lieliska brīvdiena

Rakstīts: 24 novembris 2015
Ceļošanas laiks: 15 — 22 oktobris 2015
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 15. lī dz 22. novembrim. Š is ir periods, kad krieviem nav atļ auts lidot uz Ē ģ ipti. Tā rezultā tā ir daž i plusi un mī nusi. Tā tad, secī bā:

Transfē rs no lidostas uz viesnī cu ilga 3.5 stundas, - mikroautobuss
Viesnī cā ieradā mies 23.30. Vē los atzī mē t, ka saistī bā ar teroraktu ir pastiprinā ti droš ī bas pasā kumi: tā du bagā ž as, rokas bagā ž as un personī go mantu pā rbaudi nebiju redzē jis visā s 7 vizī tē s Ē ģ iptē . Bet es to uzskatu par nepiecieš amī bu.


Reģ istrē š anā s notika ā tri, tač u izrā dī jā s apmulsums: mums vajadzē ja divas gultas, nevis vienu vienvietī gu gultu, uz ko viesnī cas administrā cija reaģ ē ja dī vaini, ņ emot vē rā viesu virtuā lo neesamī bu viesnī cā . Mū s informē ja, ka š obrī d nav tī ras istabas ar divā m gultā m, bet mē s pievienosim vē l vienu gultu istabai ar vienvietī go gultu.
Kad š o saliekamo gultu ienesa istabā , kļ uva pilnī gi skaidrs, ka pieauguš ajam uz š ī s gultas nav ī paš i ē rti gulē t: galvgalī ir pliki metā la stieņ i, gultas garums paredzē ts bē rnam. Atseviš ķ i vē los atzī mē t, ka brī dī , kad ieradā mies viesnī cā , restorā ns jau bija slē gts, tā pē c burtiski 15 minū š u laikā viņ i atnesa vieglas uzkodas mazliet desas, mazliet siera, mazliet gurķ is (katrs 100 grami), maize, bija pā ris banā ni, gvajava un pā ris apelsī ni.

Nā kamajā dienā uz manu jautā jumu par numuru reģ istratū ras administrators Muhameds bija gandarī ts, ka kā bonusu par sagā dā tajā m neē rtī bā m viesnī ca nomainī s mū su numuru galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru pret numuru Nelsonā . Ciema bungalo. Turklā t mums tika dota iespē ja izvē lē ties istabu, ko arī izdarī jā m. Es vē lē tos atzī mē t Mukhamed darbu: visi mū su daž i pieprasī jumi tika atrisinā ti ā tri un efektī vi.

Pā rē jā laikā viss bija gludi un izmē rī ts.
No viesnī cas priekš rocī bā m:
- lieliska teritorija (kompakta, bet ne maza, zaļ a, mā jī ga un saprotama), jū ra mierī ga ar izcilu maigu ieeju ar koraļ ļ iem un skaistā m zivī m
- Izraē las tuvums ekskursijā m, lieliski skati no visā m istabā m (unikā la atraš anā s vieta: atrodoties Ē ģ iptē , vienlaikus redzat Izraē lu, Jordā niju un Saū da Arā biju), ļ oti gaiš a un aizraujoš a vakara panorā ma ar miljoniem krasta gaismu

- mierī ga un draudzī ga atmosfē ra viesnī cā . Ī paš u paldies gribu teikt meitenei Sā rai, kura vienmē r viesus pie restorā na ieejas sagaida ar vissirsnī gā ko smaidu, puiš iem paš ā restorā nā - viss vienmē r ā tri un kvalitatī vi, kā arī bā rmenei Akram - draudzī gs un sirsnī gs puisis.
No mī nusiem:
- personā la krievu valodas zinā š anu trū kums (burtiski 5 cilvē ki no personā la varē ja runā t krieviski; ž ē l, ka pat animatori visi ir ē ģ iptieš i, viņ i zina katrs divus krievu vā rdus)
- liela skaita muš u un odu klā tbū tne viesnī cā , kas dienas laikā traucē pludmalē un neļ auj mierī gi gulē t naktī . Mū su Reids praktiski neietekmē odus. Viņ i reizi nedē ļ ā saindē ja odus (iespē jams, no ekonomikas) un tajā vakarā , kad krievu grupa 120 cilvē ku brauca cauri Izraē lai.

Salī dzinoš i vā ja ē dienkarte Ē ģ iptes 5 * viesnī cai: tas tika minē ts iepriekš ē jā s atsauksmē s. Izsalkuš i nebijā m, bet gribē tos vairā k (no pieredzes zinu, kā tas notiek).

Es vē lreiz atkā rtoju, ka mū su atvaļ inā jums notika Ē ģ iptei ļ oti grū tā periodā : 5 mū su atvaļ inā juma dienas pludmalē atpū tā s 30 cilvē ki. No viesnī cas viesiem dienas laikā - tū risti no Ukrainas, vairā ki ā rzemnieki, naktī viesnī ca tika papildinā ta ar tranzī ttū ristiem no Izraē las uz Ē ģ ipti, pā rsvarā indieš iem. Brī vdienā s ieradā s nelielas arā bu grupas.
Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m pludmales brī vdienā m vai kā bā ze, lai ceļ otu uz tuvē jā m apskates vietā m č etrā s valstī s.

Lai laba atpū ta!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu