Lieliska viesnīca lieliskā vietā

Rakstīts: 25 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 23 aprīlis 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Aprī lī paliku pie sievas.
Paņ ē mā m biļ eti uz TEZ TOUR.
Tabu izvē lē jā mies Izraē las robež as tuvuma dē ļ , jo plā nojā m ekskursiju uz Jeruzalemi.
Ceļ š no Š armas lidostas aizņ ē ma 3 stundas, ceļ u satiksmes noteikumi netiek ī paš i ievē roti)))
Reģ istrē š anā s numuriņ ā noritē ja ļ oti ā tri, mums bija ierastais tū res standarts, tač u uzturē š anā s brī dī viesu nebija daudz un mums tika nodroš inā ts standarts ar skatu uz jū ru, bez priekš apmaksas.
Vieta ļ oti gleznaina, vienā kalna pusē un otrā Akabas lī cis (Eilata), viesnī cas teritorija ļ oti skaista un kopta, pludmale tī ra, tī rī ta katru dienu.

Ē diens viesnī cā ir ļ oti daudzveidī gs, daudz saldumu un augļ u, daudz vietē jo ē dienu, kas man personī gi nepatika, bet tas vairā k ir gaumes jautā jums. Bet vienmē r ir no kā izvē lē ties, un jū s tur nemirsit no bada))
Baseinu ir daudz, pā rsvarā krastā , vienmē r ir daudz cilvē ku, un pagalmā esoš ais praktiski vienmē r ir tukš s un peldē ties tajā ir prieks.
Bijā m arī vienas dienas braucienā uz Izraē lu. Nā ves jū ra - Jordā nijas upe - Jeruzaleme.
Ar ekskursiju bijā m ļ oti apmierinā ti, gids Dima Izraē las pusē ir vienkā rš i super, ļ oti jautrs un stā sta ļ oti interesantas lietas. Ekskursija tika nopirkta no viesnī cas gida no TEZ TOUR, tajā laikā viņ š teica, ka ir atlaides, un tā mums izmaksā ja 75 USD no personas.
Kopumā atvaļ inā jums bija ļ oti apmierinā ts.
Ja plā nojat ekskursiju uz Izraē lu, š ī ir labā kā vieta, kur palikt, ja nē , tad nav jē gas doties tik tā lu, jo tas ir ļ oti nogurdinoš i no lidostas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu