lieliska viesnīca, bez mīnusiem

Rakstīts: 16 oktobris 2015
Ceļošanas laiks: 6 — 13 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
pirmo reizi Ē ģ iptē . izvē lē jā s Tabu, lai dotos uz Izraē lu, un lai pasaules galā atpū stos no visa) lasī t atsauksmes. Ļ oti uztraucos, uztraucos, bet viss izvē rtā s lieliski. varbū t tas ir arī tā pē c, ka mums gandrī z nav ar ko salī dzinā t (bijā m tikai Eilatā , bet dzī vojā m villā , paš i gatavojā m).
atbraucu vē lu vakarā , ierados viesnī cā.3 no rī ta, reģ istrē š anā s ilga 5 minū tes, istabā , mū s gaidī ja vakariņ as. Numuriņ š tika iedots kā solī ts, ar skatu uz baseinu, blakus ē ku un jū ru. tī rs, ē rts, viss kā aprakstā . labi iztī rī ts, dvieļ i mainī ti katru dienu, viss strā dā ja.
teritorija skaista, priekš tuksneš a - diezgan zaļ a. jū ra ir 2 soļ us no baseina, ieeja no krasta, basā m kā jā m. mazliet peldē ties un rifus. jū s varat staigā t lī dz pontonam. sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i, viss ir ē rti. baseini ir daž ā di - siltā ki, vē sā ki, ar jū ras ū deni, bē rnu, dž akuzi.

ē diens bija izcils, pā ris dienas mazā kā restorā nā , bet tad pā rgā ja uz lielā ku, elegantā ku. no rī ta vienmē r var palū gt omleti vai olu kulteni, tie pagatavojas tavā priekš ā . jogurti, sieri, š ķ iņ ķ is, svaigi un cepti dā rzeņ i, pankū kas, piena putras, grauzdiņ i, ko var cept pats, ievā rī jums, medus, un viss. vakariņ ā s katru dienu bija kaut kas jauns - tieš i restorā na priekš ā uz grila gatavots lula kebabs, gatavots daž ā dos veidos vista, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, zivs. daudz saldumu, no augļ iem - banā ni, gvajava, dateles, bumbieri, apelsī ni, vī ģ es.
no plkst. 10 bā rā alkoholiskie vietē jie un bezalkoholiskie dzē rieni. no 12:00 - uzkodas (sviestmaizes, frī kartupeļ i), saldē jums.
personā ls ir draudzī gs, neuzbā zī gs, daudzi runā nedaudz krieviski, ja pē kš ņ i ne - angliski, lai palī dzē tu. animatori ir labi puiš i, tā teikt nav kaitinoš i.
jū ra. š is ir labā kais no labā kajiem. Akabas lī cis ir skaists, tik dzidra ū dens nebija pat Eilatā , kas atrodas tikai pusstundas attā lumā , neskatoties uz to, ka dibens ir smilš ains. brī niš ķ ī gi skati uz Jordā niju un Saū da Arā biju.
Ja jū s ceļ ojat pē c jū ras, relaksā cijas un klusuma un vē laties pavadī t laiku komfortabli, š ī ir vieta, kur doties.
Arā bu ir vairā k nekā krievvalodī go. Mani personī gi tas tikai iepriecinā ja. viņ i pā rsvarā ir ar ģ imenē m, bē rni mierī gi, bez kliedzieniem, bez dusmu lē kmē m. un paš i diezgan patī kami cilvē ki (paš i ē ģ iptieš i, jordā nieš i).
dzirdē ja runas, ka "Es esmu Ē ģ iptē jau piekto reizi un man ir garlaicī gi. " bet, ja cilvē ks zinā tu, kur viņ š dodas, es vienkā rš i nesaprotu, kam vē l vajadzē tu bū t, lai bū tu jautri. daudziem cilvē kiem ir vajadzī ga komunikā cija, un tā pē c viņ iem ir garlaicī gi (tā viņ i teica), bet viesnī cai ar to nav nekā da sakara, kā man.
ar autobusu no viesnī cas var aizbraukt uz tirgu, tur ir suvenī ri, lielveikals, sudrabs, smarž as, drē bes utt.
Man arī izdevā s aizbraukt uz Izraē lu, bet tas ir atseviš ķ s stā sts)

ja atkal doš os uz Ē ģ ipti, tad noteikti braukš u uz Tabu un visticamā k uz Sofitel, lai gan gribē tos redzē t arī Movenpiku un Hiltonu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu