Best Auto Hogar Hotel 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
5.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1940. gadā un atrodas vēsturiskajā centrā, Parallel Avenue, tieši pretī Parallel metro stacijai, 10 minūšu gājiena attālumā no Ramblas.Vairāk →
аватар Andrej185844
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is ir mans otrais ceļ ojums uz š o viesnī cu. Esmu apmierinā ta ar ē dienu tajā , bija tikai brokastis, bet bija smalkmaizī tes, sortiments no visa daž ā da un garda. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs, viņ i pat mē ģ inā ja runā t krieviski. … Tomēr ▾ Š is ir mans otrais ceļ ojums uz š o viesnī cu. Esmu apmierinā ta ar ē dienu tajā , bija tikai brokastis, bet bija smalkmaizī tes, sortiments no visa daž ā da un garda. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs, viņ i pat mē ģ inā ja runā t krieviski. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, lī dz jū rai var nokļ ū t 20 minū š u gā jienā vai 10 minū š u braucienā ar autobusu. Pastaigas attā lumā ir daudz atrakciju.
аватар Greensnow
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, ieradā mies pirms laika, bet pē c 10 minū tē m jau bijā m istabā . Ē diens ir lielisks, mums bija bufetes tipa brokastis, kas nav slavē jams. Istaba nav slikta, regulā ri uzkopta, lieliska vannasistaba, mainī ti dvieļ i, pilns vannas piederumu komplekts, zobu pasta, zobu birste u. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, ieradā mies pirms laika, bet pē c 10 minū tē m jau bijā m istabā . Ē diens ir lielisks, mums bija bufetes tipa brokastis, kas nav slavē jams. Istaba nav slikta, regulā ri uzkopta, lieliska vannasistaba, mainī ti dvieļ i, pilns vannas piederumu komplekts, zobu pasta, zobu birste u. c. Bū tisks trū kums ir tas, ka mū su istabas logi pavē rā s uz ielu, tā pē c apkā rt bija ļ oti trokš ņ ains. pulkstenis, ja ne š is, viesnī ca bū tu pelnī jusi vairā k zvaigznes. Man nepatika š ī s telpas atraš anā s vieta, man š ķ iet, ka vairā k apmierinā ti bū s to istabu viesi, kuru logi vē rsti uz pagalmu. Kas attiecas uz pludmali, tad lī dz tai gā jā m kā jā m, bet tā bija tā lu. Par teritoriju neko nevaru pateikt, jo tā s vienkā rš i nebija.
аватар SergeySS802011
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Normā la tī ra viesnī ca. Lieliska vieta pieturai uz 2-3 dienā m, nav dā rga, lieliska vieta, netā lu no centra, lī dz stacijai 100 m. metro stacija "Paralē li". Tuvumā ir daudz daž ā du veikalu. Auto entuziastiem tas ir vienkā rš i super atradums : ) Manuprā t, vienī gā. … Tomēr ▾ Normā la tī ra viesnī ca. Lieliska vieta pieturai uz 2-3 dienā m, nav dā rga, lieliska vieta, netā lu no centra, lī dz stacijai 100 m. metro stacija "Paralē li". Tuvumā ir daudz daž ā du veikalu. Auto entuziastiem tas ir vienkā rš i super atradums : ) Manuprā t, vienī gā.2* viesnī ca ar stā vvietu ē kā , un, ņ emot vē rā to Barselonai, autostā vvieta pilsē tā ir fantastiska.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Monseratas klosteris
Novērtējums 9.7
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Sagrada Familia
Novērtējums 8.9
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Casa Batlló
Novērtējums 9.0
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Stats

Отель был построен в 1940 году и расположен в историческом центре, на проспекте Параллель, прямо напротив станции метро Parallel, в 10 минутах ходьбы от улицы Рамбла.

Atrašanās vieta В непосредственной близости от отеля находится гора Монжуик, а до некоторых из самых популярных театров Барселоны можно дойти за 5 минут. Расстояние до выставочного центра Fira составляет чуть более 1 км.
Viesnīcā

Отопление, курение на всей территории отеля и в номерах запрещено, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, размещение домашних животных не допускается. Ресторан отеля Auto Hogar работает 7 дней в неделю. Здесь вы сможете попробовать блюда средиземноморской кухни

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Детские кроватки предоставляются по запросу. Требуется подтверждение со стороны отеля о предоставлении данной услуги.
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

169 номеров категории Single Room, Superior Double Room, Double or Twin Room, Junior Suite Room.

Istabās

24-часовый сервис, балкон, ванна/душ, кабельное телевидение, кондиционер, полотенца, сейф, смена постельного белья, спутниковое телевидение, телевизор (Цветной телевизор + пульт управления.), телефон (IDD - линия.), туалет, уборка, фен, будильник

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
Adrese Av. Paral·lel, 64 08001 Barcelona (Spain).
Tālruņi: +34 93 44 39 850
+34 93 44 39 850
Tīmekļa vietne: Best Auto Hogar Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).