Miramar Resort Taba Heights 5*– Atsauksmes

131
Novērtējums 7.910
№5 viesnīcas reitingā Cilnes
8.7 Numurs
8.1 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.1 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca ar augstu apkalpošanas līmeni visprasīgākajiem klientiem. Ērta atrašanās vieta ļauj baudīt Sarkanās jūras skaistumu un būt tūristu dzīves centrā. Viesnīca sastāv no 45 trīsstāvu ēkām. Atvēršanas datums - 2000.Vairāk →
аватар Nataali
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Braucā m no Š armas gandrī z 4 stundas ar pieturā m citā s viesnī cā s, š o viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ tā s tuvuma Izraē lai. Viesnī ca ir laba, numuri ir elementā ri ē ģ iptieš u stila bungalo. Paisuma laikā jū ra ir sekla, pa ū deni var staigā t, kad paisums ir lī dz kaklam, bet tas netraucē labi peldē t, ieeja ir maiga. … Tomēr ▾ Braucā m no Š armas gandrī z 4 stundas ar pieturā m citā s viesnī cā s, š o viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ tā s tuvuma Izraē lai. Viesnī ca ir laba, numuri ir elementā ri ē ģ iptieš u stila bungalo.
Paisuma laikā jū ra ir sekla, pa ū deni var staigā t, kad paisums ir lī dz kaklam, bet tas netraucē labi peldē t, ieeja ir maiga. Teritorijā ir daudz baseinu (vairā k nekā.6), ir dž akuzi, daudzi izraē lieš i ar ģ imenē m. No izklaides - diezgan vā ja vakara š ova programma. Ē diens ir vidē js, tā pat kā lielā kajā daļ ā Ē ģ iptes viesnī cu. Ierodoties man bija draugs - tā tad vakarā š efpavā rs un komanda iznesa kū ku, skanot fanfarā m un nodziedā ja apsveikumus, bija jauki - liels paldies! Mē s paņ ē mā m 2 dienu tū ri uz Izraē lu-Palestī nu, patika, bet esiet gatavi +42c. Kopumā viesnī cu iesaku tiem, kas vē las apmeklē t Izraē lu svē tvietu tū rē , vai mī l Tabu, citā gadī jumā labā k izvē lē ties Š armu vai Hurgadu.
аватар Ann_Vitaliy
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daž a VĒ RTĪ GA INFORMĀ CIJA, ko pirms ceļ ojuma tā arī neuzzinā jā m. - 2014. gada plū du sekas savā viesnī cā nemanī jā m. Mē s redzē jā m vienu viesnī cu, kas tika remontē ta, un vienu, kas tika slē gta nogrimš anas dē ļ . … Tomēr ▾ Daž a VĒ RTĪ GA INFORMĀ CIJA, ko pirms ceļ ojuma tā arī neuzzinā jā m.
- 2014. gada plū du sekas savā viesnī cā nemanī jā m. Mē s redzē jā m vienu viesnī cu, kas tika remontē ta, un vienu, kas tika slē gta nogrimš anas dē ļ .
- viesnī cas atrodas pirmajā rindā , un jū s varat brī vi pā rvietoties starp tā m. Mē s biež i staigā jā m pa promenā di. Biju apskatī ties citas viesnī cas.
- Skaisti neparasti kalni. Ir pat vieta, kur doties. Š eit ir daž i video https://www.youtube.com/watch? v=IWLqRw3ZoU0
– Pati Tabas pilsē ta neeksistē . Tā pē c doties uz "vecpilsē tu" vai forš u diskotē ku nav risinā jums.
CEĻ OJUMS UZ IZRAĒ LU. Ceļ ojuma izmaksas uz Izraē lu visā s viesnī cā s bija nedaudz atš ķ irī gas. Ja ceļ ojat divatā , iesaku doties uz citā m viesnī cā m. Jautā jiet par cenā m atpū tniekiem (vē lams vecmā miņ ā m))) un ietaupiet daudz naudas par kosmē tiku un suvenī riem. Ir arī jautā jums par vienas vai divu dienu braucienu. Izmaksas ir atš ķ irī gas. Pildī jums ir vienā ds. Vienkā rš i ā trums ir atš ķ irī gs.
Pirms ceļ ojuma jums ir jā sagatavojas. Iepriekš uzkrā jiet ū deni un pā rtiku. Sausā deva, par kuru jums daudz stā stī s, izrā dī sies smieklī ga. Ceļ ojumā gribē sies dzert un ē st, tē rē t papildus naudu. Iesaku arī pē c peldes Nā ves jū rā paņ emt lī dzi dvieļ us un duš as ziepes. Mums nebija daudz laika. Apmē ram stundu. Nepietiek peldē š anai un iepirkš anā s veikš anai. Dariet visu savā tempā .
Paš ā ceļ ojumā neiesaku pirkt veikalos, uz kuriem ved pavadoš ais ceļ vedis. Divdesmit metri pa kreisi vai pa labi un tu pē rc tā s paš as preces nevis par 5 dolā riem, bet par 5 š ekeļ iem. Č etras reizes lē tā k.
Iesaku ņ emt lī dzi visu, ko vē laties veltī t vai iegā dā ties Tabas viesnī cā . Tā kā gan Izraē lā , gan Palestī nā baznī cas krum cenas ļ oti atš ķ irsies no ē ģ iptieš u cenā m. Bet izvē le ir jū su. Š eit ir arī video https://www.youtube.com/watch? v=Y2tFccVYXZU
CEĻ OJUMS UZ JORDĀ NIJU (uz Petru). Mums tas nerealizē jā s. Kā pē c? Viņ a izrā dī jā s ļ oti dā rga. Tā kā viņ i turp dodas no Tabas pie pā rejas, tad izmaksas ir 240 dolā ri. vienam tas mums likā s liels. Atceros, kā no Š armas varē ja aizlidot ar lidmaš ī nu par 100. Tā pē c nolē mā m Petras apmeklē jumu atlikt))
Kopumā visu, ko atcerē jos, es uzrakstī ju. Varbū t kā dam noderē s! Veiksmi visiem!
аватар innapraga
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja uz zemes ir debesis, tad tā s ir tur. Brī niš ķ ī gā kie svē tki 20 gadu laikā . Tagad kā rtī bā : Istaba liela, ar skatu uz Jordā niju, ļ oti labi gulē ja zem jū ras trokš ņ a. Mū s tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, un, kad kā du dienu es atgriezos pē c skolas stundā m un atradu "istabeni" istabā , biju patī kami pā rsteigts par viņ a inteliģ enci - students no Kairas - valodu zinā š anas, draudzī gums utt. … Tomēr ▾ Ja uz zemes ir debesis, tad tā s ir tur.
Brī niš ķ ī gā kie svē tki 20 gadu laikā .
Tagad kā rtī bā :
Istaba liela, ar skatu uz Jordā niju, ļ oti labi gulē ja zem jū ras trokš ņ a. Mū s tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, un, kad kā du dienu es atgriezos pē c skolas stundā m un atradu "istabeni" istabā , biju patī kami pā rsteigts par viņ a inteliģ enci - students no Kairas - valodu zinā š anas, draudzī gums utt. Vē l vairā k biju pā rsteigts, kad pē c 15 minū š u komunikā cijas un tī ri simboliska padoma pē c vakariņ ā m atgriezos istabā , lai atrastu sterilu, tī ru, ar ziediem rotā tu gultu.
Par personā la draudzī gumu var runā t stundā m ilgi, tikai gribu atzī mē t, ka mana divus gadus vecā meita tur kļ uva par visu iecienī tā ko, nebija neviena viesmī ļ a vai ierē dņ a, kam kabatā nebū tu dā vana vai gardums. . .
Par jū ru ir runā ts daudz, un es negribu atkā rtoties – es stundā m sē dē tu maskā un skatī tos uz zemū dens pasauli.
Ir daudz baseinu, daž ā di, ē rti izvietoti, tā pē c ar milzī go viesnī cas platī bu vienmē r blakus ir baseins, daudz sauļ oš anā s krē slu, ļ oti tī rs.
Ir animatoru grupa, 3 puiš i un meitene, liekas, ka viņ i sā k 8 un beidz 2-3 naktī . Jau 8os visus sauc lauzī tā krievu valodā uz "zaradku", pa dienu visā das rotaļ as un aktivitā tes, pē c vakariņ ā m kā da folkloras vai deju izrā de zem ū denspī pes dū miem, dejas bē rniem, pē c 10 klintī . disko bā rs pieauguš ajiem.
Man ir ļ oti grū ti saprasties ar cilvē kiem, bet visi viesi bija tik brī niš ķ ī gi, ka pā ris dienu laikā es sadraudzē jos ar 2 precē tiem pā riem, un tagad, kā "brī numu laukā ", es gribē tu ņ emt š o iespē ja sasveicinā ties ar Valeru un Iru no Pē tera un Aļ oš u un Iru no Maskavas.
Ē diens ir nedaudz vienmuļ š , bet izsalcis nebija, un arī bā ri pie baseiniem un pie jū ras bija arī saziņ as vieta - dzē ra, runā jā s.
Mē s noteikti atgriezī simies.
аватар alekseenko20
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m Ē ģ iptē pirmo reizi. Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, lai nodroš inā tu relaksē još u uzturē š anos. Manuprā t, ir divi mī nusi. Pirmais ir ceļ š no Š arm eš Š eihas lidostas. … Tomēr ▾ Bijā m Ē ģ iptē pirmo reizi. Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, lai nodroš inā tu relaksē još u uzturē š anos. Manuprā t, ir divi mī nusi. Pirmais ir ceļ š no Š arm eš Š eihas lidostas. Viesnī cas attā lums ir 240 km. Tā pē c esiet gatavi 4 stundu braucienam ar vienu pieturu kā dā nesaprotamā jumta filcu veikalā , jumta segumu kafejnī cā , kur ieš ana uz tualeti ir 1$, vai tur vajag kaut ko nopirkt, un cenas tur nav lē tas. Mē s ieradā mies viesnī cā pē c vakariņ ā m, tā pē c viņ i jū s vairs nebaros, tikai sviestmaizes viesnī cas vestibilā pulksten 23.30, bet jums ir nepiecieš ams tos noķ ert, ir daudzi, kas vē las))).
Ā tri iekā rtojies, istabiņ a laba, pat labā k nekā ar skatu uz jū ru. Tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, bet gultas veļ a netika mainī ta.
Man patika virtuve, gaļ as produktu pā rpilnī ba, dā rzeņ i visā s formā s, konditorejas izstrā dā jumi ir vienkā rš i super, bet svaigu augļ u bija maz. Alkohols ir diezgan pieklā jī gs, bet mē s ar vī ru neesam pā rmē rī gi dzē rā ji, tā pē c mums tas derē ja.
Viņ iem ir tā di mazi triki: kā dam tiek atmagnetizē ta karte, kā dam pā rstā j darboties kondicionieris vai pazū d karstais ū dens utt. Tas viss, lai darbinieki š ā dā veidā nopelnī tu papildus dzeramnaudu. Ja atstā jat dzeramnaudu istabā uzkopš anai - gulbji utt. beidz, bez dzeramnaudas viņ i nav radoš i))))
Personā ls ir draudzī gs, bet viņ i ir lojā lā ki, ja ar viņ iem runā angliski, ar krievu valodu ir grū tā k.
Otrs mī nuss - gribē tos vairā k tī rī bas paš ā viesnī cas teritorijā , viss nav kritiski, bet man personī gi patiktu.
Kopumā pā rē jais man patika. Klusa, liela zaļ a zona, ē kas atrodas labā vietā , tā pē c tikai restorā nā krustojaties ar atpū tniekiem, neuzbā zī giem animatoriem, klusu relaksē još u atpū tu.
Viesnī cu iesaku atpū tai bez bē rniem, bē rniem tur tieš ā m ir garlaicī gi.
Par internetu. Internets ir maksas un dā rgs. Wi-Fi uz pusstundu - $ 6, vai istabā uz dienu - $ 23. Viesabonē š ana mums bija daudz lē tā ka.
Nu, jū ra, pludmale un saule - tas nav salī dzinā ms.
Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар asya249
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ir visi dati, lai bū tu lieliski, bet....Istabā m ir nepiecieš ams remonts, tī rī ba ir diezgan relatī va. kā tī rs, bet netī rumi paliek vietā . Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, gultas veļ a ik pē c piecā m dienā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir visi dati, lai bū tu lieliski, bet....Istabā m ir nepiecieš ams remonts, tī rī ba ir diezgan relatī va. kā tī rs, bet netī rumi paliek vietā . Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, gultas veļ a ik pē c piecā m dienā m. Restorā ns. . . Grū ti to nosaukt par restorā nu gan ē diena kvalitā tes, gan galdu klā š anas un apkalpoš anas ziņ ā . Haosu veicina arī tū risti no Krievijas iekš zemes. Baseini ir skaisti, bet jū s nevarat nokļ ū t ā trā k par 10:00 - viņ i tos iztī ra. Pludmale ir liela, bet slikti aprī kota. Ieeju jū rā ieskauj barjera, t. i. aizliegts. ir divi pontoni, bet tas ir tā lu no pludmales un nav pietiekami daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Turklā t pilnī ga tualetes, duš as un bā ra neesamī ba. Vispā r "savvaļ as" pludmale. Tā s izceltā vieta 5 * viesnī cai. Ja jū s tam nepieš ķ irat nekā du nozī mi, tad pā rē jais ir diezgan pieklā jī gs, ž ē l, ka cena ir par 5 * viesnī cu. Un vē l viena lieta - SPA centrs ir ļ oti labs un cena pieņ emama.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Devos atvaļ inā jumā ar draugu uz 2 nedē ļ ā m. Ilgu laiku viņ i nevarē ja izvē lē ties, kur doties, un pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas viņ i atpū tai izvē lē jā s kluso Tabas pilsē tu, kas atrodas Ē ģ iptē . … Tomēr ▾ Devos atvaļ inā jumā ar draugu uz 2 nedē ļ ā m. Ilgu laiku viņ i nevarē ja izvē lē ties, kur doties, un pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas viņ i atpū tai izvē lē jā s kluso Tabas pilsē tu, kas atrodas Ē ģ iptē . Ļ oti gribē jā s atpū sties klusā un mierī gā vietā , lai apkā rt nebū tu satiksmes trokš ņ a un pilsē tas burzmas. No rī ta ieradā mies viesnī cā . Viesnī ca saucā s Taba Heights. Mū s sagaidī ja lidostā , aizveda uz viesnī cu un ā tri ievietoja savā s istabā s. Patika naktsmī tne un ē dinā š ana. Viss ir ā tri un organizē ti. Bufete bija ļ oti daudzveidī ga, bija pat ļ oti pieklā jī gas kvalitā tes jū ras veltes. Jū s varat ieturē t maltī ti kā dā no 4 restorā niem vai ieturē t maltī ti ā rā . Ī paš i mums patika vakarā sē dē t pie galda un apbrī not Jordā nijas nakts gaismas. Vakarā viesnī ca skaista, daudz spilgta apgaismojuma un izgaismojumu, pū š silts vē jiņ š un patī kami pastaigā ties pa viesnī cu. Mē s dzī vojā m bungalo. Kopumā visi viesnī cas numuriņ i atrodas bungalo. Nevarē tu teikt, ka istaba ir ļ oti š ika, bet viss ir tī rs un ē rts. Nomainī ti dvieļ i, izvesti atkritumi - un labi. Kopumā viesnī cas personā ls bija apmierinā ts ar draudzī gumu un uzmanī bu. . Neviens neuztraucā s vai rupjš . Bez mums viesnī cā atpū tā s poļ i un vā cieš i. Nebija trokš ņ ainu uzņ ē mumu, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Izbaudī jā m mieru un klusumu pie jū ras. Jū ra ir ļ oti tī ra, var stundā m ilgi skatī ties krā sainas zivis. Pludmale laba, ieeja ē rta, smilš aina, bet katram gadī jumam izmantojā m speciā los peldē š anas apavus. Pludmalē piedā vā veikt masā ž u ar daž ā dā m eļ ļ ā m, veicā m pā ris, eļ ļ as tieš ā m ļ oti labi mitrina ā du, un pati masā ž a lieliski papildina atpū tu pie jū ras. Pludmalē notiek arī sporta spē les, kā arī var izmantot nirš anas centra pakalpojumus. Vakarā viesnī ca ir pietiekami klusa, lieliska iespē ja izgulē ties un labi pavadī t laiku. Tā pē c mē s ļ oti labi atpū tā mies. Un atseviš ķ i es vē lē tos jums pastā stī t par mū su ceļ ojumu uz Izraē lu. Bijā m 2 dienas, ekskursija bija neaizmirstama! Jeruzaleme ir neparasta pilsē ta, daudz patī kamu iespaidu, katru reizi, kad piedzī vo godbijī bu pret svē tajā m vietā m. Bijā m uz skatu klā ja, patika Betlē me, ekskursiju laikā izdevā s apskatī t daudzas neaizmirstamas Bī beles vietas. Atceļ ā apstā jā mies pie Nā ves jū ras. Mē s iegā dā jā mies ceļ ojumu SayfTour. Sanā ca ne dā rgi un kopumā man patika kā viss tika organizē ts. No Tabā pavadī tā laika palika tikai labi iespaidi. Droš i vien pat nā ksim uz tiesu vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vktor
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i nejauš i, jau parakstī juš i lī gumu, uzzinā juš i, ka Tabā nesen aizgā jis kā ds ubags. Daudzas viesnī cas gandrī z aizskaloja dubļ i vai applū da. Tū risma operatori klusē ja sliktā k nekā partizā ni un slē pa informā ciju. … Tomēr ▾ Viņ i nejauš i, jau parakstī juš i lī gumu, uzzinā juš i, ka Tabā nesen aizgā jis kā ds ubags. Daudzas viesnī cas gandrī z aizskaloja dubļ i vai applū da. Tū risma operatori klusē ja sliktā k nekā partizā ni un slē pa informā ciju. Mū su viesnī ca, saskaņ ā ar interneta datiem, it kā neskarta, un pē c svē rš anas stundu pē c ciemata, trī s nedē ļ as, nolē ma doties.
Man patika viesnī ca, viss darbojas, teritorija pasakaina, bet Miramar tomē r daļ ē ji ietekmē ja. Sā nos joprojā m varē ja redzē t ar dū ņ ā m klā tu zā lienu, bet nomalē lieli defekti, ko izrakuš i ū dens straumes ar akmeņ iem. Turklā t ceļ i un robež a ar Izraē lu vē l nav pilnī bā atjaunoti. Tā pē c daž as ekskursijas Sinajā , Jordā nijā , nirš ana, ī slaicī gi nedarbojā s.
Neskatoties uz to, svē tki bija izdevuš ies. Neņ ē ma istabu ar skatu uz jū ru papildus 100u. BC, bet piedā vā ja citu, standarta istabiņ u, patika, viss darbojā s, personā ls draudzī gs, visi jautā jumi tika atrisinā ti. Man patika ē diens, ī paš i deserti.
Dzē rieni - ū dens, sulas, vī ns, alus dienas laikā bez maksas.
Lai gan bija vasaras sā kums, nebija nekā da nā vē još a karstuma, daž reiz pat patī kams vē sums no rī ta. Cilvē ku acī mredzamu iemeslu dē ļ bija maz, pludmales ir bezmaksas. Viesnī cā ir divas privā tas piestā tnes. Uz mazā ir ē rti peldē ties, sekls un smiltis, bet ū dens (tajā laikā ) ir dubļ ains. No lielā mola sā kas ī sti koraļ ļ u rifi, uz kura vidus daž kā rt no rī ta sā kas ī sta ledeņ u parauga aleja ar murē niem, stingrā m, mantarajā m, spā rnotajiem putniem. Daudzi redzē ja diezgan lielus jū ras bruņ urupuč us, kas ļ ā va peldē t tuvumā , astoņ kā jis, kas neko neļ ā va, prasmī gi paslē pā s. Labā kie koraļ ļ u rifi ar zivī m, tieš i starp Miramaras jahtu piestā tnē m un blakus esoš o Sofitel viesnī cu. Tā pē c nirš anas trū kumu nenož ē loju, retas sugas varē ja apskatī t ar masku un snorkeli.
Domā ju, ka pē c mē neš a vai diviem ciemata radī tā s sekas tiks likvidē tas pilnī bā , un te bū s ļ oti mā jī ga vieta aktī vai atpū tai.
Тортіла
аватар madam.firsina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ē ģ iptē nonā cā m aprī ļ a beigā s, lai iemū ž inā tu maija brī vdienu sā kumu. Izvē lē jā mies Tabu, jo ļ oti gribē jā m uz 2 dienā m aizbraukt uz Izraē lu un, ja iespē jams, apmeklē t Petru. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē nonā cā m aprī ļ a beigā s, lai iemū ž inā tu maija brī vdienu sā kumu. Izvē lē jā mies Tabu, jo ļ oti gribē jā m uz 2 dienā m aizbraukt uz Izraē lu un, ja iespē jams, apmeklē t Petru.
Miramar tika izvē lē ts, jo pirms tam viņ i atpū tā s Š armā pie Hyatt, pē c analoģ ijas: Tabova Miramar ir bijuš ais Hyatt. Viesnī ca rada vilš anos. Atš ķ irī ba ir kā starp debesī m un zemi. Lai arī Miramar nav tik veca viesnī ca, ē ku fasā des pā rsteidz ar izbalē juš u krā su, vietā m nolobī š anos, teritorija ļ oti pieticī ga. Apstā dī jumu ir daudz, bet krū mi vietā m nav apgriezti, radot zemnieciska dzī vž oga iespaidu.
Reģ istratū rā viņ i izspiež naudu par istabā m tuvā k jū rai. Tā rezultā tā par 40 $ viņ i iedeva istabu ē kā E. Labi. Mē beles istabā ir vecas un neglī tas. Skats no logiem daļ ē ji bija uz jū ru, tā pē c administratorei piedevā m 40$. Labi iztī rī ja istabu, mainī ja dvieļ us, atnesa kosmē tiku, apkopē ja smaidī ja, bija pieklā jī ga. Padoms: ja dodaties uz Miramar Taba, noteikti paņ emiet lī dzi planš etdatoru vai klē pjdatoru ar filmā m. Televizors š ausmī gi rā da, bilde izplū dusi, pults vā ciņ š pazaudē ts, baterijas izkrī t.
Tagad par labo. Skaista pludmale, ieeja jū rā pa diviem pontoniem, ļ oti pieklā jī gs koraļ ļ u rifs, redzē jā m daudz daž ā das zivis, vī rs redzē ja murē nu un bruņ urupuci. Tī rs, kā rtī gs, vietas pietiek visiem. Maija svē tkos (svin arī arā bi) kuplā skaitā ieradā s daudzas austrumu daudzbē rnu ģ imenes ar sievietē m, kuras visur sā ka mazgā ties drē bē s. Tas nedaudz sabojā ja svē tku sajū tu. Labi, ka mē s jau aizgā jā m.
Ē diens ir normā ls, nav izcils, bet var atrast ko ē damu. Vairā k izvē lē jā mies dā rzeņ u un gaļ as ē dienus, ī paš i patika vakari, kad vakariņ ā s bija grils. Ir pietiekami daudz konditorejas izstrā dā jumu un citu saldumu, gribē tos vairā k augļ u. Visvairā k nepatika, ka viesnī cā nevar atrast iepakotā s sulas, visur ir pulvera inde.
Mē s centā mies izbaudī t atvaļ inā jumu. Ekskursijas tika pasū tī tas caur internetu no Intercontinental (tur Wi-Fi reģ istratū rā bija bezmaksas). Cena bija lē tā ka nekā ceļ vedī un nedaudz zemā ka par citiem tieš saistes piedā vā jumiem. Mē s devā mies uz Izraē lu uz 2 dienā m, un tad uz Petru. Esam apmierinā ti ar organizā ciju, gidi brī niš ķ ī gi. Mani pā rsteidza izcilais krievu gids Ahmeds Petrā , viņ a vē stures mī lestī ba un daudzi smieklī gi joki.
Rezumē jot, es atzī mē ju, ka jū s varat doties uz viesnī cu, bet nerē ķ inieties ar tā s augsto lī meni, bet gan vadieties no cenas. Pati Taba mums patika, gribē tos atgriezties vē lreiz.
аватар bonpari-decor
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iespaidi no viesnī cas ir vienkā rš i neaizmirstami! Atpū tā s no 2014. gada 9. lī dz 16. martam. Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem (debesis bija apmā kuš ā s divas dienas) Ū dens +22, gaiss + 24. Ļ oti komfortabla temperatū ra. … Tomēr ▾ Iespaidi no viesnī cas ir vienkā rš i neaizmirstami! Atpū tā s no 2014. gada 9. lī dz 16. martam.
Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem (debesis bija apmā kuš ā s divas dienas) Ū dens +22, gaiss + 24. Ļ oti komfortabla temperatū ra. Daž reiz vē jš . Viņ i labi baroja. Pē c februā ra autobusa sprā dziena Tabā eiropieš u tur praktiski nav. Viņ i baidā s. Tā pē c mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija 54 cilvē ki. Mē s viņ us gandrī z neredzē jā m. Gadī jā s, ka sē dē jā m vieni paš i pludmalē.450 metru garumā . Ainava pludmalē ir vienkā rš i neticama. Apkā rt skaisti kalni, krā š ņ a jū ra, smilš aina pludmale, un viesnī cas apkā rtne ir vienkā rš i neticami zaļ a! No istabas terases paveras skats uz dā rzu. Apkalpoš ana ir lieliska. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs pret tū ristiem, lieliski iztī rī ja istabu. Viņ i atnesa dzeramo ū deni pudelē s, pat ja vakardien nedzē ra. Dvieļ us iedeva vairā k nekā cilvē kam vajag) Man patika vietē jais vī ns bā rā un garda kafija. Olimpiskā baseina tuvumā tiek izsniegti dvieļ i. Viesnī cai ir laba infrastruktū ra (saunas, trenaž ieru zā le, restorā ni, veikali, izklaide). Pā rē jais mierī gs, uz galvas neviens nesē ž , mieru traucē još i iereibuš i tū risti netika novē roti. Wi-Fi 6 USD pusstunda, bet jū s varat doties uz tuvē jo Marriot gar pludmali un pieslē gties bez maksas.
Viesnī cā sadraudzē jā mies ar diviem arā biem, kuri piedā vā ja ekskursijas (laivu braucieni un kvadracikli kanjonā ) Mī ļ i cilvē ki, kuri brī vi pā rvalda piecas valodas. Mums bija ļ oti interesanti ar viņ iem sazinā ties, un, atvadoties, visi gandrī z izplū da asarā s)
Es ļ oti iesaku š o viesnī cu cilvē kiem, kuri vē las atpū sties bez vardarbī giem alkoholiskajiem dzē rieniem un diskotē kā m lī dz rī tam. Mē s ar vī ru devā mies ar draugiem (visiem 23 gadi). Nepavisam nebija garlaicī gi. Kultū ras atpū ta, labs ē diens. Daudz iespaidu no koraļ ļ iem un patī kamiem ē ģ iptieš iem)
P. S. Ļ oti labs koraļ lis. Daudz zivju (papildus krā sainajā m jaukajā m zivtiņ ā m mē s redzē jā m lauvu zivis, barakudas, jū ras gurķ us, kaut ko lī dzī gu putnu zivī m un pat bruņ urupuci) Cilvē kiem, kuri neprot peldē t, bē rniem un vienkā rš i baidā s no dzī vā m radī bā m, ir lagū na viesnī cā . Tur apakš ā peld tikai nekaitī gas medū zas (lī dzī gi kā aļ ģ ē m) un jū rā nebija nevienas medū zas, kas smeldz.
Ar kvadracikliem devā mies uz kanjonu. ļ oti patika.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tikko vakar atgriezā mies no viesnī cas bijī bā . Es gribē tu sā kt ar to, ka Miramar Taba agrā k bija daļ a no Hyatt ķ ē des, un tas, protams, daudz ko izsaka. Mums viesnī cā patika gandrī z viss, bet pastā stī š u secī bā . … Tomēr ▾ Mē s tikko vakar atgriezā mies no viesnī cas bijī bā . Es gribē tu sā kt ar to, ka Miramar Taba agrā k bija daļ a no Hyatt ķ ē des, un tas, protams, daudz ko izsaka. Mums viesnī cā patika gandrī z viss, bet pastā stī š u secī bā . Teritorija milzī ga, ļ oti tī ra, skaista, daudz ziedu un zaļ o zonu. Ē ku krā su gamma ir ļ oti organiski apvienota ar parka zonā m un kalnu panorā mu. Saulrietā visa teritorija kļ ū st sā rta. Vienkā rš am cilvē kam to ir grū ti aprakstī t vā rdos, bet, ja dzejnieks nonā ktu Tabu, tad viņ am bū tu, kam veltī t savus dzejoļ us. Jū ra skaista, ļ oti mierī ga, bet vē l nav silta. Februā rī ne visi atpū tnieki ilgi peldas jū rā . Bet mē s peldē jā m. Ieeja jū rā ir uz akmeņ iem un koraļ ļ iem, ir pontons, pa kuru viņ i sasniedza rifa malu. Viņ i nolaidā s ū denī tikai pa pontonu. Tā š eit darī ja visi, jo koraļ ļ i var tev smagi nodarī t pā ri. Lai gan, ja jums ir č ī bas, varat klī st pa seklu ū deni un var redzē t arī dī vainas zivis. Dziļ umā ir daudz daž ā du ū densputnu. Viņ i visi piepeld pie tevis un nemaz nebaidā s no cilvē kiem. . Mē s pat redzē jā m lielu bruņ urupuci un murē nu (man vienkā rš i bija bail no viņ as). Bet visvairā k man patika mazā s daudzkrā sainā s zivtiņ as. Apsildā majā baseinā praktiski nepeldē jā mies, jo bijā m pilnī bā aizrā vuš ies ar zemū dens pasauli. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, apkalpoš ana restorā nos un bā ros ir visaugstā kajā lī menī . Viņ i nekur neprasa dzeramnaudu, un š ķ iet, ka viņ i pat negaida, ka jū s tos dosiet. Brokastī s tradicionā lā bufetes ē dienkarte: pā rslas, jogurti, omletes, bulciņ as un svaigā kie konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s un vakariņ ā s ē dienkartes ir lī dzī gas: gaļ a (protams, liellopu gaļ a), vista, zivis, piedevas kartupeļ u veidā , rī si, makaroni, sautē ti un svaigi dā rzeņ i, daž i augļ i un kū ku pā rpilnī ba. Lai mainī tu ainavu, varat rezervē t vakariņ as citā s Taba Heights viesnī cā s. Istaba, kuru saņ ē mā m, bija laba, bet nedaudz veca. Domā ju, ka visas istabas bija gandrī z vienā das, un viesiem tika dots labā kais, kas bija, jo viesnī cā bija katastrofā li maz tū ristu. Mē beles istabā bija ļ oti vienkā rš as, tikai pirmā s nepiecieš amī bas preces. Skats no balkona bija uz baseinu un skaistiem ziediem ap to. Vannas istabā viss darbojā s, lai gan arī tā vietā m jau bija nobruž ā ta. Tī rī š ana bija ikdienas un ļ oti kvalitatī va, apkopē ja darī ja brī numus no dvieļ iem: gulbji, krabji, krokodili, rož u ziedlapiņ as. Un tas viss ir par 5 USD divreiz vienā uzturē š anā s reizē . Mū su ieraš anā s priekš vakarā uz robež as ar Izraē lu Tabā notika tū ristu autobusa sprā dziens ar korejieš u tū ristiem. Tū risma operators atteicā s no ekskursijā m uz Izraē lu un Jordā niju. Bet vietē jā s aģ entū ras joprojā m veica š ī s ekskursijas. Izmantojā m iespē ju un devā mies uz Izraē lu uz 2 dienā m, un tad ar prā mi arī uz Petru. Ap mums nemitī gi griezā s armija un policija, bija daudz š ķ ē rš ļ u, nemitī gi pā rbaudī jā m dokumentus. Bet tas padarī ja to vē l mierī gā ku. Uzņ ē mums Eva Tour organizē ja vienkā rš i brī niš ķ ī gas ekskursijas ar brī niš ķ ī giem gidiem. Viesnī cā labi pavadī jā m laiku, bet uz Tabu jā brauc tikai ar kompā niju, jo bū s neticami garlaicī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums val-komarova
Vēlos uzzināt, vai viesnīcā ir bezmaksas Wi-Fi
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Lagutenko2
Pasts atbildes sniegšanai [email protected]
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums snuker
Jautājums tiem, kas Ēģiptē bija vasaras mēnešos: kā šeit tiek paciests vasaras karstums?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums zki64mon
Vai tiešām šajā viesnīcā ir tik garlaicīgi? Viņi saka, ka ir dzīvā mūzika, diskotēka. Un par alkoholu.Vai VISI pasniedz kokteiļus,viskiju,konjaku,vai tas viss ir jāpērk?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums 44astra44
Pastāstiet par ēdienu viesnīcā, kā ar dzērieniem? Vai par brokastīm, pusdienām un vakariņām ir jāmaksā vai nav? Un vai viesnīca ir cienīga relaksējošai atpūtai! Dzīvā mūzika ir laipni gaidīta. Internets.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums tabaregency
‹ Viesnīca Miramar Resort Taba Heights 5*
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Отель с высоким уровнем сервиса для самых взыскательных клиентов. Удобное расположение позволяет наслаждаться красотами Красного моря и быть в центре туристической жизни. Отель состоит из 45-ти трехэтажных корпусов. Дата открытия - 2000 год.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта г. Таба, в 200 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 450 м. Песчано-коралловый пляж. 2 понтона, длина 85 м. Охрана на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бара, 4 ресторана, 3 бассейна, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports 2 теннисных корта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 426 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Taba Nuweiba Rd, Taba Heights Resort, Taba, Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 3580234
Tīmekļa vietne: Miramar Resort Taba Heights
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.