā s 3 zvaigznes. Negaidiet neko. Veca viesnī ca, veca vannas istaba, vecas istabas. 2 eiro par seifa atslē gas nomu. Brokastis - blakus esoš ajā tā s paš as viesnī cu ķ ē des viesnī cā - arī pilnī gi nekas labs - vienkā rš a un negarš ī ga bufete - bet brokastī s dabū siet svaigu kruasā nu ar kafiju un bumbieri ar ā bolu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies 2012. gada aprī lī uz Suizo viesnī cu Barselonā . Visizplatī tā kā s 3 zvaigznes. Negaidiet neko. Veca viesnī ca, veca vannas istaba, vecas istabas. 2 eiro par seifa atslē gas nomu. Brokastis - blakus esoš ajā tā s paš as viesnī cu ķ ē des viesnī cā - arī pilnī gi nekas labs - vienkā rš a un negarš ī ga bufete - bet brokastī s dabū siet svaigu kruasā nu ar kafiju un bumbieri ar ā bolu. Principā nekas vairā k no 3 * lielajā pilsē tā nav vajadzī gs. Mī nusi - ļ oti skaļ š . Bija pavasaris un vē ss – nebija tik pā rpildī ts naktī uz ielas un bā rā pie ieejas. Vasarā domā ju, ka gulē t nebū s iespē jams. Dzirdamī ba iekš ā un staigā još s pū lis apakš ā . Plusi - atraš anā s vieta. Gotiskais kvartā ls, garda maiznī ca lejā pie ieejas, Rambla - 10 min gā jiena attā lumā , iepirkš anā s centri Place Catalunya - 10 min, Passeig de Gracia - 10 min. Krastmala - 15 minū tes nesteidzī gi. Labi. Pagā juš ajā gadā mē s nakš ņ ojā m Catalonia Avinyo 3 * viesnī cā - jaunā trī szvaigž ņ u viesnī cā tuvē jā ielā - lai gan moderna - daudzi numuri bez logiem - ar skatu uz iekš ē jo gaiteni. Plusi: klusums, labas brokastis, laba atraš anā s vieta. Kopumā.3 zvaigznes - bez cerī bā m, bet, ja iespē jams, nedaudz ē rtā k un klusā k - Ja brauksim nā kamajā pavasarī , noteikti izvē lē simies Avinyo, nevis Suizo. Un Barselona pavasarī ir skaista! Svaigs gaiss, nav karsts, jū s varat staigā t ilgu laiku. Viss tikai zied, svaigi cepti kalmā ri, sē pijas Boqueria tirgū . Augļ u salā ti un svaigs jamons maisiņ ā . Ja nav gara rinda uz funikulieri, tad varat braukt uz Manjuk kalna virs ostas ar skatu uz pludmalē m. Ejiet gar Manjuku lī dz Spā nijas laukumam un brauciet ar taksometru atpakaļ uz Barselonetu uz restorā nu vakariņ ā s. . brī niš ķ ī gi. Taksometrs pilsē tā - vairā k kā.7 eiro neiznā ca. Izdevī gā k par metro - jo metro apmē ram 6 eiro par biļ eti, par taksi diviem 7 uz jebkuru rajonu - braukā jā m pa centru pā rsvarā . Bijā m uz flamenko š ovu - amatieru kluba priekš nesumu - nopirkā m visdā rgā ko biļ eti ar vakariņ ā m ar pī li. Var vienkā rš i iedzert, š ī nav tā vieta, kur vajag vakariņ ot, lai gan pī le bija adekvā ti pagatavota - vakarā izrā dē var paspē t vienu reizi. Burvī gs ir gotiskais kvartā ls ar š aurā m ieliņ ā m un nelielu laukumu akas ar akā cijā m vai platanā m! Iedzeriet kafiju katedrā les priekš ā blakus Pl. Katalonija vienā no mazajā m ielu kafejnī cā m, sauļ ojoties maigā pavasara saulē ! Ī sā k sakot, iesaku Barselonu pavasarī !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Monseratas klosteris
Novērtējums 9.7
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Sagrada Familia
Novērtējums 8.9
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Casa Batlló
Novērtējums 9.0
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Stats

Отель Suizo расположен в самом сердце Барселоны, в Готическом квартале рядом с Кафедральным собором. Идеально подходит для начала знакомства с достопримечательностями этого восхитительного города. Сеть отелей: Grupo Gargallo.

Atrašanās vieta Станция метро недалеко от отеля.
Viesnīcā

Звукоизолированные номера, отопление, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, размещение домашних животных допускается (дополнительная плата не взимается).

  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

60 номеров категории Double и Triple.

Istabās

кондиционер, отопление, телефон, телевизор, сейф, мини-бар, ванная комната

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
Adrese Plaza del Angel, 12, Ciutat Vella, 08002 Barcelona.
Tālruņi: +34 933106108
+34 933150461
Tīmekļa vietne: Suizo
FAQ