Swiss Inn Dream Resort 4*– Atsauksmes

64
Novērtējums 7.010
№11 viesnīcas reitingā Cilnes
8.0 Numurs
7.8 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.3 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Jauka, ērta viesnīca ar labu apkalpošanu. Tai ir attīstīta infrastruktūra ģimenes atpūtai. Atvērts 2009. gadā. Atrodas Tabas kūrorta zonā, jūras krastā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s viesnī cā Swiss Inn. Devos atvaļ inā jumā ar draugu un bē rniem. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Ideā la vieta tiem, kas vē las doties ekskursijā s. Viesnī ca atrodas netā lu no Izraē las robež as. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s viesnī cā Swiss Inn. Devos atvaļ inā jumā ar draugu un bē rniem. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Ideā la vieta tiem, kas vē las doties ekskursijā s. Viesnī ca atrodas netā lu no Izraē las robež as. Nolē mā m apmeklē t arī Izraē lu, turklā t daudz dzirdē jā m par ekskursijā m. Es ļ oti gribē ju apmeklē t apsolī to zemi. Ekskursijas tika iegā dā tas no vietē jā droš ī bas tū risma uzņ ē muma. Braucā m uz 1 dienu, bet paspē jā m visu apmeklē t. Apmeklē jā m svē tvietas un tempļ us, apskatī jā m slavenus kultū ras pieminekļ us, piemē ram, Raudu mū ri. Peldē jā mies Nā ves jū rā un apmeklē jā m Jeruzalemi un Betlē mi. Pilsē tas ir ļ oti skaistas, nenož ē lojā m, ka devā mies. Un bē rniem mē s braucā m ar SeaScope zemū deni. Bē rni redzē ja satriecoš u zemū dens pasauli ar tā s iemī tniekiem. Iespaidu no redzē tā ir daudz, viņ i joprojā m atceras. Pā rē jo laiku pavadī jā m viesnī cā un pludmalē . Pludmale ir pietiekami liela, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cai ir divas ē kas. Numuri ir lieli, pietiekami ē rti, ar balkonu un skatu uz jū ru. . Ē diens viesnī cā labs, klā tesot gaļ as, zivju ē dieni, daž ā di piedevi, dā rzeņ i, augļ i, daž ā di dzē rieni. Mums ļ oti garš oja deserti, ī paš i bē rni bija iepriecinā ti ar daž ā dajiem saldumiem. No rī ta vā rī ja pankū kas, olas, bija musli un piens, jogurti. No izklaides viesnī cā ir diskotē ka ar diezgan modernu mū ziku, biljards, galda teniss, volejbols. Ir bā rs, kur gatavo gardus kokteiļ us, labu kafiju. Viesnī cā ir divi peldbaseini, liels un mazs bē rniem. Kad pludmalē pū ta vē ss vē jiņ š , bē rni peldē jā s baseinā . Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s, ļ oti uzmanī gs pret bē rniem. Vienmē r gatavs nā kt un runā t. Kopumā tā s bija lieliskas brī vdienas. Atpū tā mies un devā mies ekskursijā s. Iesaku š o viesnī cu visiem un lai jums lieliskas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irish1kri
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko vakar atgriezos no viesnī cas. Ko lai saka: ko samaksā ji, to dabū ji. Par ko apvainoties. Mē s bijā m trī s ar bē rnu 10 gadus. Par katru ar lidojumu uz Tabu uz nedē ļ u samaksā ja 3.000. Pē c paš reizē jā s santī ma kursa. Tas nebū tu tik aizvainojoš i, ja viņ i sā kotnē ji noskaņ otos uz 4 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezos no viesnī cas. Ko lai saka: ko samaksā ji, to dabū ji. Par ko apvainoties. Mē s bijā m trī s ar bē rnu 10 gadus. Par katru ar lidojumu uz Tabu uz nedē ļ u samaksā ja 3.000. Pē c paš reizē jā s santī ma kursa. Tas nebū tu tik aizvainojoš i, ja viņ i sā kotnē ji noskaņ otos uz 4 zvaigznē m. Un notika tā , ka viņ i paš i ticē ja bezmaksas sieram.
Viesnī ca ļ oti maza, teritorija kompakta, no viesnī cas nav kur iziet, kalni un tuksnesis. Teritorijā ir vairā ki veikali, bet arī tur nav nekā interesanta. Visi š eit ierodas Izraē las un Jordā nijas dē ļ . Ar ko mē s runā jā m, visi devā s š ajā s ekskursijā s.
Tagad par viesnī cu sī kā k. Istabas visas ir gandrī z vienā das, nav jē gas maksā t papildus. Viesnī ca decembrī bija gandrī z tukš a, tā pē c mainī ja divas istabas: pirmajā nedarbojā s jaucē jkrā ns/duš as slē dzis, otrajā vannasistabā bija baigais pelē jums. Treš ais bija tā ds pats, bet bez problē mā m. Visas š ī s kustī bas bez kukuļ iem un padomiem. Personā ls ir pacietī gs un pieklā jī gs. Vadī tā js vairā kas reizes atvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Apdare pieticī ga, mē beles labā stā voklī . Bē rnam bija mazs dī vā ns. Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri un bez traipiem. Viesnī cas odi piedā vā ja pasnaust, ja vajadzē s. Mē s neatteicā mies, jo pirmā s dienas viņ i nevis sakoda, bet gan mū s apē da. Tad kļ uva nedaudz vē sā ks, un viņ i pazuda. Tī rī š ana notika katru dienu, diezgan pienā cī ga.
Ē diens viesnī cā ļ oti pieticī gs, bet visa pietika. Gaļ u, vistu un zivis lielos daudzumos, vismaz ievē ro proteī na diē tu, reizē m vakaros grilē , bet gaļ a visbiež ā k bija cieta un pā rcepta. Arī sā nu ē dieni bija vienkā rš i, tā pat kā citā s Ē ģ iptes viesnī cā s. Saldums bija pieklā jī gs, bet izvē le bija maza. Man patika rī ta cepš ana. Augļ u bija maz, biež i brokastī s tie bija tikai sasmalcinā ti. Sliktā k bija ar dzē rieniem. Bē rns pastā vī gi dzē ra nepatī kamus daudzkrā sainus jupijus vai soda, kas bija stipri atš ķ aidī ta ar ū deni. Kafija bā ros tikai maisos, no rī tiem tē jkannā s. Arī alkoholiskie kokteiļ i ir inde: zemas kvalitā tes alkohols plus yuppie vai kola. Lī dzi paņ ē mā m pudeli martini - pā rē jā laikā dzē rā m alu (normā la kvalitā te).
Godī gi sakot, esmu vī lies pludmalē . Sauļ oš anā s krē sli un vē jstikli š ausmī gā stā voklī . Daž iem sauļ oš anā s krē sliem balsti ir nogā zti, un atzveltnes nepaceļ as. Bet ar tiem pietiek, lai izvē lē tos strā dā još u. Ieeja jū rā ir uz oļ iem, labā k nopirkt sev koraļ ļ u č ī bas, tad smiltis. Koraļ ļ u tikpat kā nav, zivju arī nav. Nav ko skatī ties. Ū dens jū rā bija patī kams, silts un tī rs. Bē rnam ļ oti patika peldē š ana. Bija bē rnu klubiņ š , bet manam dē lam tas ļ oti nepatika. Bē rnu diskotē kai viņ š jau bija par vecu. Labi, ka pē c pā ris dienā m atradu sev draugu, un viņ i starp peldē m vairā kas dienas pļ ā pā ja savā starpā . Mums ar vī ru bija ļ oti garlaicī gi, tā pē c mums bija jā izklaidē jas ekskursijā s. Bija iespē ja pasū tī t gan no gida, gan internetā . Ciss Inn Wi-Fi bija ļ oti vā jš , bet tomē r izdevā s sazinā ties ar Red Sea Travel, kur rezervē jā m ceļ ojumus uz Izraē lu un Jordā niju. Par organizā ciju jautā jumu nebija, par visu samaksā jā m autobusā , kas mū s veda no viesnī cas. Izraē las robež as š ķ ē rsoš ana bija diezgan ā tra, jo izrā dī jā s, ka mē s atpū tā mies zemajā sezonā .
Kopumā viesnī ca ir diezgan piemē rota relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem, ar bē rniem un jaunieš iem tas bū s nereā li garlaicī gi.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir vispretī gā kā viesnī ca, ko jebkad esam redzē juš i. Un, godī gi sakot, mē s nedomā jā m, ka kopumā to var redzē t 5 zvaigznē s, bet mē s esam redzē juš i daudzas no tā m (izbraucieni apmē ram 4 reizes gadā )! Ē diens ir pretī gs! Viss ir apmaksā ts - pirts, dž akuzi, zā le utt. … Tomēr ▾ Š ī ir vispretī gā kā viesnī ca, ko jebkad esam redzē juš i. Un, godī gi sakot, mē s nedomā jā m, ka kopumā to var redzē t 5 zvaigznē s, bet mē s esam redzē juš i daudzas no tā m (izbraucieni apmē ram 4 reizes gadā )! Ē diens ir pretī gs! Viss ir apmaksā ts - pirts, dž akuzi, zā le utt. , lai gan tiek pieņ emts, ka sistē ma ir viss iekļ auts - tas ir BEZMAKSAS! Internets tikai reģ istratū rā ! Gultas veļ a un dvieļ i nedē ļ as atpū tai nav mainī ti NEKAD! Ļ OTI NETĪ RA viesnī ca pati par sevi! BRISCO tū roperatora pā rstā vji ir atseviš ķ s jautā jums: uz visiem jautā jumiem un komentā riem viņ i saka, mums vienalga, sū dzieties un rakstiet, kur vē laties! Nekad nepē rciet pie viņ iem biļ etes! Bē rns saslima, ko apstiprinā ja ā rste viesnī cā , naudu par iegā dā tajā m ekskursijā m neatdeva pat nelielu daļ u! Lidojums tika pā rcelts, atņ emot atpū tas dienu! Var rakstī t ilgi, bet domā ju, ka pietiek ar to, kas jau ir, lai neapmeklē tu š o viesnī cu un neizvē lē tos š o tū roperatoru!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakar atgriezā mies no viesnī cas Swiss Inn. Š ajā viesnī cā dzī vojam ne pirmo reizi. Atkal man ļ oti patika. Nav sū dzī bu par pā rtiku, zivī m, gaļ u, vistu, tī taru, kalmā riem. Vienmē r liela piedevu, salā tu, sieru izvē le. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no viesnī cas Swiss Inn. Š ajā viesnī cā dzī vojam ne pirmo reizi. Atkal man ļ oti patika. Nav sū dzī bu par pā rtiku, zivī m, gaļ u, vistu, tī taru, kalmā riem. Vienmē r liela piedevu, salā tu, sieru izvē le. Augļ i vienmē r ir arbū zi, melones, nektarī ni, vī nogas, ā boli, apelsī ni. Dabī gā s sulas no 6 veidu iepakojumiem, iespē jams. Zivju restorā nā vienmē r ir karaliskā s garneles, omā ri un daudz svaigu jū ras velš u, no kurā m izvē lē ties, un ļ oti relaksē još a atmosfē ra. Restorā na interjers ir ļ oti skaists. Pā rmaiņ ai apmeklē jā m ķ ī nieš u restorā nu, arī neslikti. Ir arā bu restorā ns. Ē dienu izvē le ir vienkā rš i milzī ga. Telpas ir tī ras. Istaba ļ oti ē rta, labas mē beles. Ir gaisa kondicionieris, fē ns, TV, seifs. Tī rī š ana katru dienu. Jū ra ir pā rsteidzoš a, teritorija milzī ga, liels peldbaseins, dž akuzi, mā kslī gā s upes, laba trenaž ieru zā le, ir spa centrs, biljards, teniss, volejbols, ū dens polo un daudz kas neļ aus garlaikoties . Pakalpojums arī diezgan labs. Pludmale ir tī ra un liela. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ra ir pā rsteidzoš a, ū dens silts. Jū rā peld krā sainas zivis. Daudz skaistu koraļ ļ u. Noteikti peldieties ar masku, lai redzē tu zemū dens pasaules skaistumu. Viesnī ca ir ļ oti piemē rota relaksē još ai atpū tai prom no steigas un burzmas. Man ļ oti patika ekskursiju programma, ko mums piedā vā ja EvaTour. Mē s apmeklē jā m Svē tā s Katrī nas klosteri. Klosterī ir milzī gs skaits skaistu seno ikonu. Uzzinā jā m daudz jauna un interesanta. Gids bija vienkā rš i lielisks, ļ oti profesionā li visu izstā stī ja. Bijā m arī ekskursijā uz faraonu salu. Netā lu no salas atrodas unikā ls koraļ ļ u rifs. Mē s nirā m ar masku. Tas bija nenormā li skaisti. Mums visiem ļ oti patika, saņ ē mā m pozitī vas emocijas un lielu prieku no pā rē jiem. Es domā ju, ka jū s nenož ē losit, izvē loties Swiss Inn.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar mā su atpū tā mies Swiss Inn, Ē ģ iptē atpū tā mies pirmo reizi. Izcila viesnī ca. Viss skaists, tī rs, sakopta teritorija, ar baseinu un ziedoš ā m puķ u dobē m. Ē diens bija izcils, vistas kebabs, garda gaļ a cepta uz grila, daudz salā tu un piedevu, dā rzeņ i un augļ i un ļ oti garš ī gi saldumi. … Tomēr ▾ Kopā ar mā su atpū tā mies Swiss Inn, Ē ģ iptē atpū tā mies pirmo reizi. Izcila viesnī ca. Viss skaists, tī rs, sakopta teritorija, ar baseinu un ziedoš ā m puķ u dobē m. Ē diens bija izcils, vistas kebabs, garda gaļ a cepta uz grila, daudz salā tu un piedevu, dā rzeņ i un augļ i un ļ oti garš ī gi saldumi. Aiz baseina atrodas arī restorā ns un bā rs.
Pludmale ļ oti tī ra, ē rta piekļ uve jū rai. Patika snorkelē t, redzē jā m stinku, jū ras ež us, murē nas un svī trainā s zivis. Pludmales bā rā varat pasū tī t dzē rienus un paķ ert kaut ko ē damu.
Istaba diezgan pieklā jī ga, dzī vojā m otrajā stā vā . Skats pa logu bija uz ceļ u, bet aiz ceļ a bija skaisti kalni ar krā š ņ u saulrietu, tā pē c mums patika. Viņ i labi iztī rī ja istabu, vienmē r mainī ja dvieļ us, nesa aizstā jē jus š ampū nus, ž elejas, krē mus. Kopumā atpū tā mies brī niš ķ ī gi, ī paš i patika kā bijā m uz Jeruzalemi un Petru. Apskatī jā m Izraē las svē tvietas, apbrī nojā m tempļ us, uzkā pā m uz Eļ ļ as kalna skatu platformas, no kuras paveras vienkā rš i burvī gs skats! Nā kamajā dienā mē s devā mies uz Petru. Pastaigā jā mies pa pilsē tas ielā m, daudz bildē jā m, patika senais amfiteā tris. Atceļ ā apstā jā mies pie Nā ves jū ras. Mums no atvaļ inā juma ir tikai pozitī vas emocijas un patī kami iespaidi. Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labi atpū tā mies Tabā . Vienī gais trū kums ir garais transfē rs no Š armas lidostas (3 stundas). Devā mies vienatnē , klusā atpū tā un ekskursijā s uz Izraē lu un Jordā niju. Pē c vietņ u pā rskatī š anas viņ i tā s iepriekš rezervē ja Sinai Travel vietnē . … Tomēr ▾ Labi atpū tā mies Tabā . Vienī gais trū kums ir garais transfē rs no Š armas lidostas (3 stundas). Devā mies vienatnē , klusā atpū tā un ekskursijā s uz Izraē lu un Jordā niju. Pē c vietņ u pā rskatī š anas viņ i tā s iepriekš rezervē ja Sinai Travel vietnē . Ļ oti ē rti, nenož ē loju. Vietne sinai travel dot ru. Viss pā rē jais ir ļ oti labi. Istabas lielas, tī rī tas katru dienu, rū pī gi, gulta mainī ta, dvieļ i arī . Č ī bas, halā ti, tē jkanna istabā bija. Visi numuri atrodas pietiekami tuvu jū rai un centrā lajam restorā nam, peldbaseinam un sā ls ezeram. Sū dzī bu par izlī gumu nebija. Pakalpojums ir neuzkrī toš s, bet pietiekami pienā cī gs. Neviens nepieķ eras, visi ir pieklā jī gi un izpalī dzī gi. Ē diens ir diezgan pienā cī gs pē c Ē ģ iptes standartiem. Svaiga apelsī nu sula no rī ta, saldē jums pē cpusdienā , svaigs ē diens. Uz š odienas galda nebija vakardienas produktu. Bā ros tiek pagatavoti patī kami bezalkoholiskie un alkoholiskie kokteiļ i. Pludmale ir milzī ga un neviens nesē ž viens otram uz galvas. Turklā t sauļ oš anā s krē sli ir atdalī ti ar starpsienā m un atrodas attā lumā , š ķ iet, ka jū s esat viens pludmalē . Bet koraļ ļ u rifs ir ļ oti vā jš , to nevar salī dzinā t ar Š armu. Vakarā laba dzī vā mū zika. Esmu bijis daudzā s viesnī cā s - tas ir standarta komplekts, neko citu neesmu redzē jis. Ekskursijas. Es vē lreiz pā rliecinā jos, ka ar vietē jā m tū risma aģ entū rā m var aizbraukt jebkur, bet par daudz mazā ku naudu. Lieliska organizā cija, tas pats autobuss, tas pats gids. Tā mē s devā mies uz Jordā niju, mū su draugi devā s uz Izraē lu. Sinai Travel atbilst savai reputā cijai kā cienī jams uzņ ē mums, ko licencē jis Ē ģ iptes Tū risma departaments
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар success555
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
18.11. 2012 Rī ga. Par pozitī vajiem aspektiem rakstī š u tiem, kuri, neskatoties uz, iespē jams, taisnī go š ī s 3 zvaigž ņ u viesnī cas kritiku (neļ aujiet sevi maldinā t no zvaigž ņ u skaita uz etiķ etes), tomē r izvē las š o mazo un mā jī go patvē rumu. … Tomēr ▾ 18.11. 2012 Rī ga.
Par pozitī vajiem aspektiem rakstī š u tiem, kuri, neskatoties uz, iespē jams, taisnī go š ī s 3 zvaigž ņ u viesnī cas kritiku (neļ aujiet sevi maldinā t no zvaigž ņ u skaita uz etiķ etes), tomē r izvē las š o mazo un mā jī go patvē rumu. Tā tad:

- TAVA - atrodas 3 stundu brauciena attā lumā no Š arm eš Š eihas. Neaizmirstiet, ka 6 stundu atvaļ inā jums tiek pavadī ts ceļ ā no lidostas un atpakaļ.
+ Jū s veicat š o attā lumu personī gajā automaš ī nā ar TEZlimo nodroš inā to š oferi, neapmeklē jot kaimiņ u viesnī cas un negaidot tū ristus. Tā vietā vienkā rš i iegremdē jieties savā s domā s, apbrī nojot Mē ness ainavas, beduī nu apmetnes un Senaja dienvidu debeszilos krastus. Brauciena laikā var paņ emt pā ris ē ģ iptieš u valodas nodarbī bas pie š ofera - noderē s : ))

+ Personā ls diezgan labi saprot krievu valodu. Daudzi tika apmā cī ti Kairā . Bet angļ u valoda viņ iem joprojā m ir tuvā ka.
Ļ oti draudzī gs.

Ir daudz brī vu numuriņ u, bet pirmā reģ istrē š anā s, iespē jams, bū s istabā ar logiem uz ziemeļ iem un ar skatu uz tuksnesi: ((nezinu kā pē c, bet tā man gadā s katrā Ē ģ iptes viesnī cā . Kā ar to tikt galā? Nauda! Manā gadī jumā papildus maksa par ģ ē rbtuvē m bija 35$. Ar to jā rē ķ inā s.

- Monotons ē diens.
+ No rī ta svaigi apelsī ni, melone un gurķ i. Grilē ta vista - vakarā . Gardē ž iem iesaku ņ emt lī dzi tē ju un kafiju. Jo š o dzē rienu izvē le ir ļ oti ierobež ota. Nokavē tā s pusdienas vairā k nekā kompensē dienas sauļ oš anā s, tač u, ja esi ieradies nesen, labā k š o laiku pavadī t pludmalē zem lietussarga. Pē c 15:00 var pamest "patversmi", jo Saules aktivitā te samazinā s. Un jū s varat droš i sauļ oties zem atklā tiem stariem.

Lai gan Ē ģ iptē ir tā da pati laika josla kā Latvijai, faktiskais laiks acī mredzami nav vienā ds. Rī tausma pulksten 6.00.
+ Labs veids, kā celties agri (tomē r tas nedarbojas bez modinā tā ja). 6.30 lī dz 9.00 ir lielisks laiks sauļ oš anā s, ū dens procedū rā m un rī ta vingroš anai.
- Piekrastes lī nija pie ū dens ir nokaisī ta ar oļ iem (daudziem bū s nepiecieš ami slā nekļ i),
+ bet nostaigā jot daž us metrus pa akmeņ iem tiksi dā sni atalgots - lī dzens smilš ains dibens. Tas ir tik maigs, ka salī dzinā jums ar Jū rmalas pludmali liek domā t par sevi. Tieš ā m tā izskatā s. Tikai ū dens ir caurspī dī gs - kā asara un siltā ks par piemē ru : )
Gluds smilš ains krasts ar koraļ ļ u salā m pusotra metra dziļ umā ir paradī ze iesā cē jiem nirē jiem. Š eit droš i peldē ties var gan bē rni, gan pensionā ri, jo pat 50 metru attā lumā no krasta pieauguš ais var nostā ties ar abā m kā jā m uz dibena, un 100 metru attā lumā lī č a dziļ ums nepā rsniedz 3 metrus.

Saulriets pulksten 17.30. 18.00 kļ ū st diezgan tumš s.
+ Istabā ir TV ar 2 krievu kanā liem Vā cijai.
Raidī jumi izvē lē ti interesanti un gaumī gi ar minimā lu reklā mu. Arī CNN un citas...
+ Izklaides programmu sā kums 21.00. Repertuā rs ir standarta ē ģ iptieš u.

Galvenā priekš rocī ba: SWISS INN atrodas 30 minū š u attā lumā no Izraē las robež as. Tieš i š is apstā klis ​ ​ kļ ū st par bū tisku viesnī cas izvē li tiem, kas vē las apmeklē t Apsolī to zemi. Iedomā jieties tū ristus no Š arm eš Š eihas, kuri jau ir pavadī juš i 4-5 stundas ceļ ā sakarā ar reģ istrē š anos daž ā dā s viesnī cā s un atgriež oties iztē rē s tikpat daudz. Un š eit ir robež a ar Izraē lu netā lu. Starp citu, netā lu no Mozus kalna.

Ko jū s atceraties par SWISS INN?
• Sarkanā s jū ras dzidrs ū dens.
• Maiga piekraste ar smilš ainu dibenu.
• Neliels attā lums no ē damistabas lī dz jū rai.
• Volejbola spē lē š anas cienī gi pretinieki.
• Patī kama cepš ana.

Kas tev nepatika?
• Iekā rtoš anā s istabā "izvē lī gajiem" daž ā da lī meņ a brī vu telpu klā tbū tnē.
• Komforta un tī rī bas lī menis numurā neatbilst deklarē tajam viesnī cā lī menim.
• Monotons ē diens.
• Restorā ns nemitī gi maina trauku novietojumu – oriģ inā ls mē ģ inā jums daž ā dot ē dienu, izraisot š oku tikko ieraduš os tū ristu vidū.

Parū pē jies par sevi, izbaudi silto laiku.
аватар msar77
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izmitinā š ana. Par š okolā des tā felī ti un pā ris cigareš u paciņ ā m man iedeva istabu ar skatu uz jū ru, lai gan es maksā ju par skatu uz dā rzu. Ē diens. Ē diens ir kā Ē ģ iptē . Nav daudzveidī bas. Tiesa, kā dreiz bija 2 tunč a kilogrami uz 6 katram. … Tomēr ▾ Izmitinā š ana. Par š okolā des tā felī ti un pā ris cigareš u paciņ ā m man iedeva istabu ar skatu uz jū ru, lai gan es maksā ju par skatu uz dā rzu.
Ē diens. Ē diens ir kā Ē ģ iptē . Nav daudzveidī bas. Tiesa, kā dreiz bija 2 tunč a kilogrami uz 6 katram. No rī ta dabū ju omleti, vā rī tas olas. Atklā ti sakot, sasprindzinā ts ar augļ iem, tā du gandrī z nebija. Nebija pat randiņ u!
Numurs. 2 vienvietī gas gultas, liela istaba ar verandu. Mē beles rada sajū tu, ka tā s nav 3 gadus vecas, bet vismaz 10-12 gadus vecas. Izlietnē un duš ā noteka bija aizsē rē jusi, sauca santehniķ i. Tī rī š ana istabā ir simboliska, pat par dzeramnaudu, ko viņ š pā rtrauca dot 4. dienā . Ū dens istabā biež i bija sarū sē jis. Tas nav š arms, tā ir Taba! ! ! Viņ i saklā ja tikai gultu. Neviens netī rī ja vannas istabu, neviens nemazgā ja grī du.
Dzeramais ū dens. Viena 1.5l pudele ieraš anā s brī dī . Pē c tam zvaniet no dzesē tā ja. Pilnī gs vā jprā ts! ! ! Sū c. Dienā izdzeru 2-3 litrus ū dens, un man piedā vā aizskriet uz dzesē tā ju.
Pludmale. Pilnī ga miskaste. Zivju un koraļ ļ u gandrī z nav, tikai aļ ģ es un kaut kā di mazi beigti koraļ ļ i. Ieeja jū rā pretī ga, 10 metri akmeņ i (vajag č ī bas), tad smiltis, smalki ļ oti tā lu. Lī dz ī stiem koraļ ļ iem ir aptuveni 1 km.
Personā ls. Ja labi komunicē si, dzeramnauda tev nebū s vajadzī ga. Khabibi palī dz, š ī ir Ē ģ ipte. Reti nā cā s dot dzeramnaudu par vī nu un alu.
Atpū tnieki. 80 procenti ir krievi, pā rē jie poļ i, ar kuriem labi pavadī ju laiku.
Alkohols. Izmē ģ iniet un saindē jiet sevi, atš ķ aidī tu 20% spirtu, ar krā svielā m un nesaprotamā m garš ā m. Pē rciet visu Dutikā . Jū s varat dzert tikai alu un sarkanvī nu.
Veikali. Viņ u ir gandrī z nulle. Viesnī cas reģ istratū ras tuvumā ir 4 panī kuš i veikali. Vē l nedaudz pie Radisson viesnī cas kreisajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, no pludmales apmē ram piecas minū tes ejiet cauri tuksnesim, kur dzī vo beduī ni.
Ekskursijas. Muhameds no Pegaza. Muhameds ir mazs, ļ oti viltī gs, labi runā krieviski, un var neatdot naudu par tū ri, lielais man vairā k patika Mohameds. Viņ š runā sliktā k, bet arī vieglā k sazinā ties.
Animā cija. Havjers no Argentī nas, tagad dzī vo Florencē un kaut kā da itā ļ u meitene, mums bija grū ti vienam otru saprast sliktā angļ u valodā (cute). Mī kstā aerobika, ū dens aerobika, diskotē ka. Starp citu, dziesmas pie Havjera var pasū tī t bez maksas, tomē r izvē le nav liela.
Secinā jums. Ja jū s dodaties uz Ē ģ ipti pirmo reizi vai ar bē rniem vai ekskursijā s, jums tas patiks. Ja zivis un koraļ ļ i, tad tikai Charm. Ekskursijā s man visvairā k patika Mozus kalns fiziskā s audzinā š anas dē ļ . Ja Jeruzaleme un jū s esat ticī gie, tad labā k 2 dienas.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar ģ imeni. Meitai 17 gadi, dē lam 9 gadi. Diezgan normā li, klusi, mierī gi. Tikai tagad arā bi ļ oti spē cī gi trakoja. Administrā cijai kaut kas jā dara lietas labā ! … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Meitai 17 gadi, dē lam 9 gadi. Diezgan normā li, klusi, mierī gi. Tikai tagad arā bi ļ oti spē cī gi trakoja. Administrā cijai kaut kas jā dara lietas labā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Czosnyk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . Es domā ju, ka mē s š ajā atpū tī simies. bet ar pā rē jā m bija punkcija. pē c reģ istrā cijas viņ i man iedeva istabu pirmajā stā vā viesnī cas tā lā kajā daļ ā ar skatu uz tuksnesi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . Es domā ju, ka mē s š ajā atpū tī simies. bet ar pā rē jā m bija punkcija.
pē c reģ istrā cijas viņ i man iedeva istabu pirmajā stā vā viesnī cas tā lā kajā daļ ā ar skatu uz tuksnesi. aizgā ja uz reģ istratū ru, piedā vā ja numuriņ u ar skatu uz jū ru par papildus samaksu 50 zaļ umi, teica katru dienu halā ts, č ī bas un augļ i. ir paņ emts. tad bija jā iet uz reģ istratū ru atgā dinā t par augli.
tā kā pirmajā dienā mums bija ieplā nots 2 dienu brauciens uz Izraē lu pa nakti, tad gribē jā m nopeldē ties jū rā . bet koferi tika nē sā ti ļ oti ilgi. turklā t vispirms mans, pē c tam sieva (tur bija mū su peldkostī mi). beigā s - mazgā jā s, kad saule bija prom.
tī rī š ana - likā s, ka tā ir tī ra pē c tam, kad tā bija istabā , bet ne pilnī bā . gulbjus vienreiz sagrieza, un tad apkopē ja viņ u vainas izbeigš anai. vispirms atstā ja par naudu. bet tad viņ i apstā jā s. apkopē ja Sami to nebija pelnī jusi. turklā t š is apkopē js bez mū su atļ aujas pieslē dza savu telefonu pie sievas lā dē tā ja un aizmirsa to paņ emt. Ierodoties istabā , mē s to nofotografē jā m un kad viņ š pienā ca pie telefona, mē s viņ am saskrē jā mies. viņ š lū dza nereģ istrē ties. Mē s viņ u apž ē lojā m.
3. dienā , kad atgriezā mies no Izraē las, istabā nebija augļ u. 4dien 2x gā ja uz uzņ emš anu un 5dien atgā dinā ja vē lreiz. Tikai pē c tam sā ka regulā ri nest augļ us.
Kad mē s reģ istrē jā mies, mē s atklā jā m, ka seifs ir aizvē rts. Viņ i izsauca viesnī cas darbiniekus, viņ i to atvē ra, bet tajā paš ā laikā izvilka no pagaidu stiprinā juma ar drē bju skapi, kā rezultā tā tas pats nokrita no plaukta uz grī das. Seifu bija grū ti atvē rt un aizvē rt. Pie tā vainojamas š ķ ī bā s seifa durvis. Lai atvē rtu vai aizvē rtu, bija nepiecieš ams liels spē ks.
Š ogad Suisē tika atvē rta daļ a no telpā m, kas savulaik vē l tika celtas. Cilvē ku skaits viesnī cā ir palielinā jies, bet apkalpotā ju nav. Rezultā tā , lai negaidī tu pusstundu lī dz glā zei vī na vai alus, bija paš iem jā dodas uz bā ru.
Mē s devā mies uz Izraē lu uz 2 dienā m no Sinai Travel. Maksā par 2500 dolā riem - 250 vienai personai. Mū su viesnī cā PEGASA gids RID par to 310 dolā ri un vē l 5 par atļ auju nobildē ties pie sē ru sienas! ? Un 5 dolā ri par vē lmi iesniegt piezī mes! ? Vā rdu sakot, PEGAS ir izspiedē js. Es konsultē ju Sinai Travel visiem, kas vē lē jā s doties uz Izraē lu, un iedevu koordinā tes. Pietika nosū tī t SMS un viss nokā rtojā s.
PADOMS IZRAĒ LAI. Neatkarī gi no operatora visi tiek braukti gandrī z pa vienu un to paš u marš rutu un dā rgiem veikaliem. Jū s varat lē ti iegā dā ties netā lu no tempļ a Jeruzā lemē pats vai Betlē mē netā lu no tempļ a. Bet š im nolū kam jums ir jā spē j ī stajā laikā atdalī ties no grupas un pievienoties tai pirms izieš anas no tempļ a, pretē jā gadī jumā jū s varat pazust.
Robež a tika izbraukta salī dzinoš i ā tri, bet iebraukš ana š ajā robež ā prasī ja 2.5 stundas. Lī dz š im no visā m viesnī cā m savā kts vesels autobuss. Un tad gaidī jā m 2 stundas, kamē r visi tika savā kti. Š ogad mums bija draudzene Jeruzalemē , un mē s ar viņ u pavadī jā m visu dienu š ajā brī niš ķ ī gajā un svē tajā pilsē tā un redzē jā m daudz ko. Tikko atdalī jā mies no savas grupas (iepriekš brī dinā juš i gidu) un tikai vakarā ar taksi ieradā mies Betlē mes viesnī cā , kur atradā s mū sē jā . Otrajā dienā ar savu grupu devā mies ceļ ojumā pa Izraē las ziemeļ iem un tad atpakaļ uz nakti atgriezā mies viesnī cā Ē ģ iptē . Š ī s 2 dienas paskrē ja kā das 5 minū tes.
Viesnī cas istabā lidoja odi, un es nož ē loju, ka aizmirsu RAPTOR. Viņ i dzē ra lielas asinis un grauza mū su nervus.
Ē diens no rī ta un pē cpusdienā ir vienā ds. Izņ emot zupu. Bet vakarā viņ i iedeva kaut ko jaunu. Bija daudz augļ u. Ī paš i garš ī gas bija melones un arbū zi. Cepš ana - katru dienu viens un tas pats.
Paziņ a Ļ udoč ka kaulē jā s ar ū denslī dē jiem un par 50 zaļ umiem mums bija tā laime ar akvalangu ienirt 6-7 metrus jū rā un baudī t nirš anu 45 minū tes. Man tas tik ļ oti patika, ka es droš i vien pierakstī š os nirš anas centrā savā pilsē tā .
No piektdienas lī dz sestdienai mē s devā mies uz Sinaja kalnu, lai uzkā ptu Mozus kalnā . Grū ti bija kā pt augš ā un vē l grū tā k nokā pt, jo atpakaļ devā mies pa klostera taku. Man ļ oti patika ikonu muzejs, kur ir 6. gadsimta ikonas, daž ā das vecas Bī beles (pat Codex Sinaiticus) un baznī cas piederumi un bī skapu drē bes)
Svē tdien jau bijā m noguruš i no visas š ī s viesnī cas vienmuļ ī bas un gaidī jā m pirmdienu - lidojumu mā jup.
Mē s lidojā m no Tabas lidostas. Ļ oti pā rsteigts par cenā m tur. Alabastra bļ oda, kuru var nopirkt Sinajā par 5 dolā riem pā rdota? ! ? par 25. tā da blē dī ba tur.
Un, lidojot mā jā s, sapratā m, kā mums te pietrū kst – ē ģ iptiskā siltuma
отель отель восход солнца на горе Моисея утро на Синайских горах ступеньки на гору Моисея вид из Самолета аэропорт Таба
Parādīt vairāk »


iemiesojums angel270777
Pastāsti man par jūru. Kāda ir ieeja jūrā? Vai ir koraļļu rifs? Vai ir pontons? Mēs izvēlamies starp šo viesnīcu un Nilton Taba 5 *. Kas zina, palīdziet ar padomu. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums yurasik
interesē klimats, ūdens temperatūra no rīta un pēcpusdienā jūrā, vai ir vējš, un gaisa temperatūra un kā ģērbties, paldies
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums tabalen
vai starp šīm viesnīcām ir kāds transporta savienojums?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums werrew
Pastāsti man, vai tas ir pārāk bīstami (pagriezieni, serpentīns) no šarma uz taba? ņemot vērā nesenos notikumus Ēģiptē, ir biedējoši braukt 3-4 stundas līdz viesnīcai (((
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums werrew
Vai tiešām vēlaties doties uz Eilatu uz delfināriju, peldēties ar delfīniem? vai sapņu viesnīcā ir kādas ekskursijas no Schwys? Ponjeca, atpūšoties Hiltonē, piedāvāja šādus braucienus pludmalē.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Приятный, уютный отель с хорошим сервисом. Имеет развитую инфраструктуру для отдыха всей семьей. Открыт в 2009 году. Расположен в курортной зоне Таба, на самом берегу моря.

Atrašanās vieta В 195 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 45 км от аэропорта Табы.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 400 м. Есть кораллы. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Есть платное катание на верблюдах, аквааэробика.
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 260 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • kabeļa internets $
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Wadi El Mahashy El A'ala, P.O. Box 11, Taba, Egypt
Tālruņi: +20 69 355 00 80
Tīmekļa vietne: Swiss Inn Dream Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.