Laba viesnīca

Rakstīts: 15 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 6 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Laba viesnī ca. Mē s ar vī ru devā mies uz turieni medusmē nesī . Kopumā man viss patika, lai gan, protams, viesnī cā ir kur uzlaboties.
1. Norē ķ ins. Tiklī dz iegā ju viesnī cas vestibilā , mums piedā vā ja apsē sties un aizpildī t anketu par izmitinā š anu. Pildī š anas laikā viņ i piedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus, kas pē c nogurdinoš a gā jiena no Š armas ļ oti palī dzē ja. Nebija nekā du mā jienu par papildu samaksu par istabu vai ko citu. Kad iegā jā m istabā bijā m š okā . Mū s jaunlaulā tajiem gaidī ja divas gultas, katra 1.5 m plata. Uzreiz radā s jautā jums, vai pie mums kā ds tiks ievietots. Un, otrkā rt, kur atrodas mū su medusmē neš a divguļ amā gulta? Lū dzā m mainī t istabu, bet nebija citu š ā da tipa istabu, bet ar divguļ amo gultu. Tā pē c mē s pā rcē lā m divas gultas, tā dē jā di vienu izveidojot 3m platu.
2. Apkalpojoš ais personā ls. Ļ oti draudzī gi, krievu valodu praktiski nezina, bet angļ u valodu pā rvalda brī vi. Viss personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, vienmē r jautā ja, kā mums klā jas, smaidī ja, sveicinā ja.

3. Telpu uzkopš ana. Gulbjus viņ i nevē rpinā ja, bet viss bija kā rtī gs un kā rtī gs. Gulta netika mainī ta, bet mē s to neprasī jā m. Ja bija vē lme, varē ja labi pamanā mā vietā atstā t speciā lu lapiņ u, kuru atradā m starp citu literatū ru istabā , un esmu pā rliecinā ts, ka tā tiktu nomainī ta. Atkritumi tika izvesti katru dienu. Š ampū ni un citi atnesti, ja izlietojā m kaut vienu pudelī ti.
4. Ē diens. Katrs vī rietis pē c savas gaumes. Tā sakot, ka man patika ē diens, es neko neteikš u. Vienmē r bija zivis, cū kgaļ a un vista. Daudz dā rzeņ u, svaigi un salā tos. Piedevas - rī si, kartupeļ i lauku stilā , reizē m frī kartupeļ i, lazanja. . . Daudz saldumu, augļ u - melone, arbū zs, ā boli, aprikozes, persiki....Uzkodā m bā rā pie baseina bija tikai bulciņ as. Bā rā laba kokteiļ u izvē le, ar alkoholiskiem ī paš i nebijā m, tā pē c par tiem neko neteikš u, bet bezalkoholiskie man patika.
5. Baseins. Viens, bet liels, lī kumots. Dienas laikā ū dens nebija pietiekami karsts. Mums ļ oti patika grota, kur ū dens plū da no augš as kā ū denskritumā . Lai gan baseins ir nedaudz sekls, dziļ ā kajā vietā.1, 4 m. Ir slaids (pievienoš u foto). Viņ a ir viena un maza, bet pareizi nofotografē t nebija iespē jams, jo. tas ir paslē pts starp akmeņ iem. Š eit ir labi atpū sties ar bē rniem, es tā domā ju. Ir pat 40 cm baseins, lai gan es tur neredzē ju nevienu cilvē ku.
6. Jū ra. Mazais, te tā lu jā iet peldē ties. Koraļ ļ i te ir beigti, zivju maz, lai gan tikai te redzē jā m stinku, gandrī z pie krasta. Dzī vie koraļ ļ i ir tikai netā lu no Hyatt, tur var staigā t labā tempā apmē ram 10 minū tes vai arī varat izmantot bezmaksas marš ruta autobusu, kas kursē starp viesnī cā m ik pē c pusstundas. Bet tas ir dziļ i. Ir grū ti tur sā kt snorkelē t, jo. Man vajadzē ja laiku, lai pierastu. Tur ir daudz jū ras dzī ves, es redzē ju astoņ kā jus, lauvu zivis, sē piju un daudzas krā sainas zivis.

7. Nelaimes gadī jums. Mums bija ā rkā rtas situā cija uz slidkalniņ a baseinā . Pie kalna sē dē ja zē ns, kurš ā tri saprata, kas vajadzī gs. Viņ š atnesa apsē jus un visu nepiecieš amo. Viņ i mums palī dzē ja nokļ ū t reģ istratū rā , izsauca ā rstu, operatī vi sniedza pirmo palī dzī bu un pat aizveda mū s uz 5 minū š u attā lumā esoš o medicī nas centru. Pē c tam ā rsts mū s izmeklē ja katru dienu. Pie baseina satricinā jumos pazaudē tas daž as lietas, t. sk. un dvieļ i, kas vienkā rš i nederē ja rokā s. Pē c pā ris stundā m mums visu atdeva puiš i, kas izdala dvieļ us, bez izspieš anas. Bet ar apdroš inā š anu viss nebija tik gludi. Nolē mā m nekavē joties meklē t palī dzī bu un samaksā t par to, nevis nekavē joties sazinā ties ar apdroš inā š anu. Naudas atgrieš ana prasī ja ilgu laiku un nervus, jo. Vietē jā apdroš inā š anas kompā nija no mums gribē ja numuru, kuru mē s nevarē jā m zinā t, negribē ja dot dakterim un mū s aizsū tī ja kaut kur tā lu. Arī tū roperatora pā rstā ve nevarē ja palī dzē t, lai gan izlikā s, ka kaut ko dara, gaidot pā ris dienas, kad mē s paš i atrisinā sim savas problē mas. Galu galā mums tas izdevā s.
8. Tū roperators - Pegasus, iemeta ar apdroš inā š anu un ar tū ri. Mē s devā mies uz batiskafu, Elfeja (tū roperators) mums apsolī ja Dahabas krā sainā s zivis, un mū s aizveda uz dubļ ainajiem krastiem ar beigtiem faraonu pils koraļ ļ iem. Izraē lā man patika ļ oti labā gida organizā cija, mū s visur aizveda ļ oti ā tri, bet nemitī gi saskaitī ja. Viņ i tos atnesa uz speciā lu veikalu, kur teica, ka tur jā pē rk visas sveces-ikonas, jo. citur tam nebū s laika. To viņ i darī ja, peldoties Nā ves jū rā . Izraē lieš i zina, kā taisī t biznesu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu