Viss iekļauts!!!

Rakstīts: 22 aprīlis 2012
Ceļošanas laiks: 4 — 17 aprīlis 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Sveiki visiem, kamē r atmiņ as ir svaigas, vē los padalī ties iespaidos par savu atvaļ inā jumu viesnī cā Marriott Taba. Es izdarī š u atrunu, ka mē s č etri atpū tā mies un mums ir kā di 30
Plusi:
1 tā pat kā daudzi, pā rē jie Tabā izvē lē ti dē ļ vē lmes doties uz Izraē lu, Jordā nija - robež as tuvums
2 jū ra un saule - tā s visu laiku bija pā rpilnī bā .
3 tī ras istabas, draudzī gs personā ls
4 pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu pie baseina un pludmalē
Un tagad par mī nusiem:
1, neskatoties uz 5 zvaigznē m, ē dienkarte viesnī cā ir vienmuļ a - vista, baklaž ā ni, zupas, kartupeļ u biezeni. No augļ u apelsī niem. dateles, melone, daž reiz banā ni, zemenes reizi 2 nedē ļ ā s

2 animā cijas var pateikt nē . Kā izrā dī jā s, uz visu viesnī cu ir viens volejbols, kas ir uz atbildes. Paliek pie animatora. Rezultā tā man bija jā meklē š is brī niš ķ ī gais cilvē ks pa visu viesnī cu, lai spē lē tu bumbu. Bija arī arā bu meitene Enem, viņ a vadī ja arā bu dejas. Vakaros, lai arī ne vienmē r, bija izklaides programma - katru otro reizi viena un tā pati meitene ar austrumu dejā m, vī rietis ar svā rkiem un dejotā ju komanda.
3 Nezinu, varbū t nonā cā m "ī paš ā " laikā , bet kā dā brī dī viesnī cā iebrauca liels skaits arā bu. Viņ u nacionā lā iezī me ir lielas trokš ņ ainas ģ imenes. Viss jau bū tu labi, bet jau tā ne pā rā k daudzveidī gā virtuve un izklaides programma bija vē rsta uz viņ u gaumes apmierinā š anu. Tas nonā ca lī dz tam, ka diskotē kā tika ieslē gta arā bu mū zika, lī dz dejoja "pieticī gā s" arā bu sievietes, un tad mums paziņ oja, ka pasā kums ir beidzies. Tas pats ir ar karaoke. . .
4 ieeja jū rā . Viesnī cas teritorijā piestā tnes nav, un lī dz dziļ umam jā iet 150 metri. . . Mē s pat jokojā m, ka lī dz Jordā nijai var nokļ ū t pa ū deni.
Kur un ar ko atpū sties, tas ir atkarī gs no jums, bet varbū t mans komentā rs jums kaut kā noderē s. Lai jaukas brī vdienas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu