Sheraton Soma Bay Resort 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Somas līcis
8.5 Numurs
9.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta Karnakas tempļa stilā. Atvērts 1999. gadā, pēdējais remonts veikts 2018. gadā (restorāns pludmalē un dažu telpu remonts). Sastāv no 3 stāvu galvenās ēkas un viena-divstāvu ēku kompleksa. Viesnīca ir piemērota relaksējošai ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Tatison
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss tajā ir labi, pompozi, skaisti, faraonu statujas ir visur, gan iekš ā , gan ā rā ) Teritorija skaista, telpas diezgan normā las, nu, varbū t nedaudz nobruž ā tas mē beles, bet tas nebojā kopē jo ainu. Vienī gais negatī vais man personī gi ir tas, ka animā cijas nav vispā r (tikai viesnī ca atpū tai. … Tomēr ▾ Viss tajā ir labi, pompozi, skaisti, faraonu statujas ir visur, gan iekš ā , gan ā rā ) Teritorija skaista, telpas diezgan normā las, nu, varbū t nedaudz nobruž ā tas mē beles, bet tas nebojā kopē jo ainu. Vienī gais negatī vais man personī gi ir tas, ka animā cijas nav vispā r (tikai viesnī ca atpū tai.
аватар Evgenija_Vadimovna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā pē c š ī viesnī ca: labas 5 no Marriott ķ ē des, nevis paš ā Hurgadā , vietā , kur ir tikai pieklā jī gas viesnī cas, kuras biež i izvē las tikai ā rzemnieki ar atbilstoš u apkalpoš anas lī meni. Kas mums patika: ļ oti laba viesnī ca, salī dzinot ar Š armas standarta viesnī cā m (nav miruš u zī mju, salauzti baseini un asfalts - skaidrs, ka investē un rekonstruē ); slava personā lam! ! ! ļ oti patī kami pā rsteigts - nezinu, kā tiek atlasī ti/apmā cī ti, bet viņ i tieš ā m ir orientē ti uz klientu, klausā s un atsaucī gi un dara to ne par "van dolā ru", bezmaksas marš ruta autobuss uz tuvā kajiem restorā niem un veikaliem Marina, kā arī nirš anas centrs (bet var staigā t un staigā t - 1 km abos virzienos vai iznomā t velosipē dus); ļ oti laba trenaž ieru zā le; bezmaksas jaudī gs wi-fi visā viesnī cā un pludmalē ! Pludmale: gara privā ta smilš u pludmale, trī s minū š u gā jiena attā lumā no galvenā s ē kas, daudz sauļ oš anā s krē slu, iesms pa kreisi un pa labi no pludmales, speciā las č ī bas nav vajadzī gas, trī s minū š u attā lumā ir arī pū ķ is un vindsē rfings; Viesnī cā ir arī ļ oti jauki baseini. … Tomēr ▾ Kā pē c š ī viesnī ca: labas 5 no Marriott ķ ē des, nevis paš ā Hurgadā , vietā , kur ir tikai pieklā jī gas viesnī cas, kuras biež i izvē las tikai ā rzemnieki ar atbilstoš u apkalpoš anas lī meni.
Kas mums patika: ļ oti laba viesnī ca, salī dzinot ar Š armas standarta viesnī cā m (nav miruš u zī mju, salauzti baseini un asfalts - skaidrs, ka investē un rekonstruē ); slava personā lam! ! ! ļ oti patī kami pā rsteigts - nezinu, kā tiek atlasī ti/apmā cī ti, bet viņ i tieš ā m ir orientē ti uz klientu, klausā s un atsaucī gi un dara to ne par "van dolā ru", bezmaksas marš ruta autobuss uz tuvā kajiem restorā niem un veikaliem Marina, kā arī nirš anas centrs (bet var staigā t un staigā t - 1 km abos virzienos vai iznomā t velosipē dus); ļ oti laba trenaž ieru zā le; bezmaksas jaudī gs wi-fi visā viesnī cā un pludmalē !
Pludmale: gara privā ta smilš u pludmale, trī s minū š u gā jiena attā lumā no galvenā s ē kas, daudz sauļ oš anā s krē slu, iesms pa kreisi un pa labi no pludmales, speciā las č ī bas nav vajadzī gas, trī s minū š u attā lumā ir arī pū ķ is un vindsē rfings; Viesnī cā ir arī ļ oti jauki baseini.
Istaba: labas istabas ar ē rtā m gultā m un matrač iem, labu plakanu TV, ledusskapi, tē jkannu, “jauku” vannas istabu, balkonu, gaisa kondicionē tā ju un sienas, kas ilgstoš i saglabā aukstumu.
Ē diens: Ē ģ iptes viesnī cā s ē dienu parasti vē rtē ju ar 2 no 5, š eit - 4 (diezgan daudzveidī ga, garš ī ga liellopa gaļ a, zivis, zupas, salā ti, saldumi, picas, laba vista un pat kafija! un cienī gi alkoholiskie kokteiļ i! ! ), ir jauki, ka klausā ties vē lmes un nā kamajā dienā viņ i var jū s pā rsteigt ar jū su iecienī tā ko ē dienu/dzē rienu.
Attī stī bas jomas: man kā Ē ģ iptei nesaprotams augļ u un ogu sortiments (nav vī nogu, mango, gvajaves, arbū zu, ananā su, dateļ u utt. ), lai gan to atsver citi plusi; pludmale un jū ra tiek slē gta 18:00; tuvumā nav “tirgus”; Covid dē ļ daž as aktivitā tes nav pieejamas (volejbols, ū denspī pes u. c. ).
Viesnī ca vairā k piemē rota tiem, kas vē las klusi un mierī gi pavadī t laiku viesnī cā vai gulē t kā ronis pludmalē , vai tiem, kuri plā no pazust visu dienu viesnī cā vai blakus esoš ajos nirš anas/pū ķ u/vē ja centros; ballē tā jiem vieta nav ī paš i piemē rota, un Hurgadas centrs ir tā lu un 65 dolā ri (lai gan var atrast vedē ju par 20 dolā riem).
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Pati viesnī ca ļ oti tī ra un skaista, lieli skaisti numuriņ i. Ļ oti labs ē diens un dzē rieni iekļ auti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Pati viesnī ca ļ oti tī ra un skaista, lieli skaisti numuriņ i. Ļ oti labs ē diens un dzē rieni iekļ auti.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt tā s atraš anā s vietas dē ļ skaistā , tī rā lī cī tā lu no pilsē tas. Teritorija pietiekami liela, kopta, var saukt par skaistu. Netā lu ir jū ra, tagad ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt tā s atraš anā s vietas dē ļ skaistā , tī rā lī cī tā lu no pilsē tas. Teritorija pietiekami liela, kopta, var saukt par skaistu. Netā lu ir jū ra, tagad ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. No krasta ir gluda smilš aina ieeja, jū ra ir maiga, ā tri atsvaidzinoš a, braucot tā lā k, var redzē t interesantas zivis un dzī vus koraļ ļ us. Pusdienlaikā , protams, ir ļ oti karsts, pilnī bā jā pā rbū vē grafiks, jā iet gulē t agrā k, lai lī dz 7-7:30 varē tu bū t pludmalē , lī dz 11 un vē l var, un tad ir vienkā rš i karsts. lī dz 15-30 kaut kur. Peldē ties var aptuveni lī dz 18:00, arī baseini strā dā , š ī nav Turcija, kur pē c vakariņ ā m vē l kā du pusstundu paskriet, lai ienirt. Neaizmirstiet lietot krē mus stiprā kā veidā , un arī tabletes pret alerģ iju pret sauli nebū s liekas. Ē dienā viss bija lieliski, ē diens garš ī gs, mums patika. Ē dieni, kas beiguš ies, tiek papildinā ti ļ oti ā tri, gaļ as pietiek, visi piedevas ir, no desertiem ir diezgan daudz ko izvē lē ties. Bet alkohols, tā pat kā citur, ir nekvalitatī vs, bagā ž ā paņ ē mā m lī dzi vairā kas pudeles, dzē rā m tikai alu no viesnī cas, bet nevarē tu teikt, ka patika. Personā ls strā dā labi, mums ar viņ iem nebija nekā du konfliktu vai problē mu, visas mū su mazā s prasī bas tika izpildī tas ā tri. No izklaides uz izrā dē m devā mies tikai pē c vakariņ ā m, tur biež i viesojas mā kslinieki, tā pē c garlaicī gi nebija. Turklā t vienmē r var izdomā t kā du neatkarī gu programmu, mē s apmeklē jā m Luksoru un devā mies ar laivu atklā tā jū rā ar nirš anu. Pie mums atpū tnieki pā rsvarā bija no Eiropas, viss ļ oti kulturā ls un pieklā jī gs, krievvalodī gos neredzē ja, vietē jo maz. Tā ka viesnī ca mums ļ oti patika, bē rniem arī tur ir viss, sā kot no akvaparka un beidzot ar bē rnu klubiņ u. Domā ju, ka š eit var doties visu kategoriju atpū tnieki.
аватар muxina.kira
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma un, kamē r svaigas emocijas, uzrakstī š u atsauksmi. Atvaļ inā jumā ar mammu. Mū su standarta numuriņ š atradā s pirmajā stā vā un no tā varē ja iziet divos veidos: pa durvī m vai terasi – ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma un, kamē r svaigas emocijas, uzrakstī š u atsauksmi. Atvaļ inā jumā ar mammu. Mū su standarta numuriņ š atradā s pirmajā stā vā un no tā varē ja iziet divos veidos: pa durvī m vai terasi – ļ oti ē rti. Skats bija uz baseinu, lai gan es teiktu uz dā rzu, jo. pie mū su logiem auga liela palma un aizsedza skatu, tač u tas nemaz netraucē ja, tieš i otrā di, radī ja ē nu un neļ ā va atpū tniekiem ieskatī ties istabā . Istaba bija tī ra un plaš a. Liela gulta, skapis, galds ar tē jas piederumiem, neliels ledusskapis, kondicionieris. Istabas tika tī rī tas katru dienu, atstā jot mums pā rsteigumus daž ā du dzī vnieku smieklī gu figū ru veidā , kas izgatavotas no sarullē tiem dvieļ iem.
Viņ i mū s ļ oti labi pabaroja, it kā kautvai, viss bija ļ oti garš ī gs, nebija iespē jams apstā ties) Katru dienu trī s gaļ as veidi, trī s zupas, no kurā m izvē lē ties, rī si ar dā rzeņ iem, kartupeļ i kā piedeva. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Dabī gā s sulas un dzē rieni. Restorā nos tika pasniegti arī vietē jie alkoholiskie dzē rieni: sausais sarkanvī ns un baltvī ns, alus.
Pā rsvarā ē dā m galvenajā restorā nā , bet bija vē l trī s restorā ni un bā ri. Pludmales bā rs piedā vā ā trā s uzkodas: hamburgerus, frī kartupeļ us, saldē jumu, alu, sulas.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un kopta. Visur zā lā ji, puķ es, palmas, akmens celiņ i. Bija patī kami staigā t basā m kā jā m. Teritorijā bija vairā ki lieli baseini, bet pā rsvarā atpū tā mies pludmalē . Pludmale ir ļ oti tī ra un ē rta ikvienam. Mana mamma, piemē ram, neprot peldē t, tā pē c maigā ieeja jū rā ar baltajā m smiltī m viņ ai bija ē rta. Un visu atvaļ inā jumu pavadī ju maskā un spurā s, skatoties uz skaistā ko krā saino jū ras dzī vi uz rifa, kas arī nebija tā lu. Mums viesnī cā ļ oti patika jū ra.
Jautri bija arī viesnī cā , kur animā cijas komanda katru dienu pie baseina mū s uzjautrinā ja ar visdaž ā dā kajā m spē lē m, konkursiem un ū dens aerobiku, bet vakarā sarī koja satriecoš us š ovus. Bija priekš nesumi un ciemoš anā s viesi: piemē ram, faķ ī ru š ovs, vē derdejas.
Atvaļ inā jums pagā ja kā viena diena un atstā ja daudz pozitī vu iespaidu. Mums ļ oti patika uzturē š anā s viesnī cā , iespē jams, atgriezī simies vē l!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2012. gada maijā . Ar bē rnu 4.5 gadi. Š ajā viesnī cā jau otro reizi un gribas atgriezties vē l un vē l. Vietu bija daudz un ir ar ko salī dzinā t. Bet š ī s ir debesis uz zemes. ! Lieliska pludmale. Ļ oti lielas, mī kstas smiltis, laba ieeja jū rā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2012. gada maijā . Ar bē rnu 4.5 gadi. Š ajā viesnī cā jau otro reizi un gribas atgriezties vē l un vē l. Vietu bija daudz un ir ar ko salī dzinā t. Bet š ī s ir debesis uz zemes. ! Lieliska pludmale. Ļ oti lielas, mī kstas smiltis, laba ieeja jū rā . Ne pludmalē , ne pie baseiniem nav nepiecieš ams aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Vakaros š ovi un diskotē kas. Miniklubs bē rniem, mini diskotē ka. Atmosfē ra š ika. Ī sta elitā ra atpū ta. Nekā das drū zmas ne pludmalē , ne restorā nā , ne baseinā . Š ķ iet, ka tu tur atpū ties viens. . Restorā nā ir dreskods . Vajag ņ emt lī dzi naudu papildus izdevumiem. Man arī patika, ka š ie uzmā cī gie gidi un SPA neiet pa pludmali un pie baseina. Nu paradī ze ! ! ! Publika: ir jaunieš i, un ar bē rniem daudz pensionā ru. Bet visi cilvē ki ir vienas kategorijas - izglī toti, kulturā li un turī gi. Neviens nevienam netraucē . Pludmalē boccia, volejbols, futbols. Baseinā , ū dens aerobika. Ir laba fitnesa utt. Viss ir. Iesaki! Jū s nenož ē losiet! Bet kaislī gi ballī š u apmeklē tā ji – ne š eit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Verun
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skats no sludinā juma: viesnī ca ļ oti laba 5*. Viesnī cai ir viena liela priekš rocī ba – koraļ ļ u rifs, pa kuru var staigā t pā ri salai tieš i no krasta. Salas otrā pusē pietauvotas laivas, kas ī paš i ved tū ristus nirš anai. … Tomēr ▾ Skats no sludinā juma: viesnī ca ļ oti laba 5*. Viesnī cai ir viena liela priekš rocī ba – koraļ ļ u rifs, pa kuru var staigā t pā ri salai tieš i no krasta. Salas otrā pusē pietauvotas laivas, kas ī paš i ved tū ristus nirš anai. Un š ī s viesnī cas viesi, tikai ejot, paš i var aiziet lī dz š ai salai. Istabā katram viesim ir dā vana no viesnī cas - gumijas č ī bas, kuras var paņ emt lī dzi ceļ ojuma beigā s.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teikš u ī si. Tikai super viesnī ca. Klusā m elites brī vdienā m. Lieliski numuriņ i, super serviss. Bē rniem ir rotaļ u laukums un klubiņ š , bet krieviski tur nerunā . Starp citu, nerunā tur vispā r runā krieviski. kur meklē t. … Tomēr ▾ Teikš u ī si. Tikai super viesnī ca. Klusā m elites brī vdienā m. Lieliski numuriņ i, super serviss. Bē rniem ir rotaļ u laukums un klubiņ š , bet krieviski tur nerunā . Starp citu, nerunā tur vispā r runā krieviski. kur meklē t. Teritorijā maz zaļ umu. . . bet mē s uz turieni nebraucam. Jaunieš iem tur nav ko darī t. Ģ imenes, mī ļ ā kie, vientuļ ie tū risti, jā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар VitaG
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man š ķ iet dī vaini, ka Sheraton tiek apmeklē ts reti.....Man ļ oti patī k ceļ ot un var salī dzinā t viesnī cas ne tikai Ē ģ iptē . Par braucienu Es biju ar bē rnu 4 gadi jū nijā.201, 3 nedē ļ as. Par tikumiem - kompakta, sakopta teritorija, divi, bet ļ oti tī ri peldbaseini. … Tomēr ▾ Man š ķ iet dī vaini, ka Sheraton tiek apmeklē ts reti.....Man ļ oti patī k ceļ ot un var salī dzinā t viesnī cas ne tikai Ē ģ iptē . Par braucienu
Es biju ar bē rnu 4 gadi jū nijā.201, 3 nedē ļ as. Par tikumiem
- kompakta, sakopta teritorija, divi, bet ļ oti tī ri peldbaseini. Par lielu priekš rocī bu uzskatu smilš aino pludmali un 5 minū š u gā jienu (pie nirš anas centra) koka pantonu ar neticamiem koraļ ļ iem (nirē ji kuģ oja no jebkuras vietas), ir iespē ja peldē t ar masku.
- serviss ir IDEĀ LS (esmu pieradis pateikties un uzmundrinā t par labo darbu), tač u esmu pā rliecinā ts, ka arī bez tā personā ls ir cienī gs, protams, viss labais viesnī cā ir GRŪ TAS vadī bas sekas. Vā cieš i (ī paš nieki) un viņ u pastā vī gā klā tbū tne viesnī cā.
- Nopirku puspansiju, bet tiem, kas ceļ o ar bē rniem iesaku visu t. sk. Ē diens ir AUGSTAS KVALITĀ TES un diezgan daudzveidī gs.
– Viesnī cas viesi pā rsvarā ir ā rzemnieki, tač u ne naftalī ns, bet gan svaigi, turī gi cilvē ki.
Ir tautieš i (ģ imenes ar bē rniem), un visi, ar kuriem runā ju, ir ļ oti jauki un civilizē ti cilvē ki.

Par mī nusiem
- vā jā kā animā cija bē rniem (viņ iem tikai vakara diskotē ka)
- reģ istratū rā nekad nebija mazas vietē jā s naudas

Nobeigumā atkā rtoš u
AR BĒ RNIEM LĪ DZ 10/12 GADIEM LIELS IESPĒ JAS
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
marš ruts uz Hurgadu nav bezmaksas 15 eiro, ē diens ir tik-tā , tas bū s dā rgs, ē diens ir dā rgs … Tomēr ▾ marš ruts uz Hurgadu nav bezmaksas 15 eiro, ē diens ir tik-tā , tas bū s dā rgs, ē diens ir dā rgs
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reserva55547
‹ Viesnīca Sheraton Soma Bay Resort 5*
Atrakcijas
Šarmelnagas dabas rezervāts
Novērtējums 8.0
Ēģipte, Somas līcis
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель построен в стиле Карнакского храма. Открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2018 году (реновация ресторана на пляже и косметический ремонт некоторых номеров). Состоит из 3-х этажного главного здания и и комплекса одно-двухэтажных корпусов. Отель подходит спокойного семейного либо романтического отдыха.

Atrašanās vieta В 48 км от аэропорта, в 52 км от центра Хургады, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 800 м., до глубины 5 метров. Вход в море: пологий, песчаный. Есть кораллы (рекомендуется специальная обувь). Причал (Kempinski Hotel Soma Bay). Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по продаже билетов, заказ такси, услуга по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе (платно), 9 конференц-залов (44-500 чел. и 2 комнаты для совещаний на 20 чел., платно), магазины. Автобус до центра города (по запросу, платно). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями ( по запросу, бесплатно).

Главный бассейн с подогревом в зимний период (1220 кв.м);

Бассейн в зоне Вилл без подогрева в зимний период (160 кв.м);

Детский бассейн с подогревом в зимний период (30 кв.м);

Бассейн в оздоровительном центре с подогревом в зимний период (90 кв.м);

Аквапарк без подогрева в зимний период (2 горки для взрослых и 3 горки для детей, часы работы: 10:00-13:00/14:00/17:00).

У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Главный ресторан L`abydos (06:30-11:00, 18:30-22:00);

Ресторан Sea View (11:30-17:00, 18:30-22:00);

Итальянский ресторан аля карт L`Emporior (19:00-20:30);

Бар Solar Bay в лобби (10:00 до полуночи);

Восточное кафе Layalina (16:00-24:00, за дополнительную плату);

Бар Sea Breeze на пляже (08:00 до заката солнца);

Бар Al Farafra у бассейна (08:00 до заката солнца).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период (30 кв.м), аквапарк без подогрева в зимний период (3 горки для детей, часы работы: 10:00-13:00/14:00/17:00), детский клуб для детей от 4 до 12 лет (часы работы с 09:00-17:00), детская дискотека, детская анимация, удобный заход в море для детей (мелководье, безопасно для детей).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Живая музыка и анимация (бесплатно), библиотека, аквааэробика и водное поло (бесплатно), футбольное поле на пляже (бесплатно), дартс (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), 2 теннисных корта, оборудование и освещение (платно), гольф в соседнем отеле La Rеsidence Des Cascades Golf Resort & Thalasso Center (платно), дайвинг центр (платно), дискотека бесплатно (напитки платно), оздоровительный центр Cascades Thalasso за пределами отеля (платно), массаж (платно), салон красоты (платно). Мини-аквапарк находится перед отелем (за дополнительную плату).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 326 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон (платно), сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), электрический чайник и набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), мини-бар (платно), питьевая вода в бутылках (бесплатно), утюг и гладильная доска, балкон или терраса, в каждом номере предоставляется одна дополнительная кровать или одна детская кровать, дополнительная кровать за дополнительную плату (по запросу). Ванная комната с душевой кабиной (ванная в номерах категории Suites), халаты и тапочки (бесплатно), фен (бесплатно), туалетные принадлежности. Уборка номера: ежедневно, смена белья: по запросу, room service: 24 часа (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese P.O. BOX 71, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 354 58 45
Tīmekļa vietne: Sheraton Soma Bay Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.