Laba viesnīca, jūra un negaidīts apkalpošanas līmenis

Rakstīts: 17 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 8 — 16 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Kā pē c š ī viesnī ca: labas 5 no Marriott ķ ē des, nevis paš ā Hurgadā , vietā , kur ir tikai pieklā jī gas viesnī cas, kuras biež i izvē las tikai ā rzemnieki ar atbilstoš u apkalpoš anas lī meni.
Kas mums patika: ļ oti laba viesnī ca, salī dzinot ar Š armas standarta viesnī cā m (nav miruš u zī mju, salauzti baseini un asfalts - skaidrs, ka investē un rekonstruē ); slava personā lam! ! ! ļ oti patī kami pā rsteigts - nezinu, kā tiek atlasī ti/apmā cī ti, bet viņ i tieš ā m ir orientē ti uz klientu, klausā s un atsaucī gi un dara to ne par "van dolā ru", bezmaksas marš ruta autobuss uz tuvā kajiem restorā niem un veikaliem Marina, kā arī nirš anas centrs (bet var staigā t un staigā t - 1 km abos virzienos vai iznomā t velosipē dus); ļ oti laba trenaž ieru zā le; bezmaksas jaudī gs wi-fi visā viesnī cā un pludmalē !
Pludmale: gara privā ta smilš u pludmale, trī s minū š u gā jiena attā lumā no galvenā s ē kas, daudz sauļ oš anā s krē slu, iesms pa kreisi un pa labi no pludmales, speciā las č ī bas nav vajadzī gas, trī s minū š u attā lumā ir arī pū ķ is un vindsē rfings; Viesnī cā ir arī ļ oti jauki baseini.

Istaba: labas istabas ar ē rtā m gultā m un matrač iem, labu plakanu TV, ledusskapi, tē jkannu, “jauku” vannas istabu, balkonu, gaisa kondicionē tā ju un sienas, kas ilgstoš i saglabā aukstumu.
Ē diens: Ē ģ iptes viesnī cā s ē dienu parasti vē rtē ju ar 2 no 5, š eit - 4 (diezgan daudzveidī ga, garš ī ga liellopa gaļ a, zivis, zupas, salā ti, saldumi, picas, laba vista un pat kafija! un cienī gi alkoholiskie kokteiļ i! ! ), ir jauki, ka klausā ties vē lmes un nā kamajā dienā viņ i var jū s pā rsteigt ar jū su iecienī tā ko ē dienu/dzē rienu.
Attī stī bas jomas: man kā Ē ģ iptei nesaprotams augļ u un ogu sortiments (nav vī nogu, mango, gvajaves, arbū zu, ananā su, dateļ u utt. ), lai gan to atsver citi plusi; pludmale un jū ra tiek slē gta 18:00; tuvumā nav “tirgus”; Covid dē ļ daž as aktivitā tes nav pieejamas (volejbols, ū denspī pes u. c. ).
Viesnī ca vairā k piemē rota tiem, kas vē las klusi un mierī gi pavadī t laiku viesnī cā vai gulē t kā ronis pludmalē , vai tiem, kuri plā no pazust visu dienu viesnī cā vai blakus esoš ajos nirš anas/pū ķ u/vē ja centros; ballē tā jiem vieta nav ī paš i piemē rota, un Hurgadas centrs ir tā lu un 65 dolā ri (lai gan var atrast vedē ju par 20 dolā riem).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu