Skaista viesnīca vējainā līcī bez drošas peldēšanas iespējas

Rakstīts: 7 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2021 — 12 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 3.0
Skaista, laba viesnī ca, garš ī gi ē dieni. Ja jums nepiecieš ama tī ra skaista viesnī ca ar gardu virtuvi un forš u animā ciju - jū s esat š eit! Ja gribas peldē ties jū rā - prom no vē jainā Nabk lī č a, ar tā vē trā m, kilometrus gariem tiltiem, kas ieiet bī stamā pleķ ī , kur var izpeldē ties reti, jo. karā jas sarkanais karogs.
Es samaksā ju 1450 USD par istabu ar skatu uz dā rzu. Par 10 USD un prasot istabu tuvā k jū rai (pē c covid man ļ oti sā pē ja kā jas), viņ i man iedeva istabu ar skatu uz mā jas aizmugurē jo sienu piekrastes bā ra darbiniekiem. Tumš ā kā un aukstā kā telpa. Un tas ir ar maksimā li 60 cilvē kiem viesnī cā un tū kstoš iem tukš u istabu! Naktī pamodos no aukstuma un uzvilku bikses un dž emperi gulē t. Atbrī vojieties no š iem darbiniekiem! Tā bija ņ irgā š anā s.
Uz takas. dienā Katerina no viesu apkalpoš anas nodaļ as bez maksas pā rcē lā s uz pretē jo pusi ar skatu uz dā rzu, kas bija uz biļ etes. Istaba bija silta.

Peldē ju 1 reizi 9 dienā s. Auksti spē cī gi vē ji, vē tras, sarkanie karogi un garie pontoni, kas atveras bī stamā mazā peldvietā . Nekā du droš ī bas vestu un sarū sē juš u slidenu pakā pienu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu