Taba Hotel & Nelson Village 5*– Atsauksmes

279
Novērtējums 8.010
№3 viesnīcas reitingā Cilnes
8.5 Numurs
8.4 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.1 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā kūrorta zonā netālu no Izraēlas robežas. Viesnīca tika atklāta 1989. gadā, pēdējā renovācija veikta 2011. gadā. Zemūdens observatorijas jūras parks atrodas tikai 3 minūšu brauciena attālumā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар 79265984892
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju š ajā viesnī cā no 14. oktobra lī dz 23. oktobrim 2015. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, tī ri un ē rti numuri, liela un kopta viesnī cas teritorija, lieliski ē dieni un dzē rieni. Istabā ir vecs televizors, liela un ē rta gulta, lieliski funkcionē još s kondicionieris, tē jas komplekts, fē ns, duš as ž elejas un ziepes, krē mi, telefons, pulkstenis/modinā tā js. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā no 14. oktobra lī dz 23. oktobrim 2015. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, tī ri un ē rti numuri, liela un kopta viesnī cas teritorija, lieliski ē dieni un dzē rieni.
Istabā ir vecs televizors, liela un ē rta gulta, lieliski funkcionē još s kondicionieris, tē jas komplekts, fē ns, duš as ž elejas un ziepes, krē mi, telefons, pulkstenis/modinā tā js. Pati istaba ir tī ra. Mē beles nav jaunas, bet visas lieliskā stā voklī . Istaba tika iztī rī ta katru dienu.
Viesnī cai ir divi koplietoš anas stā vi - reģ istratū ra, bā rs, galvenais restorā ns. Bā rā varat baudī t daž ā das sulas (nevis jupiju), alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļ us un citus dzē rienus. Starp brokastī m un pusdienā m bā rā varat atsvaidzinā t sevi ar bulciņ ā m.
Arī viesnī cas galvenais restorā ns bija labs. Daudz augļ u un dā rzeņ u. Uz ielas ir bā rbekjū , kur vakariņ ā s tiek cepta gaļ a, zivis un krabji. Ē dienu daž ā dī ba nav liela. Bet viss ir ļ oti garš ī gs. Tu nepaliksi izsalcis.
Viesnī cai ir sava liela pludmale. Netā lu no krasta ir daudz koraļ ļ u, no kuriem daudzi joprojā m ir dzī vi. Ir daudz daž ā du zivju. Vienmē r ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Ū dens ir tī rs.
Ē ģ iptes un Izraē las robež a atrodas piecu minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Tas ir ļ oti ē rti tiem, kas plā no apmeklē t Izraē lu. Kopumā viesnī ca atrodas uz 4 valstu robež as: Izraē la, Ē ģ ipte, Jordā nija, Saū da Arā bija. Š ajā sakarā lielā kā daļ a tū ristu ir arā bi. Nokļ uvā m musulmaņ u Jaunajā gadā (14. oktobrī ). Š ī iemesla dē ļ lī dz nedē ļ as beigā m viesnī cā atradā s milzī gs skaits arā bu ar bē rniem. Arā bu bē rni nepā rtraukti kliedza, skrē ja utt. Bet š is fakts mū s netraucē ja – tieš i otrā di. Bija ļ oti interesanti paskatī ties uz cilvē kiem no mums nezinā mā m valstī m.
Vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss ir attā lums no lidostas. Brauciena ilgums ar autobusu ir aptuveni 4 stundas. Bet, ja jū s dodaties uz Izraē lu, jums joprojā m ir jā pā rvar š is ceļ š .
Viesnī cā nav vakara animā cijas. Es nezinu, vai tas ir pluss vai mī nuss. Tač u vakaros var viegli aizmigt vai pavadī t laiku bā rā , nekaitinot skaļ u mū ziku.
Dienas laikā pludmalē notiek deju un aerobikas nodarbī bas.
Netā lu no viesnī cas uz piestā tnes varat iegā dā ties biļ etes brī niš ķ ī gam laivu braucienam ar jahtu ar nirš anu vai snorkelē š anu.
Mē s devā mies vienas dienas braucienā uz Izraē lu no Ahmedas, kas atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Mē s izgā jā m caur tiem, nevis caur Tez Tour pē c viesnī cas viesu ieteikuma. Nemaz nenož ē loju. Ceļ ojuma izmaksas bija tikai 60 dolā ri! ! ! Ekskursija ir lieliska. Mē s apmeklē jā m Betlē mi, Jeruzalemi, Jordā nas upi un Nā ves jū ru.
Pā rskata beigā s vē los ieteikt bez vilcinā š anā s doties uz š o viesnī cu. Jū s iegū sit brī niš ķ ī gas brī vdienas par saprā tī gu cenu.
Vē l gribu piebilst par tū roperatoru Tez Tour, caur kuru braucā m. Pē dē jā atpū tas dienā Sinajā lija lietus, kas izskaloja ceļ u uz Š armu. Tā kā atkal bija gaidā mi nokriš ņ i un ceļ u bija plā nots slē gt, mū s izveda no viesnī cas dienu pirms lidmaš ī nas. Viss jau bū tu labi, bet 1130 mū su gide teica, ka 12os vajag atbrī vot istabu! ! ! Mē s - tikko nā kam no pludmales slapji un smiltī s. Nu labi. Savā cā m mantas un aizgā jā m. Gids teica, ka tiksim izmitinā ti viesnī cā Š arm eš Š eihā . . Kā ds bija mū su pā rsteigums, kad ieradā mies š ausmī gajā.4 zvaigž ņ u kristā la š arm viesnī cā . Jū s varat lasī t atsauksmes par to. Istabas ar š ausmī gā m dreboš ā m mē belē m, dusmī gs un rupjš personā ls, pretī gs ē diens ne pirmajā svaigumā un netī rie trauki. Un nekur, izņ emot restorā nu, nestrā dā još ie kondicionieri! ! ! Rezultā tā mē s pazaudē jā m dienu un nakti pavadī jā m š ajā viesnī cā bez miega. bija tieš ā m karsti. Un, kad tika atvē rti logi, ielidoja odu bars. Un nā kamajā rī tā incidents notika ar to paš u ievainoto pā ri. Vī rietis devā s uz tualeti un nevarē ja no tā s izkļ ū t, jo. slē dzene ir salauzta! Viesnī cas strā dnieki uzlauza durvis un gribē ja likt viņ iem samaksā t sodu par durvī m!!! ! ! Kad pā ris atteicā s par to maksā t, viesnī cas vadī tā js bez ceremonijā m izņ ē ma viņ u mantas no autobusa bagā ž nieka un aizveda! ! ! Rezultā tā cietusī meitene uzbruka š ai darbiniecei ar dū rē m un vienī gais veids, kā viņ i varē ja dabū t savas lietas! Autobuss lidmaš ī nas priekš ā kavē jā s 1 stundu!
Paldies visiem, kas lasī ja.
аватар VladimirDnepr
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 15. lī dz 22. novembrim. Š is ir periods, kad krieviem nav atļ auts lidot uz Ē ģ ipti. Tā rezultā tā ir daž i plusi un mī nusi. Tā tad, secī bā: Transfē rs no lidostas uz viesnī cu ilga 3. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2015. gada 15. lī dz 22. novembrim. Š is ir periods, kad krieviem nav atļ auts lidot uz Ē ģ ipti. Tā rezultā tā ir daž i plusi un mī nusi. Tā tad, secī bā:

Transfē rs no lidostas uz viesnī cu ilga 3.5 stundas, - mikroautobuss
Viesnī cā ieradā mies 23.30. Vē los atzī mē t, ka saistī bā ar teroraktu ir pastiprinā ti droš ī bas pasā kumi: tā du bagā ž as, rokas bagā ž as un personī go mantu pā rbaudi nebiju redzē jis visā s 7 vizī tē s Ē ģ iptē . Bet es to uzskatu par nepiecieš amī bu.

Reģ istrē š anā s notika ā tri, tač u izrā dī jā s apmulsums: mums vajadzē ja divas gultas, nevis vienu vienvietī gu gultu, uz ko viesnī cas administrā cija reaģ ē ja dī vaini, ņ emot vē rā viesu virtuā lo neesamī bu viesnī cā . Mū s informē ja, ka š obrī d nav tī ras istabas ar divā m gultā m, bet mē s pievienosim vē l vienu gultu istabai ar vienvietī go gultu.
Kad š o saliekamo gultu ienesa istabā , kļ uva pilnī gi skaidrs, ka pieauguš ajam uz š ī s gultas nav ī paš i ē rti gulē t: galvgalī ir pliki metā la stieņ i, gultas garums paredzē ts bē rnam. Atseviš ķ i vē los atzī mē t, ka brī dī , kad ieradā mies viesnī cā , restorā ns jau bija slē gts, tā pē c burtiski 15 minū š u laikā viņ i atnesa vieglas uzkodas mazliet desas, mazliet siera, mazliet gurķ is (katrs 100 grami), maize, bija pā ris banā ni, gvajava un pā ris apelsī ni.

Nā kamajā dienā uz manu jautā jumu par numuru reģ istratū ras administrators Muhameds bija gandarī ts, ka kā bonusu par sagā dā tajā m neē rtī bā m viesnī ca nomainī s mū su numuru galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru pret numuru Nelsonā . Ciema bungalo. Turklā t mums tika dota iespē ja izvē lē ties istabu, ko arī izdarī jā m. Es vē lē tos atzī mē t Mukhamed darbu: visi mū su daž i pieprasī jumi tika atrisinā ti ā tri un efektī vi.

Pā rē jā laikā viss bija gludi un izmē rī ts.
No viesnī cas priekš rocī bā m:
- lieliska teritorija (kompakta, bet ne maza, zaļ a, mā jī ga un saprotama), jū ra mierī ga ar izcilu maigu ieeju ar koraļ ļ iem un skaistā m zivī m
- Izraē las tuvums ekskursijā m, lieliski skati no visā m istabā m (unikā la atraš anā s vieta: atrodoties Ē ģ iptē , vienlaikus redzat Izraē lu, Jordā niju un Saū da Arā biju), ļ oti gaiš a un aizraujoš a vakara panorā ma ar miljoniem krasta gaismu
- mierī ga un draudzī ga atmosfē ra viesnī cā . Ī paš u paldies gribu teikt meitenei Sā rai, kura vienmē r viesus pie restorā na ieejas sagaida ar vissirsnī gā ko smaidu, puiš iem paš ā restorā nā - viss vienmē r ā tri un kvalitatī vi, kā arī bā rmenei Akram - draudzī gs un sirsnī gs puisis.
No mī nusiem:
- personā la krievu valodas zinā š anu trū kums (burtiski 5 cilvē ki no personā la varē ja runā t krieviski; ž ē l, ka pat animatori visi ir ē ģ iptieš i, viņ i zina katrs divus krievu vā rdus)
- liela skaita muš u un odu klā tbū tne viesnī cā , kas dienas laikā traucē pludmalē un neļ auj mierī gi gulē t naktī . Mū su Reids praktiski neietekmē odus. Viņ i reizi nedē ļ ā saindē ja odus (iespē jams, no ekonomikas) un tajā vakarā , kad krievu grupa 120 cilvē ku brauca cauri Izraē lai.

Salī dzinoš i vā ja ē dienkarte Ē ģ iptes 5 * viesnī cai: tas tika minē ts iepriekš ē jā s atsauksmē s. Izsalkuš i nebijā m, bet gribē tos vairā k (no pieredzes zinu, kā tas notiek).

Es vē lreiz atkā rtoju, ka mū su atvaļ inā jums notika Ē ģ iptei ļ oti grū tā periodā : 5 mū su atvaļ inā juma dienas pludmalē atpū tā s 30 cilvē ki. No viesnī cas viesiem dienas laikā - tū risti no Ukrainas, vairā ki ā rzemnieki, naktī viesnī ca tika papildinā ta ar tranzī ttū ristiem no Izraē las uz Ē ģ ipti, pā rsvarā indieš iem. Brī vdienā s ieradā s nelielas arā bu grupas.
Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m pludmales brī vdienā m vai kā bā ze, lai ceļ otu uz tuvē jā m apskates vietā m č etrā s valstī s.

Lai laba atpū ta!
добавочное место-раскладушка главный корпус вечером пляж на против бунгало и вид на бар
аватар dushagors
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lidojā m 7 cilvē ku kompā nijā , esam salī dzinoš i jauni un aktī vi cilvē ki, uz viesnī cas nosaukumu nelikā m lielas cerī bas, jo Ē ģ iptē tā bija piektā reize. Uz Tabu devā mies pirmo reizi. Lidojums no Maskavas uz Š arm eš Š eihu ir standarta č etras stundas, tad mū s ā tri nosē dinā ja mikroautobusā un aizveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Lidojā m 7 cilvē ku kompā nijā , esam salī dzinoš i jauni un aktī vi cilvē ki, uz viesnī cas nosaukumu nelikā m lielas cerī bas, jo Ē ģ iptē tā bija piektā reize. Uz Tabu devā mies pirmo reizi. Lidojums no Maskavas uz Š arm eš Š eihu ir standarta č etras stundas, tad mū s ā tri nosē dinā ja mikroautobusā un aizveda uz viesnī cu. Mikroautobusā bijā m 10 cilvē ki un gids. Braucā m ā tri, bet biež i apstā jā mies. Spriedze radā s ar tualeti, apstā jā s benzī ntankā , kur ir maksas tualete, izmaksas ir 1 mā rciņ a. Tualete normā la, samaksa arī simboliska, bet vietē jā s naudas mums nebija. Nu sievai eiro gulē ja, atdeva, visi autobusa pasaž ieri gā ja uz tualeti, arī tie, kas negribē ja. Ceļ vedis Tez Tour jau ir sā cis pā rdot ekskursijas. Teicā m, ka sameklē sim viesnī cā savu gidu un sakā rtosim, ja gribē sim. Tik un tā mē ģ inā ju autobusā pieņ emt pasū tī jumus. Tas tika redzē ts pirmo reizi.
Ieradā mies viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies ļ oti ā tri, numuriņ us, kā prasī ja, iedeva gandrī z blakus. Visi standarti izrā dī jā s bez balkoniem un ar skatu uz robež u. Skats no astotā stā va bija ļ oti interesants: robež a, pa kreisi kalni, pa labi uz jū ru un skats uz Eilatu un Akabu. Telpas panesamas, viss darbojā s pareizi, santehnika jauna, uzkopš ana katru dienu lī menī . Mē beles un gultas veļ a ir veca, izskalotie traipi uz dvieļ iem ī paš i noslogoja sievu. Citā di viss kā parasti, par dolā ru, gulbji un ziloņ i no segā m un dvieļ iem, reizē m ziedlapiņ as uz gultas.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta un zaļ a, tas ir viesnī cas vecuma pluss. Baseinu ir par maz, ī paš i ņ emot vē rā brī vdienā s viesojoš os arā bus, un viņ i labprā tā k mē rcē ja baseinos, nevis jū rā , baseinā bija grū ti peldē ties. Tā mē s visu laiku pavadī jā m jū rā . Pludmale ir sī ki oļ i, brī ž iem asi, ieejot jū rā jā skatā s zem kā jā m, lai neuzkā ptu uz asa akmens vai koraļ ļ iem. Jau pirmajā dienā viesnī cas tirgū nopirkā m sev ī paš us apavus. Daudz patī kamā k bija iet ū denī koraļ ļ os. Š armā mums vairā k patika jū ra. Tabā koraļ ļ i gandrī z beigti, zivju maz. Bet patī kamā kais vē sums, lī dz 12 un lī dz 14 kļ uva ļ oti karsts, tad patī kami 28-30 grā di.
Ē diens mums bija piemē rots. Bez nekā diem volā niem, galvenais, tī ri trauki, bez vē dera problē mā m, draudzī gs personā ls. Tā tad pat gaļ as trū kums mums neš ķ ita kā traģ ē dija. Gaļ as ē diens tradicionā li bija vienā ds: vai gulaš s, vai liellopa gaļ a, cieta kā zole, reizē m bija kofta (grildesas kotletes), jū ras veltes ceptas vai ceptas zivju filejas, pā ris reizes bija grilē ti krabji, nu, parasti vistas gaļ a. , un reizē m vakarā tī tars. Viesnī cā ir grū ti atgū ties, bet badā neviens nepaliks. Bija augļ i, starp citu, veseli, tikai no rī ta salā tu veidā , sasmalcinā ti. Vienmē r bija dateles un gvajaves, arī apelsī ni, banā ni, melones. Dzē rienus pusdienā s un vakariņ ā s pasniedza viesmī lis, tā pē c reizē m nā cā s pagaidī t.
Citā di bā ros jauca tradicionā los ē ģ iptieš u stipro dzē rienu kokteiļ us, bet mē s atvedā m savu, bā ros dzē rā m tikai alu vai vī nu. Sulas, starp citu, bija no iepakojumiem.
Animā cija dienas laikā rī koja sporta pasā kumus, bet vakarā tos atrast neizdevā s. Izklaidē jā mies paš i. Tradicionā li devā mies uz Izraē lu, kā jau visi Hiltones tū risti. Izvē le, kur var iegā dā ties ekskursiju, ir maza: no gida (dā rgi), no vietē jiem arā bu č atiem (kaut kā stulbi), bez priekš apmaksas caur internetu (arī stulbi, bet jū s darā t ar savē jiem). Izturē jā mies pie pē dē jā varianta, mums iedeva piemaksu par septiņ iem. atlaide un cena iznā ca tī ri simboliska 55 USD. Viņ i to paņ ē ma no Red Sea Travel internetā . Gā jā m paš ā sā kumā , atgriež oties saglabā jā m č ekus par vī zas nodevu (izrā dā s, ka maksā pat 30 dolā rus! ) Un tad reiz nokļ uvā m Eilatā uz okeanā riju. Tā kā mū su bija daudz, ņ ē mā m taksi, citā di nebū tu izdomā juš i vietē jo transportu. Divas maš ī nas turp un atpakaļ mums izmaksā ja 40$ (Izraē la izrā dī jā s dā rgs prieks). Atgriež oties no viesnī cas uz Š armas lidostu, viņ i par vietē jo naudu samaksā ja vē l 15 USD robež nodokli. Par to mū s brī dinā ja Krievijas pā rstā vis no vietē jā s aģ entū ras, kur mē s devā mies ekskursijā uz Izraē lu.
Rezultā tā atgriezī simies viesnī cā vē lreiz, bet tikai tad, ja vē lē simies apciemot draugus Izraē lā vai aizbraukt uz Nā ves jū ru vienkā rš i nopeldē ties (arī š ī iespē ja ir iespē jama). Viesnī ca ir parasta, solī da Eiropas 4 vai Ē ģ iptes piecinieks. Galvenais, lai ir laba kompā nija, citā di Tabā nav ko darī t.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Biju kopā ar vī ru, viesnī ca simtprocentī ga apmierinā ta - lieliska, skaista vieta. Ainava ir burvī ga. Apkā rt Akabas lī cim riņ ķ o kalni, vakarā viss gaismā s apkā rt, plus savs kalns, kura pakā jē atrodas viesnī ca, kas papildus pasargā dienvidu pludmali no vē ja. … Tomēr ▾ Biju kopā ar vī ru, viesnī ca simtprocentī ga apmierinā ta - lieliska, skaista vieta. Ainava ir burvī ga. Apkā rt Akabas lī cim riņ ķ o kalni, vakarā viss gaismā s apkā rt, plus savs kalns, kura pakā jē atrodas viesnī ca, kas papildus pasargā dienvidu pludmali no vē ja. Trī sstā vu Nelson Bungalows atrodas gar dienvidu pludmali. Bet mē s bijā m apmetuš ies galvenajā ē kā . Numurs ar skatu uz jū ru, es pat sauļ ojos uz balkona. No balkona labi redzama teritorija - daudz apstā dī jumu, plaš ums. Kopumā Hiltone ir ļ oti kompakta, viss ir pa rokai, nepazudī si. Vecā kiem cilvē kiem, kuriem jū ra ī paš i neinteresē , ir brī niš ķ ī gs baseins, kura vidū ir bā rs, un sauļ oš anā s krē sli, lai jū s varē tu sauļ oties tieš i uz š ī s salas. Teritorijā vienmē r skan mū zika, jaunieš i spē lē ū dens volejbolu, vispā r viss ir tik dzī vs. Un vē l viena Hilton iezī me - lī dz Izraē las robež ai - 200m, tie, kas sapņ o par ekskursiju uz Jeruzalemi, nevar atrast labā ku vietu. Telpas tī ras, kā rtī gas, nekā du pretenziju, uzkopš ana notiek laicī gi, gulbji nebija savī ti, bet kā rtī ba bija - tas ir galvenais. Viņ i labi baroja, vakariņ ā s grilē ja, vienmē r bija vairā ku veidu gaļ a un zivis, viņ i cepa pitas maizi. Tabā nav labas jū ras, tā pat kā Naama lī cī . Bet koraļ ļ i ir visi blakus, ļ oti skaisti, lai gan nepietiekami. Ir pontons. Pludmale liela, daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r ir brī vi. Dienas laikā notika animā cija aerobikas un ū dens vingroš anas veidā , vē derdejas. Vakaros ir diskotē ka, bet mē s nekad neesam bijuš i, jo mū s neinteresē ja - gribē jā m relaksē još u atpū tu. Ekskursijas viesnī cā ir dā rgas, ņ ē mā m no vietē jā s firmas Taba Tour (www. tabatour. com), man ļ oti patika, kā viņ i organizē ja braucienu uz Izraē lu - bija interesanti, gids izcils, par visu aizraujoš i stā stī ja. Kopumā svē tki noteikti bija izdevuš ies. Un, lai gan viesnī cā ir daudz krievu tū ristu, tas nekā di netraucē , vieta ir ļ oti laba relaksē još ā m brī vdienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар rykova_katerin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesā kumā Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t. Š ogad plā nojā m apmeklē t Izraē lu un Nā ves jū ru, tā pē c izvē lē jā mies š o variantu. Tā kā tā atrodas tieš i uz robež as ar Izraē lu! Š ī viesnī ca nebū t nav jauna, un aģ entū ra mū s par to uzreiz brī dinā ja. … Tomēr ▾ Iesā kumā Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t. Š ogad plā nojā m apmeklē t Izraē lu un Nā ves jū ru, tā pē c izvē lē jā mies š o variantu. Tā kā tā atrodas tieš i uz robež as ar Izraē lu! Š ī viesnī ca nebū t nav jauna, un aģ entū ra mū s par to uzreiz brī dinā ja. Gaidī jā m sliktā ko. Pā rreģ istrē joties, galvenajā ē kā mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, viss bija labi, krā š ņ s skats. Ļ oti skaists rajons! Ir vietas, kur staigā t. Vienī gais, kas man ī sti nepatika bija baseins, jo visiem likā s par mazu! Tuvumā ir tirgus, daudz ko pā rdod, galvenais kaulē ties! Ā rpus viesnī cas nav ko darī t. Kas attiecas uz ē dienu un apkalpoš anu, tad viss bija virsū ! Katrs vakars ir cita tē ma. Man ļ oti patika pludmale!! ! Ir pontons, vai arī var vienkā rš i iekā pt ū denī , bet tikai speciā lā s č ī bā s, pludmales josla ļ oti plata, ir smiltis un koraļ ļ i. Vispā r iesaku viesnī cu visiem, ja neatradī siet vainu niekiem, tad pā rē jais bū s lieliski.
Вид из номера Вид на главный корпус Пляж Главный корпус
аватар unjzp2vd
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā man ļ oti patika viss, gandrī z viss, izņ emot firmas "Pegasus" pā rstā vi Muhamedu jeb Mahmedu. Kaut kā ds nervozs vai piesmē ķ ē ts, satracinā ts, kliedzoš s, ierodoties un intervijas laikā izdzen nepatī kos klientus no zā les. … Tomēr ▾ Viesnī cā man ļ oti patika viss, gandrī z viss, izņ emot firmas "Pegasus" pā rstā vi Muhamedu jeb Mahmedu. Kaut kā ds nervozs vai piesmē ķ ē ts, satracinā ts, kliedzoš s, ierodoties un intervijas laikā izdzen nepatī kos klientus no zā les. Ļ oti neuzmanī ga, RUPJA, slikta attieksme. (Tā ir taisnī ba - mē s bijā m 7 cilvē ku grupa, un viedokļ i ir vienā di). Ekskursijā uz Izraē lu un Jordā niju devā mies caur pilnī gi sveš ā m kompā nijā m, par ko viņ iem ī paš s paldies.
Viss pā rē jais ir lieliski = un virtuve, un personā la uzmanī ba, un istabu uzkopš ana, dvieļ i pludmalē , sauļ oš anā s krē sli, animatori. Ī paš s paldies Emmai un viņ as kolē ģ ei par animā cijā m baseinā , kas sagā dā ja gan smieklus, gan baudī jumu.
Ē dienu daudzveidī ba un kvalitā te ir daudz augstā ka nekā Š ermelš eihā , nemaz nerunā jot par personā lu. Vē los pateikties uzkopš anas personā lam. Pē c ceļ ojuma uz Izraē lu un Jordā niju un atgrieš anā s istabā pē c 2 dienā m mū s gaidī ja ļ oti patī kams pā rsteigums. Mū su "mā ja" no dvieļ iem, mums pietrū ka, tika piekā rta uz pakaramā pie istabas ieejas un lika mums ļ oti smieties, un kalps ieradā s pulksten 12 naktī , lai pajautā tu, vai ar mums viss ir kā rtī bā un vai mums vajadzē ja jebko, neskatoties uz to, ka istabā mū s gaidī ja vakariņ as un dzē rieni. .
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, svaigs un garš ī gs. Vī ni ir lieliski. Saldē jums, sulas, dzē rieni neierobež otā daudzumā un pasniegti ar uzmanī bu un cieņ u pret atpū tniekiem. PALDIES par visu viesnī cas vadī bai un apkalpojoš ajam personā lam (ī paš i).
Vienī gais nogurdinoš ais brī dis ir transfē rs no Š ermelš eihas. Daudz patī kamā k bū tu ielidot Tabā...un nejusties neē rti turp un atpakaļ .
Jū ra bija brī niš ķ ī ga - bez pielā gojumiem redzami rifi un zivis, ū dens nav zemā ks par +22, miers un klusums un Dieva ž ē lastī ba. Paldies par atpū tu un saņ emto prieku....un GAIDĀ M (un ļ oti vē los tur aizbraukt vē lreiz!!! ! )
аватар orlovaolesia7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī sā k sakot, mums viss patika. Izvē loties atvaļ inā jumu Tabā , neaizmirstiet, ka š ī ir Ē ģ ipte. Š eit 5 * nav tas pats, kas Eiropā . Mē s ieradā mies Hiltonē , sagaidī jā m mū s ļ oti draudzī gi, kamē r viņ i gatavoja mū su istabu, atnesa sulas un pieklā jī gi palū dza mazliet pagaidī t. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, mums viss patika. Izvē loties atvaļ inā jumu Tabā , neaizmirstiet, ka š ī ir Ē ģ ipte. Š eit 5 * nav tas pats, kas Eiropā .
Mē s ieradā mies Hiltonē , sagaidī jā m mū s ļ oti draudzī gi, kamē r viņ i gatavoja mū su istabu, atnesa sulas un pieklā jī gi palū dza mazliet pagaidī t. Iekā rtojā s istabā ar skatu uz kontrolpunktu, bet varē ja redzē t jū ru un kalnus. Istaba bija auksta. Bet pē c 2-3 dienā m pie mums pienā ca ierē dnis un jautā ja vai mums viss der, vai nav kā das problē mas. Atbildē jā m, ka viss kā rtī bā , tikai č ī bas bū tu, citā di aukstas grī das. Un tajā paš ā dienā mū s pilnī gi bez maksas pā rcē la uz istabu ar skatu uz jū ru (pluss, ka saulainā pusē istabā siltā ks).
Par pā rtiku Ē ģ iptē mē dz teikt, ka tā ir, bet mums Hiltonē viss patika. Viss ir svaigs, garš ī gs, karsts un auksts. Kā ds saka, ka viens un tas pats ē diens ī sti neatš ķ ī rā s, pat ja kartupeļ i, tad vienu dienu tas ir pikants, sautē ts, tad otrā dienā , piemē ram, kartupeļ u biezeni vai cepts kā ciema. Un, ja š ķ iet, ka kā ds ē d vienu un to paš u ē dienu, nav obligā ti katru reizi jā ē d kartupeļ i ar rī siem, salā tiem, vistu un zivī m, mā jā s mē s tā neē dam. Bufete, jū s veidojat savu ē dienkarti. Mē s katru reizi labi paē dā m. Viesmī ļ i ļ oti izpalī dzī gi, un bez problē mā m atnesa dzē rienus un tā pat tī rī ja traukus, un dzeramnaudu neatstā ja. Man patika darbinieki, viņ i visi sasveicinā s, jautā , kā klā jas)
Peldē jā mies apsildā majā baseinā , forš i. Lielajā baseinā neviens nepeldē jā s, bet tas tika iztī rī ts un ū dens tika atjaunots ik pē c 3 dienā m.
Pludmale arī laba, sauļ oš anā s krē sli visi neskarti, pludmales dvieļ i arī bija normā li. .
Kopumā mums par Hiltoni palika labs iespaids, klusa, mierī ga viesnī ca, cilvē ku bija maz. Es brī nos, kad redzu sliktas atsauksmes, varbū t š iem cilvē kiem vienkā rš i nav paveicies. Bijā m ziemā , ziemai serviss labs, varbū t vasarā ir vairā k tū ristu, viņ iem nav laika kaut ko darī t.
Hilton вид со стороны бассейна Вид из второго номера Вид на КПП,из первого номера Большой бассейн
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lielā kā daļ a tū ristu, kas uzturas Hilton, dodas uz š o viesnī cu, lai ceļ otu uz Izraē lu. Un kopumā mē s varam apstiprinā t, ka, ņ emot vē rā viesnī cas priekš rocī bas un trū kumus, ir vē rts tajā atpū sties, iespē jams, tikai š ī iemesla dē ļ . … Tomēr ▾ Lielā kā daļ a tū ristu, kas uzturas Hilton, dodas uz š o viesnī cu, lai ceļ otu uz Izraē lu. Un kopumā mē s varam apstiprinā t, ka, ņ emot vē rā viesnī cas priekš rocī bas un trū kumus, ir vē rts tajā atpū sties, iespē jams, tikai š ī iemesla dē ļ . Sā kumā mē s gribē jā m doties uz Movenpick, bet tas vē l nebija atvē rts pirms mū su ieraš anā s pē c lietus un dubļ u plū smas š ajā pavasarī . Man bija jā iet uz Hiltoni. Lai gan Movenpiks bildē s izskatī jā s pievilcī gā ks. Hilton mums bija istabas galvenā s ē kas 5. stā vā ar skatu uz baseinu. Reģ istratū rā piedā vā ja maksā t 15 dolā rus dienā par istabu ar skatu uz jū ru, bet mē s atteicā mies. Mū su istaba nebija jauna, mē beles arī , galvenais, ka viss strā dā ja, gultas veļ a un dvieļ i bija tī ri, pat sniegbalti. Mā jas uzkopš ana bija ļ oti laba. Apkopē ja katru dienu noputē ja un mazgā ja grī du, regulā ri mainī ja kosmē tiku vannas istabā . Un pats galvenais, ka viņ š visu centā s darī t laikā , kad mē s nebijā m istabā . Citos stā vos tū ristiem nebija tik paveicies. Tautieš i sū dzē jā s, ka cita apkopē ja viņ us pamodinā jusi, klauvē jot pie durvī m un mē ģ inot iekļ ū t slē gtā telpā . Viesnī cas teritorija ir diezgan plaš a. Daļ a ar nosaukumu Nelson Village, protams, mums patika vairā k nekā daļ a ar galveno ē ku, tā vienkā rš i bija aprakta apstā dī jumos. Un Nelsona pludmales daļ a patika vairā k, plaš ā ka un tī rā ka. Ieeja jū rā ir ļ oti ē rta, nav nepiecieš amas č ī bas vai citi speciā li apavi. Lī dz š im mans pā rskats ir bijis tī ri pozitī vs, tač u viesnī cas milzī gais mī nuss ir ē dinā š ana. Sū dzī bu reģ istratū rā un apkopē jai vispā r nebija. Bet restorā nos un bā ros. . . Ar brokastī m problē mu nebija, izvē le laba, gardas smalkmaizī tes, omletes, olu kultenis, viss, ko sirds kā ro, pat vistas un liellopa desiņ as varē ja ē st ar prieku. Tā pat vienmē r atradā s dzesē tā js, kur varē ja dzert ū deni neierobež otā daudzumā (arī pusotra litra pudele katru dienu tika ienesta istabā ). Pusdienā s var paē st galvenajā restorā nā un Nelsonā (kas attiecas uz Ē ģ ipti, tur ir ļ oti garš ī ga pica). Bet dzesē tā jus vairs neievē roja. Pusdienā s un vakariņ ā s dzē rienus pasniedz viesmī ļ i, tē ju un kafiju var pagatavot paš i. Viesmī ļ a nopratinā š ana ir atseviš ķ a saruna. Vispirms ar aktī viem ž estiem jā piesaista viņ a uzmanī ba, tad viņ š ar ž estu parā dī s, ka darī s, tad gaidī s, beidzot pieņ ems pasū tī jumu un tad atkal gaidī s dzē rienu. Daž reiz jū s varat nomirt no slā pē m. Vakariņ ā s varat izvē lē ties un rezervē t restorā nu Nelson, kur gan ē diens, gan apkalpoš ana ir labā ka. Ē dienu izvē le ir diezgan niecī ga, lai gan ir daudz, no kā izvē lē ties, tač u jā izvē las tas pats, jo viss pā rē jais ir vienkā rš i bezgarš ī gs. Tagad par bā riem. Esam gados precē ts pā ris, alkoholu lietojam ļ oti maz, bet 100 ml alus nav tā dzē riena porcija, kas jā pasniedz tū ristam. Plastmasas kausi alum un vī nam ir paredzē ti maksimā li 150 ml. Lai atsvaidzinā tos, tev nemitī gi jā iet uz bā ru, kur uz tevi skatā s kā uz dziļ u dzē rā ju. Mē ģ inā ja dot dzeramnaudu, tač u izrā dī jā s, ka visus pabarot nav iespē jams, un tie, kas kā dreiz deva, jau gaida nā kamo bakš eš a porciju. Tas viss atstā ja nepatī kamu nospiedumu mū su iknedē ļ as atvaļ inā jumā . . Tā pē c uz viesnī cu jā ierodas tikai tā pē c, lai bū tu tuvu Izraē lai, un ī paš i ņ emot vē rā to, ka pē c pirmā s vizī tes ir iespē ja apmeklē t Eilatu bez ierobež ojumiem. Iepazī stoties ar atsauksmē m par Akhmedu, viņ i grasī jā s pirkt no viņ a, bet tad internetā sastapā s ar Redsea-travel piedā vā jumu, kurā tika piedā vā ts doties nevis par 75-80, kā ar Akhmedu, bet gan par 70 dolā riem, un darbinieki tur izrā dī jā s krievi. Mē s rezervē jā m ekskursiju internetā un devā mies nā kamajā dienā pē c ieraš anā s. Viss izdevā s vienkā rš i lieliski. Brī niš ķ ī gais gids Igors Izraē lā bija ļ oti apmierinā ts. Smieklī gi bija arī tas, ka kopā ar mums grupā bija visi tū risti no Hiltones, kuri gā ja par 80 un 85. Saprotu, ka Tabā katram cita cenu zī me, kurš kā var pā rdot. Kad atgriezā mies no Izraē las, devā mies uz musulmaņ u brī vdienā m, viesnī cā ieradā s arā bi un kļ uva diezgan smacī gs, netī rs un skaļ š . Personā lam tik tikko bija laiks uzkopt teritoriju un nomainī t ierī ces restorā nā . Uz š ī visa fona es vē los ieteikt viesnī cu vienreizē jai vizī tei ceļ ojumam uz Svē to zemi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezā mies no š ī s viesnī cas un nolē mā m atstā t atsauksmi, lai tā neaizmirstu. Mums ļ oti patika. Mē s ar vī ru septembra sā kumā ceļ ojā m uz nedē ļ u. Š o viesnī cu izvē lē jā mies, kā jau visi, lai dotos uz Izraē lu, tā pē c bē rni tika atstā ti Tomskā pie vecmā miņ as. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no š ī s viesnī cas un nolē mā m atstā t atsauksmi, lai tā neaizmirstu. Mums ļ oti patika. Mē s ar vī ru septembra sā kumā ceļ ojā m uz nedē ļ u. Š o viesnī cu izvē lē jā mies, kā jau visi, lai dotos uz Izraē lu, tā pē c bē rni tika atstā ti Tomskā pie vecmā miņ as. Viņ iem, starp citu, arī ciematā nebija garlaicī gi. Visi raksta par garo 4 stundu braucienu no lidostas uz Tabu, bet mē s vispā r nobraucā m gandrī z 5. Nu vismaz viņ i ā tri nokā rtojā s, citā di mē s jau bijā m diezgan pā rguruš i pē c visiem š iem ž estiem. Telpu iedeva treš ajā stā vā , patiesī bā tas ir sestais, jo pirmos 3 aizņ em reģ istratū ra, restorā ns un vē l kaut kas. Istaba mums patika no pirmā acu uzmetiena un no rī ta, kad bijā m jau atpū tuš ies un varē jā m prā tī gi paskatī ties uz realitā ti. Liela, tī ra istaba ar lielisku skatu uz jū ru, tī ru paklā ju un vannas istabu. Man ļ oti patika, ka uzreiz pē c reģ istrē š anā s daž ā dus ē dienus nesa tieš i istabā , ž ē l, ka nebija spē ka visus nogarš ot. Man bija jā atsakā s no puses. Ē rti ir arī tas, ka istabā ir tē jkanna un viss nepiecieš amais patī kamai tē jas vai kafijas dzē rienam (cukurs, tē ja, kafija, krē juma pulveris). Mē s devā mies ar Tez tū ri, bet nolē mā m, ka nebrauksim ekskursijā uz Izraē lu mā jā s, bet gan nedaudz ietaupī sim. No rī ta, tikuš ies ar gidu, pieklā jī gi brī dinā jā m, ka negribam braukt uz Izraē lu, bet paš i nosū tī jā m SMS uz votpuskegypt telefonu, ar kuru galu galā devā mies droš i. Mē s atgriezī simies Jeruzalemē vairā k nekā vienu reizi, mē s nevaram visu izdarī t vienā dienā . Ja neejam paš i, tad atkal ar to paš u uzņ ē mumu, jo viņ i savu darbu paveica labi. Mums patika ē diens. Atceros gardā s omletes un olu kulteni un to smaidī go radī tā ju. Gardas pusdienas un vakariņ as: vistas gaļ a, kotletes, zivis, gulaš s, desiņ as, daudzas mē rces, pat zupas, salā ti un sasmalcinā ti dā rzeņ i un daudz kas cits. Augļ i: vī ģ es, ā boli, arbū zs, greipfrū ti, vī nogas. Patika, ka viesmī ļ i ļ oti ā tri atnesa dzē rienus. Umnič ki! Jū ra! ! Tas ir kaut kas. Pludmale ir smilš aina, bet jū ras malā ir oļ i, un ū denī arī , bet tur jau ir lieli akmeņ i, tā pē c ir iespē ja uzkā pt uz ezī š a, uzkrā t koraļ ļ u č ī bas. Zivju ir daudz. Satikā m tū ristus, kuri š ajā viesnī cā atpū š as ne pirmo reizi, tā pē c ir tā vē rts. Mē s arī nebijā m vī luš ies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī mē s apmeklē jā m Hilton Taba. Atpū ta ar mammu. Atpū ties apmierinā ts. Viesnī cas teritorija ir kompakta un sakopta, ir jauks peldbaseins ar ū dens bā ru. Ļ oti skaisti ziedi un palmas, pludmalē ir arī š ū puļ tī kli, kur var atpū sties ē nā . … Tomēr ▾ Septembrī mē s apmeklē jā m Hilton Taba. Atpū ta ar mammu. Atpū ties apmierinā ts. Viesnī cas teritorija ir kompakta un sakopta, ir jauks peldbaseins ar ū dens bā ru. Ļ oti skaisti ziedi un palmas, pludmalē ir arī š ū puļ tī kli, kur var atpū sties ē nā . Viesnī ca liela, mū su istabiņ a atradā s 5. stā vā , ar skaistu skatu uz jū ru. No balkona paveras brī niš ķ ī gs skats tieš i pā r Jordā niju. Istaba pieklā jī ga, ē rtas mē beles, seifs, vannasistaba ar ž eleju, krē mu un š ampū nu komplektu. Istaba ir labi uzkopta, vienmē r tiek ņ emti lī dzi tī ri dvieļ i. Pludmale ir smilš aina, tai ir liels garums, tā pē c vienmē r var atrast brī vas vietas. Pludmalē ir bā ri. Apkalpojoš ais personā ls ir diezgan korekts, un pat ī paš i draudzī gs. Ieeja jū rā uz pontona, netā lu no pludmales ir daudz koraļ ļ u. Mums ieteica iegā dā ties ī paš us apavus peldē š anai, lai nesavainotos uz koraļ ļ iem. Jū rā ir daudz zivju. . Jū ra ir silta un patī kama, nav auksti peldē ties, neskatoties uz to, ka vienmē r pū ta vē jš . Ē dā m galvenajā restorā nā . Jū s varat izvē lē ties starp gaļ u (liellopu vai jē ra gaļ u), vistu un zivi, apvienojot to ar daudziem piedevā m. Viss ir ļ oti svaigs un maigs. . No mana skatpunkta vislabk ir zivs, it k nozveta pirms dam stundm. Arī gaļ a ir maiga. Liels konditorejas izstrā dā jumu un desertu klā sts. No augļ iem - melones, greipfrū ti, mandarī ni, banā ni, gvajaves, dateles. Piens ir ī sts, garš ī gs, to paš u var teikt par dā rzeņ iem, tie ir sulī gi, garš o, jutī siet atš ķ irī bu salī dzinot ar mū su dā rzeņ iem no lielveikaliem. Kafija un tē ja ir diezgan laba. Dzē rieni tika ņ emti pie bā ra, kur varē ja arī kaut ko uzkost. Viesnī cā varat iznomā t maskas un snorkelē š anas aprī kojumu. Mē s ī rē jā m akvalangu aprī kojumu un veicā m vairā kas nirš anas ar instruktoru. Sā kumā tas bija nedaudz biedē još i, bet tad bailes pazuda un mē s ar prieku vē rojā m jū ras dzī vi. Viesnī cā ir arī suvenī ru veikali, kur iegā dā jā mies skaistas pastkartes un skaistus magnē tus. Ā rpus viesnī cas nav nekā , tikai kalni un tuksnesis. Netā lu. Ir vē l vairā kas viesnī cas, bet mē s tur nedevā mies, visu laiku pavadī jā m viesnī cā . Viesnī cā ir viss nepiecieš amais, var pat doties uz spa. Vakaros jautra animā cija un jautras programmas. Bijā m arī ekskursijā s. . Ekskursijas iegā dā jā mies no vietē jā uzņ ē muma SayfTour. Mē s devā mies uz motociklu safari. Tas ir ļ oti aizraujoš i. Guvā m daudz jaunu iespaidu. Bijā m arī Izraē lā (Jeruzaleme, Nā ves jū ra uz 1 dienu). Š is ir pā rsteidzoš s ceļ ojums, kurā redzē jā m daudzas interesantas vietas, uzzinā jā m daudz jauna, apmeklē jā m Nā ves jū ru. Mē s pavadī jā m neaizmirstamas un ļ oti interesantas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Marchenko55
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums lazy_person
Pastāstiet man šo jautājumu... Ja atrodaties Sinaja pussalā un neceļojat ārpus tās, jūs nevarat iegādāties Ēģiptes vīzu a/ostā. Bet kā ir ar ceļojumu ekskursijā (tūrē) uz Izraēlu no Tabas? Ir skaidrs, ka jums ir nepieciešama Izraēlas vīza. Bet kā ir ar Ēģiptes vīzu, jo patiesībā jūs atstājat Ēģipti (Sinajas p / sala). Vai šajā gadījumā man ir jāiegādājas Ēģiptes vīza?
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums vov.carpencko
cik maksā wifi viesnīcā
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums nelia_28
Mēs ar vīru braucam uz Ēģipti pirmo reizi, pastāstiet, lūdzu, kā tur klājas ar apkalpošanu numurā, izklaidi jauniem pāriem bez bērniem, ko ņemt līdzi no cietzemes (ieskaitot personīgās higiēnas preces) un kur izdevīgāk ir iegādāties ekskursijas uz Izraēlu un citām, kā arī iegādāties suvenīrus. Jau iepriekš paldies
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums taba123
‹ Viesnīca Taba Hotel & Nelson Village 5*
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Отель расположен в живописном курортном районе неподалеку от границы с Израилем. Отель был открыт в 1989 году, последняя реновация проводилась в 2011 году. Поездка до морского парка «Подводная обсерватория» занимает всего 3 минуты. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 39 км от аэропорта Таба, в 215 км от аэропорта Шарм Эль Шейх, в 9 км от аэропорта Эйлата.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж протяженностью 600 метров, небольшой понтон 35 м. Рекомендуется специальная обувь
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, заказ такси, экскурсионное бюро, услуги консьержа, 24 часовое обслуживание номеров (платно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), 2 конференц-зала (макс. 500 чел., платно), 4 ресторана (3 a la carte, платно), 3 бара, 2 бассейна (1 с подогревом в зимний период, 1 с морской водой), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины (Duty Free Shop).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей от 4 до 10 лет, детский уголок в ресторане, детская анимация, детский бассейн с подогревом в зимний период.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: пляжный волейбол, пляжный футбол, дартс, водное поло, аквааэробика, прокат теннисных ракеток и мячей, вечернее шоу, Платно: дайвинг-центр, освещение теннисного корта, водные виды спорта, напитки на дискотеке.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 401 номер. Состоит из основного 10-этажного здания и комплекса 3-этажных корпусов.

Istabās

В номерах: кондиционер, ванна, косметическое зеркало, фен, TV: каналы, туалетные принадлежности, минибар, телефон, набор для кофе и чая, сейф в номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Taba Beach, Taba South Sinai, Egypt, PO Box 46621
Tālruņi: +20 693530140
Tīmekļa vietne: Taba Hotel & Nelson Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.