10 zvaigžņu viesnīca!

Rakstīts: 23 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 19 — 29 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ir pagā jis mē nesis kopš atgriezā mies no ceļ ojuma un tikai tagad atradu laiku padalī ties ar iespaidiem.
Ieradā mies vē lu vakarā . Lai nokļ ū tu viesnī cā.60 km attā lumā no lidostas, tas laikam ir vienī gais mū su brī vdienu mī nuss. Laiks bija vē jains un nedaudz noskaņ ojos, jo Soma lī č a apkā rtne tiek uzskatī ta par vē jainu, bet mums paveicā s. . . vē jš bija tikai divas dienas, un tad nebija vispā r. Viesnī ca jauna, daudz vā cieš u, serbu, krievu maz, es teiktu maz. Viesnī ca ir orientē ta uz ģ imeni. Reģ istratū ra mū s sagaidī ja ar draudzī gu smaidu. Mē s dabū jā m vē lamo numuru ar skatu uz baseinu (bez papildu maksas). Istaba plaš a, gaiš a, jauna, gulta sniegbalta, kraukš ķ . Panorā mas logi. Liels skapis ar pakaramiem, kas ir ļ oti ē rti. Droš s.
Tī rī ts katru dienu, tī rs.

Personā ls ir draudzī gs. Visi smaida. No š ā das attieksmes tu jū ties kā dieviete.
Daudz bā ru. Alkohols mums derē ja. Viņ i gatavo lieliskus kokteiļ us. Var atnā kt paņ emt pats, viesmī lis var atnest. Ja neatstā t dzeramnaudu viesmī ļ iem, tad neviens pret jums neizturas sliktā k, visi joprojā m smaida un joko. Bet mē s vienmē r aizgā jā m.
Ē diens ļ oti garš ī gs! Nav pā rcepts. Garš vielas ar mē ru. Ir bē rnu ē dienkarte. Un ir mikroviļ ņ u krā sns.
Gaļ as bija daudz.
Vairā kas reizes nedē ļ ā tika doti suš i, krabji, milzu ceptas garneles. Cik man tas attiecas, tas nav retums.
Garš ī gs ā ra grils pusdienā s.
Mē s paē dā m un izkā pā m no restorā na jū rā ))) Viņ i neievē roja ē dienu, ē da visu, ko sirds kā ro. Atpū ties vai. .
+5kg atvaļ inā jumam, bet bija tā vē rts.
Spirtu lej stikla kausos. Ielejiet tik daudz, cik vē laties. Daž i dzē ra vī nu alus glā zē s.
Ē dienu arī neviens nenož ē lo. . . Ņ em tik, cik vari atņ emt.
Nekad nebija rindu. Vienī gais, kas ir no rī ta olu kulteni, olu kulteni. Bet mē s tur nestā vē jā m. Viņ i paņ ē ma gatavu omleti jau uz kopī ga ē diena.
Daudz saldumu. Cepš ana.
Garš ī gi kruasā ni. Un kafija kafijas automā tā brokastu restorā nā ir ļ ooooti garš ī ga.
Pirmdienas un piektdienas vakariņ as tiek pasniegtas divos restorā nos.
Galvenajā un pie jū ras sveč u gaismā , kur spē lē dzī vā mū zika.
Mē s, protams, devā mies vakariņ ā s pie jū ras...tik romantiski. Vispirms varat vakariņ ot vienā , tad otrā , kā vē laties...

Animā cija visu dienu. Daž reiz viņ i lū dz piedalī ties, bet, ja atteiksies, viņ i neapvainosies. Bē rnu diskotē ka katru vakaru. Manai meitai tas patika, viņ a vienmē r dejoja, un mē s sē dē jā m pie vī na glā zes un apbrī nojā m savu bē rnu)
Ir bē rnu klubs, bet mē s uz to negā jā m. Mana meita no jū ras kā pa ā rā , un mē s priecā jamies, ka viņ ai patī k pacī nī ties ū denī un rakties smiltī s, dā rzā var arī zī mē t.
Ir gan bē rnu slidkalniņ i, gan baseins bē rniem un pieauguš ajiem, bet kaut kā mē s to nepirkā m. Mē s esam galvenā jū ra...
Un jū ra ir smaragda zila. Visskaistā kā . Caurspī dī gs. Pludmale ir tī ra. Vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, un, ja jū s to neatradā t, tad pludmales darbinieks to atradī s, viņ i staigā oranž os T-kreklos. Pludmale ir piemē rota bē rniem. Zivju tur daudz neredzē si. Gā jā m skatī ties no pontona (ja ar seju pret jū ru bū s labajā pusē ). Kā das zivis un koraļ ļ i tur nebija redzē ti.
Vakarā menedž ere Ļ ubova pastaigā jas pa pludmali (nezinu precī zi pozī ciju), ļ oti jauka meitene. Jautā , vai tev viss atbilst? Ja vē las? Ja ir, tad tie momentā ni tiek izpildī ti – pā rbaudī ti.
Tā kā š ajā viesnī cā bija labi, tā nebija nevienā no tā m, kurā s bijā m bijuš i iepriekš .
Mū su draugi, noklausī juš ies pozitī vus stā stus par viesnī cu, rī t lido uz 10 dienā m. Jautā siet, vai atgriezī sities viesnī cā vē lreiz? Atbildē š u - noteikti! Gaidiet mū s martā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu