Laba viesnīca netālu no centra

Rakstīts: 30 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 18 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Divas reizes uzturē jā s viesnī cā . Viesnī cu izvē lē jos, protams, cenas dē ļ – tā ir viena no pieejamā kajā m vē sturiskajā Barselonā . Pati viesnī ca atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no Sagrada Familia, 15-20 minū tes lī dz metro, 30 minū tes lī dz Katalonijas laukumam - bet pastaigā ties pa veco Barselonu ir prieks!
Pati viesnī ca ir neuzkrī toš a, pē c izskata gan iekš pusē , gan ā rpusē tieš i 3 zvaigznes, ne vairā k, ne mazā k. Reģ istrē š anā s notiek ā tri, protams, ja nav rindas. Bet vestibilā ir arī automā ti ar ē dieniem, dzē rieniem un kafiju, un ir vienkā rš i, kur apsē sties, lai gan vestibils ir nedaudz izturī gs.
Istabas tī ras, viss nepiecieš amais ir (paliku superior istabiņ ā ), vienvietī gajam arī ir divguļ amā gulta un nav sliktā ka un cena zemā ka.

No mī nusiem - skats pa logu paveras uz dzī vojamā m ē kā m (100-150 metri), bet tā s ir smukas, panesamas. Baseins 2. stā vā pagalmā ir neliels, 10 metri, bet pē cpusdienā saule pie baseina aizsedz ē ku.
Principā ar Barselonas cenā m un viesnī cu pieejamī bu - nedaudz dā rgā k nekā hostelis, bet atseviš ķ a labas kvalitā tes istabiņ a ar brokastī m par 90-110 eiro dienā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар