nevar būt

Rakstīts: 12 augusts 2013
Ceļošanas laiks: 8 — 11 augusts 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 6.0
Ģ imenes brī vdienā m. Bet 5 * nevelk to noteikti, 3 * un ne vairā k! To var noteikt uzreiz pē c izskata. Ē ģ iptē esmu bijis 9 reizes, vienu reizi 5* viesnī cā un 8 reizes 3* viesnī cā s. Tā tad atš ķ irī ba starp 3* un 5* Hyatt ir tikai tajā , ka istabā ir elektriskā tē jkanna un peldmē teļ i ar č ī bā m. Attiecī bā uz pā rē jo nav nekā das atš ķ irī bas. Par istabu sū dzī bu nav, viss darbojā s, tī ri iztī rī ts. Pludmale gara, daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, peldē š anā s jū rā no pontona, rifs ar zivī m diezgan vā jš , Š armā bū s bagā tā ks. Kā jau te rakstī ja - atkritumi jū rā lī dz š ausmā m. Bet tā nav viesnī cas vaina. Ļ oti jauka lagū na peldē š anai. Viesnī cas teritorija ir liela un zaļ a. Š eit pozitī vais beidzas.
Nav servisa! ! ! Pasū tī jā m ū denspī pi un tē ju (par maksu) nogaidī jā m kā du stundu, kamē r saķ ildā s un atnesa. No bezmaksas dzē rieniem var dzert tikai hibiskus, viss pā rē jais ir krā sots saldais ū dens, sliktā ks par jupi. Negaidiet labu apkalpoš anu bā ros, kamē r nesamaksā siet bakš us! Viņ i tevi vienkā rš i nedzird. Ē damzā lē (jo par restorā nu nevar nosaukt) ē diens vienmuļ š , nav lielas izvē les, brokastī s viena veida desa, viena veida siers (un tas ir 5 * viesnī cā ! ), Falafel netika gatavots ar kotletē m, kā tas ir pieņ emts, bet acī mredzot tikai nejauš i cepts no karotes . Dzē rieni vispā r vienreizē jā s plastmasas glā zē s, tas pat nebija redzē ts 3*))) Un visbeidzot, tas vispā r bija muļ ķ ī bas - vakarā uz istabu pasū tī ja ledu, tā pē c atnesa plastmasas maisiņ ā !
Animā cija dienas laikā neredzē ja nevienu. Vakaros viņ i sarī koja pusstundu izklaides bē rniem un pē c tam stundu pieauguš ajiem.

Vispā r ir garlaicī gi un neinteresanti, kas paš ā viesnī cā , kas paš ā Tabā .
Š is bija mans PIRMAIS UN PĒ DĒ JAIS ceļ ojums uz Tabu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu