Supppper atpūta, Supppper HOTEL!

Rakstīts: 13 februāris 2012
Ceļošanas laiks: 3 — 10 februāris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kš u no paš a sā kuma! Izvē le krita uz Tabu tikai tā pē c, ka gribē ju redzē t Izraē lu. Izvē le krita uz Marriott viesnī cu un es nemaz nenož ē loju, ka izvē lē jos viesnī cu!! !
Cik jauki bija nokļ ū t pozitī vā temperatū rā no Kijevas salnā m un ienirt jū rā , kā arī pieskarties Jeruzalemes, Betlē mes un Nā caretes svē tnī cā m!
Izbraucu Tez Tour un nenož ē loju ! ! Tie nabagi, kas brauca no Pegasus, steidzā s autobusā pa š auriem ceļ iem starp kalniem uz viesnī cu ar ā trumu 100-120 km stundā , ar iepriekš parakstī tā m zī mē m a maksimums 60 km stundā . . Ar bailē m izspieduš ā m acī m un matiem uzvilktiem, satiku viņ us, reģ istrē joties viesnī cā , kad viņ š ieradā s tieš i pē c 15 minū tē m. Un tomē r daudzi no Pegasus devā s ekskursijā s uz Jeruzalemi no Tez Tour, bet par to vē lā k!

Teritorija: lielā kā viesnī cā Marriott Hotel Taba Heights. Taba Heights ir slē gta kū rorta zona, Marriot, Hyatt, Intercontinental, Sofitel un Free Conners viesnī cas! Visas š ī s viesnī cas pieder vienai personai, Ē ģ iptes magnā tam! Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, tī ra un ē rta. Kopā ir 8 ē kas, ja tevi ievietoja istabā kas sā kas ar 1.2, 3 un 4, tad tev ir paveicies. Personī gi mana istaba bija 43.2 stā vā ar skatu uz jū ru un kalni (ļ oti skaisti).
Istaba: istabā viss. Kondicionieris, tē jkanna+tē jas komplekts, kafija krē jums, cukurs, 5gab. (Turklā t pē c izvē les papildinā š ana par 5 dolā riem), minibā rs, vannasistabā fē ns, ū dens pudele ierodoties! Tī ra spilvendrā nas, JAUNI ortopē diskie matrač i (Kas mani patī kami pā rsteidza). Gan jau vietā m tualetē bū tu iespē ja atjauninā t apmetumu!
Pludmale: ļ oti liela, tī ra, pie katras sē nī tes ir pelnu trauks, 1 sē nī tei - 2 sauļ oš anā s krē sli un ž ogs no vē ja. Sauļ oš anā s krē sli atrodas tā lu viens no otra un nevienam papē ž us než ņ audz. Aizgā ju, tad nodevu dvielis reģ istratū rā nevis karte, tā pē c nebaidieties, ja nesanā ca dvieli nodot. No pludmales paveras skaists skats uz Jordā niju! pludmale ar militā ro binokli vai spilgtiņ u?? ?
Jū ra: jū ra februā rī man personī gi bija vē sa, apmē ram + 18-21 grā ds, bet visi, kas gulē ja ar mani pludmalē , visi peldē jā s. Pati pludmale ir smilš aina, bet ieeja jū rā tieš ā m nav ī paš i ē rta , vajag speciā lus apavus, bet daudzi ienā ca jū rā un bez tā . Lai sasniegtu dziļ umu (kur es negā ju) jā iet 100 metri vai varbū t vairā k.
Laikapstā kļ i: pā ris dienas bija Ļ OTI karsts, nedomā ju, ka varē š u apdegt pludmalē pirms 11:00.

Ē dinā š ana: 4*, un tikai tā pē c, ka daudzi itā ļ i, franč i nā k tikai brokastī s. Pa dienu spē lē golfu (jā , aizmirsu pateikt, ir milzī gs skaits golfa laukumu, starp Hyatt, Marriott, Sofitel, Intercontinental viesnī cas, kas atrodas gar jū ru un viesnī ca Free Conners, kas atrodas kalnā , tā tad golfa laukumi atrodas starp jū ras lī nijā m un Free Conners viesnī cu Pusdienas: 2-3 veidu piedevas, gaļ a (pā rsvarā vista) utt utt. Vakariņ ā s viņ i gatavo gardus spageti ar daž ā dā m mē rcē m un garš vielā m (vā ra tieš i jū su acu priekš ā ), gaļ u - vistu, jē ru. !! !
Alkohols: LABĀ KĀ KVALITĀ TE, kā da vien var bū t vietē jiem! Bā ros ir arī viskijs-viskijs, dž in-dž ins, Tekkilla!!! ! Nevis ū dens ! ! Ar š o alkoholu ir ā rkā rtī gi grū ti piedzerties !! !
Dzeramais ū dens: jebkurā bā rā jū s staigā jat un lū dzat pudeli ū dens (1.5 litri vai 0.5 litri). Ņ emiet lī dzi tik daudz ū dens, cik varat nē sā t!
Bā ri: ir 3. Viens pludmalē ir atvē rts no 10 lī dz 18, un viens pie baseina (Grotto bā rs) ir arī no 10 lī dz 18, bet pē c 14-00 uzkodu bā rā Grotto un bā rā Regatta no 17 lī dz 22, pē c 22.00 visi dzē rieni ir apmaksā ti!
Baseins: ir 2, bet patiesī bā viens, starp tiem ir starpsiena un ziemā mazā k apsildā mo, ir arī Bar Grotto izeja tieš i uz baseinu! Tā tad sē ž ot ū denī var iedzert vai apē st kaut ko!! ! Neatradu balinā tā ja smaku! Bet pē c saulrieta vairs nevar peldē t! Bet ja ļ oti gribas tad var!
Infrastruktū ra: pie ieejas viesnī cā ik pē c 5-10 minū tē m bezmaksas mikroautobusi kursē uz visā m Taba Heights viesnī cā m lī dz 23-00, katru dienu un bez pā rtraukuma! Free Conners viesnī cas augš pusē ir daudz suvenī ru veikalu, somu veikals, foto un video (bet ne digitā lā formā tā ), mobilais veikals, eļ ļ as un daudz kas cits, restorā ni (par papildu samaksu), varat tur arī pē rc cigaretes lē tā k nekā veikalā viesnī cā ! Viesnī cā nopirku ē ģ iptieš u Karellia Slims cigaretes pa 5 baikiem un Free Conners atradu krievu cigaretes par 8 baikiem, bet pē c kaulē š anā s nopirku 3 paciņ as pa 5 dolā riem!

Nu par viesnī cu kā viss!
Ja godī gi, pē c pastaigas pa blakus esoš ajā m viesnī cā m Intercontinental un Sofitel biju ļ oti priecī gs, ka mana izvē le krita uz Marriott, un, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka Marriott cenu politika Tez Tour vietnē ir zemā ka, salī dzinot ar Sofitel un Intercontinental, kas beidzot patī kami pā rsteidza. es! Tā tad tagad ja Tabu tad TIKAI Marriottā!! !
Tagad par EKSKURSIJĀ M!
Ilgu laiku izpē tot cenu politiku no vietē jā un no tū risma operatora, mana izvē le krita uz Jeruzalemi 2 dienas no Tez Tour (300 dolā ri) ar nakš ņ oš anu Betlē mē (Palestī na). NEKAD NENOŽ Ē LOŠ U, KA ES DEVU NO TEZ TOUR!!! ! ! Lai ilgi nerakstī tu, esmu PRIEKS no ekskursijas! Visu, kas tika solī ts, mē s visi redzē jā m, vē l vairā k, pateicoties Irinai (gidei), viņ a ilgus gadus strā dā ja, lai plā notu ekskursiju tā , lai jū s varē tu redzē t visu un vē l vairā k! ! ! Pateicoties viņ ai, mē s nekad nestā vē jā m rindā s , ieejot vienā vai otrā baznī cā vai templī , mē s vienmē r nonā cā m lī dz dievkalpojumam, un uzreiz pē c mū su ieieš anas durvis aizvē rā s, un pā rē jā s grupas stā vē ja un gaidī ja, kad dievkalpojums beigsies. Viņ a stā sta interesanti un galvenais PAREIZI, maz ar viņ as attieksmi, bet tas nevis sabojā , bet papildina viņ as stā stu! ! Š is ir dzī vs stā sts par vī rieti, kurš zina, par ko runā!! !

Runā jot par tū risma operatoriem. Kopā ar mums grupā bija vī rietis no Krievijas (Dima, ja tu mani atpazini tad sveiki), tā pē c viņ š bija tā dā s ekskursijā s 3 reizes, š oreiz bija 4. Biju gan no vietē jā , gan no Pegaza. Viņ a viedoklis par Irinu bija tikai pozitī vs, viņ š teica, ka viņ a ir labā kā gide, ko viņ š jebkad redzē jis! Un š ī informā cija piekritī s, kā man š ķ iet objektī va!
Un tomē r es nezinu, kur Betlē mē (Palestī nā ) citi apmetas pa nakti, bet mē s dzī vojā m labā kajā , pē c arā bu standartiem, Intercontinental Hotel! Sauna, Hamam, Peldbaseins un arī trenaž ieru zā le viesnī cā lī dz 22-00 bez maksas!! ! Ē diens viesnī cā arī labs un labi numuriņ i!
Nu š ķ iet, ka viss! Ja kā dam ir kā di jautā jumi par viesnī cu vai ekskursiju, labprā t atbildē š u, jo pati pirms ceļ ojuma izpē tu visus portā lus un apskatus un zinu, cik svarī gs ir tur jau pabijusi cilvē ka patiesais viedoklis!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu