Hostal Que Tal 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
4.0 Infrastruktūra
Viesu nams Que Tal Barcelona atrodas Barselonas centrā, Eixample rajonā, blakus Paseo de Gracia, dažu soļu attālumā no daudzām vietējām apskates vietām, netālu no metro, autobusu pieturām un dzelzceļa stacijas. Hostelis atrodas skaistā un labi saglabātā jūgendstila ēkā no 20. gadsimta sākuma. Hostelim ir patīkams interjers un daudz mājīgu stūrīšu. Bezmaksas WiFi.Vairāk →
аватар kolyan_cat
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atraš anā s vietas – centra, un tuvu gā jiena attā lumā no galvenajā m interesantajā m vietā m. No stacijas Passeig de Gracia - 5 minū tes ar kā jā m, Sagrada Familia - 8 minū tes. , Milas mā ja - blakus utt. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atraš anā s vietas – centra, un tuvu gā jiena attā lumā no galvenajā m interesantajā m vietā m. No stacijas Passeig de Gracia - 5 minū tes ar kā jā m, Sagrada Familia - 8 minū tes. , Milas mā ja - blakus utt. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta. Arī prasī ba bija - vannas istaba istabā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Š eit plusi beidzas. Mī nusi - istaba atgā dina padomju slimnī cas palā tu, patiesī bā izskatā s daudz sliktā k nekā bildē . 2 gultas, vecs skapis, galds un 1 krē sls - visas ē rtī bas. Kondicioniera nav, ok - pa nakti atveru logu - ļ oti skaļ š , brauc autobusi, brauc motocikli. Jā aizver logs un jā svī st. Blakus mū su istabai ir koplietoš anas duš as telpa, kurp dodas viesi no istabā m, kurā s nav vannasistabas, tā pē c koridorā ir kustī ba. nav televizora, nav brokastis viesnī cā , vienvietī gas gultas atseviš ķ i. Reģ istratū rā tika paņ emta elektriskā tē jkanna, kamē r tā ir 1 visā m istabā m (ti, tā ir ā tri jā atdod), un tā ir salū zusi - izslē dzas ik pē c 30 sekundē m))) Ir daž i trauki, nav pat glā zes istabā - jums ir jā bū t visam savē jam. Wi-Fi ir pieejams numurā un darbojas labi. . Vispā r viņ š dosies ja nu vienī gi pā rnakš ņ ot un tad bū dams ļ oti noguris, lai nepievē rstu uzmanī bu karstumam. Cena nepā rprotami ir pā rā k augsta, bet Barselonai, kā es saprotu, tā ir norma. Ar kā jā m lī dz ostai var doties caur Ramblas nesteidzī gā solī.30-40 minū š u laikā . Lī dz pludmalei jā brauc ar metro, bet tā ir Barselona - vai nu centrs, vai pludmales))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Monseratas klosteris
Novērtējums 9.7
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Sagrada Familia
Novērtējums 8.9
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Casa Batlló
Novērtējums 9.0
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Stats

Hostal Que Tal Barcelona располагается в самом центре Барселоны в районе Эшампле, рядом с Пасео де Грасиа, в нескольких шагах от многих местных достопримечательностей, рядом метро, автобусные остановки и железнодорожная станция.

Хостел находится в красивом и хорошо сохранившемся здании в стиле модерн начала 20 века.

В хостеле приятный интерьер и множество уютных уголков.

Бесплатный Wi-Fi.

Atrašanās vieta Хостел находимся в 10 минутах ходьбы от Plaza Catalunya, главной площади Барселоны, и всемирно известного собора Sagrada Familia.
Telpu apraksts

Вы можете выбрать комнату на двоих, троих или четверых. Имеются номера с ванной комнатой и номера с общими ванными комнатами. Во всех комнатах – чистое белье и полотенца.

Adrese C/ Mallorca 290, Barcelona, 08037 Spain
Tālruņi: +34 93 459 23 66
Tīmekļa vietne: Hostal Que Tal
FAQ