Movenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay 5*– Atsauksmes

20
Novērtējums 5.510
№8 viesnīcas reitingā Somas līcis
7.0 Numurs
4.8 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.6 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sarkanās jūras krastā, 64,5 km attālumā no vecpilsētas centra un tikai 45 km uz dienvidiem no Hurgadas. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 2013. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan cilvēkiem, kas ierodas vieni, gan tiem, kas ceļo kopā vai kopā ar ģimeni.Vairāk →
аватар zuika18
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pieskarš os svarī gā kajai tē mai, kas raksturo viesnī cu. UZTURS. Draugi, parū pē jieties par sevi, lasiet atsauksmes. Kopš.2017. gada cilvē ki raksta, ka ē diens ir slikts un trū cī gs. Es tam neticē ju, nolē mu pats pā rbaudī t, tagad rakstu. … Tomēr ▾ Pieskarš os svarī gā kajai tē mai, kas raksturo viesnī cu. UZTURS.
Draugi, parū pē jieties par sevi, lasiet atsauksmes. Kopš.2017. gada cilvē ki raksta, ka ē diens ir slikts un trū cī gs. Es tam neticē ju, nolē mu pats pā rbaudī t, tagad rakstu. Viesnī cā NAV NEKAS, pavā ri neprot gatavot, sabojā t ē dienu. Apstrā dā ti dā rzeņ i, kurus vakarā iegriezī s jū su salā tos un pā rlej ar nesaprotamu mē rci.
Augļ i ir melones, banā ni, mandarī ni un kā dreiz bija mizoti granā tā boli.
No karsta. Maksā.5 vati, tajos parasti ir rī si, vista (vienī gais, ko varē ja ē st), sautē ti dā rzeņ i, bezgarš ī ga skarba gaļ a.
Tad ir divas karstā s stacijas, viena ar makaroniem (bet tie ir tikai makaroni, kurus "pavā rs" pā rlej ar tomā tu vai krē juma mē rci). Es palū dzu viņ am pievienot ķ iplokus, tā pē c viņ š pat nevarē ja to kā rtī gi apcept. Tie bija makaroni ar svaigiem ķ iplokiem! Otrā stacija ar gaļ u no oglē m. Tur bija gumijas pī le, neē damas aknas (kurš pankū ka cep aknas uz oglē m? ) un vista.
Viss karsts! Un ko, vai tu esi atnā cis š eit? )))
Bet š efpavā rs vakarā iznā k cepurī tē un uniformā viss tik izskatī gs. Man š ķ iet, ka viņ š nekad nav pat mē ģ inā jis to, ko gatavo.
Tad ir galds ar svaigiem konditorejas izstrā dā jumiem, kas neatš ķ iras viens no otra.
Tā ir visa daž ā dī ba.
Cilvē ku frā zes, kas saka “tu nepaliksi izsalcis”, ir pilnī gi nesaprotamas. Es domā ju, vai jū s tieš ā m dodaties atvaļ inā jumā , maksā jot naudu tikai tā pē c, lai tiktu galā ar maizes gabalu? Es gribu par savu naudu dabū t ē damu pā rtiku.
Nofilmē ju kā viņ us baro š ajā viesnī cā , rakstiet man uz pastu zuika18@gmail. com izmetī š u video Votsapā .
Pakalpojums ir atseviš ķ s jautā jums.
Viņ a š eit nav. Klienti š eit ir pē dē jie.
Palū dza reģ istratū rā atnest uz istabu pudeli ū dens. Viņ i teica, protams! Viņ i to neatnesa.
Palū dzu salabot istabā kondicionieri, tā pat kā pirmo reizi teica, ka izdarī sim! Kopumā.7 dienas bez gaisa kondicionē š anas.
Visas pieklā jī gā s viesnī cas jautā , vai jums ir nepiecieš ams mosties, un rī kojieties atbilstoš i jū su vē lmei. Bet š ī viesnī ca nezina, kas ir pakalpojums, tā pē c viņ i izlemj jū su vietā . Jā , lai tev infarkts, ne savā dā k. Televizors ieslē dzā s pilnā skaļ umā.6 no rī ta! Iedomā jieties, jums ir agrā izrakstī š anā s 7:15, jū s sanā cā t kopā no vakara, visu sagatavojā t un nolē mā t gulē t mierī gi, bet nē , nakts vidū ieslē dzas televizors un arā bi kliedz uz visa telpa. Tu to izslē dz, bet vispā r sirds ir gatava no bailē m lē kt ā rā . Mē ģ inot nedaudz vairā k pagulē t, televizors atkal un atkal ieslē dzas ar traku skaļ umu! Paiet 10 minū tes un telefons sā k zvanī t. Mū sdienu pasaulē , kad ikvienam telefonā ir modinā tā js, viņ i tevi pamodinā s š ā di.
Viss tiek darī ts tā , lai jū s nekad negribē tu š eit atgriezties. Viesnī ca uz vienu nakti.
Pabeidzot savu apskatu, atkā rtoš u vē lreiz, palasiet atsauksmes, jo tajā s kopš.2017. gada visur saka, ka ē diens ir slikts, un viesnī cas administrā cija 5 gadu laikā NEKO nav mainī jusi, viņ iem absolū ti vienalga reputā cija, ieskaitot tevi!! !
Visi baseini nav apsildā mi, atgā dinā š u, gā ju decembrī , kad jū rā iekā pt gandrī z nav iespē jams. Vasarā man nav vajadzī gi silti baseini.
Parū pē jies par sevi, izvē lies citu viesnī cu.
аватар mike_67
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies lielā kompā nijā (6 pieauguš ie 1 bē rns), tā pē c lū dza apmesties netā lu, viesnī cas darbiniece Ali prasī ja 10$ dienā no katra istabiņ a, protams atteicā mies, acī mredzot tā pē c tikā m izmitinā ti daž ā dos virzienos. … Tomēr ▾ Ieradā mies lielā kompā nijā (6 pieauguš ie 1 bē rns), tā pē c lū dza apmesties netā lu, viesnī cas darbiniece Ali prasī ja 10$ dienā no katra istabiņ a, protams atteicā mies, acī mredzot tā pē c tikā m izmitinā ti daž ā dos virzienos. Tad, starp citu, viena istabiņ a bija paredzē ta par 40$, bet pie viņ iem jau bija pasū tī ts de lux (istaba acī mredzot nebija 35-40 kv. m liela). Ar to nepatikš anas nebeidzā s: saindē jā s 6 cilvē ki, kas arī nepalielinā ja patī kamos iespaidus. Pē c ieraš anā s vē rsos pie Ē ģ iptes viesnī cas vadī bas, un pie galvenā biroja - reakcija nulle, tā pē c neļ aujiet sevi apmā nī t ar vā rdiem, ka viņ i mū s tur gaida un ir priecī gi, visi ir uz bungā m.
аватар slavslave
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neticiet daž u eksaltē tu un neapzinā tu cilvē ku atsauksmē m, ka š ī viesnī ca ir kaut kas lī dzī gs elles atzaram uz Zemes. Viesnī ca ir laba un stabila. Lieliskas telpas, viss uzturē ts labā stā voklī . Teritorija ir ļ oti labi kopta un tī ra. … Tomēr ▾ Neticiet daž u eksaltē tu un neapzinā tu cilvē ku atsauksmē m, ka š ī viesnī ca ir kaut kas lī dzī gs elles atzaram uz Zemes. Viesnī ca ir laba un stabila. Lieliskas telpas, viss uzturē ts labā stā voklī . Teritorija ir ļ oti labi kopta un tī ra. Pati teritorija ir kompakta, un no baseina lī dz jū rai jā iet 200 metri vai vairā k. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r palī dz, kad nepiecieš ams. Izņ ē mums ir pludmales bā ra bā rmenis, š ķ iet, ka viņ u č ehi-vā cieš i ir izlutinā juš i ar saviem izdales materiā liem...Acī mredzot viesnī ca savulaik bija orientē ta uz vā cieš iem, tā pē c viss jauns, kvalitatī vi, angliski uzraksti. viņ u. un arā bu. valodas. Krievu (nemaz nerunā jot par ukraiņ u) š eit gandrī z nepazī st.

Kā da sieviete bezsamaņ ā rakstī ja Turpravdai par atkritumiem pludmalē . Tiesa, pludmale ir tī ra, pastā vī gi tī rī ta, tā pat kā visa apkā rtne. Apkopē jas istabā s ļ oti taktiskas, griež gulbjus un par to naudu izspiež.
1dien man istabā bija nestrā dā još s seifs, apkopē ja ā tri izsauca meistaru un seifu noregulē ja. Es domā ju, ka Roshen š okolā de bū s jauks suvenī rs š iem puiš iem, kuri uzkopj pē c jums. Viesnī ca atrodas netā lu no tuksneš a, nav nekā , izņ emot Karī bu jū ras reģ ionu. Arī š ai viesnī cai virtuve nav Ē ģ iptes spē cī gā kā puse. Ē diens nepatika, vienmuļ š , atkā rtojā s katru otro dienu, ē dienu klā sts ļ oti slikts.

Viesnī ca izsludinā ja 2 a la carte restorā nus, strā dā ja tikai itā ļ u valoda, lai gan restorā ns nav, pē c ē dieniem un to kvalitā tes, slikta ē damzā le. Tas bija pat pretī gi. Kontingents: č ehi, poļ i, ukraiņ i, krievi, moldā vi-rumā ņ i, vā cieš i, daudz ē ģ iptieš u. Jā , arā bi ir savdabī gi, neskaitā mi bē rnu mazuļ i, sievietes melnā , uz galdiem ē dienu kalns, uz kuru vairs nevar skatī ties, bet uzvedā s normā li, eiropieš us nepamana un ne.
Raš kovā ni izturē jā s arī bez Tagila, lai gan pā rvē rta viņ us par klusiem, izmiruš iem iemiesojumiem. Nu kaut kur. . .
номер пляж ранком пляж з ранку сусідній Каррібеан
аватар Kristina2021
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tī rī ba. Vispirms par tī rī bu, te koronavī rusa pandē mijas laikā tā tika aizmirsta! ! ! ! ! netī rumi visur, no reģ istratū ras. Un š ī ir viesnī cas seja! tu ienā c, un te paklā js, ko neviens nesū c, nekad, dī vā ni traipos, tik netī ri, ka sklro jau un raksts uz tiem nebū s redzams. … Tomēr ▾ Tī rī ba. Vispirms par tī rī bu, te koronavī rusa pandē mijas laikā tā tika aizmirsta! ! ! ! ! netī rumi visur, no reģ istratū ras. Un š ī ir viesnī cas seja! tu ienā c, un te paklā js, ko neviens nesū c, nekad, dī vā ni traipos, tik netī ri, ka sklro jau un raksts uz tiem nebū s redzams. Pie letes piezī mē ju, ka pienā cis laiks mazgā t š o š ķ ī vi deguna priekš ā - mazgā jiet) durvis nekad! ! ! ! ! nekad nav mazgā ts, netī rumi pielipuš i ap rokturi
Piektdienas laikam ir viesnī cas ī patnī ba, jo galvenajā restorā nā krē sli ir tik netī ri, pretī gi sē dē t...un tā visur, netī rumi, netī rumi, netī rumi...liftā putekļ i uz roktura ir kļ uvuš i lipī gi...
Ē diens. Es nezinu, kā uzrakstī t, ka viņ i labi gatavo. Vasara, augļ u sezona, divi brokastī s/pusdienā s/vakariņ ā s! ! ! ! ! augļ u veidi - melones un ā boli, ā boli un vī nogas, melones un apelsī ni, un ne tā s labā kā s ī paš ī bas, it kā normā liem goniem kaut kas neatbilstu, ienesa, vī nogas ir nedaudz sapuvuš as, ā boli ir nedaudz zemas kvalitā tes, utt, utt, wtf? ! ! Viesnī ca 5*? Vai no rī ta bija rī si dekorē š anai?
Tā tad vakarā salā ti ar rī siem, un tad rī si ar makaroniem (sava ​ ​ veida vietē jā delikatese, nu, labi) zemu
Serviss Un no jums stā vē t rindā ! ! ! ! ! par makaroniem, piemē ram, tevi pasniegs pē c visiem vietē jiem, pat ja viņ i ir rindas beigā s, vai paskatieties uz jums, kas par ē dienu sadali, un izvē rsieties, labi! Iespaids, ka viesi viņ us sasprindzinā juš i, mē s jū s š eit negaidī jā m, kad beidzot izmetat, tas parā dā s pē c 15 minū tē m, un es jums atgā dinā š u Movenpick 5 * !! ! Kas nekad nav piedā vā ts nevienā viesnī cā , nā ca ar bē rniem, ir brī vas istabas, bet lū dzu visu jums, bet ne š eit!
Es nezinu, kurš raksta visas š ī s atsauksmes par "brī niš ķ ī go ē dienu", lielisko apkalpoš anu utt.
Vienī gais pluss tam visam ir jū ra, un, starp citu, arī pludmale ir netī ra)))
аватар JUlija446248
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies jū nija beigā s, viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un cenas. Ko es gribu teikt, vai drī zā k jautā t, kas raksta š ī s atsauksmes? Viesnī cu atsauksmes 8.2, bet patiesī bā. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies jū nija beigā s, viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un cenas. Ko es gribu teikt, vai drī zā k jautā t, kas raksta š ī s atsauksmes? Viesnī cu atsauksmes 8.2, bet patiesī bā.6, 5. Ē ģ iptē pirmo reizi pirms atpū tas tikai Grieķ ijā . Viesnī ca ir par 70% piepildī ta ar arā biem, ir krievi, č ehi, albā ņ i un ukraiņ i. Sā kš u no sā kuma: š ķ irš anā s sā kā s jau Lidostā : kā es saprotu, Tez tour pā rstā vji speciā li nesatiekas lidostā , bet jau stā v pie autobusiem, lai iedotu vietē jiem grī das klā jē jiem piepelnī ties. . Saņ ē mā m bagā ž u un dzirdam tū res saucienus, jā ok mums tur, š veicars iekrauj mū su koferus ratos un nes 5 metrus, tā tad 5$ serviss, un uzreiz pā rliek mū su koferus uz citu kaisī tā ju! Vanags! Tad viņ i paš i atrada mū su autobusu, iekā pa autobusā , lai pateiktu, ka tas ir netī rs, lai neko neteiktu! Pē c 1.5 stundā m bijā m viesnī cā (apmeklē jā m 3 viesnī cas gar Petju) ieradā mies 10:30 un uzreiz iekā rtojā mies. Brokastis viņ š nesaņ ē ma lī dz 10:00, nekas vairā k netika piedā vā ts.
Luksusa numuriņ ā ar skatu uz kalniem un ventilā cijas kanā liem (virs virtuves) viss uzmā cī gi dū ca, palū dza mainī t istabu, teica, ka jā gaida 2-3 dienas, atbrauca uz 7 dienā m, nenā ca. vē las vilkt koferus un tē rē t laiku kustī bai. Mums bija liela veranda, kurš iet, lai ņ em fumigatoru (daudz odu un muš u). Lī dz jū rai, lai tiktu tā lu, kaut arī pirmā lī nija. Sarkanais baseins ir silts. Pludmalē ir daudz cigareš u izsmē ķ u, lai gan tur ir miskaste ar č ī kstē š anu un č aļ i pa dienu vā c atkritumus un laupa smiltis! Bā rs pludmalē : plastmasas nobruž ā tas glā zes, izmazgā tas, nē , nevis mazgā tas, bet izskalotas zem krā na - es personī gi to redzu pirmo reizi, bet mē s dzē rā m no papī ra.
Ē diens ir nabadzī gs, š ķ iet, ka bija mantkā rī gi, piemē ram, ja prasī si samalt, tad tev ieliks 1 gab (1/4) un pietiek, bet tu prasi vairā k! Saspringts! Fuksiem bija melones, arbū zs, ā boli, persiki, banā ni, vī nogas, apelsī ni, dateles. Gaļ ai, vistas gaļ ai, liellopu gaļ ai, zivī m - bass pangasius. Vakarā bija grils 2 reizes uz grila bija sarkana kefale, bet pā rsvarā vista. Nekā das kafijas (nescafe) vispā r! Ir pamats par maksu USD 2. Alkohols uz stieņ iem plastmasas pudelē s! Apkalpoš ana bā rā pludmalē - ok, pie baseina - stā vam aiz saldē juma, stā vam aiz arā ba, un aiz manis arā bs - arā bus apkalpo un esam neredzami! Kad viņ i uzzinā ja, ka attieksme no Ukrainas mainī jā s! Krievu kontingents nav ī paš i labs! Piemē ram, treš ajā naktī , sā koties pirmajai (š ajā.4 gulē jā m ar atklā tu slimī bu), mū su istabā sā ka ielauzties miskastē piedzē ries kaimiņ š krievs, viņ š kā pa pā ri ierobež ojoš ajam 1.2 m starp balkoniem. , viņ am izrā dī jā s interesanti, kas tur bija (istabas ir identiskas)! Vienmē r piedzē ries!
Animā cija Izklaide: meitenes mē ģ inā ja, bet, manuprā t, viņ ā m neizdevā s! Cilvē ku bija maz! Sauļ oš anā s krē slu pietiek, bet pirmo rindu aizņ ē mā m 7 no rī ta! Daudzi cilvē ki bija aizņ emti un neieradā s visu dienu! Mentalitā te! ! ! Stiprs vē jš ! Jū ra priecē bē rniem super-sekla, ir spļ ā viens, bē gumi un bē gumi! Ir 3 koraļ ļ i, redzē jā m bruņ urupuci, bet smiltis nav ko redzē t! Vai es atgrieztos - nē !
аватар oksana.moskalenko1101
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Speciā li izvē lē jā mies viesnī cu, kur ir kluss un mierī gs, nav daudz tū ristu. Ieradā mies 10.00 no rī ta, izņ emot mū s tajā laikā nebija reģ istrē š anā s. Mū s uzreiz iesē dinā ja istabā ar skatu uz baseinu un jū ru. … Tomēr ▾ Speciā li izvē lē jā mies viesnī cu, kur ir kluss un mierī gs, nav daudz tū ristu. Ieradā mies 10.00 no rī ta, izņ emot mū s tajā laikā nebija reģ istrē š anā s. Mū s uzreiz iesē dinā ja istabā ar skatu uz baseinu un jū ru. Istabai bija neliels balkons, bet ir istabas bez. No trim strā dā još ajiem restorā niem ir atvē rts tikai viens. Kad nonā cā m pludmalē , cilvē ku nebija! Sauļ oš anā s krē sli un visas vietas pie jū ras ir bez maksas, urrā ! Lī dz jū rai no viesnī cas 1 min gā jiens. Animā cija bija vā ja, mū zika pludmalē neskanē ja. Bet brī vā dabā ir ē teriskā joga. Kad mē s aizgā jā m, animatori pameta darbu un uzaicinā ja citus. Ē diens labs, suš i, daž ā da veida salā ti, augļ i, gaļ a, zirņ u zupa mani pā rsteidza, jo Ē ģ iptē ir problē mas ar pirmajiem ē dieniem, bet š is bija ļ oti garš ī gi pagatavots. Bet kā jau ierasts, 7. atpū tas dienā *mū su* ē diens ir par maz, ī paš i borš č s un piena produkti, normā li produkti. Alkohols...viss atkarī gs no bā rmeņ a.
Daž i gatavoja kokteiļ us uz ū dens un ledus bā zes un bez alkohola vai ļ oti minimā li (š is bā rmenis strā dā ja bā rā , kur atrodas viesnī ca). Lai gan mē s viņ am iedevā m dzeramnaudu. Pie š ī bā rmeņ a atgriezī š os komentā ros, pagaidā m par plusiem. Trokš ņ ainas izklaides cienī tā jiem bū s garlaicī gi, ā rpus viesnī cas nav kur doties! Bet jū ra ir tī rā ka un pludmale labā ka nekā Hurgadā . Netā lu no jū ras lī nijas jū s varat staigā t lī dz tuvē jai viesnī cai, tā pē c daudzi to darī ja, bet ne mē s.

Mierī gas un garlaicī gas brī vdienas neizdevā s, kā varē tu š ķ ist no pirmā acu uzmetiena. Mums palaimē jā s satikt ļ oti dzī vespriecī gus puiš us un tā pē c pā rē jais bija ļ oti spilgts! Viesnī cas teritorijā ir viens, milzī gs peldbaseins, kurā atrodas bā rs. Jū s varat peldē t lī dz bā rmenim)). Alus tikai no krā na, nevis pudelē s. Bū s lieliski, ja viņ i atvē rs pā rē jos 2 restorā nus, tie ir ļ oti skaisti. Pludmalē var pasū tī t kvadraciklus, un, ja dodaties tā lā k pa jū ras lī niju, ekskursijas ir lē tā kas nekā gida pavadī bā . Mē s no viņ a paņ ē mā m, gribē jā m bez pierunā š anas.
Mums bija jā maksā.30 USD par cilvē ku, bet izrā dī jā s, ka citi maksā ja 25 USD. Un kā parasti, puse no tū rē solī tā nebija! Pā rē jais patika, bet 50% pateicoties jaunā m paziņ ā m. Suvenī ri ir dā rgā ki nekā viesnī cā s netā lu no Hurgadas. Pā rdevē ji prasa mū su alkoholu, piedā vā apmainī t pret precē m. Apkopē ja mani pā rsteidza ar daž ā diem dzī vniekiem no dvieļ iem, pie ieejas pat piekā ra pē rtiķ i.

Personā ls ir jauks, bet es nekad neko tā du neesmu redzē jis. Apsē dā mies pie galdiņ a bā rā (viņ š.1 ir atvē rts lī dz 23.00). Turpat blakus sē dē ja 2 puiš i, klusi un mierī gi. Bā rmenis, par kuru rakstī ju iepriekš , piegā ja pie puiš iem, nebija pat 22.00 un bez vā rda runas sā ka vilkt viņ u galdu uz vidu (it kā gatavotu galdus slē gš anai)! tad aizgā ja pie dī dž eja un izslē dza mū ziku. Pirms tam trī s dienas viņ š mums vienmē r atnesa pasū tī jumu un nolika uz tuvē jā , brī vā galdiņ a! Piemē ram, izdomā pats! Mē s neesam lepni cilvē ki, bet, kad viņ š kā rtē jo reizi piecē lā s un sā ka ņ emt pilnas glā zes no galda, ar to jau pietika!
Piegā jā m pie animatora un jautā jā m, kā pē c bā rmenis izslē dza mū ziku (nebija pat 22.00, bet viņ i strā dā lī dz 23.00). Animators atbildē ja, ka bā rmenis teica, ka grib gulē t!! ! visiem jā izklī st! Mē s piegā jā m pie viņ a, mierī gā tonī pajautā jā m, viņ š izlikā s nedzirdam. Viņ a priekš nieks iznā ca un arī neatbildē ja. Kā vē lā k izrā dī jā s, tas ir viņ a brā lis! Tā pē c viņ š uzvedā s tik augstprā tī gi un agresī vi! Un, kad viņ š mums teica sliktus vā rdus, mē s devā mies uz reģ istratū ru. Iznā ca daudzi vadī tā ji, teica, ka mē s viņ u atvaļ inā juma laikā neredzē sim, bet ....viņ š strā dā ja kā strā dā ja. Tikai seja nav apmierinā ta ar mū su izskatu! Un viņ i atveda papildu bā rmeni, kad mē s parā dī jā mies! Viņ š aizgā ja uz citu istabu.

Ļ oti nepatī kams stā sts, tagad ir skaidrs, kā pē c vakarā tur nav jautri. Bā rmenis vē las gulē t, un jums, atpū tniekiem, tas ir jā saprot! Ja ne š is gadī jums, tad nebū tu nekā du piezī mju.
Par pā rē jo samaksā jā m, un bā rā pie viesnī cas radā s sajū ta, ka atnā cā m par velti! Un tas ir pateicoties bā rmenim, kuram š ajā viesnī cā ir brā lis *bump*. Kas smē ķ ē , ņ emiet lī dzi cigaretes! Mū su draugs nopirka 1 iepakojumu par 4 USD, un tas ir lē tā kais! Neaizmirstiet par baltajā m oglē m, sorbeksu un citā m zā lē m. Viss š ajā aptiekā ir dā rgs! bā rā pie baseina no 15.00 lī dz 17.00 movenpick saldē jums bez maksas. Pludmalē par naudu, un bā rmenis Sadam Beach ir *globā ls*, ļ oti korekts. Pie jū ras bija vē jš , ū dens nav ī paš i silts, bet tas mums ir pluss. Atsvaidzinoties tā dā karstumā , paisums vienreiz bija ā rā .
аватар Olga_Uljanova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā s mū su draugi no Š veices, ar kuriem kopā taisī jā mies pavadī t atvaļ inā jumu Ē ģ iptē - viņ i gribē ja vindsē rfingu, bet pē dē jā brī dī viņ u brauciens tika atcelts, un mē s paš i atpū tā mies. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s mū su draugi no Š veices, ar kuriem kopā taisī jā mies pavadī t atvaļ inā jumu Ē ģ iptē - viņ i gribē ja vindsē rfingu, bet pē dē jā brī dī viņ u brauciens tika atcelts, un mē s paš i atpū tā mies.
Viesnī ca ir ļ oti jauka. Š ķ iet, nekas ī paš s – tikai diskrē ta Eiropas viesnī ca, bet viss ir tik tī rs, sakopts, mierī gs un nepiespiests, ka izbaudī jā m savu uzturē š anos no pirmā s dienas lī dz izbraukš anai.
Pludmale un jū ra ir brī niš ķ ī gas. Tī ras smiltis, debeszils ū dens. Viesnī cas tuvumā nav snorkelē š anas un koraļ ļ u - tā ir taisnī ba (tikai daž as zivis pie pantona), bet mē s pasū tī jā m snorkelē š anu punktā tieš i Movenpick pludmalē - puiš i par saprā tī gu samaksu brauc ar laivu no pontona uz rifiem. cena.
Ē diens bija labs, gaļ a ļ oti garš ī ga, deserti fantastiski - ir maģ isks konditors))). Augļ u patieš ā m ir maz.
Personā ls ir ī paš s paldies. Mū su numuriņ š tika iztī rī ts ļ oti labi, visi darbinieki gan teritorijā , gan paš ā viesnī cā , gan restorā nā ir draudzī gi, gatavi palī dzē t, bet neuzbā zī gi.
Par tā du cenu nebiju gaidī jis, ka dabū š u tik brī niš ķ ī gu uzturē š anos. Vai mē s nā ksim vē lreiz? Jā ar prieku.
Vienī gais, ka ir daudz istabu bez balkona (lai gan paš as telpas ir ļ oti labas). Mums izdevā s vienoties par istabu ar balkonu - un tur no rī ta dzert kafiju ar skatu uz lagū nu bija brī niš ķ ī gi (no Kijevas tika atvests krē ms tieš i š im nolū kam))). Bet, ja visas balkona telpas ir aizņ emtas, tas var sagā dā t vilš anos.
аватар katrusik2272
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista un mā jī ga viesnī ca ar interesantu vestibilu, ē rtiem Eiropas numuriem. Stilī gas zā les un gaiteņ i ar foto gleznojumiem pie sienā m. Visur ir tī rs, kas ir ļ oti apmierinā ts ar uzturē š anos. Teritorija kompakta ar skaistiem akmens rakstiem veidotā m takā m, ne pā rā k zaļ a, daudz sausu koku. … Tomēr ▾ Skaista un mā jī ga viesnī ca ar interesantu vestibilu, ē rtiem Eiropas numuriem. Stilī gas zā les un gaiteņ i ar foto gleznojumiem pie sienā m. Visur ir tī rs, kas ir ļ oti apmierinā ts ar uzturē š anos. Teritorija kompakta ar skaistiem akmens rakstiem veidotā m takā m, ne pā rā k zaļ a, daudz sausu koku. Bet ir arī jaukas vietas.
Viesnī cā ieradā mies 20:00, transfē rs no Hurgadas ilgst 2 stundas. . . mū s atveda pē dē jos, pē c reģ istrē š anā s 4 viesnī cā s. Iekā rtojā s uzreiz istabā pē c remonta (joprojā m bija jū tama neliela krā sas smaka). Numurā ir tē jkanna ar tē jas, kafijas, cukura un piena pulvera komplektu, 1.5 litri ū dens vienai personai (papildina katru dienu), klusais ledusskapis, seifs, fē ns. Pilns kosmē tikas komplekts: cietā s ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, matu kondicionieris, ķ ermeņ a ž eleja (papildina katru dienu), kosmē tiskā s salvetes, vā ciņ š . Gaisa kondicionē tā js centralizē ts un skaļ š . Gultas veļ a un dvieļ i ir kvalitatī vi un balti. Pē c 4 dienā m mainī ja gultu, dvieļ us pē c pieprasī juma, ja met kaudzē . Pludmales dvieļ i ir normē ti, un tos var mainī t vismaz desmit reizes dienā .
Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet pā rsvarā garš ī gs. Brokastis kā visur Ē ģ iptē , bet ar halvu, fasē tiem jogurtiem un beļ ģ u vafelē m, katru rī tu bija svaigi spiesta svaigi spiesta sula no š efpavā ra, katru rī tu daž ā di 50-70 g. Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s bija daudz. dā rzeņ u, bet nepietiekami daudz augļ u (divu veidu katrai ē dienreizei, kas neatkā rtojā s, bija gvajava, zemenes, persiki, greipfrū ti, apelsī ni, banā ni, mandarī ni, melones). Pusdienā s un vakariņ ā s viena veida zupa, rī si, makaroni un kartupeļ i, pie gaļ as bija garš ī ga mī ksta liellopa gaļ a, liellopa vā rī ta cū kgaļ a, jaka, vista (nedaudz sausa), pā ris reizes pī le un tī tars. Ar pangasijas jū ras veltē m un dienu vē lā k kalmā ru sautē jums ar pangasiju un dā rzeņ iem, kā dreiz bija garš ī ga vesela zivs, kas cepta sā lī . Saldumi ir viesnī cas iezī me, jū s vienkā rš i nevarat tikt vaļ ā no kruasā niem, cepumiem, eklē riem un austrumu saldumiem.
Ē dienu pasniedz pavā ri, bet tas nav aiz stikla. Visus dzē rienus apkalpo viesmī ļ i. Visas maltī tes galvenajā restorā nā (no pludmales 5-7 min gā jienā ). Es vē los, lai pusdienas tiktu pā rceltas uz restorā nu pludmalē (kas bija slē gts), karstumā nav ī paš i ē rti doties no pludmales uz galveno restorā nu. A la carte restorā ni tika slē gti, jo viesnī cā bija tikai 100 viesi. A la carte tika gatavota ā rā uz zā les, novietojot galdus zā lienā pie baseina. Bā ros ir iepakotas sulas, bet ne galvenajā restorā nā . Saldē jums tikai 2 stundas dienā , no 15 lī dz 17 pie baseina bā ra. Ja vē laties doties uz bā ru pludmalē , tad par saldē jumu jums bū s jā maksā.2 USD. Ar alkoholiskajiem dzē rieniem, gardu alu, labu sauso sarkanvī nu, anī sa degvī nu (ouzo), tekilu.
Pludmale liela, ar 8 rindā m sauļ oš anā s krē sliem, pirmā s č etras rindas ar barjerā m no vē ja. Mani ļ oti iepriecinā ja relaksā cijas zona pludmalē , kurā atpū š as tikai pieauguš ie un tā s teritorijā neienā k SPA vadī tā ji un ekskursiju pā rdevē ji. Jū ra pie viesnī cas ir paredzē ta ģ imenē m ar maziem bē rniem un atpū tniekiem, kuri neprot peldē t. Lī dz 50-70 metriem no pludmales, sekla ū dens lī dz augš stilba vidum, seklā ū dens vidū ir iesma lī dz apakš stilba vidum, lī dz sasniedz dziļ umu peldē ties, ir laiks sadedzinā t. Jū s varat iziet cauri š ai spraugai un uz pontona. Lai gan daudziem ļ oti patika iesma, viņ i tur gā ja siltā s vannā s. Krastā ļ oti smalkas un gaiš as smiltis, jū ra tirkī zzili.
Pludmalē ir tualetes, duš as un ģ ē rbtuves. Jū ra pie viesnī cas nav paredzē ta snorkelē š anai, koraļ ļ u un zivju praktiski nav vispā r. Ir beigts koraļ ļ u rifs, virs kura piesiets aplis ar karogu ar duci sī ku zivtiņ u, un tas arī viss. . . Dziļ umā aug zā le ar atseviš ķ iem koraļ ļ iem, peldot pa labi var redzē t dubļ ains koraļ ļ u vraks, arī ar atseviš ķ ā m zivī m, kuras, ieraugot cilvē ku, acumirklī noslē pjas. 300-500 metru dziļ umā no krasta var redzē t milzī gus bruņ urupuč us, kas š ausmī gi baidā s no cilvē kiem un acumirklī ar motorlaivas ā trumu aizpeld jū ras dzī lē s. Paveicā s redzē t jū ras velnu (mantu). Peldoties priecā jā mies par mazajā m raju, mazajā m taurenzivtiņ ā m un eņ ģ eļ iem. . . Visas pelē cī gi zaļ ā s krā sas zā lē dzī vojoš ā s zivis ir gandrī z bezkrā sainas, nebija pat papagaiļ u zivju, lauvu zivju un serž antu...
Baseini tī ri, aprī lī neapsildī ti, interesants baseina bā rs ar krē sliem ū denī . Ir kokteiļ u karte, pē c kuras var pasū tī t jebkuru kokteili pē c izvē les. Viesnī cā nav ū dens atrakciju parka.
Viesnī cā ir aktī va animā cija: vingroš ana, ū dens aerobika, boč a, volejbols, dejas, vakaros diskotē kas bē rniem un pieauguš ajiem, karaoke, daž ā das sacensī bas. Animatori neļ ā va garlaikoties, pacē la garastā vokli. Tos, kuri gribē ja iet uz nakts diskotē kā m, veda uz Hurgadu.
Wi-Fi visā un telpā s labas kvalitā tes ar lielisku ā trumu.
Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs, ļ oti labi viesmī ļ i galvenajā restorā nā (mī lē ja Mohamad Badawy, kurš pā rsvarā apkalpoja mū su galdu, vienmē r labā noskaņ ojumā , ne mirkli nestā v uz vietas, pasniedz ļ oti ā tri) un pavā ri (izņ emot jaunajam š efpavā ram melnā uzvalkā uz dā rzeņ iem, kurš ar lielu labvē lī bu pasniedza ē dienu), patika grila š efpavā rs Ahmads, kurš bez labas apkalpoš anas un garda grila pasniedza arā bu valodas nodarbī bas, vienmē r labā noskaņ ojumā , bā rmenis pie plkst. baseina bā rs, strā dnieki pludmales zē ni pludmalē . Ī paš s paldies apkopē jā m par tī rī bu.
Diemž ē l pandē mijas laikā ne visi darbinieki valkā ja maskas ar aizvē rtu degunu, maskas bija vai nu uz bā rdas, vai arī vispā r noņ emtas. Visā viesnī cā ir pilni dezinfekcijas lī dzekļ i. Galdi tika notī rī ti uzreiz ar dezinfekcijas lī dzekli, galda piederumi tika aizzī mogoti ar salveti. Visi trauki bija perfekti tī ri.
Uz vietas ir veikali ar suvenī riem, garš vielā m, eļ ļ ā m, apģ ē rbu, pludmales piederumiem un aptieka. Cenas ir pā rmē rī gas un gandrī z nekad netiek tirgotas. Hurgada ir 50 km attā lumā , viesnī ca tuksnesī , taksis dā rgs, visu vajag ņ emt lī dzi.
Man patika viesnī ca, varu droš i ieteikt klusu relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem, cilvē kiem, kuri ir noguruš i no lielpilsē tā m.
Вид из номера Главный ресторан Номер Номер Номер Номер Номер Номер
аватар r555555
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā atpū tā mies, laba viesnī ca relaksē još ai atpū tai (nav piemē rota ballī š u mī ļ otā jiem). Cilvē ku ir maz, gandrī z visi pā ros, maz ar bē rniem. Viesnī cas teritorija ir liela, pludmale ir 200 metru attā lumā un ļ oti tī ra. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies, laba viesnī ca relaksē još ai atpū tai (nav piemē rota ballī š u mī ļ otā jiem). Cilvē ku ir maz, gandrī z visi pā ros, maz ar bē rniem. Viesnī cas teritorija ir liela, pludmale ir 200 metru attā lumā un ļ oti tī ra. Ieeja jū rā ir sekla, bet 100 metrus ir mols. Vē jš nav stiprs, jo pludmale atrodas Somas lī cī . Visi restorā ni, bā ri un animā cija darbojā s. Spa, masā ž a un sauna ir slē gta, puse no viesnī cas veikaliem arī ir slē gti (koronavī russ). Personā ls ļ oti labi apmā cī ts un ļ oti draudzī gs, visā pusceļ ā sagaida, piemē ram, norunā ju pē dē jā dienā palikt istabā lī dz 15-00 bez papildus samaksas (lai gan izbraukš ana ir kā visur citur 12 -00). Visi darbinieki valkā maskas, regulā ri veic PCR testus (es jautā ju personī gi). Ē diens labs, bet bez liekš ķ erī bā m. Alkohols tā pat kā citur Ē ģ iptē .
No mī nusiem jā min attā lums lī dz Hurgadai (45 km) un vecā s mē beles istabā s.
Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir virsū , tas ir, super viesnī ca par naudu!
аватар Konstantin94758
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir paredzē ta tikai atpū tai, kurš vē las diskotē kas un izklaides nav par viņ u, jums vajadzē tu nā kt š eit, lai izbaudī tu klusumu. Es arī izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir sistē mas viesnī ca, Movenpick ir izkaisī tas pa visu pasauli, parasti š ā dā m viesnī cā m ir sistē mas serviss. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta tikai atpū tai, kurš vē las diskotē kas un izklaides nav par viņ u, jums vajadzē tu nā kt š eit, lai izbaudī tu klusumu. Es arī izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir sistē mas viesnī ca, Movenpick ir izkaisī tas pa visu pasauli, parasti š ā dā m viesnī cā m ir sistē mas serviss. Ā tri iekā rtojā s. No sā kuma mū s ielika vienā istabā , bet tad pienā cā m un lū dzā m mainī t istabu, jo bija pietiekami daudz brī vu istabu, mū s pā rcē la uz lielā ku istabu un naudu neņ ē ma, tas ir ļ oti jauki. Mī nusi: netī ri logi. Ē diens ir bagā tī gs, bet bez liekš ķ erī bā m. Man patika, ka viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas, no visas š ī s kņ adas. Ir pirts, ir masā ž as, ir fitness, nekur nav jā iet. Tur var iet pa pā riem, bē rniem praktiski nav nekā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums kolodiy.t
cena par 11 dienām?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šarmelnagas dabas rezervāts
Novērtējums 8.0
Ēģipte, Somas līcis
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен на берегу Красного моря, в 64,5 км от центра Старого города и всего лишь в 45 км к югу от Хургады. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2013 году. Отель прекрасно подойдет как людям, приехавшим в одиночку, так и тем, кто путешествует парой или всей семьей.

Atrašanās vieta Расстояние до Международного аэропорта Хургада составляет 45 км и 45 км до Международного аэропорта Марса-Алам, а поездка на автомобиле до торгового центра Senzo займет 20 минут.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 300 метров. Новый понтон открылся летом 2018 года. Пляжные полотенца, зонтики, шезлонги на пляже и у бассейна — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги консьержа. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Есть камера хранения багажа. На территории работают магазины.

Al Jazeera: восточная кухня, работает с 18:30-21:30.

Il Pesce Restaurant: итальянская кухня, рыбный ресторан, работает с 13:00-21:30.

Легкие закуски в Italian Restaurant c 16:00-17:00.

В a la carte рестораны необходима предварительная резервация.

Согласно концепции «все включено» 1 посещение каждого a la carte ресторана,на 7 ночей пребывания — бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 5-12 лет, работает с 10:00-13:00 и с 14:30-17:00. Детская анимация. Услуги няни по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Недалеко от отеля находится поле для гольфа. Предоставляется оборудование для занятий водными видами спорта. Ныряние с маской и трубкой.
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 418 комфортабельных номеров: Classic, Deluxe, Family, Junior Suite, Deluxe Suite.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Km 49 Hurghada-Safaga Road, Abu Soma, Egypt
Tālruņi: +20 65 3260850
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.