Iberotel RedSina 5*– Atsauksmes

164
Novērtējums 8.710
№7 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.1 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nabq līcī Šarm eš Šeihā, Sarkanās jūras krastā. To ieskauj Sinaja kalni. Tā piedāvā plašu sporta aktivitāšu un izklaides iespēju klāstu, kā arī piekļuvi koraļļu rifam. Liels peldbaseins veido viesnīcas centrālo daļu. Piemērots dažāda vecuma viesiem, aktīvām, ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Tretyak8
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista, laba viesnī ca, garš ī gi ē dieni. Ja jums nepiecieš ama tī ra skaista viesnī ca ar gardu virtuvi un forš u animā ciju - jū s esat š eit! Ja gribas peldē ties jū rā - prom no vē jainā Nabk lī č a, ar tā vē trā m, kilometrus gariem tiltiem, kas ieiet bī stamā pleķ ī , kur var izpeldē ties reti, jo. … Tomēr ▾ Skaista, laba viesnī ca, garš ī gi ē dieni. Ja jums nepiecieš ama tī ra skaista viesnī ca ar gardu virtuvi un forš u animā ciju - jū s esat š eit! Ja gribas peldē ties jū rā - prom no vē jainā Nabk lī č a, ar tā vē trā m, kilometrus gariem tiltiem, kas ieiet bī stamā pleķ ī , kur var izpeldē ties reti, jo. karā jas sarkanais karogs.
Es samaksā ju 1450 USD par istabu ar skatu uz dā rzu. Par 10 USD un prasot istabu tuvā k jū rai (pē c covid man ļ oti sā pē ja kā jas), viņ i man iedeva istabu ar skatu uz mā jas aizmugurē jo sienu piekrastes bā ra darbiniekiem. Tumš ā kā un aukstā kā telpa. Un tas ir ar maksimā li 60 cilvē kiem viesnī cā un tū kstoš iem tukš u istabu! Naktī pamodos no aukstuma un uzvilku bikses un dž emperi gulē t. Atbrī vojieties no š iem darbiniekiem! Tā bija ņ irgā š anā s.
Uz takas. dienā Katerina no viesu apkalpoš anas nodaļ as bez maksas pā rcē lā s uz pretē jo pusi ar skatu uz dā rzu, kas bija uz biļ etes. Istaba bija silta.
Peldē ju 1 reizi 9 dienā s. Auksti spē cī gi vē ji, vē tras, sarkanie karogi un garie pontoni, kas atveras bī stamā mazā peldvietā . Nekā du droš ī bas vestu un sarū sē juš u slidenu pakā pienu.
аватар _kiev
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmkā rt, viesnī cas mī nusi. Biju kopā ar meitu, nepilnus 2 gadus veca, viņ ai piestā vē ja maz pā rtikas. No bē rniem nekas nebija. Pamazā m mē ģ inā ja dot jogurtus un daž ā dus ē dienus pieauguš ajiem. Bē rnu pā rtikas ieguvums tika novē rtē ts ar viņ iem. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, viesnī cas mī nusi. Biju kopā ar meitu, nepilnus 2 gadus veca, viņ ai piestā vē ja maz pā rtikas. No bē rniem nekas nebija. Pamazā m mē ģ inā ja dot jogurtus un daž ā dus ē dienus pieauguš ajiem. Bē rnu pā rtikas ieguvums tika novē rtē ts ar viņ iem. Sulas ir cieta krā sviela, ala yupi. Istaba tī ra, kur var redzē t, zem gultā m un uz skapja putekļ i droš i vien ir no faraonu laikiem (taisni kamoli). Kaitina, ka koptelpā , kur notika ballī tes un izklaides bē rniem, visur var smē ķ ē t, uz galdiem pat pie ejas ir pelnutrauki. Lai iekļ ū tu viesnī cas vestibilā , nā cā s izdurties cauri cigareš u dū miem, nemaz nerunā jot par ilgo uzturē š anos bē rnu animā cijas laikā . Nesmē ķ ē jiet tikai uz skatuves. Deklarē tais internets vispā r nebija no vā rda. Vā rnas vē l sasprindzinā jā s, viesnī cā bija slinkums no palmā m cirst sē klu ķ ekarus, lai vā rnas no jebkuras vietas nelidotu un rī tausmā nekliegtu pa plauš ā m. Tā pat agri no rī ta (apmē ram no pulksten 4) vairā kas reizes bija dzirdē ts, kā kā ds mikrofonā lasa lū gš anas. Ar stipru vē ju elektroniskā s mū zikas basi atskanē ja no kaimiņ u pieauguš o rikso (reiz tas bija ļ oti dzirdams lī dz 2 naktī ).
Numurs bija luksusa numurs ar skatu uz dā rzu (uz rotaļ u laukumu) 3. stā vā . Kopumā atstā t logu vaļ ā nav risinā jums, ļ oti skaļ š . Nedaudz mazā k trokš ņ ains gaisa kondicionieris. Ir vē rts atzī mē t, ka nav nozī mes tam, vai jū su istaba ir ieslē gta vai nē , ā rē jā bloka radī tais troksnis var bū t kaitinoš s arī tad, ja kaimiņ i izmanto maiņ strā vu. Vairā kā m telpā m uz jumta ir ierī koti kanā li ar vienu ā rē jo bloku. Biju tik priecī ga, ka esam pē dē jā.3. stā vā un cilvē ki mū s nemidī s, ka pat pateicos reģ istratū rā par istabu, bet tas izrā dī jā s liels mī nuss no kondera radī tā trokš ņ a. Ja izvē laties pirmo stā vu, tad arī slikti, pa nakti var norakstī t pludmales dvieļ us, kuriem, izņ emot balkonu, nav kur izž ū t (bija reā li gadī jumi). Arī durvis un milzī gā s spraugas, pa kurā m ielido odi, bija mī nuss, labā k paņ emt lenti, ko aizzī mogot vai aizklā t ar dvieļ iem uz nakti.
Pludmale nav attī rī ta no gliemež vā kiem, basā m kā jā m staigā t ir bī stami (lī dz ziemeļ u daļ ai gā ju gar krastu kā dus 10 km un š is nebija nekur, pat mež onī gā s pludmalē s, kur nav viesnī cu). Pā reja uz tiltu uz jū ru atvē rā s no pulksten 8 no rī ta, tā pē c devā mies uz kaimiņ u viesnī cas pontonu, tur eja nebija apsargā ta, un glā bē ji parā dī jā s no pulksten 8 no rī ta. No 6 rī tā jau normā li spī d saule un daudz interesantā k ir izpē tī t zemū dens pasauli uz mierī ga ū dens bez viļ ņ iem. Bet tur nav pieņ emts tik agri apmeklē t jū ru. Tikai tad, kad tevi nes straume un sedz vilnis)) Bija arī gadī jums pludmalē , kad mazulis aizmiga un sā ka rietē t saule, blakus esoš ie darbinieki skaļ i dā rdē ja, salokot sauļ oš anā s krē slus, neļ aujot mums mierī gi pulcē jas. Mazulis no tā dabiski nobijā s, viņ a pamodā s ar rē kš anu. Man š ķ iet, ka viņ iem vienkā rš i ir rupjā ka bē rnu audzinā š ana, un tā pē c nav domu, ko glā bt. Tā pat kā mī nuss viesnī ca nebrī dina par izmaiņ ā m ekskursijā , citā s viesnī cā s pat nemainot laiku, brī dinā ja no reģ istratū ras.
Tā pat agrā rī tā izbraucot no viesnī cas, saspiedā s sausi. devas uz ceļ a, tikai diennakts vestibila bā rā paspē jā m paņ emt vien pā ris sviestmaizes, bet š o neviens pats nepiedā vā ja. Lai gan mē s nokavē jā m 2 dienas no uzturē š anā s viesnī cā , no 8 naktī m viesnī cā bija 6 dienas, jo pirmajā dienā mē s ieradā mies vē lu un iekā rtojā mies ap 21:00, un izbraukš ana bija agri no rī ta (apmē ram 4.30). Protams, ir daudz vairā k priekš rocī bu. Viesnī ca ar lielu zaļ o zonu, ir viss nepiecieš amais: peldbaseini (arī bē rnu baseins pavisam maziem), spa, fitnesa zona, no rī tiem joga, futbola laukums, 2 volejbola laukumi pludmalē , loka š auš ana, galda teniss iekš telpā s, bē rnu istaba vai kā viņ i to sauc - bē rnu klubiņ š (no 4 gadu vecuma bē rnu var atstā t audzinā tā ju uzraudzī bā ), katru vakaru bē rnu izklaides, animatori pa dienu pie baseina, plkst. vakars pē c bē rniem, programmas pieauguš ajiem, dzī vā mū zika, arrobā tiskā s dejas. Viesnī cas numuriņ i parasti, viss diezgan ē rts, izņ emot ieejas durvis un kondera troksni. Kas nestrā dā , ā tri salabo, tī ra katru dienu, lai gan vienmē r bijā m tī ri, dvieļ i tika mainī ti.
Š ķ iet, ka ir pietiekami daudz visa kā no pā rtikas, bet nebija pietiekami daudz dabiskā s pā rtikas. Salā ti nav ī paš i labi, gaļ a arī kaut kā da nekvalitatī va (paņ ē ma tikai vistu), desiņ as galī gi bezgarš as. Viņ i nemaz neprot gatavot š ķ idrumu, pirmie ē dieni ir sū dī gi. Vai nu biezeņ zupa, vai tomā tu zupa, vai liellopa buljons. Augļ u pietiekami, arī saldu. Vienmē r svaigas ceptas preces. Algogols un kokteiļ i bā ros vienmē r ir pieejami. Maziem bē rniem ir vairā ki baroš anas krē sliņ i. Galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegts ē diens, ir sadalī ts smē ķ ē tā ju un nesmē ķ ē tā ju zonā s. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē un pie baseiniem vienmē r ir pā rā k daudz. Jū ra tikai no pontona, no krasta uzkā pa lī dz ceļ galam lī dz maksimumam, bet murē nu pā ris reizes satika, ar bē rnu tur nav klaiņ ojuš i. Rifs nav tas labā kais, bū s labā k no kaimiņ u pontona, bet pa dienu sveš us iekš ā nelaiž , zivis vienlī dz skaistas visur. Netā lu no viesnī cas atrodas tirgus ar augļ iem un citā m precē m. Mā jā s nopirka arī ļ oti garš ī gus mango augļ us. Ir vē rts atzī mē t personā la pieklā jī bu un izpalī dzī bu (ja tiek lū gts). Viņ i pat ar mums veica aptauju par to, ko uzlabot, un jū s patieš ā m jū tat, cik mū su viedoklis viņ iem ir ļ oti svarī gs (joks). Pē c maniem iespaidiem ieteikt, ja ej tusē t ar kompā niju, tad - jā , ja ģ imene ar bē rniem - visticamā k nē . Un padoms, nekā dā gadī jumā nepē rciet tū ri no piebū ves, tā bū s = kā nopirkt mersedesu bez diskiem.
аватар Cherkez_25
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atkal un atkal rakstī t labus un mī ļ us vā rdus par š o viesnī cu, jo visi, kas to ir apmeklē juš i, ir visu aprakstī juš i pietiekami detalizē ti. Es parakstos uz katru vā rdu un paceļ u abas rokas par š o viesnī cu! Viņ š ir brī niš ķ ī gs! Viņ a vissvarī gā kā bagā tī ba, protams, ir personā ls! Visi ir ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi, visi ir neizpratnē , ka jū su aptuveni divi bija patiesi patī kami un neaizmirstami! Liels paldies visam viesnī cas personā lam, katrs ir lielisks! Ī paš s paldies animatoriem, neskatoties uz vadī bas ne pā rā k labo attieksmi pret viņ iem, viņ i katru vakaru dara visu, lai mū su atvaļ inā jums bū tu jautrs un sniegtu visiem patī kamas atmiņ as un spilgtas emocijas! Tas, ka mē s nā ksim pie jums vē lreiz un ar vē l lielā ku kompā niju, jau ir acī mredzams) Es iesaku Magic World ikvienam. … Tomēr ▾ Atkal un atkal rakstī t labus un mī ļ us vā rdus par š o viesnī cu, jo visi, kas to ir apmeklē juš i, ir visu aprakstī juš i pietiekami detalizē ti.
Es parakstos uz katru vā rdu un paceļ u abas rokas par š o viesnī cu!
Viņ š ir brī niš ķ ī gs!
Viņ a vissvarī gā kā bagā tī ba, protams, ir personā ls! Visi ir ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi, visi ir neizpratnē , ka jū su aptuveni divi bija patiesi patī kami un neaizmirstami!
Liels paldies visam viesnī cas personā lam, katrs ir lielisks!
Ī paš s paldies animatoriem, neskatoties uz vadī bas ne pā rā k labo attieksmi pret viņ iem, viņ i katru vakaru dara visu, lai mū su atvaļ inā jums bū tu jautrs un sniegtu visiem patī kamas atmiņ as un spilgtas emocijas!
Tas, ka mē s nā ksim pie jums vē lreiz un ar vē l lielā ku kompā niju, jau ir acī mredzams)
Es iesaku Magic World ikvienam.
Jū s nekad nenož ē losiet savu izvē li!
аватар anny93
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Magic World Sharm Club by Jaz 5 * mū s iekaroja! Svē tki bija neaizmirstami! Sā kš u secī bā : IZMITINĀ Š ANA: Transfē rs mū s aizveda ap 8:00 no rī ta. Rokassprā dzes uzreiz tika uzvilktas un piedā vā tas iet brokastī s. … Tomēr ▾ Viesnī ca Magic World Sharm Club by Jaz 5 * mū s iekaroja! Svē tki bija neaizmirstami! Sā kš u secī bā :
IZMITINĀ Š ANA:
Transfē rs mū s aizveda ap 8:00 no rī ta. Rokassprā dzes uzreiz tika uzvilktas un piedā vā tas iet brokastī s. Uzreiz noskaidrojā m uz agrā s reģ istrē š anā s rē ķ ina. Pā rvaldnieks teica, lai nā k pē c brokastī m, lai pā rbaudī tu pieejamī bu. Reģ istrē jā s 9:45 bez papildu maksas un iedeva istabiņ u jaunlaulā tajiem pirmajā rindā !
TĪ RĪ BA:
Telpu un istabiņ u tī rī ba izcila! Visu laiku kaut kas tiek tī rī ts, apgriezts, labots. Istabas uzkopš ana katru dienu + mini bā ra papildinā š ana. Papildus parastajam ū denim tie dod arī kolu un fantu.
ISTABA:
Plaš a, tī ra, milzī ga divguļ amā gulta! Ir tē jkanna, krū zes, glā zes, kondicionieris darbojas pareizi, liels balkons, plaš s seifs. Vannas istabā ir visi nepiecieš amie aksesuā ri, fē ns. Gludeklis un gludinā mais dē lis bū tu jauki, bet mē s iztikā m bez tiem. Pludmales dvieļ i jau bija istabā , kā arī pludmales somas)
TERITORIJA:
Zaļ umu dumpis, daudz palmu, kas rada ē nu. Pat karstā dienā pastaigā ties pa teritoriju ir ē rti. Divi baseini: aktivitā te un atpū ta. Lielā koties atpū tā mies pie baseina, jo. mē s mī lam klusumu, un bez mums - viens vai divi cilvē ki, vai pat neviens! ) Strā dā visi bā ri: pie baseiniem, pludmalē , uzkodu bā rs pie pludmales, blakus reģ istratū rai. Sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem ir jauni un ē rti.
PLUDMA:
Plats un pagarinā ts. Vietas - apgulies kur gribi)) Ir aizsargstikli no vē ja, lietussargi ar galdiņ iem. Arī viesmī lis staigā apkā rt un piedā vā dzē rienus. Ir smilš aina ieeja! Pat bē guma laikā varat doties pa no koraļ ļ iem iztī rī to taku, iegremdē ties un pat apskatī t zivis! Koka pontons, stabils, lī dz 250 metriem. Ir rifs, bet lī dz pusdienā m katru dienu karā jā s sarkans karogs, un skaistumu var redzē t tikai pē cpusdienā , kad jū ra nedaudz norimst.
UZTURS:
Tas ir kaut kas. . . Mē s nogarš ojā m apmē ram 30% no visa klā sta! )) Ļ OTI GARŠ Ī GI UN DAŽ Ā DI! Brokastī s: olu kultenis, pankū kas, vafeles, salā ti, dā rzeņ i, jogurti, daž ā di musli (ar riekstiem! ), Nutella, liela garš ī gu sieru, desu, konditorejas izstrā dā jumu, augļ u izvē le. Pusdienā s un vakariņ ā s: zupas, zivis, vista, liellopa gaļ a (visas daž ā dā s variā cijā s) frī kartupeļ i, pica, burgeri, makaroni, jū ras veltes: katru dienu kalmā ri, bija mī dijas, š efpavā rs vā rī ja makaronus ar astoņ kā jiem! Nevar visu uzskaitī t. . . Viesmī ļ i atnes dzē rienus, uztur tī rī bu, tikko paē duš i - paņ em š ķ ī vi. Vī ns glā zē s, citi dzē rieni neplī stoš ā s glā zē s. Vakariņ ā s galdi tiek pasniegti ar galdautu. A la carte pat netika apmeklē ts, mums bija pietiekami daudz ē diena galvenajā restorā nā )
ANIMĀ CIJA:
Katru dienu ū denspolo, volejbols, loka š auš ana. Jū s varat spē lē t galda tenisu, tenisu vai š autriņ as. Netā lu no pludmales notiek joga un pilates. Katru vakaru daž ā di vakara š ovi! Puiš i no animā cijas komandas nav uzmā cī gi, draudzī gi.
Tomē r ikdienas tradī cija paliek neizprotama: katru dienu pirms vakariņ ā m animā cijas komanda tiek ierindota pie galvenā restorā na uz 45 minū tē m! Tā viņ i sveic viesus un gaida rindā , lai paē stu) Bet visus tomē r nesatiksi, jo vakariņ as ilgst 2.5 stundas! Puiš i var ē st agrā k un sā kt gatavoties vakara š ovam. Iespē jams, vadī ba tam pievē rsī s uzmanī bu, jo. Š o "dī vainī bu" pamanī jā m ne tikai mē s))
PERSONĀ LS UN APKALPOŠ ANA:
Tas ir vienkā rš i fantastiski! Vē los izteikt pateicī bu katram darbiniekam! Galu galā , jū s padarī jā t mū su uzturē š anos ē rtu un bezrū pī gu! Vadī tā ji. viesmī ļ i, bā rmeņ i, apkopē jas: katrs no jums ir profesionā lis un ļ oti jauks cilvē ks! Regulā ri jautā ja, vai ar mums viss kā rtī bā , vai mums ko nevajag. Atseviš ķ i es vē los pateikties viesmī lim Muhamedam! Uzmanī gs un laipns cilvē ks! Piektajā dienā viņ š pamanī ja, ka vakariņ ā s ņ emam maz ē diena, paskaidrojā m, ka esam jau tik pilni ar labumiem, ka vajag gavē ņ a dienu) Viņ š uzreiz ieteica pagatavot tē ju ar kumelī tē m, piparmē trā m, laimu un ķ imenē m) tad mē s uztaisī ja tā du tē ju gan istabā , gan ē da kā parasti
Vē los rezumē t, ka š ī viesnī ca ir lielisks cenas un kvalitā tes attiecī bu piemē rs! Vienī gais negatī vais, ko atradā m sev, bija Wi-Fi trū kums istabā s (tas galvenokā rt tiek uztverts terasē pie reģ istratū ras, galvenajā restorā nā un atpū tas baseinā ).
Iesaku š o viesnī cu ikvienam un visiem un ar nepacietī bu gaidu nā kamo reizi! !
Пляж Терраса Бассейн Отель Ресторан Отель Ресторан Пляж
аватар Barchenko_Anzhela
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Ē ģ iptē , pirms tam bijā m Sultan Gardens. Istaba: maza, budž eta, bet viss nepiecieš amais ir tur. Ziepju piederumus mums iedeva tikai ierodoties. Wifi ir bezmaksas. Personā ls: izpalī dzī gs, draudzī gs. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Ē ģ iptē , pirms tam bijā m Sultan Gardens. Istaba: maza, budž eta, bet viss nepiecieš amais ir tur. Ziepju piederumus mums iedeva tikai ierodoties. Wifi ir bezmaksas.
Personā ls: izpalī dzī gs, draudzī gs. Apkalpoš ana restorā nā ir vienlī dz pieklā jī ga pret visiem tū ristiem. Raduš ā s problē mas tiek ā tri atrisinā tas reģ istratū rā . Teritorija ļ oti liela, kopta, daudz interesantu vietu fotogrā fijā m. Pat Sultan Gardens ir zemā ks par ainavu dizainu un ainavu veidoš anu.
Ē diens: VIENKĀ RŠ I APbrī nojams. Ē dienkartē ir daudz gaļ as un zivju. Ļ oti garš ī gs piena kokteilis pludmalē un smū tiji.
Pludmale: bē gums no rī ta katru dienu. Turklā t 100 metrus no krasta nav ū dens, bet ar koraļ ļ iem lagū nā var peldē ties. Pontons ir 230 metri, bet no tā var peldē t tikai pē c pulksten 14.00. Lī dz š im sarkanais karogs (lielie viļ ņ i). Koraļ ļ us var iegā dā ties Dž ordž a Klū nija veikalā par 3 USD. Kuš ete un matrač i ir jauni. Pirms pusdienā m varat peldē ties skaistajos baseinos. Vai mē s vē lamies nā kt vē lreiz? Protams, jā .
аватар Financistoshka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba augsta lī meņ a viesnī ca. Mē s tajā atpū tā mies otro reizi. Reģ istrē š anā s ir ļ oti ā tra, bez papildus maksā jumiem mums ierā dī ja lielisku istabu un ņ ē mā m vē rā visas mū su vē lmes, istaba tika iztī rī ta perfekti, vannas istabā š ampū ns, kondicionieris, losjons. … Tomēr ▾ Laba augsta lī meņ a viesnī ca. Mē s tajā atpū tā mies otro reizi. Reģ istrē š anā s ir ļ oti ā tra, bez papildus maksā jumiem mums ierā dī ja lielisku istabu un ņ ē mā m vē rā visas mū su vē lmes, istaba tika iztī rī ta perfekti, vannas istabā š ampū ns, kondicionieris, losjons...ledusskapī gaidī jā m Coca Cola un Fanta . Arī tagad viesnī ca nodroš ina 3 a la carte bez maksas, devā mies divatā - ļ oti patika. Augsta lī meņ a ē dieni, gaļ a, zivis, makaroni, salā ti, itā ļ u picas, grila ē dieni, jū ras veltes, ikdienas saldē jums, augļ i, kū kas.
Darbinieki vienmē r ir draudzī gi, smaidī gi un vienmē r ļ oti ā tri palī dzē s atrisinā t visas problē mas. Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , nebija laika sē sties pie galda, jo jū s jau skrē jā t. Teritorija ir ļ oti liela un kopta, š ī gada animā cija ir lieliska. Tad Vlad Nikita Katya Natalie, viss ir labi izdarī ts, lai gan es neuzrakstu visu, un jo ī paš i Endrjū ar saksofonu viņ a spē le fascinē.
Jā piebilst, ka š o servisu š ajā viesnī cā glabā ģ enerā lmenedž eris – vī rs, kurš nekad nesē ž , visu dienu kontrolē jot visu iekš ā un apkā rtnē no restorā na lī dz pludmalei.
Burvju pasaule paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu, mē s ieradī simies pie jums treš ajā ! ! ! )))
аватар MikeDnepr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nu, nesen atbraucu no š ī s viesnī cas. Teikš u uzreiz - kad viņ š bija š eit, Magic Life, ē diens bija izsmalcinā tā ks, tagad noteikti garš ī gs, daudzveidī gs starp dž ezu, bet 2017. gada lī meni, protams, nesasniedz. Pē c ieraš anā s devā mies brokastī s Flavor, pieķ ē ru sevi pie domas, ka man nebija sliktā kas brokastis. … Tomēr ▾ Nu, nesen atbraucu no š ī s viesnī cas. Teikš u uzreiz - kad viņ š bija š eit, Magic Life, ē diens bija izsmalcinā tā ks, tagad noteikti garš ī gs, daudzveidī gs starp dž ezu, bet 2017. gada lī meni, protams, nesasniedz. Pē c ieraš anā s devā mies brokastī s Flavor, pieķ ē ru sevi pie domas, ka man nebija sliktā kas brokastis. Pē c tam Downtown bija pusdienas, protams, bija garš ī gā kas par brokastī m, bet kamē r pusdienas bija š ajā kafejnī cā , tā s nebija sliktas, bet vienmuļ as, ē dieni mainī jā s reti. 1 gaļ as, zivju un mā jputnu veids. Kā garnī rs, kā likums, rī si vai makaroni un kartupeļ i. 6 salā tu gabaliņ i, 2 veidu kū kas un pica. Bet neesiet izsalcis! Un vakariņ as bija Magico...tas bija kaut kas...mega garš ī gs turku š efpavā ra ē diens, daž ā di ē dieni, piedevas, zupas, salā ti, saldumi un vē l. Vakariņ as pilnī bā izsvī troja iespaidu par brokastī m + pusdienā m! Paldies. Starp citu, vē lā k, kad gan brokastis, gan pusdienas bija galvenajā Magico restorā nā , tā s kļ uva daudzveidī gā kas un kaut kur pat garš ī gā kas. Garš ī gs kakao, bet ļ oti salds!
Sulas - pulverveida yupi - ā bolu, ananā su un apelsī nu. Ir svaigas sulas - gurķ u, tomā tu utt. , bet tā m ir ļ oti dī vaina garš a. Ž ē l, ka neizdevā s..
Ē dienam - garda kafija tiek pagatavota atpū tas kafejnī cā , kas atrodas blakus galvenajam restorā nam. Nav slikti arī brī numbā rā , blakus reģ istratū rai. Alkohols, tā pat kā visur citur, ir vietē jais. Smū tijs bija garš ī gs - arbū zs un mango kafejnī cā pludmalē ! Pā rtikai, visam.

Numurs. 17 bija labs 2 istabu dzī voklis 14 nama 1 stā vā . Tagad tur bija vienkā rš a 1 istaba. 2. stā vā tajā paš ā ē kā.14. TV, duš a, vannas istaba - viss ir kā rtī bā . Kas sagā dā ja lielu vilš anos - SINTĒ TISKĀ GULTAS VEĻ A. JĀ , jā , tā bija sintē tika ...no kuras galva bija slapja no sviedriem. Viss - spilvendrā nas, segas pā rvalks, palagi - visa sintē tika. Tas ir kauns ...un otrs - istabas uzkopš ana ...tur arī ir skumjas. Vai domā jat mainī t veļ u?
Jā , lai nu kā , reizē m nā cā s skriet pē c apkopē jas un pierunā t ar sē kliņ ā m vai š okolā di, lai liek ziepes vai ķ ermeņ a losjona vietā , vai š ampū nu vai kondicionieri vai duš as ž eleju...bet gultas veļ a...viņ i to vienkā rš i izvē rš . Mainiet vietu kā mū su gadī jumā ar lapu. Viņ i vienkā rš i nepateicā s - tas arī viss, vairs nav gulbju, sirsniņ u un citu lietu. Es arī nedzē ru kafiju 3 dienas. Ko tikko guvu, to es neskrienu, kurš par š o apkopē ju samaksā ja naudu par pā rē jo savu aploku dē ļ . Katrs, kurš nokļ ū st 14. kvartā lā , 2. stā vā , padomā , pirms atstā j viņ am dzeramnaudu vai paldies...

Jū ra. Kā likums, peldē t varē ja pē c pusdienā m, tikai no pontona, tā garums apm. 300m. Parasti sarkanais karogs no rī ta. Tad tas bija dzeltens, bet viļ ņ i bija lieli, tas virzī jā s malā un ir normā li baudī t rifu un to novē rtē t, diemž ē l tas nedarbojā s ...kā saka - Nabq, tas ir Ā frikā - Nabq ...
lū dzu esiet uzmanī gi uz kā pnē m, kas ved no pontona uz jū ru: sieva uz tiem izaugumiem mini koraļ ļ u un gliemež vā ku veidā - viņ a sagrieza kā ju, man bija pirksts, tur bija vī rietis, kurš guva brū ci uz viņ a krū tis, atkal kā pņ u dē ļ . Esiet piesardzī gs, koraļ ļ i var paglā bt jū s no griezumiem.

Personā ls. Iepriekš rakstī ju par iespē jamo telpu apkopē ju, š ī ir muš a. Pā rē jais personā ls ir draudzī gs, pretimnā koš s un gatavs palī dzē t, ja nepiecieš ams. Tas attiecas uz visiem! Bā rmeņ i, puiš i, kas uzkopj restorā nos (sveiciens jaunam puisim Mohammedam, Saidam no Magico, bā rmenim Mohamedam no relaksā cijas bā ra, atkal glā bē js Muhamedam). Ir pā rā k garš , lai tos visus uzskaitī tu. Visi tieš ā m labi puiš i + protams dž eki no reģ istratū ras, kuri mū s ā tri 8 no rī ta nokā rtoja. Par bagā ž u atbildī gie puiš i noņ ē ma mango kasti no saules un nolika to ē nā , atgā dinot par to, mū su novadā . Nu pavā ri, kas tik garš ī gi gatavo. Paldies jums visiem!

Teritorija.
Daudz kas tika aprakstī ts pā rskatos, es negribē tu atkā rtot. Ļ oti zaļ š , ļ oti! Un, protams, kopts! Tā da viņ a bija, un tā da viņ a ir!

Animā cija. Tas patieš ā m ir kaut kas, kas ir pelnī jis gan uzmanī bu, gan ī paš u pateicī bu. Super! Neuzkrī toš s. Brī niš ķ ī gi! Jekaterina - stiepš anā s no rī ta un joga 17.30. Pā rsteidza, ka uz jogu iet pat vī rieš i. Paldies Katjuš a! Nikita - animā cija un vietē jais Robins Huds. Vada aktivitā tes - loka š auš ana. Jekaterina ir no bē rnu kluba, jū s varat redzē t, kā bē rni viņ u mī l, un viņ a viņ us mī l un ar prieku rū pē jas par viņ iem! Vlads, Bobs - animatori, puiš i, paldies. Nu deju kolektī vs viesnī cā Dmitrija vadī bā skrien kā sarkans pavediens! 2 meitenes no Ukrainas (Sveta un Zlata), viena dā ma no Brazī lijas, atvainojos, ka neatceros viņ as vā rdu. Tā pat kā.3 puiš i no Brazī lijas un Natā lija no Argentī nas. Liels paldies jums visiem. Jū s uz skatuves strā dā jat gludi un skaidri. Varbū t tā pē c es gribē ju viņ us saukt par ē ģ iptieš u Todiem. Bravo puiš i!
Nu, vī rietis-saksofons Andrejs. Paldies par patī kamo un labo atmosfē ru, ko radā t!

Kontingents. 70% ir krievi, 20% ukraiņ i un 10% citas tautī bas. Š eit ir š ā ds grafiks. Pā ris reizes redzē ju tieš ā m iereibuš us krievu pā rus, bet tas drī zā k ir noteikuma izņ ē mums. Tā di cilvē ki ir starp visā m tautā m.

Atraš anā s vieta. Vē jainais Nabq ....lī dz Naama Bay un Hadaba nokļ uvā m ar taksi, jo ar situā ciju ar COVID negribē tos riskē t mikroautobusos. Netā lu atrodas ķ ī nieš u preč u veikals Dž ordž s Klū nijs ar savu "direktoru", t. s. "Dž ordž s" (tas ir tik smieklī gi, ka apsargi uzstā j, ka viņ š ir Dž ordž s, uz ko es viņ iem atbildē ju: "Kas es esmu š ajā gadī jumā - pravietis Muhameds"). Pasaulē , kuras ī stais vā rds ir Mina. Š eit ir vā rds. "George", epta ...arī tuvumā ir labi, nedaudz tā lā k no Cluny, aptiekas ar valsti. cenas. un Awlad Ragab. , arī fiksē tas cenas Carrefour stila veikals. Tts Daria un daudzas citas lietas..

Tā ds stā sts izvē rtā s. Nespriediet stingri, tas ir mans personī gais viedoklis.
 Закат на море  Закат Вид из номера Вид из номера
аватар viktserg
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija milzī ga, skaista, tī ra, kopta. Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, patī kams, izpalī dzī gs. Numuri ir vienkā rš i, tī ri, mā jī gi un ē rti. Baseini milzī gi, tī ri, silti, skaisti. Animā cija - ikdienas, aktī va, daudzveidī ga, patī kama. … Tomēr ▾ Teritorija milzī ga, skaista, tī ra, kopta.
Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, patī kams, izpalī dzī gs.
Numuri ir vienkā rš i, tī ri, mā jī gi un ē rti.
Baseini milzī gi, tī ri, silti, skaisti.
Animā cija - ikdienas, aktī va, daudzveidī ga, patī kama.
Ē diens ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, tik izsmalcinā tus un š edevru ē dienus nebiju ē dusi!
Jū ra tī ra, silta, skaista, bet jā peld no pontona.
Mums paveicā s, ka viesnī ca nebija pilna un galvenais restorā ns nestrā dā ja, nebija bufetes, un mē s katru dienu ē dā m daž ā dā s Ala kartē s un pasū tī jā m ē dienus no ē dienkartes, un tie bija vienkā rš i garš ī gi !! !
Galvenais trū kums bija labas peldvietas trū kums, visur ir koraļ ļ u rifs, jā peld no pontona, un lī dz tam ir nedaudz tā lu un gribē tos slaistī ties seklā ū denī un pa smiltī m.
аватар o.ibahob
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē ģ iptē mē s neesam pirmo reizi. Pirmkā rt, mums tā ir iespē ja atslē gties no raizē m un nepatikš anā m, iespē ja nedomā t par darbu. Mē s augstu vē rtē jam mieru un klusumu. Tā pē c, izvē loties viesnī cu kā prioritā ti, mums ir teritorija, personā ls un vispā rē jais uzturē š anā s komforts. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē mē s neesam pirmo reizi. Pirmkā rt, mums tā ir iespē ja atslē gties no raizē m un nepatikš anā m, iespē ja nedomā t par darbu. Mē s augstu vē rtē jam mieru un klusumu. Tā pē c, izvē loties viesnī cu kā prioritā ti, mums ir teritorija, personā ls un vispā rē jais uzturē š anā s komforts. Iepriekš ē jos braucienos uz Š armu mē s vienmē r apmetā mies netā lu no Magic World, un, ejot pa viesnī cu rindu vakarā , mē s vienmē r atzī mē jā m tā s teritorijas zaļ umu. Skatī jā mies uz restorā na terasi un bijā m pā rsteigti par mierī go atmosfē ru, kas tur valdī ja (tagad zinā m, ka tas bija Flavor restorā ns).
Š oreiz nolē mā m doties uz Magic World (tagad viesnī ca ir daļ a no JAZ tī kla). Viss kā rtī bā :
1) Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 7os no rī ta, no lidostas mū s aizveda mazs busiņ š , kurā bijā m vienī gie viesnī cas viesi. Reģ istratū rā mums piedā vā ja sagaidī š anas dzē rienu un uzreiz iedeva istabiņ as atslē gas.
2) Skaitlis. Pati istaba nav ī paš i liela, bet viss ir glī ts. Mē beles un santehnika jautā jumus neradī ja, lai gan ir skaidrs, ka tā s nav gluž i jaunas. Sā kumā likā s, ka kondicionieris nestrā dā pā rā k labi, bet, kā vē lā k izrā dī jā s, viņ am vienkā rš i vajadzē ja atvē sinā t istabu. Noteikti patika gulta un matracis. Sapnis bija vienkā rš i lielisks.
3) Teritorija. Tas ir vienkā rš i fantastiski. Viesnī ca ir milzī ga. Visa teritorija ir zaļ a, daudz palmu un daž ā du koku. Mē ģ inā jā m izvē lē ties marš rutus ē nā un varu teikt, ka izdevā s diezgan labi.
4) jū ra. Tie, kas iepriekš ir atpū tuš ies Nabkā , zina, ka iekļ ū š ana jū rā š eit iespē jama tikai no pontona, ar retiem izņ ē mumiem. Piemē ram, viesnī cā JAZ Mirabelle ir lieliska ieeja jū rā un skaista "lagū na" netā lu no krasta, bet ļ oti, ļ oti garš pontons (kura galā guļ nogrimis kuģ is). Ir arī vidē ja garuma pontons (240 metri) un labs rifs ar daudzā m dzī vajā m radī bā m. (Nedē ļ as laikā redzē jā m murē nas, rajas, lauvzivis un milzī gu skaitu citu spož u zivju). Bet ieejas nav. jū rā kā tā da. Apsveriet to, izvē loties viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem.
Kas atliek uz pē dē jo, un nobeigumā es vē los pastā stī t par to, kas padarī ja mū su atvaļ inā jumu patieš ā m pā rsteidzoš u un unikā lu. Š ī s ir divas svarī gā kā s sastā vdaļ as jebkurā Ē ģ iptes viesnī cā . Tas ir ē diens un personā ls! Un es sā kš u ar personā lu.
5) Lai kā da bū tu viesnī ca materiā li tehniskā s bā zes ziņ ā , tikai personā ls var radī t vispā rē ju iespaidu par viesnī cu. Tā tad š eit ar š o pilno pasū tī jumu! Viss viesnī cas personā ls, visa komanda (un š eit tā ir komanda), viss bija vē rsts uz mū su komfortu. Godī gi sakot, ar š ā du pieeju sastopamies pirmo reizi. Viesmī ļ i, apkopē jas, darbinieki piestā tnē , bā rmeņ i - liels paldies jums visiem! Ī paš s paldies Hamadi kungam un mū su jaunajam draugam Bobam! Gribu pieminē t arī gardā ko kafiju un mohito pludmales bā rā ! Tikai viena nianse jā saprot - pie ieejas pontonā no pludmales ir apsargs, kā jau visā s viesnī cā s, un tā arī š eit viņ š cē lā s katru reizi, kad mē s piegā jā m klā t un sasveicinā jā mies. Domā ju, ka š is sī kums ir augsts vadī bas kvalitā tes rā dī tā js. Paldies!
6) Ē diens! Nē , pat ne tas - PĀ RTIKA! Jā , es saprotu, ka mums paveicā s, ka viesnī cā nebija daudz viesu, un saistī bā ar to visu atvaļ inā jumu tikā m ē dinā ti Ala Cart restorā nos, bet tas bija patiess prieks! Skaistā kie restorā ni Flavor, Sofra, Stake House. Uzmanī ba no personā la – katras vakariņ as ir kaut kas jauns un neticami garš ī gs. Katrs ē diens! Pilnī gi visi! Un Bobs negribē ja mū s palaist, kamē r neesam paē duš i vismaz mazliet deserta : ). Viņ am vienkā rš i nav iespē jams atteikt.
Un jā , gandrī z aizmirsu – animā ciju. Š ķ iet, ko gan var sagaidī t no animā cijas 500 cilvē kiem paredzē tajā viesnī cā , kad tajā ir ne vairā k kā trī s desmiti viesu? Bet ticiet man, tas ir š eit! Katru vakaru tieš raides saksofonistu priekš nesums, deju š ovs, Havaju ballī te! Viss ir ļ oti jauki, profesionā li, neuzkrī toš i. Viesis vienmē r ir uzmanī bas centrā !
Es saprotu, ka mū su pā rskats izrā dī jā s pā rā k slavinoš s. Bet ticiet man, kad realitā te tik daudz pā rsniedz jū su cerī bas, tas nevar bū t citā di!
Liels paldies visiem viesnī cas Magic World darbiniekiem par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m! Mē s noteikti atgriezī simies pie jums!
аватар lipskii.as
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē lē tos sā kt ar nelielu priekš vā rdu: Mū su ģ imenei Ē ģ ipte jau ilgu laiku ir bijusi kopī gas atpū tas vieta. 16 gadu laikā esam redzē juš i daudz daž ā du vietu un viesnī cu. Viņ u vidū bija pompozi lielu ķ ē ž u un mazu viesnī cu pā rstā vji ar ģ imenes uzņ ē muma ideoloģ iju. … Tomēr ▾ Es vē lē tos sā kt ar nelielu priekš vā rdu:
Mū su ģ imenei Ē ģ ipte jau ilgu laiku ir bijusi kopī gas atpū tas vieta. 16 gadu laikā esam redzē juš i daudz daž ā du vietu un viesnī cu. Viņ u vidū bija pompozi lielu ķ ē ž u un mazu viesnī cu pā rstā vji ar ģ imenes uzņ ē muma ideoloģ iju. Saskaņ ā ar klasiskā sakā mvā rda priekš rakstiem “ir labi, kur mū su nav”, galvenā prasī ba atpū tas vietai ir viena - zems postpadomju etniskā s grupas procents no kopē jā viesu skaita. Š ī iemesla dē ļ mē s izvē lē jā mies Magic Life Hotel apmē ram pirms 8 gadiem. Parasti mē s labprā tā k neatstā jam atsauksmes par vietā m, kur pavadā m atvaļ inā jumu, tač u paš reizē jā situā cija (par kuru tiks runā ts tā lā k) mudina rakstī t detalizē tu aprakstu.
Mū su ģ imenē pē c pirmā apmeklē juma izveidojā s spē cī ga pieķ erš anā s viesnī cai Magic Life Hotel. To izraisī ja š ā di faktori:
Lieliski atlasī ts un apmā cī ts viesnī cas personā ls. Viņ iem ir nepieņ emama nož ē lojama un pazī stama attieksme pret viesi, tā pat no viesa puses š ā da uzvedī ba tiks uzskatī ta par nepieņ emamu un nekorektu. Katrs darbinieks ir savas jomas profesionā lis un savu uzdevumu cenš as veikt ar pilnu atdevi, visticamā k, tas ir saistī ts ar labi veidotā m kolektī vā m tradī cijā m un attiecī bā m. Š ā ds spriedums var tikt pieņ emts, pamatojoties uz to, ka galvenais administrā cijas un "vidē jā lī meņ a" darbinieku "mugurkauls" ir nemainī gs jau 8 gadus.
Atbilstī ba iepriekš izsludinā tajai prasī bai par procentuā lo daļ u. Lielā kā daļ a viesu ir no Eiropas dienvidiem/rietumiem (arī liela daļ a ir briti). Krievvalodī go tū ristu skaits ir niecī gs, kas noved pie tā , ka krievu mentalitā te viesnī cas personā lam ir sveš a, kas nevar vien priecā ties. Papildus vē los atzī mē t, ka viesnī cas galvenā grupa ir pusmū ž a cilvē ki vai ģ imenes ar pieauguš ajiem (14-18 gadus veciem) bē rniem.
Patī kams bonuss mums bija fakts, ka viesnī ca ir pilnī bā netipiska ainavas iekā rtojuma ziņ ā . Ī sā k sakot, viesnī cā ir daudz daž ā du daž ā du pasaules daļ u floras pā rstā vju, mē s pat nevaram iedomā ties, cik daudz darba un pū ļ u tika tē rē ts š ā du "oā zes apstā kļ u" radī š anai. Piemē ram, mū su pē dē jā atvaļ inā juma laikā ainavu dizainā iesaistī to darbinieku skaits bija aptuveni 45 cilvē ki.
Pē c mū su pirmā s vizī tes mē s izvē lē jā mies Magic Life Hotel kā garantē ti kvalitatī vu apmeš anā s vietu, un tā ir palikusi lī dz pat š ai dienai.
Daž as izmaiņ as notika pirms daž iem gadiem, kad Magic Life izpirka TUI, un pē c tam, no viesa viedokļ a, bija tikai daž as izmaiņ as. Pirmā ir nosaukuma maiņ a uz TUI Magic Life, otrā ir aproč u parā dī š anā s, reģ istrē joties viesnī cā , kas ir nepatī kami, bet nebū tiski. Viesnī cā ir notikuš as augstā kā s vadī bas maiņ as, jo visa Magic Life vadī ba un darbinieki ir palikuš i savos amatos.
Tad nā ca 2020. gads ar Covid ierobež ojumiem. TUI bija finansiā lā s grū tī bā s, un Magic Life Hotel tika pā rdota Jaz. Pē c pā rdoš anas viesnī ca tika slē gta zī mola maiņ ai uz aptuveni gadu. Pē c nostā stiem, gadu vē lā k Jaz administrā cija pieņ ē ma pareizo lē mumu atdot visus "vecos" darbiniekus, un rezultā tā ap maija vidu tika atvē rta nedaudz atjauninā ta viesnī ca. Faktiski no š ī brī ž a sā kas mū su pē dē jā vizī te.
Ilgi nevarē jā m saprast, kas notiek ar viesnī cu, un vai ir iespē jams to apmeklē t. Daž i avoti vē stī ja, ka viesnī ca nestrā dā , citi, ka pē c ieraš anā s viesis tiek iekā rtots citā viesnī cā . Nolē mā m riskē t un visu pā rbaudī t paš i, rezervē jot viesnī cu 2021. gada jū nija sā kumā .
Visu zemā k esoš o tekstu var apkopot vienā teikumā : viesnī ca atkal spē ja pā rdzī vot augstā kā s vadī bas maiņ u, atpū tas kvalitā te joprojā m ir neticamā lī menī , viesnī cas personā ls palika savā vietā un turpina uzturē t un attī stī t tradī cijas no š ī s viesnī cas. Tagad nedaudz vairā k
Š obrī d viesnī ca ir tukš a, tas ir saistī ts ar to, ka viesnī cas galvenajai mē rķ a grupai nav iespē jas lidot uz Ē ģ ipti (slē gtas robež as), 7 dienas teritorijā atradā s tikai mana ģ imene. Varbū t kā ds var bū t nobijies no š ā da stā vokļ a, bet es jums apliecinu, ka bailē m nav priekš noteikumu. No ekonomiskā un racionā lā viedokļ a mū su atvaļ inā jumam vajadzē ja atņ emt lielā ko daļ u viesnī cas funkcionalitā tes, tač u viss notika tieš i pretē ji. Š ajā s 7 dienā s saņ ē mā m koncentrē tu personā la uzmanī bas devu (precizē jums: normā las viesnī cas noslodzes brī ž os uzmanī ba katram viesim nav sliktā ka, tač u loģ iski, ka liela viesu skaita gadī jumā tas ir kaut kā “izplū dis”). Gadī jumā , ja bijā m aktī vi viesi (mē s dodam priekš roku pludmales brī vdienā m), mums tika nodroš inā ts pilnvē rtī gs pasā kumu un vakara programmu pulciņ š , mū su gadī jumā no tiem atteicā mies. Citu viesu prombū tnē mums izdevā s pilnī bā uzzinā t par galvenā š efpavā ra nenoliedzamajā m dotī bā m, kas katru dienu mums sagā dā ja gastronomisku baudī jumu. No "parasto darbinieku" viedokļ a nekā du izmaiņ u nebija, mums joprojā m tika nodroš inā ta kompetenta un atbilstoš a uzņ emš ana. Viesnī cas platī ba tī rī bas, sakoptī bas un ainavu ziņ ā joprojā m ir nesasniedzamā lī menī vairumam Ē ģ iptes viesnī cu.
Ja pē c mana apraksta izlasī š anas ir vē lme uzzinā t vairā k par teritoriju, pieejamajiem pakalpojumiem un citā m lietā m, varat atvē rt jebkuru iepriekš rakstī tu atsauksmi par Magic Life / TUI Magic Life viesnī cu un tas izrā dī sies aktuā ls, viesim pē c zī mola maiņ as nekā das izmaiņ as nebija (izņ emot plastmasas aproč u maiņ u pret ē rtā ku gumiju).
Kā jau tika rakstī ts iepriekš , katrs darbinieks, sā kot no jaunā kā lī meņ a lī dz pat augstā kajai administrā cijai, noteikti ir profesionā lis savā jomā , bet tomē r gribu izcelt daž us cilvē kus, kuru dē ļ katrs mū su svē tki kļ ū st siltā ki un gaidī tā ki. . Es vē los pieminē t Ali kungu, kuru mē s vē lamies redzē t pē c iespē jas ā trā k katru reizi, kad viesojamies. Draudzī gā ku un patī kamā ku vadī tā ju pat iedomā ties nevar. Š is cilvē ks ir viesnī cas dzī vī bas uguns un dvē sele, mē s uzskatā m, ka, pateicoties viņ a smagajam darbam, viesnī ca visus š os gadus ir saglabā jusi visaugstā kos kvalitā tes standartus. Vē los pieminē t arī Hamada kungu, pateicoties viņ a lieliskajai attieksmei pret viesiem un profesionā lajā m vadī bas prasmē m, katra ē dienreize bū s pirmā s un augstā kā s klases lī menī . Par gastronomiskajiem gardumiem vē los izteikt pateicī bu galvenajam š efpavā ram Mehmedam, kā arī viņ a š efpavā riem Faridam un Saedam. Š ie cilvē ki noteikti ir izcili pavā ri, kuri, pateicoties nevainojamai meistarī bai, prezentā cijai un zinā š anā m, padarī s katru maltī ti neaizmirstamu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alariona3
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums Izabela
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums MAGIC_WORLD_Sharm
‹ Viesnīca Iberotel RedSina 5*
14 atbildes
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в бухте Набк в Шарм-эль-Шейхе, на берегу Красного моря. Окружен горами Синая. К услугам гостей широкий спектр спортивных мероприятий и развлечений, доступ к коралловому рифу. Большой бассейн образует центральную часть отеля. Подходит для гостей разных возрастов, для активного, семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 10 км от международного аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Частный пляж длиной более 200 метров с кораллами, рифы на глубине 30 метров, рекомендуется купальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Бассейн для развлечений пересекается дорожками и мостиками, а также имеет секцию для детей. Второй, более тихий бассейн ориентирован на расслабление. Поздняя регистрация отъезда при наличии возможности платно, услуги лимузина платно, магазины, амфитеатр, 24-часовой прием, обслуживание номеров платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • bankomāts
Bērniem Детский клуб для детей и подростков, мини-дискотека, детские развлечения для детей и подростков. В развлекательном бассейне есть отдельная детская секция.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Аквапарк с 6 различными горками для детей и взрослых, водное поло и водный баскетбол, оборудование для дайвинга, сноркелинга и водных развлечений; массаж платно, процедуры по уходу за лицом и телом платно, теннис, мини-футбол, водная гимнастика, зумба, пилатес, дартс, шаффлборд, бочча и баскетбол, дневные и ночные развлекательные программы, тематические вечера, стрельба из лука, сноркелинг платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

521 номер, 12 зданий, без лифтов.

Istabās

Кондиционер, телевизор, сейф в номере, принадлежности для чая/кофе, мини-бар платно, телефон платно, бесплатный вай-фай, ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, South Sinai, 46610
Tālruņi: +20 693710053
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.