Lieliska uzturēšanās Movenpikā!

Rakstīts: 3 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 24 novembris — 1 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Es atpū tos kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā no 24.11. 16. lī dz 12.1. 16.
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bez papildus samaksas iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, lai gan nopirka "kalnu skatu". Mū s uzreiz pacienā ja ar kokteiļ iem un aizveda uz savu istabu. Tiem, kas nezina, viesnī ca atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no Izraē las robež as Akabas lī cī ar skatu uz Jordā niju. Viens no galvenajiem iemesliem doties uz Tabu bija ekskursija uz Izraē lu. Diemž ē l tagad lidmaš ī nas no Kijevas uz Tabu nelido, tā pē c no Š arm eš Š eihas lidostas braucā m gandrī z 4 stundas ar autobusu. Bet jā piebilst, ka š is 4 stundu brauciens nemaz nesaspringa. Pa ceļ am izlaidā m cilvē kus Dahabā un izstaigā jā m Ibis viesnī cas teritoriju. Ī paš s paldies TezTour par pā rskatā mo visu svē tku organizē š anu. Pa ceļ am krieviski runā još ais pavadoš ais gids sniedza daudz interesantas informā cijas par Ē ģ ipti. TezTour pā rstā vja viesnī cā nebija, tā pē c uzreiz pē c ieraš anā s Š armas lidostā iegā dā jā mies ekskursiju uz Izraē lu. Maksa tajā laikā bija 80 USD vienai personai.
Izraē la: vienas dienas programmā bija Nā ves jū ras, Jordā nas upes, Betlē mes, Jeruzalemes apmeklē jumi. Ekskursija ir super, bet ar vienu dienu š im nepietiek, esam ļ oti noguruš i. Mē s atstā jā m viesnī cu pulksten 23:00 un atgriezā mies tajā paš ā laikā nā kamajā dienā . Atcerieties, ka Izraē las robež as š ķ ē rsoš ana var aizņ emt ilgu laiku, mū su autobuss kavē jā s 4 stundas.

Viesnī ca: teritorija ir milzī ga, un to ieskauj apstā dī jumi. Neskatoties uz nelielo atpū tnieku skaitu, darbinieki pielika daudz pū ļ u, lai mū su svē tki bū tu neaizmirstami. Dā rznieks man tā pat vien uzdā vinā ja puķ u puš ķ i, paš i bā rmeņ i piedā vā ja daž ā dus dzē rienus. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs.
Pludmale: gara (400m) un plata, smiltis ar maziem oļ iem, speciā li apavi nav vajadzī gi, lai gan droš ī bas labad nopirku sev speciā las č ī bas. Ū dens silts 24C, dzidrs ar bagā tī gu zemū dens pasauli. Varat izmantot arī pludmali un blakus esoš ā s Hilton viesnī cas teritoriju.
Ē dieni: Ļ oti kvalitatī vs un garš ī gs ē diens, vienī gā piebilde – ne pā rā k bagā tī gā pamatē dienu daž ā dī ba, tač u vienmē r bija vista, zivs, liellopa gaļ a. Tu nepaliksi izsalcis. Mē s izmantojā m sistē mu All Inclusive.
Dzē rieni: tiek piedā vā ts vietē jais alus, viskijs, dž ins, rums, ouzo, vī ns. Pusdienā s un vakariņ ā s parasti dzē rā m vietē jo vī nu. Alkohols tiek piedā vā ts divos bā ros no 11:00 lī dz 23:00.
Wi-Fi: ir gandrī z visā viesnī cā , bet daž reiz signā ls ir vā jš , bet istaba ir super! (Istabas Wi-Fi parole ir televizora izvē lnē ).
Animā cija Izklaide: sū dī gi. . . Š ķ iet, ka ir, bet patiesī bā neko nedara, gandrī z katru dienu animā cijas komanda 5 cilvē ku sastā vā sū dzē jā s par mazo cilvē ku skaitu un visu dienu klī da pa viesnī cu, neko nedarot.
Kopsavilkums: Es iesaku š o viesnī cu lieliskai relaksē još ai atpū tai. Vakaros mazliet garlaicī gi, bet nodarbinā jā mies ar iepirkš anos apkā rtē jos veikalos. Hilton ir iepirkš anā s centrs ar lielu preč u izvē li. Arī pa kreisi no Movenpick, 5 minū š u gā jiena attā lumā , ir vairā ki veikali, kur var iegā dā ties vietē jo tē ju, kafiju, augļ us utt.

Es labprā t atbildē š u uz papildu jautā jumiem, rakstiet))
Aļ ona
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu