Viesnīca Movenpick Taba Resort 5*

Rakstīts: 15 novembris 2015
Ceļošanas laiks: 4 — 14 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Movenpick Taba Resort 5*.
Taba ir vistā lā k uz austrumiem esoš ais kū rorts Ē ģ iptē . Tabā ir lidosta, bet tā ir slē gta. Visas lidmaš ī nas ierodas Š arm eš Š eihā . Attā lums lī dz viesnī cai ir aptuveni 220 km. Ceļ ojuma laiks ir apmē ram 4 stundas. Aiz Mercedes autobusa loga ar gaisa kondicionē tā ju vienmuļ as ainavas: kalni, akmeņ i, smiltis un retas vietē jo iedzī votā ju apmetnes. Pa ceļ am ir 2 pilsē tas: Dahab un Nuweiba, desmitiem kontrolpunktu ar militā rpersonā m, aprī kojumu, nocietinā tā m zemnī cā m un to nemainī go atribū tu - lož metē ju. Es jums apliecinu, ka viss ir mierī gi un nav par ko uztraukties. Movenpick Taba Resort 5 * tikā s sirsnī gi un sirsnī gi. 3089. telpas elektroniskā atslē ga tika izsniegta 10 minū š u laikā , un tas, ņ emot vē rā , ka lolotais 14.00 nesanā ca. Istabu skaits ir absolū ti vienā ds, tikai ar vienu atš ķ irī bu, proti, daž u numuru balkoni ar skatu uz jū ru, savukā rt no citiem paveras skats uz zaļ o futbola laukumu, ķ ī nieš u restorā na ē ku un centrā lo ieeju viesnī cā . Istaba ir tī ra, mē beles ir labā stā voklī , ir mini ledusskapis, bija televizors, bet es to neieslē dzu. Gultas veļ a ir balta, dvieļ i balti, vienreizē jā s lietoš anas higiē nas preces tiek papildinā tas katru dienu, telpa tiek uzkopta katru dienu. Arī istabā katru dienu tī rī š anas laikā atstā jiet 1 pudeli dzeramā ū dens 0.5 l. Turklā t ū dens padevi var papildinā t no dzesē tā jiem, kas atrodas viesnī cā .
Ē diens: nekas ā rprā tī gi izsmalcinā ts, viss ir svaigs, ē dams. Brokastis: olu kultenis, desiņ as, rī si, kartupeļ i, salā ti, dā rzeņ u š ķ ē les, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, piens, tē ja/kafija, pulverveida sulas, bet diezgan garš ī gi. Pusdienas: zupa, 2-3 sā nu ē dieni, vista, liellopa gaļ a, dā rzeņ i, salā ti, gaļ as izcirtņ i, saldumi, augļ i. Vakariņ as: vista, liellopa gaļ a, 2-3 sā nu ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i (banā ni, gvajava, apelsī ni, greipfrū ti, dateles). Dzerš ana: alus ir normā ls, vī ns ir normā ls, brendijs dzē ra ar kolu - labi. Cola, fanta, sprite - pudelē s, tomā tu sula - pudelē s, viss bez maksas. Kafija no kafijas automā tiem – bez maksas.

Pludmale: smiltis ar maziem-maziem oļ iem, ieeja jū rā vienā da. Nav pontona. Ir koraļ ļ i, zivis arī , bet tā lu no krasta uz Hilton viesnī cu. Jū s varat izstaigā t teritoriju un paš ā Hilton viesnī cā .
Atpū ta: pilnī ga atpū ta, teritorija milzī ga, vietas pietiek visiem, neskatoties uz to, ka Movenpick Taba Resort 5 * tiek rekonstruē ta puse no viesnī cas (viss notiek klusi). Ā rpus viesnī cas atrodas autoosta ar pā ris veikaliem. Hilton'a teritorijā ir arī veikali.
Robež a, Izraē la un Eilata. Izraē las robež a ir 5 minū š u gā jiena attā lumā . Kā staigā t? ! Pasu kontrolē tiek aizpildī ta Ē ģ iptes imigrā cijas karte (izceļ oš ana). Izbraucot no valsts, uzlieciet Ē ģ iptes zī mogu. Tā lā ka pā reja uz Izraē las robež u. Imigrā cijas karte nav aizpildī ta. Pasu kontrole. Ierodoties viņ i izsniedz č eku un dzeltenī gu kartiņ u. Č eks tiek saplē sts iebraucot pilsē tā , atņ em karti. Labdien, Eilata. 16.  autobuss pietur tieš i pie robež as. Viņ š izbrauc cauri visai pilsē tai un atgriež as pie robež as, tikai pie numura 15. Pieturā ir autobusu saraksts. Maksa ir norā dī ta tikai š ekeļ os un ir 4.90. Pati pilsē tiņ a maza, glī ta, ir ko redzē t. Atgriež oties Ē ģ iptē , uz Izraē las robež as tiek samaksā ti 106 š ekeļ i (apmē ram 30 USD) - OBLIGĀ TA MAKSA. Tiek izsniegta maksā juma kvī ts. Š o kuponu nevar pazaudē t, jo. saskaņ ā ar to visas turpmā kā s Izraē las Eilatas vizī tes bū s bez maksas, t. i. tiek parā dī ta pati pirmā biļ ete (apmaksā ta) un tiek izsniegta jauna, kas nav jā maksā . Jaunā biļ ete paliek pasu kontrolē , savukā rt vecā tiek glabā ta nā kamajai bezmaksas robež š ķ ē rsoš anai. Pasu kontrolē tiek uzlikta atzī me par izbraukš anu no Izraē las. Uz Ē ģ iptes robež as, ierodoties valstī , tiek aizpildī ta imigrā cijas karte. Tiek uzlikta ieraš anā s Ē ģ iptē zī me. Procedū ra ir vienkā rš a un ļ oti vienkā rš a. Bet, pats galvenais, pē c izrakstī š anā s no viesnī cas un atvaļ inā juma beigā m jums bū s jā maksā.105 Ē ģ iptes mā rciņ as (obligā ti) par Ē ģ iptes-Izraē las robež as š ķ ē rsoš anu un atpakaļ .
Lai visiem laba atpū ta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu