Lieliskas brīvdienas!

Rakstīts: 8 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 23 aprīlis 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
2018. gada aprī ļ a vidū mē s ieradā mies Tabā . Apmetā mies centrā lajā ē kā.4. stā vā . No istabiņ as paveras brī niš ķ ī gs skats uz baseinu, palmā m un jū ru. No rī ta uz balkona satiku saullē ktus ar putnu dziesmā m skatoties uz Jordā nijas un Izraē las jū rmalā m. Istabā ir viss nepiecieš amais, uzkopš ana un maiņ a dvieļ i katru dienu. Pie baseina nemitī gi skanē ja daž ā da mū zika, bet tas netraucē ja. Kam vajag, var izmitinā t klusā s ē kā s ar skatu uz jū ru vai lagū nu ar sā lsū deni. Pā rmaiņ ā m varat tajā peldē ties. Mū su viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, zaļ a, kopta, daudz ziedu, palmu un kalnu tuvu jū rai! Ar atvē rtu marš ruta autobusu mē s devā mies uz kaimiņ u viesnī cā m, pastaigā jā mies turp un atgriezā mies pa taku gar pludmali uz mū su viesnī cu.
Mū su restorā nā bija daudz brī vu vietu, izņ emot daž as dienas, kad masveidā ieradā s arā bu, indieš u un ķ ī nieš u grupas. Tad restorā nā veidojā s rindas pē c ē dieniem, tač u viņ u nacionā lie ē dieni bija klā t, viesmī ļ iem nebija laika noņ emt netī ros traukus no galdiem, atkritumus uz grī das restorā nā un gaiteņ u stā vos. Ē diens bija garš ī gs, bijā m paē duš i, vienmē r bija svaigi augļ i. Ž ē l, ka gvajava - ne biež i. Bija patī kami vakaros pasē dē t atklā tā terasē , bet necieš amas vā rnas traucē ja mierī gi pavakariņ ot. Vakarā viņ i neaizrā vā s ar ū denspī pi un negā ja uz bē rnu diskotē ku, viņ i vienkā rš i pavadī ja klusu laiku.
Uz Izraē lu devā mies vienas dienas ekskursijā , apskatī jā m svē tvietas Betlē mi, Jeruzalemi, Jordā nas upi, Nā ves jū ru. Bija brī niš ķ ī gs brauciens ar jahtu uz faraonu salu. Tur ir ļ oti skaists gleznains rifs. Snorkelē jā m, skatī jā mies krā sainas zivis, apakš ā redzē jā m raibus starus un ež us. Jū ra silta, maiga, visur caurspī dī ga, vē jš nav stiprs. Laiks un noskaņ ojums super!

Transfē rs uz viesnī cu ilga aptuveni 3 stundas ē rtā maš ī nā . Mē s abi devā mies turp un atpakaļ ! Vienī gais "mī nuss" - mū s atveda divas stundas ā trā k, un mums bija jā gaida Š armas lidostā , lai iekā ptu lidmaš ī nā gandrī z 4 stundas (
Ja jū s nolemjat doties uz Izraē lu - Taba ir piemē rota atpū tai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu